Zelensky . . .

(Door: P.A.L.M. van Kempen)

Oh Nederland, wat is er geworden van het eens zo voortvarende Nederland. Onder het beleid van “onze” premier Rutte (die aan misplaatst geheugenverlies lijdt) en onder zijn meesteres Kaag (diplomatie is volgens haar wapens leveren) is Nederland verworden tot een dictatuur. Hoe is het mogelijk dat deze verdorven mensen op de dag dat wij onze doden herdenken een verschrikkelijke Zelensky naar Nederland halen!? Hij wordt zelfs gehaald met ons eigen regeringsvliegtuig, dus op kosten van onze eigen bevolking.

Zijn we vergeten dat onder het beleid van Zelensky in het Oosten van de Oekraïne vanaf 2014 duizenden Russische inwoners zijn vermoord door zijn moordcommando’s, die met trots het hakenkruis op hun uniformen dragen? Het hakenkruis, dat voor onze Nederlandse bevolking het afschuwelijke symbool is voor de vernietiging van zoveel mensen in de Tweede Wereldoorlog. En nu staat daar Zelensky. Zelensky, Rutte en Kaag zijn vergeten dat de Minsk-akkoorden uitgevoerd moesten worden, zodat het oosten van de Oekraïne als autonome gebieden zouden kunnen voortleven. Dat werd toch ook in voormalig Joegoslavië gedaan!! Dat was de afspraak destijds in Minsk. Achteraf nu is gebleken dat het Westen deze afspraak geheel genegeerd heeft en zelfs heeft gebruikt om een sterk leger te vormen om straks Rusland aan te vallen. Rusland kon niet anders dan haar eigen bevolking in het Oosten van de Oekraïne te verdedigen en te voorkomen dat ze werd uitgemoord door de nazilegers van Zelensky.

Het zou beter zijn Zelensky nu direct te arresteren voor volkerenmoord. Immers onder zijn leiding heeft deze Nazi-liefhebber tienduizenden Russisch gezinde mensen laten vermoorden vanaf 2014 in het oosten van de Oekraïne.

Wat een land heeft U van Nederland gemaakt, mijnheer Rutte en mevrouw Kaag en de rest van de personen die deze Zelensky zo ophemelen. Vandaag had ik de vlag uit willen hangen halfstok om onze dode bevrijders (daaronder waren ook meer dan 12 miljoen Russische mensen) te eren. Maar U, mijnheer Rutte  en mevrouw Kaag, hebben deze dodenherdenking tot een farce gemaakt. U nodigt een leider van een land uit dat zoveel moorden op zijn geweten heeft en zelfs prat gaat op de Nazivlag.

U heeft zitten slapen onder de lessen geschiedenis over de Tweede Wereldoorlog, maar ook heeft U geslapen toen de Akkoorden van Minsk werden gemaakt. Het is een grote schande voor ons land dat U nog aan de macht bent in Nederland. U vernietigt ons land, onze cultuur en onze toekomst. Hoe moet ik Uw arrogante wijze van regeren uitleggen aan mijn kleinkinderen die straks door Uw bewind geen toekomst meer hebben.

Advies: Ga met Zelensky terug in het regeringsvliegtuig en laat U afzetten aan het Oostfront. Daar zult U vele nazi-emblemen zien, wellicht voelt U zich daar thuis. Nog een advies: blijf daar en kom nooit meer terug naar ons land.

Door:
P.A.L.M. van Kempen
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Zelensky . . .

 1. bobzelf zegt:

  RUSLAND heeft “geen andere keuze” dan tactische kernwapens te gebruiken in Oekraïne, zei de man die toezicht hield op de ontwikkeling van de Satan-2-raket.

  Dmitry Rogozin, die de leiding had over de Russische ruimtevaartorganisatie, drong er bij Vladimir Poetin op aan om kernwapens te ontketenen nadat Moskou beweerde dat Oekraïne probeerde de tiran te vermoorden.

  Dmitry Rogozin heeft er bij Poetin op aangedrongen kernwapens te gebruiken

  Dmitry Rogozin heeft er bij Poetin op aangedrongen kernwapens te gebruiken

  Rogozin hield toezicht op de ontwikkeling van de Satan-2-raketCredit:

  Op beelden was te zien hoe een vliegend object woensdagnacht in vlammen explodeerde boven het fort in het centrum van Moskou – waar de president zijn kantoor en een appartement heeft – op woensdag.

