WHO beëindigt de Covid-hoax met de grootste leugen van allemaal

(Door: Rhoda Wilson – Vertaling: E.J. Bron)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zegt dat de Covid-19-zwendel nu voorbij is en beweert dat Covis-19 naar schatting 20 miljoen mensen heeft gedood. Men zou net zo goed hebben kunnen beweren dat dit er 200 miljoen of 2 miljard waren. Dit aantal is een slechte grap.

Dr. Vernon Coleman:

Een ieder die beweert dat er 20 miljoen mensen aan Covid-19 gestorven zijn, is een verblinde nar, een specialist in desinformatie of een paniekzaaier, die probeert de ergst medische zwendel van de wereld in een historische realiteit te veranderen.

Ik zou aan de hand van officiële regeringscijfers schatten dat Covid-19 (waarvan ik altijd heb gezegd dat het om de herbenoemde griep gaat) in de jaren 2020 en 2021 wereldwijd duidelijk minder dan een miljoen mensen heeft gedood (waarbij de aantallen voor de beide jaren samen gerekend worden). Dat betekent minder dan 500.,000 in elk van deze beide jaren.

Omdat de WHO-cijfers laten zien dat de gebruikelijke, niet in de publiciteit gebrachte griep 650.000 mensen per jaar kan doden, en omdat er in de jaren 2020 en 2021 praktisch geen griepdoden waren (in de mainstream media werd bericht dat de griep tijdelijk verdwenen zou zijn), is het duidelijk dat Covid-19 eerder MINDER dodelijk was dan een tamelijk atypische griep. Ik heb al bewijzen voorgelegd, die aantonen dat Covid-19 volgens de eigen cijfers van de Britse regering niet erger was dan de griep in het Verenigd Koninkrijk. En de het aantal sterfgevallen toont aan dat het sterftecijfer in het jaar 2020 niet hoger was dan anders.

Het WHO-aantal van 20 miljoen doden berust op absurde, foute cijfers, volgens welke patiënten die na een positieve (maar nutteloze) PCR-test stierven, geregistreerd werden als aan Covid-19 overleden, ook als ze geen symptomen van Covid-19 bezaten en bij een auto-ongeluk om het leven kwamen, door een bus overreden werden of aan een hartziekte stierven. Regeringen in de hele wereld hebben toegegeven dat de aantallen overdreven waren. In enkele landen werden de ziekenhuizen omgekocht om veel meer gevallen van Covid-19 te diagnosticeren.

Ik zou graag met een hoge WHO-vertegenwoordiger in een live-uitzending op de nationale televisie of radio over deze cijfers discussiëren. Maar ik ben bang dat zich zoals gebruikelijk niemand op een debat zal inlaten. Ze zullen niet discussiëren, omdat ik gelijk heb en zijn ongelijk, en ze weten dat ze zichzelf blameren en de hele zwendel in diskrediet zal raken. De media zullen het aantal van 20 miljoen tot in den treure, zonder er vragen over te stellen, drukken en verbreiden, alsof het waar zou zijn. Geen enkele tv- of radiozender zal het durven om een echt live-debat toe te staan, want ze hebben drie jaar lang leugens verteld.

En tot slot: als de Covid-19-zwendel nu officieel voorbij is, waarom geven artsen dan nog steeds Covid-vaccinaties? En waarom draagt het gezondheidspersoneel routinematig mondkapjes?

Bron:
uncutnews.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
expose-news.com
Door: Rhoda Wilson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op WHO beëindigt de Covid-hoax met de grootste leugen van allemaal

 1. Htskday zegt:

  Phttps://i.postimg.cc/T33zqsgN/Screenshot-2023-02-16-12-35-09-13-0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

  Told you.. al ruim 3 jaar geleden…
  Er was en is helemaal níets aan de hand.
  Geen lab lek.
  Geen levensgevaarlijke beestjes die ’s avonds na 22.00 uur actief werden.
  Hélémaal níets.. dan de normale seizoensgriep.

  Het wachten is op de volgende plandemie..

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Een onderwijl in Nederland

  Geliked door 1 persoon

 3. Léon van Duren zegt:

  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om deze corrupte,gewetenloze,gekochte WHO – boevenbende te kunnen berechten,wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

  CAMPAGNE ‘STOP DE PANDEMIEWET’ – INFORMEER UZELF EN DOE MEE, ONZE VRIJHEID STAAT OP HET SPEL!!

  Tot onze verbazing is het vanuit onze collega’s van de gevestigde media doodstil gebleven met betrekking tot deze Pandemiewet. Hierdoor ontbreekt het maatschappelijk debat volkomen. De meeste Nederlanders hebben geen flauw benul dat er zometeen een wet ligt die hun grondrechten en vrijheden teniet doet. Als onze democratie ons echt zo nauw aan het hart ligt als door de politiek altijd wordt beweerd, dan mag zo’n brede maatschappelijke discussie niet ontbreken.

  De gecorrumpeerde ,corrupte,onbetrouwbare WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan vaccinazi’s mogen absoluut niet ongestraft wegkomen met hun wereldwijd gepleegde medische misdrijven!!

  Like

 4. Ravian zegt:

  Niks aan de hand mensen, doorlopen…

  Ze willen dus gewoon met massamoord weg komen.

  Dacht het niet hè…

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Artsen blijven mensen dodelijke vaccinazi,s geven omdat het veel geld opbrengt.Tussen de 50 en 100 euro,per vaccinazi per patient,de eed van hypocrates,zijn ze verblind door het geld gemakshalve vergeten.Mijn huisarts en zijn vrouw ook arts,hebben volop meegedaan met het corona vaccinazi prikfestijn.Daar ga ik dus nooit meer naartoe,naar die moordenaars.

  Geliked door 1 persoon

 6. waalkade zegt:

  DE Roverheid heeft al meer dan 80 jaar bloed aan zijn handen door met criminele ongekozen private maffia organisaties als WHO, UN, WEF, IMF WORLD BANK, BIS , NATO, EU, ECB ETC ETC verdragen af te sluiten waarbij het volk volkomen buiten spel is gezet…… MET OPZET ….. want op die manier konden de maffiabazen ons kapot krijgen, manipuleren, gedrags manipulatie etc.

  Geliked door 1 persoon

 7. johannes zegt:

  ja als iemand van 5 hoog naar beneden pletterde en hij had toevallig ooit covid gehad , dan was dat de doodsoorzaak , zo kom ik ook wel aan de aantallen die je hebben wilt

  Like

 8. Svalbard zegt:

  In Amerika gaan ze nu eindelijk alle Covid beperkingen afschaffen. Nu Indonesië nog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s