Problemen in de islamitische wereld: Graven van vrouwen moeten in toenemende mate tegen necrofielen beschermd worden

(Vertaling: E.J. Bron)

In de islamitische wereld komt het in de afgelopen jaren tot een toenemend vaker optredend probleem met necrofilie. Want in landen zoals Pakistan, Afghanistan of Egypte worden graven van pas gestorven vrouwen en meisjes vaak door islamitische mannen ontwijd en hun lijken geschonden. Een actueel geval uit Pakistan vestigt de aandacht eens temeer op dit barbaarse gedrag. Daar hebben ouders van een onlangs gestorven meisje het graf speciaal met een ijzeren hek laten beveiligen (foto).

Islamgeleerden staan lijkschennis toe

Als je kijkt naar de islamitische rechtsopinies van veel “geleerden”, dan wordt duidelijk dat dit “fenomeen” wel degelijk getolereerd en gepropageerd wordt.

“De profeet Allah trok zijn gewaad uit en trok het om Ali heen en sliep met haar in haar graf, en ze gooiden vuil naar hem en zeiden: ´O gezant van Allah, we zagen je iets doen wat niemand anders ooit gedaan heeft´ Hij zei: ´Ik heb haar mijn gewaad aangetrokken, opdat ze de gewaden van het paradijs kan dragen, en ik heb met haar in haar graf geslapen om haar van de kwellingen van het graf te bevrijden´.” (Kanz al-‘Ommalin Sunan al Aqwal wa al-Af’al, vol. 16, p. 158).

“Er bestaat geen noodzaak een dode vrouw opnieuw te wassen wanneer haar man na haar dood seks met haar heeft… En er is geen straf voor iemand die seks met een dode vrouw heeft of de seks tot seks met een dode vrouw beperkt.” (Abd Al-Hameed Al-Sharawani, Howashi al-Sharwani (Al-Qubra, Egypt: Al-Maktabah Al-Tojariah, 1983, vol. 1, p. 263)

“Er zijn geen beperkingen tegen seks met een dode vrouw of een dier.” (Mohammad Al-Sherbini Al-Khateeb, Al-Iqna3 fi Hal al-Faz: Abu Shoja’a (Beirut: Dar al-Fikr, 1994, vol. 2, p. 521)

“Anas zei: ´Ik was erbij toen de dochter van de gezant van Allah werd begraven. Hij zat naast het graf, en ik zag hoe zijn ogen tranen vergoten. Toen vroeg hij: ´Is er iemand van jullie die de vorige nacht geen seks heeft gehad?´ Abu Talha antwoordde dat hij het niet gedaan zou hebben, waarop hij hem opriep haar graf in te gaan, wat hij ook deed. Bukhari overleverde het´.” (Mishkat al-Masabih 1715)

“De boeken van Shafi´i, Hanbali en Hanafi verraden: geslachtsverkeer met een dode vrouw is ´geen echtbreuk´”, vertaald uit “كتب الشافعية والحنابلة والأحناف تكشف: نكاح الزوجة الميتة “ليس زنا” Youm 7, September 21, 2017.

Taliban hadden seks met lijken

“Taliban hebben seks met lijken”, onthulde een Afghaanse vrouw, die naar India vluchtte, tegenover “OpIndia op 22 augustus 2021:

Een vrouw, die uit Afghanistan naar India is gekomen, heeft onthuld dat de Taliban seks met lijken hebben. De vrouw, die door “News18” Muskan genoemd wordt, heeft in Afghanistan bij de politie gewerkt en is uit angst voor de Taliban naar India gekomen en leeft nu in New Delhi…

Ze ging verder: “Ze verkrachten ook doden. Het maakt hen niets uit of de persoon dood of levend is… Kunt u zich dat voorstellen?” Muskan zei dat elke vrouw die voor de regering werkt een vreselijk lot zou wachten…

In Pakistan groeven onbekende mannen in 2022 het graf van een teenager uit en verkrachtten haar lijk, 17 beschuldigden werden destijds verhoord.