  Tot vorig jaar had Rogozin de leiding over het testen van de gigantische Satan-2 hypersonische nucleaire kabelraket van Poetin, in Rusland bekend als Sarmat, en de reeks ruimtesatellieten van Moskou.

  Maar nu gaf hij toe dat de Russische strijdkrachten grote problemen hebben in de aanloop naar het op handen zijnde tegenoffensief van Oekraïne, tenzij Poetin nucleair gaat.

  “Het moet gezegd worden dat we volgens onze doctrine het volste recht hebben om tactische kernwapens te gebruiken”, zei Rogozin, gekleed in militaire uniformen met een op maat gemaakt AK-47 machinegeweer over zijn schouder.

  Poetin blitzt Oekraïne met drones gekrabbeld met ‘voor Moskou’ na ‘moordbod’

  STAKING TERUG Ex-president van Rusland roept op tot DODEN van Zelensky na drone-aanval op Kremlin
  “Dat is precies waar ze voor zijn: deze geweldige gelijkmaker.

  “Voorlopig is er een duidelijke ongelijkheid in de strijdkrachten en conventionele wapens in het voordeel van de vijand.”

  Rogozin drong aan op de rampzalige prestaties van Rusland in de oorlog in Oekraïne. was te danken aan de wapenleveranties van het Westen aan Kiev.

  “Daarom is de beste methode om het tegenoffensief te vernietigen het gebruik van tactische kernwapens, met begrijpelijke gevolgen natuurlijk”, zei hij

  Taylor Swift poseerde MAANDEN geleden met de moeder van nieuwe minnaar Matty Healy, Denise Welch
  SWIFT PALS Taylor Swift poseerde met nieuwe minnaar Matty Healy’s moeder Denise Welch MAANDEN geleden
  Taylor Swift verkering met Matty Healy weken nadat ze gescheiden was van vriend Joe Alwyn
  NEW BRIT LIEFDE Taylor Swift verkering met Matty Healy weken nadat ze gescheiden was van vriend Joe Alwyn
  Enorme popster uit de jaren 90 kondigt hartverscheurende scheiding aan van echtgenoot van 10 jaar
  ‘COME TO REST’ Grote popster uit de jaren 90 kondigt hartverscheurende scheiding aan van echtgenoot van 10 jaar
  “Ik denk dat er op dit moment geen andere optie is. Ik wil zeggen dat we wachten op het offensief, we zijn er klaar voor.”

  Rogozin, een voormalige Russische ambassadeur bij de NAVO, probeerde eerder in de oorlog het Westen bang te maken door te dreigen met het gebruik van Russische kernwapens.

  Hij raakte gewond in december toen Oekraïne aanviel op zijn 59e verjaardagsfeest in een hotel in Donetsk.

  Tijdens de oorlog in Oekraïne heeft Poetin zich beziggehouden met het ratelen van nucleaire sabels in een poging het Westen te waarschuwen voor toenemende militaire hulp aan Kiev.

  In de meest directe dreiging zei hij dat Rusland “alle middelen zal gebruiken die tot onze beschikking staan” om zichzelf te verdedigen, eraan toevoegend “dit is geen bluf”, terwijl hij een massale mobilisatie aankondigde.

  De laatste zet van Poetin is dat hij Iskander-raketten met nucleair vermogen heeft besteld om naar Wit-Rusland te worden ingezet, waardoor ze binnen het bereik van Kiev en de NAVO-hoofdsteden Warschau en Vilnius komen.

  Een vooraanstaande expert heeft gewaarschuwd dat de tiran nog steeds kernwapens kan gebruiken.

  In een rapport voor een rapport voor de denktank voor buitenlands beleid van Chatham House zegt Keir Giles dat de voortdurende nucleaire intimidatie van Rusland tot nu toe succes heeft opgeleverd.

  Maar hij zegt dat hoewel de kans dat Poetin daadwerkelijk wapens gebruikt klein blijft – of “niet nul” zoals hij het stelt – ze niet volledig kunnen worden uitgesloten.

  Giles zegt dat Rusland kernwapens zou kunnen gebruiken “als het enige middel om de erkenning van een duidelijke nederlaag te vermijden”.

