World Economic Forum wil globalistische Agenda 2020 na “onvoorziene tegenslagen” versnellen

(Door: Jake Welch – Vertaling: E.J. Bron)

De staats- en regeringschefs van de wereld zullen nog dit jaar bij elkaar komen om “de omzetting van de Agenda 2020 te versnellen”, kondigt het World Economic Forum (WEF) aan.

De VN en het WEF zijn blijkbaar gefrustreerd over de gebrekkige vooruitgang bij de “Great Reset”. Het WEF, dat wordt geleid door Klaus Schwab, verklaarde dat het “onvoorziene tegenslagen door de corona-pandemie, de effecten van de klimaatverandering en de stijgende prijzen voor levensmiddelen en brandstoffen op grond van het conflict in de Oekraïne” zou hebben moeten incasseren.

Daarom worden de staats- en regeringschefs van de wereld bijeengeroepen om over strategieën te overleggen. In dit geval spreekt het WEF van de “mogelijkerwijs grootste menselijke onderneming aller tijden om vreedzame, rechtvaardige, gelijke en duurzame samenlevingen te creëren.”

De VN roept ondertussen op tot “praktische oplossingen”, die de vooruitgang bij de SDG,s, de Sustainable Development Goals, kunnen versnellen.

De 17 SDG´s, waaruit de Agenda 2020 is samengesteld, werden in 2015 geformuleerd, en de 191 VN-lidstaten hebben zich tot hen verplicht.

Sinds Davos 2021 wordt er bij het WEF openlijk over gediscussieerd hoe deze doelen gebruikt kunnen worden om de “Great Reset” te versnellen, waarbij de gewone mensen “niets bezitten en gelukkig zijn”.

Om “weer beter op te bouwen (Build back better)”, worden nieuwe manieren voorgesteld “om SDG´s te behalen en een betere wereld na de pandemie te creëren”. Dit draait in principe uit op communisme.

Het WEF is van plan om de staats- en regeringschefs van de wereld na de publicatie van het jaarlijkse voortgangsbericht over de doelen voor duurzame ontwikkeling in de loop van dit jaar bijeen te brengen.

Volgens het WEF is dit bericht in dit jaar “beslissend”voor de Agenda 2030, omdat “we ongeveer halverwege zijn”.

Bron:
uncutnews.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
thenationalpulse.com
Door: Jake Welch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op World Economic Forum wil globalistische Agenda 2020 na “onvoorziene tegenslagen” versnellen

  1. Cathja zegt:

    Als ik het niet dacht….!! Ze hebben helemaal geen tegenslagen te verwerken gehad; sterker nog, het gaat al veel te snel. Ik denk eerder dat die ouwe knar Schwab bang is dat hij niet meer mee mag maken (gezien zijn leeftijd) dat hij de ‘vruchten van zijn arbeid’ kan aanschouwen.
    Het wordt de hoogste tijd dat de wereld het grote gevaar erkent, wat in een sneltreinvaart op ons afkomt. En die ‘trein’ moeten we stoppen. In ons aller belang en in het belang van onze nakomelingen.

    Geliked door 4 people

    • ronjaspers zegt:

      Cathja.Heel goed gezien, vele van die satanische globalistische elite zijn al op leeftijd.Zoals henry kissinger,george soros,beatrix,klauSS schwab,rotschilds,rockefellers.Ze willen de NWO agenda versneld uitvoeren,zodat ze de vruchten van hun duivelse agenda kunnen plukken.

      Geliked door 1 persoon

  2. Htskday zegt:

    Maar gelukkig is de fake pandemic over..

    Oh, wacht….

    Geliked door 2 people

  3. Boike zegt:

    Het satanische schorem kan zoveel agenda’s opstellen, als ze willen en proberen ons die troep door de strot te dauwen, maar waar ze het lef vandaan, om te menen, dat wij die rotzooi willen vreten ???
    Zij hebben zichzelf benoemd, maar zijn niet door ons gekozen.
    Het is hoogtijd voor ons, om met de hooivork naar Davos te gaan en de schurken daar eens mores te leren.

    Geliked door 2 people

  4. Hovawart zegt:

    Des te groter de volkse ontevredenheid over het beleid, des te sneller word het beleid doorgevoerd……de lawine uit Davos rolt doorrrrrrr.

    Geliked door 1 persoon

  5. ronjaspers zegt:

    Kort samengevat,de genocide agenda 21 en 2030 op de wereldbevolking met die dodelijke corona vaccinazi,s gaat niet snel genoeg.De satanische globalistische elite zal wel met een nieuwe pandemie hoax komen.In combinatie met vaccinazi,s,en lockdowns,uithongeren,oorlog.

    Geliked door 1 persoon

  6. apollonia652014 zegt:

    Is er nu echt geen mogelijkheid dat dit zooitje psychopaten geruimd worden. Ze zaaien enkelt dood en verderf. Wanneer gaan politie/leger eens achter het volk staan?

