WHO wil nog in mei het internationale “pandemie akkoord” doordrukken

(Vertaling: E.J. Bron)

Burgers verliezen rechten en vrijheden, landen hun soevereiniteit in gezondheidskwesties

De WHO plant omvangrijke veranderingen van de “International Health Regulations” om in het geval van een uitgeroepen pandemie meer macht en invloed op de gezondheidspolitiek van de staten te hebben. Daardoor worden de rechten en vrijheden van de burgers enorm bedreigd.

De WHO (Wereldgezondheidsorganisatie van de VN) probeert op dit moment omvangrijke veranderingen van de “International Health Regulations” (IHR) door te drukken. Deze veranderingen maken het voor de WHO mogelijk om op internationaal niveau in nog nooit eerder vertoonde omvang macht te ontplooien.

Ze moet meer invloed krijgen om andere meningen te bestrijden als “desinformatie en foute informatie”. Dit geldt voor alle landen op Aarde die het akkoord ondertekenen. Duitsland zal daar ook toe behoren. In het geval van een pandemie krijgt de WHO verstrekkende invloedsmogelijkheden op de informatiepolitiek in de desbetreffende landen om een uniform optreden te garanderen. Dat betekent dat alternatieve manieren van optreden effectief door de WHO verhinderd kunnen worden. Er zal dus een soort globale gezondheidsdictatuur komen, waarbij in het geval van een uitgeroepen pandemie de WHO de regie overneemt en de verschillende landen zich aan haar onderwerpen.

Het akkoord dient op 21 mei 2023 met eenvoudige meerderheid besloten te worden. Het is dus de hoogste tijd om hiertegen actief te worden. Veel burgers zijn al actief tegen dit plan. Het gaat er om de rechten en vrijheden van de individuele burger te beschermen en de soevereiniteit van de staten in gezondheidskwesties te ondersteunen. De WHO mag zichzelf niet opdringen tot dictator in gezondheidskwesties.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op WHO wil nog in mei het internationale “pandemie akkoord” doordrukken

 1. Steven zegt:

  Rutte tekent gewoon bij het kruisje in naam van héél Nederland!

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Bedoeld word hier (voor Nederland) de aanstaande Coronawet. Minister Kuijpers kreeg deze al goedgekeurd in de tweede kamer en wil deze ook met spoed doordrukken de eerste kamer. Met spoed, nog VOOR het wisselen van de leden van de eerste kamer waardoor hij mis kan grijpen. Hoe dan ook, ik hoop dat hij het niet voor elkaar krijgt, anders zijn de rapen gaar voor ons.

  Geliked door 1 persoon

 3. Htskday zegt:

  Alles is al in kannen en kruiken…

  Álle landen ter wereld gaan tekenen, (verplicht!) dat betekend dat de WHO daarna op elk willekeurig moment een wereldwijde pandemie kan uitroepen en allerlei véél erger restricties en straffen kan opleggen dan met covid!.. zoals opsluiting in “kampen” verplichte prikjes, en erger… (want was achteraf niet streng genoeg..) …terwijl er helemaal níets aan de hand is!!!!!!….

  Allemaal v̶o̶o̶r̶ ̶u̶w̶ ̶g̶e̶z̶o̶n̶d̶h̶e̶i̶d̶ om de slavenkudde onder controle te houden en uit te dunnen..

  En, het gáát zéker gebeuren als men er wereldwijd niet tegen in opstand komt, dan is het over en uit!!!!
  … en denk maar niet dat u er onderuit komt..

  Men heeft geen idee wat er aan zit te komen,..het zal wel meevallen,.. dat doen ze vast niet,… we hebben het toch nog goed……

  Let maar op, covid was nog maar een beetje warmlopen….

  Zodra de oversterfte (veroorzaakt door de covid prikjes..) te groot en duidelijk wordt, wordt de schuld gegeven aan een nieuwe nader te benoemen “ziekte”, en dus tijd om een nieuwe “pandemie” uit te roepen..

  Hoe lang hebben we nog….

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Een pandemie-grondwet opleggen omdat we allemaal ziek in ons hoofd zijn.
  Een bewind aanhangen dat al onze vrijheden, rechten en verworvenheden zal ontnemen,……we gaan levenslang de cel in en gooien zelf de sleutels uit het raam.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  De World Hell Organization en de VN Verenigde Nazi,s,werken mee aan de NWO agenda.90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven.De slaven zullen opgesloten worden in de 15 min.steden,of tristatecities (concentratiekampen) De tristatecities zullen gebouwd worden op de gestolen grond van de boeren (onteigenen)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s