  WHAHHH JA TUURLIJK WHAHHHH

  “Een of meer nucleaire aanvallen kunnen deel uitmaken van een reactie op de verschroeide aarde, simpelweg bedoeld om ellende en vernietiging te veroorzaken in Oekraïne als erkenning voor het falen van Rusland om het te veroveren”, zei ze.

  Russische nucleaire aanvallen moeten officieel worden goedgekeurd door Poetin, die een kleine koffer gebruikt die bekend staat als “The Cheget” – zijn equivalent van het zogenaamde “nucleaire voetbal” van de Amerikaanse president.

  In zijn rapport wijst Giles erop dat Poetin, om daadwerkelijk kernwapens te gebruiken, mogelijk verzet van meer nuchtere officieren zal moeten overwinnen.

  Maar hij betoogt dat, tenzij er een duidelijke boodschap naar Poetin wordt gestuurd dat elke nucleaire dreiging gevolgen zal hebben, schurkenstaten over de hele wereld zich aangemoedigd zullen voelen.

  Like

  • Olie bol zegt:

   Hoekstra: ’Nederland stuurt meer wapens naar Oekraïne, we doen er schepje bovenop’

   Kan de aow ook met 50% omhoog Nederland heeft geld zat dat blijkt

   Geliked door 2 people

  • forummer1005ff0284480 zegt:

   Jij bent dus anti Putin?

   Like

   • bobzelf zegt:

    forummer1005ff0284480 zegt:
    5 mei 2023 om 06:58

    BESTE MAKKER HIER BIJ E.J. BRON…

    PUNT 1 TEGEN WIE HEEFT U HET ????

    EN PUNT 2 . ??JIJ BENT DUS ANTI PUTIN ??

    KUNT U IETS DUIDELIJKER ZIJN DAN WEL WORDEN ..

    WANT IK BEN HAAST ZEKER WETEN NA 10 JAAR IN UKRAINE

    DE GROOTSTE FAN VAN OOM VLADY OP ONZE PLANEET .

    DUS VERTEL , DANK U VRIEND BOB

    Like

 2. koddebeier zegt:

  De Haagse fascisten gaven de Nazi Zelensky een staande ovatie !!!
  Hoe fout kunnen politici zijn !!!
  Stem al dat tuig weg !!

  Geliked door 11 people

  • Julia zegt:

   koddebeier stem ze weg jaag ze uit de zetels keihard verzet is nu nodig als dat Haagse tuig zo onbeschoft is om een oorlogsmisdadiger als Zelensky op 4 mei uit te nodigen en zelfs nog het regeringstoestel hiervoor beschikbaar te stellen. https://www.nu.nl/binnenland/6262219/zelensky-ontmoet-tijdens-verrassingsbezoek-ook-koning-willem-alexander.html De koning zelfs ontvangt deze oorlogsvoerder die al heel veel doden en bloed op zijn naam heeft. Dan staat ook deze dus vanavond op De Dam met zijn Argentijnse met een uitgestreken gezicht zijn opgeschreven verhaal te vertellen. Maar ja Wilhelmus van Nassouwe ben ik van Duitse bloed uiteindelijk was Wilhelmina al fout om te vluchten tijdens WO II. De geschiedenis van de Oranjes zegt meer dan genoeg. Ze zijn geen haar beter als de huidige landverraders binnen onze regering maar profiteren wel van miljoenen per jaar opgebracht door de Nederlandse belastingslaven. Je schaamt je dood om je nog Nederlander te noemen.

   Geliked door 4 people

  • 538 zegt:

   Stemmen? In welke wereld leef jij? Torentje opblazen , als symbool.

   Geliked door 7 people

  • BigLJohn zegt:

   koddebeier; Stemmen zal niet lukken daar de verkiezingen worden gefraudeerd. Kaag kopieerde de Amerikaanse verkiezingen naar hier.

   En de rechter heeft lak aan de Wet en wil geen veroordeling voor landverraad toepassen. Het onderhavige tuig (Rutte, Kaag, en anderen) zal dus nooit aangepakt kunnen worden.