Egyptische vrouwen eisten wetten tegen lijkschennis en pedofilie

“Egypte´s vrouwen drongen er bij parlementariërs op aan geen wetten over vroege huwelijken en seks na de dood aan te nemen”, aldus een bericht van Abeer Tayel, Al Arabiya, op 25 april 2012:

De Egyptische Nationale Vrouwenraad (NCW) heeft aan het islamitisch gedomineerde parlement geappelleerd om twee omstreden wetten niet aan te nemen, die de minimumleeftijd voor het huwelijk betreffen en het een echtgenoot toestaan binnen zes uur na de dood van zijn vrouw seks met haar te hebben, zoals een Egyptische krant bericht.

Het appèl stond in een boodschap van Dr. Mervat al-Talawi, het hoofd van de NCW, aan de woordvoerder van het Egyptische parlement, Dr. Saad al-Katatni, waarin zij inging op de noden van de Egyptische vrouwen, in het bijzonder na de volksopstand, die in februari 2011 tot de val van president Hosni Mubarak leidde.

Ze wees daarbij op twee wetten: eentje, die het huwelijk van meisjes vanaf 14 jaar legaliseert, en de andere, die het een echtgenoot toestaat om binnen zes uur na de dood van zijn vrouw seks met haar te hebben…

De controverse over de seks van een echtgenoot met zijn dode vrouw kwam op, nadat een Marokkaanse geestelijke zich in mei 2011 over dit thema had uitgelaten.

Zamzami Abdul Bari zei dat het huwelijk ook na de dood geldig zou blijven, en voegde er aan toe dat ook een vrouw hetzelfde recht zou hebben om seks te hebben met haar dode man…

Maar het lijkt erop dat zijn opvatting over seks met overleden partners een jaar later ook in Egypte is aangekomen.

De prominente Egyptische journalist en tv-presentator Jaber al-Qarmouty verwees dinsdag in zijn dagelijkse uitzending op de Egyptische tv-zender ON TV naar het artikel van Abdul Sameas en bekritiseerde het hele idee om het “een echtgenoot toe te staan na de dood van zijn vrouw seks met haar te hebben, en wel in het kader van een zogenaamd wetsontwerp ´afscheidsverkeer´.”

Dat is zeer ernstig. Zou de commissie, die de Egyptische grondwet zal uitwerken, mogelijkerwijs over zulke vragen discussiëren? Heeft Abdul Samea met eigen ogen de tekst van het bericht gezien, dat Talawi aan Katatni heeft gestuurd? Het is onbegrijpelijk. Het is een catastrofe om zo´n recht aan de echtgenoot te geven! Is de islamitische trend al zover voortgeschreden? Bestaat er werkelijk een desbetreffend wetsontwerp? Bestaan er mensen die op deze manier denken?”…

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Problemen in de islamitische wereld: Graven van vrouwen moeten in toenemende mate tegen necrofielen beschermd worden

  1. karton zegt:

    Als dit gedrag van de moslims niet het toppunt van liefde is, dan begrijp ik hun credo niet ! De islam is toch een “geloof” van vrede, tolerantie én liefde ? Nou dan ! ( zouden Rutte en Macron ook niet stilletjes tot de groep necrofielen zijn toegetreden ?)