    Geliked door 1 persoon

  7. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Alles wat versneld gaat gaat fout, hardlopers vallen, fietsers gaan de bocht uit, motor en autocoureurs gaan heel hard de bandenstapel in…
    Laat ze maar versnellen! Gaat helemaal goed komen met die WEF-ratten.
    Tuigen we de galgen en guillotines gewoon ook versneld op.

    Geliked door 3 people

  8. tante Maart zegt:

    En maar volhouden dat wij hier in Nederland geen priester-regering hebben.

    Like

    • Qvic zegt:

      Nederland bestaat enkel in de facto, maar niet in de jure. Alle inwoners op dat grondgebied zijn staatlozen op internationaal vlak. Dus alle staatlozen zijn soevereinen. Die geen contract met die private club heeft afgesloten

      Geliked door 1 persoon

  9. jantjeuitnl zegt:

    Hopelijk gooit Putin een grote raket op die ontmoeting.

    Geliked door 1 persoon

  10. koosv8 zegt:

    NAAR DE HEL MET JULLIE DICTATORIALE BEZIGHEDEN. VERMOORD ZE MASSAAL ZO SNEL ALS MOGELIJK. DE LEUGENS EN DE MISLEIDING DOOR MEDIA EN POLITIEK MOETEN BRANDEN!!!EERDER SNAPPEN ZE HET NIET.

    Geliked door 3 people

  11. Julia zegt:

    Rot op met het WEF de hoerenlopers https://www.hln.be/buitenland/vraag-naar-sekswerkers-schiet-omhoog-tijdens-bijeenkomst-in-davos-zodra-een-klant-voor-minimaal-vier-uur-boekt-rijdt-ze-de-bergen-in~a891f4ae/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F Dit soort smeerlappen geven miljoenen mensen de kans om de tirannie en onderdrukking verder in sneltreinvaart door te drammen. Hopen dat de Russen eens een raket in de juiste richting stuurt.

    Geliked door 2 people

  12. oprechtegeus zegt:

    Dat Schwab met zijn WEF het beleid van het Westen zou bepalen, werd doorlopend ontkend en als complottheorie weggezet. Een totaal niet democratisch gekozen sujet wil, met behulp van de elite, ons in de armoede storten en totaal afhankelijk maken van de overheid, onder zijn motto: you will own nothing. Wij worden o DDR in het kwadraat.

    Geliked door 3 people

  13. oprechtegeus zegt:

    Dat Schwab met zijn WEF het beleid van het Westen zou bepalen, werd doorlopend ontkend en als complottheorie weggezet. Een totaal niet democratisch gekozen sujet wil, met behulp van de elite, ons in de armoede storten en totaal afhankelijk maken van de overheid, onder zijn motto: you will own nothing. Wij worden o DDR in het kwadraat.

    Like

  14. Ravian zegt:

    “onvoorziene tegenslagen door de corona-pandemie, de effecten van de klimaatverandering en de stijgende prijzen voor levensmiddelen en brandstoffen op grond van het conflict in de Oekraïne”

    Het valse hier aan is natuurlijk dat ze dit allemaal zelf georganiseerd hebben.
    Ze denken daar bij dat WEF blijkbaar dat de rest van de wereld net zo achterlijk is als zij dat zelf zijn…

    Geliked door 4 people

    • Qvic zegt:

      Hun probleem is, dat Rusland/China met de BRICS+ roet in hun project heeft gegooid. Daar de petrodollar steeds sneller verschuift naar de petroyuan. Hun macht over de wereld verdampt steeds sneller, zouden ze wachten tot 2030 dan hebben zij waarschijnlijk helemaal geen macht meer over.

      Daar zij zelf ook niet meer veilig zijn in hun bunkers die 50 tot 100 meter onder de grond bevinden. Doordat de Russen nu hypersonische wapens hebben en torpedo’s die een tsunami kunnen veroorzaken van 500 meter hoge golven, wat elk land kan overspoelen en zo hun bunkers vol kan laten lopen met water.

      Daar het Angelo zionisten rijk al failliet is en geen mogelijkheid meer hebben om de wereld verder te plunderen, nu de tegenkrachten met de dag sterker worden. Hun vliegdekschepen drijvende badkuipen zijn verworden door het geavanceerde wapentuig van de tegenkrachten. Gaan ze haast maken met hun projecten. Want hun eigen economieën zijn al grotendeels afgebroken, om nog tegenstand te kunnen bieden aan de tegenkrachten. Er heerst nogal paniek binnen het kamp van het WEF. Velen zullen dan ook de kant van de tegenkrachten kiezen voor lijf behoud. Het Oekraïne dabakel heeft de wereld laten zien dat hun macht eigenlijk een papieren tijger is.

      Like

  15. LUCIA zegt:

    Zijn ze daar niet 3 jaren link(S) laat mee.

    Like

Plaats een reactie