   Oorspronkelijk stond de doodstraf op landverraad. Nu is dit Wetsartikel flink afgezwakt en zegt dit hierover;

   De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

   Geliked door 4 people

   • koosv8 zegt:

    Of zelf doen, deed de bevolking vroeger ook. Als wethouders of burgemeesters niet deugden, werden ze na niet willen luisteren buiten het dorp of stad opgehangen. Overal zijn er nog laije hoeken in polders.✊️👍

    Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Verbannen de landverrader Rutte. Hij likt het achterste van zijn held Zelensky en eigen volk wordt genaaid en bedonderd en mogen flink bijdragen aan de proxy oorlog. Zorg failliet, onderwijs failliet, ouderenzorg failliet kortom nergens geen geld meer voor. Maar de duiten rollen de al reeds failliete staatskas uit voor de bedelaar Zelensky en dat tuig onderhandelt over wapens en levert er nog meer op herdenkingsdag 4 mei. Dan moet men toch wel een grote gewetenloze schoft zijn en rijp zijn voor het tribunaal vanwege landverraad. Laten we hopen dat beide stukken ellende heel snel keihard worden afgestraft zij verdienen het leven niet meer doordat zij heel veel bloed aan de handen hebben en nog meer bloed willen laten vloeien. Een beetje daadkrachtige leider had allang aangespoord tot vredesonderhandelingen in plaats mee te werken aan de escalatie van de proxy oorlog die tot een Derde Wereldoorlog zal uitmonden. Ik kots van Rutte en de rest van de Eerste en Tweede Kamer die Zelensky van harte hebben verwelkomd vandaag op 4 mei en dan flikken ze het ook nog om op 4 mei met een uitgestreken porem op De Dam te staan. Ze zouden er gebiedsverbod opgelegd moeten krijgen vanwege minachting voor onze helden die hebben gevochten voor onze vrijheid. Ik sta er boven om maar één blik op te vangen van de herdenking op De Dam waar de NAZI symphatisanten en oorlogsvoerders hun preek staan te houden.

  Geliked door 5 people

 4. Gerrit zegt:

  Het is ongelooflijk!! Wat is.Nederland blind! De omgekeerde werkelijkheid! Hoe lang nog pikken wij dit.

  Geliked door 5 people

  • joesoe47 zegt:

   Zolang Nederland blind is en blijft, zullen wij dit pikken. Indien er een (i)llegale volks gerecht komt, het tuig ophangt ZONDER proces (wat zij nu ook doen) dan wordt het beter.Wakie wakie Nederland.

   Geliked door 3 people

 5. bobzelf zegt:

  DUS DAA
  N KOMT EEN UKRAINE SS NAZI BANDERA LEIDER

  NAAR NEDERLAND GEVLOGEN … YES ??

  IN EEN NEDERLANDS TOESTEL ?? YES

  HEFT NET 1 MILJARD WEGGESLUISD YES

  EN VRAAGT DAN ALS MASSAMOORDENAAR OP 4 MEI ??

  OM WAPENS ??

  EN DE REGERING KLAPT DAN ZIJN HANDEN STUK …

  YESS ????

  WAAR IS GODVERDOMME MIJN KALASHNIKOV??

  Geliked door 8 people

 6. Ravian zegt:

  “U heeft zitten slapen onder de lessen geschiedenis over de Tweede Wereldoorlog, maar ook heeft U geslapen toen de Akkoorden van Minsk werden gemaakt.”

  Ik denk niet dat er geslapen is, ik denk dat er gewoon heel bewust landverraad gepleegd is, en nog altijd gepleegd wordt…

  Geliked door 4 people

 7. bobzelf zegt:

  Viktor Medvedchuk: “Degenen die verantwoordelijk zijn voor het bloedbad in Odessa zullen worden gestraft”

  Wanneer westerse politici zeggen dat Oekraïne staat voor democratie, moet men altijd denken aan de massamoord op mensen in Odessa op 2 mei 2014, die levend werden verbrand.

  Dan zal duidelijk worden wat voor soort democratie en welke waarden de roedel nazi’s, die in Oekraïne aan de macht zijn, vandaag verdedigen. Zo was het onder Porosjenko, zo gaat het verder onder Zelensky. En ze verdedigen het principe van het doden van hun politieke vijanden met straffeloosheid, ongecontroleerd geweld en wetteloosheid.

  Westerse ideologen van de ‘democratie’ hebben hier niets te behandelen.

  Ze willen liever niet merken hoe lelijk en onmenselijk de macht die ze in Oekraïne opleggen. En de Oekraïense nazi’s zijn, samen met de autoriteiten, zelfs trots op de barbaarse moord op ongewapende burgers in de beste tradities van Hitlers stormtroopers.