    Geliked door 2 people

  2. Ton Ruygrok zegt:

    Bestaan er mensen die op deze manier denken?”…
    Kan mij zo voorstellen dat die er bij d(ood)66(6) , groenlinks e.d. wel tevinden zijn, waarschijnlijk ook wel bij cu ..
    Ton Ruygrok, Monster

    Geliked door 1 persoon

  3. karton zegt:

    Is ´t niet een nieuw dieptepunt in ´t “gedrag” van dat soort “mannen”?
    Meisjes/vrouwen in óns land durven nu al vaak ’s avonds niet meer naar buiten omdat ze worden belaagd door hitsige, vieze mannetjes die de islam aanhangen; nú is dat volk al zo diep gezonken dat wij onze overleden vrouwen, moeders en dochters moeten beschermen tegen deze islamitische beesten.
    Dat hun pielemuizen mogen rotten tot in de hel.
    Zo “zedig” als de neten ligt dat schorem -tig x daags met hun kop naar ’t oosten om hun opperbeest te aanbidden, ik word, óók van dat volk, kotsmisselijk.

    Geliked door 2 people

  4. Realist zegt:

    Problemen in de islamitische wereld, die hele Islam is een probleem!

    Geliked door 4 people

  5. Meine zegt:

    Moslims, een zieke cultuur…

    Geliked door 2 people

  6. lone zegt:

    .. als ’t mag EJ , en voor wie ’t interesseert :
    de profeten beschrijven hoe er ‘3 typen zielen op deze aarde leven’ welke alle drie in hetzelfde soort lichaam wonen [-als wij hebben] ,
    en die 3 soorten zijn ‘Adam-zielen’ – zielen die afstammen van Adam ,
    ‘corrupte-adam-zielen’ , denk elite/Nimrod/oud-Egypte, etc ,
    en DIEREN-zielen

    .. met name de laatste wordt in de categorie ‘heidenen’ geschaard ,
    en dit artikel is een [gruwelijk-] voorbeeld daarvan

    NB : dit lichaam dat wij hebben is NIET door God is gemaakt : en da’s wel belangrijk — anders konden er immers geen verschillende soorten zielen in hetzelfde soort lichaam wonen

    Like

  7. Harry zegt:

    En ons land blijft maar vol stromen met dit soort gestoorde imbecielen .
    Maar noch Kaag , noch Rutte schijnen ook maar enig benul te hebben wat voor soort totaal verknipte idioten we hier binnenhalen .
    En zo gaat ons eens zo “ gave landje “ compleet naar de donder .
    En de Kaag Kech en de beroepsleugenaar Rutte stonden er bij en keken er naar .
    En allebei waren ze te stom om te beseffen dat ze óns land – dus niet het húnne – totaal naar de donder aan het helpen zijn .
    Er ontstaan al no-go wijken , en dat wordt uiteraard alleen maar erger .
    In Rotterdam al om de twee dagen een bomaanslag , en wie doen dat ?
    Maar de burgemeester van die mocrocriminelen mag gewoon blijven zitten !
    Stel die lul verantwoordelijk voor de daden van zijn landgenoten !
    Dit zijn toestanden die we nog nooit meegemaakt hebben .

    Dit is Nederland !
    Laat dit land voortbestaan met Nederlanders !
    Niet met negers , Turken en allerhande moslimtuig ,
    Donder dat gajes het land uit voordat Nederland ÉÉN GROOT GHETTO WORDT !

    Geliked door 3 people

  8. Marijke zegt:

    Wat afschuwelijk! Ik heb er geen woorden voor!

    Geliked door 3 people

  9. stradivotsi zegt:

    Waarom is dat alles????… Ik leef dus in een krankzinnige wereld, die hier
    de deur word geopend….. De mens is een ziek wezen!! En ik beweer dat de
    mens het alles is wat er geluld word. WE ZIJN HET ZELF!!

    Er is nog God nog Allah en de rest, het is ONS soort, dat op een of andere
    reden bestaan moet. Het hogere zijn… dat wij allen niet weten, bepaald,
    en dat is geen God of welk fantasie figuur, gemaakt door ons
    brein…. apropo brein………………….?

    De perversiteit huist in de meesten Volkeren ergens, het een meer als
    het ander… Nogthans de extreem islamiten laten we hier verwelkomen.
    Wij hadden ooit een echt normen/waarde vorm, die nu vervuild word met
    en onder de valse Christenen, én de vreemd culturen perversiteit.

