Tweet van Caroline van der Plas

4 mei… 1 dag p/j dat we ONZE oorlogsslachtoffers herdenken. 1 dag. DAT moet op #4mei centraal staan! Niet Zelensky. Dat dit bezoek juist NU moet, vind ik heel misplaatst. Heb Kamervoorzitter eerder deze week dan ook laten weten dat ik niet bij ontmoeting met Zelensky zal zijn.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Caroline van der Plas)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Tweet van Caroline van der Plas

 1. Peter. zegt:

  Dat zooitje in Den Haag heeft helemaal niks met Nederland ,nou ja,het geldgraaien doen ze maar wat graag .

  Geliked door 2 people

 2. Andre zegt:

  Vieze flikker die Rutte met zn 2500 miljoen voor clown Zelenskii. Zelenskii als een artiest invliegen terwijl hij in Kiev genoeg doden kan herdenken omdat Rutte en D66 dit zo graag willen in opdracht van Klaus Schwab en Soros. Zal queen Maxi een kraampje hebben op de dam met lekkere insekten hamburgertjes uit haar insekten kookboek? Wat een minachting en hoop uit het diepst van mn hart dat deze gore hufters zo snel mogelijk opgeruimd worden.

  Geliked door 2 people

 3. casparfrans zegt:

  Het is nog vroeg toen ik begon te begrijpen, dat onze regering bezig is de meest weerzinwekkende persoon op aarde van dit moment naar Nederland te halen op 4 mei. God verhoede dat zij hem ten tonele voeren op de Dam straks om 20 uur! Dan zouden zij werkelijk aan ons allemaal laten zien, hoe zij ons, het VOLK , verachten!!

  Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Zo’n clown als Zelensky wordt door de “regering” feestelijk binnengehaald op onze dag van de Dodenherdenking; maar wél een hoop “drukte” maken over het feit dat er Boeren zijn die hún/onze vlag ondersteboven laten wapperen.
  Hoe hypocriet wil je ’t hebben ?

  Geliked door 6 people

  • Oliedom zegt:

   Juist,
   ik vraag mij ook af, wanneer die staatsmedia nu eens een keer zat van dat reclame maken van dat oekrie land en steeds maar weer die eisende zwerfsky is?🤮😡

   Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Respect voor Van der Plas en Wilders die boven dit respectloos gedrag staan van de zieke geesten binnen deze regering. Het is teveel gevraagd voor de schoften in Den Haag waarvan er blijkbaar vanavond een aantal met een uitgestreken porem op de Dam staan om de doden die gevallen zijn in de Tweede Wereld oorlog te herdenken en niet beseffen dat het een flinke trap is naar de nabestaanden. Wat doen deze respectoloze idioten ze nodigen de oorlogsvoerder Zelensky uit op 4 mei die al heel veel bloed aan zijn handen heeft en van geen ophouden weet. Al de agenten die rondom het Mariott in Den Haag staan voor de beveiliging van de oorlogsvoerder Zelensky hadden dit uit respect moeten weigeren.

  Geliked door 4 people

 6. saddy zegt:

  Als 4 mei dan toch een vrije dag is kun je hier eens over denken:

  Amount of birdlife in Australia’s desert areas just ‘incredible’ after La Nina

  Zelfs vogels zijn wappies?

  Geliked door 1 persoon

 7. koosv8 zegt:

  Ja mensen, na jaren van afwezigheid mochten de Duitsers mee herdenken. Nou geweldig hoor. Dus dan moet het ook kunnen met de NAZI’S VAN NU!!! TOCH???
  DE NIEUWE MANIER VAN VREDE STICHTEN. IK WORDT KOTS MISSELIJK VAN INTERNATIONAAL SOCIALISME.. voorheen Nationaal Socialisme.

  Geliked door 3 people

 8. boorzalf zegt:

  Komt die oorlogs crimineel naar nl? Gelijk op pakken en uitleveren aan Rusland.

  Geliked door 6 people

 9. Ravian zegt:

  Als enkel de datum een probleem is dan heb je dus niet begrepen waar Zelensky voor staat.
  En als je dat nu nog altijd niet begrepen hebt dan kun je die dodenherdenking net zo go overslaan.
  Zo’n herdenking heeft namelijk geen zin voor mensen die niet in staat zijn om wat van de geschiedenis op te steken.

  Geliked door 3 people

  • casparfrans zegt:

   Beste Ravian,

   Zelensky staat voor zinloos doden. Duizenden en duizenden jonge mannen worden afgeknald, voor niets. Het eindresultaat staat al maanden vast. Rusland behoudt de russischtalige landsgedeelte en Oekraïne wordt opgesplitst en wij gaan weer gewoon thee drinken op het rode plein,. zoals na elke oorlog. Dat weet je als je geschiedenis leest, bekijkt en begrijpt.
   Ik zag vanmiddag een walgelijk mannetje in zijn padvindersuniform naast een totaal onwerkelijke Eerste minister. Ik ben 85 geworden om dit beschamende toneelstukje aan te moeten zien.
   Rn voor het eerst in mijn leven, sta ik vanavond niet stil om 8 uur. Het is zinloos wij hebben het niet begrepen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s