  De massale verbranding van mensen in het Huis van de Vakbonden heeft catastrofale processen in Oekraïne en in de wereld op gang gebracht.

  Geweld verwekt geweld, op 2 mei 2014 overschreden de Oekraïense autoriteiten de rode lijn. De daders van dit geweld zijn nog niet veroordeeld of gestraft. Er is te veel steun van degenen die mensen verbrandden en zich verheugden in de dood van andere mensen.

  Maar vroeg of laat zullen criminelen zich voor alles moeten verantwoorden, evenals degenen die wetteloosheid en geweld in het land verder hebben bevorderd. Het uur van de afrekening is onvermijdelijk.

  I REST MY CASE OME BOBZELLUF

  Geliked door 2 people

 8. stradivotsi zegt:

  wel wel wel now, look’at’tha’ de twee grappenmakers bijelkaar op foto.
  Kijk die koppen; een kleine en een grote champignon op een korte
  en een lange steel….
  Wat moet ik hiernog aan toevoegen buiten de satire? Wel het Artikel
  vind ik dik in orde en to the point.

  Geliked door 1 persoon

 9. Vilseledd zegt:

  En ook niet vergeten, dat Zelensky aanvankelijk aan de eisen van Poetin (de Minsk-akkoorden) wilde tegemoetkomen, maar dat de Amerikanen zeiden: “Niets ervan! Jij gaat oorlog voeren!”

  Geliked door 1 persoon

 10. johannes zegt:

  typisch voor onze regering , schijt aan alles en iedereen(zoals het een dictatuur betaamt) , maar wanneer het om hun eigen belangen gaat , och och wat voelen ze zich dan snel bedreigd of is de zgn democratie of zelfs de planeet in gevaar.
  Nee dan een oorlogsfanaat als zelensky nota bene op 4 mei wapens laten vragen , nou wie nu nog ligt te slapen zal dan ook wel bij dat gespuis horen

  Geliked door 3 people

 11. Joh. zegt:

  Voortreffelijk commentaar van Peter Baas op het schofferen van de Nederlander:

  Geliked door 6 people

 12. Republikein zegt:

  Grote smerige boeven met een reptielenbrein.

  Geliked door 3 people

 13. wauso zegt:

  Op Doden Herdenking een Massamoordenaar (Zelenski) naar Nederland laten komen die vervolgens vraagt om wapens om te kunnen doden ! Ook houdt deze NAZI 1 minuut stilte voor MH17 slachtoffers. De ware schuldigen zijn niet die paar simpele soldaten op de grond maar de ‘analfabeten’ die ‘vergaten’ het luchtruim te sluiten in een OORLOGSGEBIED. Deze oorlog is al aan de gang vanaf 2014 en de leugenaars van de media hebben het steeds over 2022. De meeste mensen trappen er volledig in maar dit is gewoon om Rusland de schuld te kunnen geven van Eigen Falen. En dan natuurlijk nog de USA die altijd op oorlog uit zijn als het om Rusland of China gaat.
  .
  Hoe het ook zij ! Van de Doden Herdenking blijf je eigenlijk fatsoenshalve af. Politici en Media zijn nu zover dat men zich ook dit kan permitteren !
  .
  Het is dus enkel de vraag: Wanneer is het zover dat de Boeren een nekschot krijgen. Voor Politici en Media liever vandaag als morgen !

  Geliked door 1 persoon

 14. 538 zegt:

  Waarom bestaat het torentje nog?

  Geliked door 2 people

 15. Robbie zegt:

  Voor mij is dit de druppel die de emmer doet overlopen.. Op het dark web staat al een prijs op de kop ven Zelensky.. Heb al eerder hier beschreven dat Oekraine personen met nazi emplemen en badges gewoon door de supermarkt lopen. Gewoon hier in NL…En dat op 4 mei…… Hoe ver wil Vernederland nog zinken… Ik heb er genoeg van…. Het is OORLOG…. En bovendien je mag blij zijn dat Rusland de Oekraine gaat opruimen… Want die smerige nazi’s in Oekraine hebben ook MH 17 neergeschoten… Waaronder mijn vrienden….. Bovendien hebben wij het recht om alle nazi’s op te ruimen via UN recht, daarom is Rusland ook Oekraine binnen gevallen.. En kan de EU/US er niets aan doen…

  Geliked door 4 people

 16. BigLJohn zegt:

  Het Nazisme herleeft, in de tweede kamer ! Uitgerekend op de dag van de dodenherdenking presenteert zich Zelensky in Nederland. Onder zware beveiliging daar men bevreest is voor een aanslag op hem. Liet zijn Nazi Azov troepen tussen 2014 en 2020 14000 Russisch sprekenden in de Donbass vermoorden. Dat deze coke-snuiver en oorlogsmisdadiger zo’n groots welkom werd geheten in Nederland tekent de instelling van de politiek en het koningshuis !