    Een meisje van 14 mag gehuwd en gebruikt worden, of als voetveeg,
    hoer en wegwerp artikel…zo zie ik dat. Was hier ook ooit…
    Jong getrouwd met 15 ofwel in verwachting..kinderarbeid…

    Waar is jullie God na zovele gruwelijke ellende? En mar vergiffenis?
    Ik zeg Vergiftenis…

    Hier hebben de vrouwen veel meer macht gekregen… en wat blijkt dan?
    Ze nemen er ook een loopje mee, de Man is de LUL alhier… tenzij
    de “poppenkastMan” in het bestel…Dus …Hmmm… vul in. …
    Ik zeg de balans is hier ook weg… ze hadden hier
    welverdiend recht, echter dát wat daar in die landen gebeurd is
    ons aangaande o.a.

    1) niet mee bemoeien, het gaat al vele eeuwen zo
    2) men laatte ons eigen Volk cultuurvorm van leven niet besmetten
    3) diegene die aanhang en welkomstig gebarend tot die Volkeren wenkt
    dienen op het schavot te berechtigd worden.
    4) wilt U zelf iets bereiken, dan bescherme Uzelf, want er komt niemand
    iets verbeteren of helpen.
    5) denk aan Uw nageslacht!!

    Geliked door 1 persoon

  10. stradivotsi zegt:

    excuseer wat gramatika fouten, het heet “noch God noch Allah..”

    Like

  11. de barbaar zegt:

    ziek zieker dan ziek…zal niet lang meer duren voordat demonen 66 hier een wetsvoorstel tot acceptatie van deze ziekelijke trent gaat indienen…..

    Geliked door 1 persoon

  12. bobzelf zegt:

    WHAHAHAHHAHA VRESELIJK NATUURLIJK …

    MAAR IN ROTTERDAM HADDEN WE AL VELE JAREN GELEDEN ..

    DE GEINIGE OPMERKING TEGEN WAT MOCROOS EN TURKEN

    DIE ALLES WAAR EEN GAT IN ZAT .. DUS OOK HONDEN .. EN GEITEN

    EEN KAMEEL WAS TE HOOG .. WHAHAHAHA PENETREERDEN ..

    “”VROUW DOOD …. KUT NOG GOED …..

    DUS SOMETHING NEW ?????? WHAHAHAHAHA

    OME BOB DACHT VAN NIET , WHAHAHAHA

    OOM HET VUIL DER AARDE GENESIS 11 VERS 12

    Geliked door 8 people

    • delamontagne zegt:

      Deze keer heb je ongelijk wat kamelen betreft.
      Volgens Khomeini mag ’t ook bij “camels”.
      Wat een verschrikkelijk, vuil, goor, smerig, tie;$%# volk importeren die bovenstaanden idioten in NL ( EU )
      Die Aboe Talib , de Burg. van R’dam [ weet niet precies z’n Arabierisch naam zal ook wel ‘ns de Site uit zijn homeland Maroccanië lezen.
      yabiladi.com
      https://www.yabiladi.com
      Wordt ’t onderwerp ook behandeld, gewoonste zaak ter wereld………

      https://pbs.twimg.com/media/Fu5wV61WYAMdkMd?format=jpg&name=900×900

      The truth is that if muslim men can have sex with cows, rams and sheep in the bushes then it won’t be surprising to me if they decide to stick their weeners in CADAVERS too.

      Bruxelles moet nog maar een paar miljoen van die perverselingen importeren, wordt cultuurverrijking genoemd…..

      Geliked door 2 people

    • bobzelf zegt:

      delamontagne zegt:
      1 mei 2023 om 20:44

      WHAHAHAHA DAT HEET OMGEKEERDE BEWIJSLAST ..

