Ex-redacteur van Sky News waarschuwt voor pandemie-propaganda en globale gezondheidsdictatuur

(Vertaling: E.J. Bron)

Pressiemiddel tegen staten: WHO grijpt in de soevereiniteit van de landen in

De in Engeland bekende voormalige redacteur van Sky News en ITV-News, Mark Sharman (foto), valt de mediaberichtgeving als eenzijdige propaganda aan en waarschuwt voor internationale pandemie-verplichtingen om staten tot lockdowns te dwingen.

De in Engeland bekende voormalige redacteur van Sky News en ITV-News, Mark Sharma, bekritiseert (filmpje!) en verklaart vanuit jarenlang intern perspectief dat de mainstream media en hun nieuws niet te vertrouwen zouden zijn. Er zou geen objectieve berichtgeving plaatsvinden. Men zou daar alleen maar over de verschillende thema´s een desbetreffende agenda volgen, die voorschrijft hoe er over iets bericht moet worden.

Dat zou hem vooral in de drie jaar van de corona-crisis duidelijk zijn opgevallen, zodat hij zich nu genoodzaakt ziet om een documentaire te maken om die periode en de foute berichtgeving te verwerken. Zelfs grote omroepen zoals de BBC zouden eenzijdig hebben bericht, zodat in de VS bijvoorbeeld Robert Kennedy juridisch tegen de BBC wil optreden.

Hij waarschuwt voor de internationale verplichtingen, die door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aan de landen worden opgedrongen, namelijk dat landen in situaties van de (voorgewende) pandemie ertoe verplicht zouden zijn om lockdowns en beschermingsmaatregelen om te zetten.

Via de arm van de WHO zou zo meedogenloos in de soevereiniteit van de staten worden ingegrepen.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ex-redacteur van Sky News waarschuwt voor pandemie-propaganda en globale gezondheidsdictatuur

  1. Ravian zegt:

    “Via de arm van de WHO zou zo meedogenloos in de soevereiniteit van de staten worden ingegrepen.”

    Soevereiniteit is de doodsvijand van het globalisme.
    De WHO is vervolgens een door de globalisten gecontroleerde organisatie.
    Dat die organisatie poogt om wereldwijd de soevereiniteit af te breken is dus weinig verrassend…

    Geliked door 1 persoon

  2. Julia zegt:

    Daar gaan we weer https://niburu.co/het-complot/18527-nieuwe-besmettelijke-coronavariant-opgedoken Laten we nu eens hopen dat mensen er niet meer intrappen en zich geen angst laten in boezemen en vooral de giftige experimentele bende niet meer nemen. Massaal negeren laat dat tuig nu maar eens zien dat we er ons massaal niets meer van aantrekken. Ik dacht dat velen er inmiddels nu wel achter zijn dat het allemaal fake is om de zogenoemde niet grondrechtelijke noodwetten weer toe te passen. Loc down, QR code om ergens naar binnen te mogen of te reizen, mondluiers in het openbaar vervoer en ook in winkels en indien nodig een avondklok. Een middenvinger naar de WHO opheffen die dictatoriale organisatie heeft meer ellende veroorzaakt dan goeds. Ze spuiten zichzelf en hun naasten maar plat.

    Geliked door 1 persoon

  3. mooinique zegt:

    Zet dit bericht op FB, Instagram en Twitter misschien dat de schaapjes het ook lezen. Al is het er maar 1 en dan door vertellen. Ik zit nergens meer op.

    Geliked door 1 persoon

  4. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Producent boos over ‘afgenomen serie’: ‘Het is vriendjespolitiek bij de publieke omroep’

    De Evangelische Omroep en de Nederlandse Publieke Omroep hebben hem gedwongen zijn format van de serie De Joodse Raad aan een andere producent over te dragen, vindt televisie- en filmproducent San Fu Maltha

    https://www.ad.nl/show/producent-boos-over-afgenomen-serie-het-is-vriendjespolitiek-bij-de-publieke-omroep~ac627da9/

    Like

  5. saddy zegt:

    Andrew Bridgen geeft mooie samenvatting over WHO, de invloed van gates en vanaf 2 min: De lidstaten zijn maar voor 40% verantwoordelijk voor het beleid, bovendien zijn er 276 “”stake-holders”” die ook het beleid bepalen.
    Uiteraard is Andrew uit zijn partij gezet want kritiek op de superrijken en hun corruptie is “”hate-speech””.

    Like

Plaats een reactie