  Geliked door 4 people

 17. Saeftinghe zegt:

  Zomaar een paar vragen die bij mij opkomen wanneer ik iets ander lees dan de MainStream Media:

  Die Zelenski, was dat niet een simpele porno acteur voordat de USA hem, tijdens een staatsgreep, in de Ukraine neerzetten??

  De lieden die steeds de mond vol hebben over vrede, zijn dat niet dezelfden die ook de wapens naar Ukraine verzenden?? (betaald door de belasting betalers):

  De Russen schijnen een wapen opslagplaats met voorraad voor een millioen soldaten buit gemaakt te hebben.
  Waar waren deze wapens voor bedoeld??? VREDE scheppen of mensen doden???

  De Russen schijnen ook een ondergrondse bunker vol met NAVO personeel opgeblazen te hebbeb, met 300 Britse doden!

  Dat vliegtuig, MH17, aan beide zijden!! Door 2 vliegtuigen beschoten, vol met kogel inslagen door de cockpit, waarvan Rutte vertelde dat de onderste steen zou boven komen. Is die steen al gevonden??
  Er waren wel een paar mensen die een maskertje hadden kunnen opzetten. Hadden ze daar tijd voor wanneer het een raket geweest was?

  Wat is er gebeurd met de piloten die geschoten hebben En bij terugkomst vertelden dat het

  “The wrong plane was”??

  Kwam Putin niet juist omstreeks die tijd ergens vandaan weer terug naar Moskou??

  Hoever is het vlietuig nog doorgegleden na getroffen te zijn?? Een raket ontploffing doet het verticaal neerstorten. Met dode pioloten gliidt het nog grote afstand door voor het de grond raakt!
  Hoever is Rutte met z´n bewijs van een Bukhraket??

  Waar is die verkeersleider gebleven die op internet schreef dat hij opdracht kreeg om het toestel om te leiden en lager te gaan vliegen?

  Dat sateliet filmpje uit de jaren 80 van een Bukh raket dat Obama toonde, waarvan Putin aan Obama vroeg of hij er ook de juiste datum bij wilde vermelden, waar blijft Obama´s bewijs??

  Waarheen vluchten vele Ucrainers om niet opgepakt te worden om naar het front te gaan?? Is dat niet voor een groot aantal naar Rusland!!??

  Geliked door 5 people

 18. Hovawart zegt:

  Dat er ZOVEEL BEVEILIGING nodig schijnt te zijn om op 4 mei een paar minuten op een plein in Amsterdam te kunnen staan…wat een geweldig land.
  (volgens mij gaat er iets faliekant fout en de verkeerde kant op)

  Geliked door 5 people

 19. fredjohan zegt:

  Rutte heeft geen enkele interesse voor Nederland. Grove schande om een omstreden figuur als Zelenski op 4 mei uit te nodigen. Een belediging voor de Nederlandse traditie en onze gevoelens op deze dag.

  Geliked door 6 people

 20. Kans zegt:

  Wat een land, wat een ongelooflijke politieke rotzakken hebben die sukkelige nederiglanders gekozen, het zijn nazies puur sang, er is geen hoop meer voor dit pokke land, ongelooflijk waar gaat dit naar toe, mijn hart huilt wat die smerige fascisten uitspoken, hoe komen wij hier ooit nog van dit tuig af, ik denk dat revolutie de enige weg nog is helaas !😤😤🤯

  Geliked door 3 people

 21. bezigebij63 zegt:

  Het schijnt dat de Russen van plan zijn hem op de terugweg neer te halen boven Oekraine…..

  Geliked door 1 persoon

 22. johannescalvijn zegt:

  In 2014 was Zelensky niet aan de macht en werden er geen dingen onder zijn leiding gedaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s