      HET GAAT ER NIET OM OF ZE HEM BIJ EEN KAMEEL ANAAL IN MOGEN BRENGEN .. VOLGENS DE LEER DER PEDOFIELEN
      DIE DE MEISJES VAN 8 JAAR OP DE LEEST ZETTEN

      JE HEBT DAN MINIMAAL EEN GOEIE STEVIGE BARKRUK NODIG GROTE VRIEND ..

      DUS KAMELEN ZAT. MAAR BARKRUKKEN ZIJN …

      ALLE JEZUS SCHAARS . MAKKER

      DUS OME BOB HEEFT GELIJK WHAHAHAHAHAHAHHA

      NOU EN NU EVEN …

      SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT .

      zeg maar THE MONTY PYTHON STORY …..

      DE NIEUWE ASTERIX . .. IS UIT

      ASTERIX EN DELAMONTAGNE IN ROTTERDAM ..

      KOM OP MET JE GEINIGE STORY MAKKER ..

      WE ZITTEN ER ALLEMAAL KLAAR VOOR. DUS STEEK VAN WAL

      HUGGIE

      VRIEND OME BOBOBOBOB

      Geliked door 3 people

  13. lone zegt:

    … en als we dan toch bezig zijn —
    ik weet 100% zeker dat 100% van the audience van EJ adam-zielen zijn ;
    het DOET er niet toe of ze “denken tegen het christelijk geloof te zijn – of niet” ,
    omdat ze alle volkomen begrijpen wat voor Debiliteit er gaande is ;
    letterlijk een oorlog VAN die corrupte zielen ,
    gesteund door hun dimensie ,
    tégen adam zielen

    wanneer iemand denkt ‘maar ik ben onafhankelijk’ :
    veel geluk daarmee
    want zoiets bestáat helemaal niet :
    dat is een ‘moderne’ Leugen ,
    ingegeven door dezelfde geest welke de dieren-zielen beheerst

    achter alle maskers [-in deze wereld]
    is maar 1 ding belangrijk —

    Like

  14. lone zegt:

    .. ’t is wel een beetje ‘opa vertelt ‘
    maar het onderwerp is interessant genoeg —
    de oude Egyptenaren beschreven ‘VIER soorten zielen’
    [en google dat soort murals]
    “de Egyptenaar , de Lybier , de Semiet , en de Neger” :
    maar die vertegenwoordigden ‘ziel-soorten’

    .. omdat alle Egyptian Spells , van the book of the dead tot the pyramid texts , ‘de andere werkelijkheid’ beschreven : hun “paradijs” is ten oosten van deze aarde , in dit zonnestelsel , ten noorden van Eden —
    als ons (sic) land dat zij overwonnen hebben ;
    … de profeten beschrijven precies hetzelfde — maar dan vanuit ‘ons’ standpunt — nl. dat de kwade dimensie ten NOORDEN van Eden haar heeft overwonnen , en beschrijft dat noorden als ‘Mystery-Babylon’

    dat is dus : ten oosten van deze aarde ;
    vandaar dat Openbaring rept over ‘het leger van 200 miljoen’
    dat deze aarde binnen zal vallen : geesten UIT Mystery-Babylon

    oud-Egypte had een gruwelijke hekel aan ‘semieten’ , omdat zij “de zielen van Gód” vertegenwoordigden ,
    en zijzelf waren “the chosen souls” : maar in werkelijkheid ‘de corrúpte adam-zielen’ als het type Canaan/Esau/Nimrod/etc

    … de “zwarten” waren ‘de dieren-zielen’ ,
    en ‘de Lybiers’ de (kwade geincarneerde-) geesten “with fair skin”

    wij mogen het ‘onzin’ vinden wat zij vonden,
    maar geloof me : al deze dingen komen terug , de volgende dagen ,
    ondanks dat MSM (en raad eens waar die voor werkt) mensen heeft afgeleerd om deze dingen serieus te nemen ….

