VN-resolutie voor wereldwijde LGBTQ-propaganda mislukt

(Door: Knud Wermescher – Vertaling: E.J. Bron)

Met de versleten motivering dat seksuele voorlichting al voor kleine kinderen ongewenste zwangerschappen, seksueel geweld respectievelijk geslachtsziekten zouden verhinderen en zou bijdragen aan een gezondere samenleving, proberen linkse, westelijke ideologen onder de benaming “omvangrijke seksuele opvoeding” hun LGBTQ-agenda in de hele wereld de scholen binnen te sluizen.

Dat dit geen modeverschijnsel is, maar een sinds het presidentschap van Barack Obama enorm bevorderd ijskoud plan, daarvan kunnen we onszelf inmiddels al voor de eigen huisdeur overtuigen.

VS betalen een half miljoen dollar voor LGBTQ-seksonderwijs – in Pakistan

Zo worden inmiddels al op kleuterscholen alle morele drempels bewust overschreden. Door openbare tentoonspreiding en de oproep tot zelfbevrediging respectievelijk zo vroeg mogelijk geslachtsverkeer van welke soort dan ook wordt de kleintjes een absoluut verkeerde normaliteit voorgeschoteld. Exact op de manier waarop overigens pedofielen optreden. En dit is politiek gewild. Niet in de laatste plaats de huidige Amerikaanse regering bevordert intensief het programma van de “Comprehensive sexuality education”.

Zo had de Amerikaanse president Biden nog maar enkele dagen geleden Pakistan $ 500.000,- voor seksuele voorlichting bij Engelse lessen toegezegd. Een aanbod, dat in het islamitische land met verwondering werd opgenomen. Evenals het ontwerp van een geplande VN-resolutie, overeenkomend met de voorstellingen van de VS. Deze voorzag erin om de “CSE”, dus de “omvangrijke seksuele opvoeding”, die behalve masturbatie, orale en anale seks ook intensief abortus propageert, bindend in het onderwijs in te voeren – wereldwijd. Samen met Pakistan hebben in totaal 22 landen deze VN-resolutie nu verrassend afgewezen. Behalve Rusland en Wit-Rusland allemaal Arabische respectievelijk Afrikaanse landen.

Bittere tegenslag voor globalistische transgender-agenda

Ze storen zich er niet in de laatste plaats aan dat het Westen zou proberen zijn waarden aan hen op te dringen. De Egyptische gedelegeerde ziet daardoor o.a. de rechten van de ouders buitenspel gezet. Maar ook de Oegandese president Museveni had zich daarvoor al meermaals tegen de westelijke inmenging in de cultuur en de familiewaarden van zijn land uitgesproken. Na een meerdere uren durend debat moest de VN-vertegenwoordiger van de Republiek Moldavië zijn – door de VS ontworpen – resolutie intrekken. Een knallende draai om de oren voor de globalisten. Die zullen dit voornemen echter zeker niet opgeven. Zo verbinden zowel de VS als Duitsland financiële hulp voor ander elanden aan hun concessies in LGBTQ-vragen. Wat deze waarschijnlijk echter meer en meer in de armen van China zal drijven.

Bron:
auf1.info
Door: Knud Wermescher

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VN-resolutie voor wereldwijde LGBTQ-propaganda mislukt

 1. J.v.d.Heijden zegt:

  Pas op met tiktok: Chinese bazen van dat medium liegen dat ze barsten.
  https://tpo.nl/kort-nieuws/2023/05/05/wsj-tiktok-hield-lijsten-bij-van-gebruikers-die-gay-content-bekeken/

  Like

  • Boike zegt:

   De LGBTQ-propaganda is duivelsgespuis.
   De duivel meent als God te zijn.
   Hij is uit op de absolute macht en heerschappij over de aarde en de mensheid.
   Alles dat zijn doel dient is voor hem geoorloofd.
   Hij werkt met leugen, bedrog, corruptie, roof, moord, doodslag, sex, verkrachting, chantage en al wat dies meer zij.
   En zijn kornuiten, die het vuile werk mogen/moeten opknappen, doen idem dito.
   Nogmaals, de LGBTQ-propaganda is duivelsgespuis.
   Beste mensen, trap er niet in !!!

   Geliked door 3 people

 2. mooinique zegt:

  Blijft toch apart dat leraren het gewoon uitvoeren. Is eigenluck toch wel logisch. Ze kunnen blijkbaar eindeluck lezen en schrijven. Het rekenen lukt nu blijkbaar ook. Orgieën zullen ze vast ook moeten uitleggen. Echt ik hoop dat ze de leraren niet vergeten als het tij keert voor de normale mens. 🤮

  Like

 3. karton zegt:

  De LGBTQ-propaganda is door “mensen” opgezet en uitgevoerd.
  Dat zijn uiterst smerige én perverse wezens, deze “mensen”.
  Om ieder mens die ook maar iets onderneemt dat indruist tegen de zg. “christelijke moraal” meteen maar “duivel” te gaan noemen, gaat mij veel te ver, evenals om, áls dat LGBTQ-gedoe ergens een “tik op de neus krijgt”, te roepen : “Onze lieve heer is mét ons”
  De mensen die het láátste doen/hebben gedaan, dus die LGBTQ-zooi affakkelen, zijn normaal denkende mensen en hebben veelal niets met “geloof” van doen.
  Wél nuchter blijven denken, mensen !!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s