    Like

  15. lone zegt:

    .. er is een mural van Tutankhamon
    waar hij , als luiparrd , ‘semiten vertrapt ‘

    dat was dus niet ‘oud-Ishrael’
    maar ‘adam-zielen’
    omdat de context ‘the egyptian Spells’ is

    hetzelfde moderne soort – hun nakomelingen –
    probeert NOG STEEDS — als NWO — te vertrappen

    Like

  16. lone zegt:

    niet voor niets heeft het Pfizer hoofdkantoor in NY
    een mural van HORUS in de ontvangsthal …

    maw
    de corrupte [adam-] zielen
    vechten hun oorlog [-tegen ons]
    door gebruik te maken van de enorme massa’s DIEREN zielen
    zoals in dit artikel

    omdat de (negatieve-) energie van die varkens
    tegen ons gebruikt wordt

    Like

    • karton zegt:

      @ Ione op 1-5-2023 om 20.32/20.26/20.06 u.
      U vindt ’t vast niet erg als ik u zeg, dat ik uw relaas niet begrijp, dat zal ongetwijfeld aan mij liggen wegens “te weinig kennis van de diverse murals”.
      Ik ken n.l. de mural van Tutankhamon en die van Horus niet.
      Wat ik wél ken is de “Klaag-mural” in Jeruzalem.

      Like

  17. Henk der Niederländer zegt:

    Vele jaren geleden was Ik in gesprek met den Dikke ook een Turk en wees mij voor de eerste keer op deze praktijken.
    Hij maakte het heel erg kort en zij tegen me, Moslims hebben altijd hun bek vol over respect voor vrouwen maar zelf in de dood laten ze zien welk een schoften het zijn.
    Moet Ik wel zeggen dat den Dikke meer Nederlander is als sommigen autochtonen want den Dikke houdt niet van compromissen.

    Geliked door 2 people

  18. kruisridder zegt:

    Naast kamelen neuken is ook lijkenneukerij in de islamitische wereld een bekend verschijnsel….

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ kruisridder op 1-5-2023 om 23.00 u.
      In hun eigen land gebruiken zij kamelen, in óns land zijn die beesten niet overal voorhanden, dus dan moeten ze iets anders vinden.
      Óóit troffen een collega en ik zo’n viespeuk aan, in de nachtelijke uren, staande op een trapje terwijl hij z’n “best deed” om “het” te proberen met een koe (of paard, dat weet ik niet meer; we waren ingeseind door een Boer, daarom waren wij in die buurt). Toen we plots ons licht aan deden, schrok die vent zodanig dat tie van z’n trapje flikkerde !
      Óók in ons land is ’t een vaker voorkomend “verschijnsel”.

      Like

  19. karton zegt:

    “Geslachtsverkeer met een dode vrouw is geen echtbreuk”, las ik in ’t artikel.
    Dat is wel héél “slim” bedacht van die islamitische viezeriken want ……… een dode vrouw kan géén aangifte doen; zou ze dat wel kunnen doen ……. ja dan had je de poppen aan ’t dansen tijdens zo’n komische act in de moskeet op vrijdagmiddag.
    Wat ik mij wel afvraag : gebeurt dit smerige gedoe óók andersom, ik bedoel dat een moslima ná de dood van haar man nog één keer seks met hem wil hebben onder ’t toeziend oog van alle aanwezigen op de vuilnisbelt, door hen “begraafplaats” genoemd ?
    Ik ben niet erg thuis in deze materie vandaar mijn vraag.

    Geliked door 1 persoon

  20. Alice zegt:

    Het klopt écht hoor! ALLES waar een gat in zit douwen ze hun snikkel in. Kijk zelf maar:

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @Alice op 2-5-2023 om 11.38 u.
      Ik zou zeggen : Stop je snikkel maar in een molshoop dan heb je er de hele wereld aan hangen !

      Like

  21. koddebeier zegt:

    Het is en blijft toch ongedierte !

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie