Bevolkingsvervanging in Zwitserland: Meer dan 20% buitenlanders op de scholen

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Zwitserland is de alles anders dan onopvallende bevolkingsvervanging een deprimerend feit. Uit een actuele statistiek blijkt hoe ver het proces al vorderingen heeft gemaakt. In 2022 waren derhalve meer dan een vierde deel van alle leerlingen in Zwitserland buitenlanders.

Uit de actuele data van het Zwitserse Bureau voor de Statistiek blijkt dat het aandeel van het buitenlandse bevolkingsdeel vooral in de steden snel toeneemt. Het proces van buitenlandse overheersing wordt hoofdzakelijk in de jongere jaargangen stapsgewijs zichtbaar.

In cijfers: in 2022 bezochten 987.664 leerlingen de Zwitserse onderwijsinstellingen. Het aandeel buitenlanders bedroeg landelijk 27,5%. Als je de data per jaargang bekijkt, dan blijkt dat naarmate de leerling jonger is het aandeel buitenlanders toeneemt. In de bovenbouw (13 tot 16 jaar) bedraagt het aandeel 26,2%. Bij de schoolklassen met de jongste kinderen bedraagt het landelijke aandeel buitenlanders 28,7%.

Ook in Zwitserland geldt: migratiestromen storten zich eerst in de steden uit. De Franstalige stad Genève is met bijna 44% buitenlanders op de scholen de treurige nummer 1. Daarna volgt Bazel met bijna 40%. In enkele stadsdistricten van Bazel bedraagt het algemene aandeel buitenlanders tot 80%. Bazel geldt al jaren als de meest criminele Zwitserse stad – met een permanent hoog aantal geweldsdelicten.

In plattelandskantons zoals Appenzell, Obwalden of Uri is het aandeel buitenlanders op de scholen geringer en bevindt zich tussen de 7 en 15%. Hogere aantallen buitenlanders zijn echte rook hier slechts een kwestie van tijd.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bevolkingsvervanging in Zwitserland: Meer dan 20% buitenlanders op de scholen

  1. mooinique zegt:

    Zo dat doet mij goed. Heb geen medelijden met die Zwitsers met hun neutraliteit. Het systeem keert zich tegen hun. Europa is toch al verloren. 😂🤣😂

    Like

  2. bobzelf zegt:

    #ukraine #bakhmut #artemovsk Endkampf um Mitternacht in BakhmutWest: UkraSöldner verlieren den gesamten NordwestTeil bis Khromove und NeuePost (EvilSagaGem). Alles wird von RussWagnerPMC/RussArmee kontrolliert.

    #ukraine #bakhmut #artemovsk Bakhmut ist de facto gefallen. WagnerPMC “säubert” noch bis zum Morgengrauen. Es ist Zeit den Sieg zu erklären. Der Kampf wird weiter gehen. Ab morgen auf ChasivYar und Konstantinovka.

    #ukraine #bakhmut #artemovsk Russische Armee setzt in BakhmutWest heute Nacht 9M22S-Brandmunition mit Raketenantrieb ein (MilkyWay35). Da ist kein Phosphor mit im Spiel. Außerdem gibt es keinerlei Zivilisten mehr in diesen Bereichen der Stadt.

    Russen hebben het gebied tussen het postkantoor en Kromovo vrijgemaakt en kondigen vandaag de verovering van de stad aan
    Groot strategisch voordeel voor de Russische strijdkracht

    De slag om Bakhmut is voorbij: de Russen hebben het gebied tussen het postkantoor en Kromovo vrijgemaakt en kondigen vandaag de verovering van de stad aan

    Van de Russische troepen wordt verwacht dat ze binnen een paar uur de volledige bezetting van Bakhmut bekendmaken, aangezien ze tot gisteren middernacht het hele noordwestelijke deel van het postkantoor tot Kromove hadden bezet en de Oekraïners slechts in 1% van de stad aanwezig waren.

    De hele nacht “beukte” de Russische artillerie de laatste Oekraïners met 9М22S brandgevaarlijke raketten.

    Vanmorgen zijn de laatste opruimwerkzaamheden begonnen en zullen naar verwachting in de komende uren worden afgerond.

    De slag om Bakhmut is voorbij. De Oekraïners betaalden een hoge prijs in personeel en uitrusting, net als natuurlijk de Russische Wagner (niet het Russische leger dat grotendeels intact is gebleven).

    Het is een grote strategische overwinning van Moskou die vandaag zal worden aangekondigd op “Dag van de Overwinning”, die met alle plechtigheid en pracht zal worden gevierd door de Russen.

    Een overwinning die de Russische strijdkrachten meerdere voordelen zal opleveren.

    Direct na Bakhmut komt Chasiv Yar, een kleiner fort maar met een grote concentratie Oekraïense troepen.

    De Russen hebben het al onder vuurcontrole gebracht door middel van een grotere, secundaire “tang” die in dit stadium voorkomt dat de Oekraïners de Russische troepen in de achterhoede aanvallen door de lessen uit de geschiedenis van de Slag om Stalingrad toe te passen.

    Velen geloven dat de Russen al die maanden een langzame opmarstactiek in Bakhmut hebben gekozen om hun eigen verliezen te minimaliseren en de Oekraïense verliezen te vergroten.

    Aangenomen wordt dat de Oekraïners meer dan 80.000 man hebben verloren in Bakhmut en doorgingen met het sturen van versterkingen, aangezien deze stad het middelpunt is van het Donbass-front. Er lopen vier snelwegen en drie spoorlijnen doorheen.

    Er is een reden waarom Kiev zoveel duizenden troepen heeft uitgegeven.

    OME BOB .IK DENK….. IK MELD HET MAAR EVEN

    Geliked door 1 persoon

  3. bobzelf zegt:

    NOU IK ZOU ZEGGEN ..

    SMELT EERST DE KAZEN ??????

    WHAHAHAHAHA

    OOM ASTERIX EN DE HELVETIERS . DUS KEN UW FAVORIETEN

    Like

  4. Julia zegt:

    Whats new. Weten al de miljoenen geïndcotrineerde domoren en deugmensjes niet dat het Kalergi plan in volle gang is. Niets meer aan toe te voegen het is over en uit met de Europese bevolking. Kijk alleen al naar de enorme invasie in dit landje van vergane glorie en omringende landen. Maar goed miljoenen mensen hebben hiermee ingestemd dus dan moeten ze de consequenties maar aanvaarden ook. Een onderdanig goedgelovig volk is een verloren volk.

    Like

  5. Vilseledd zegt:

    Is Zwitserland niet te duur voor vluchtelingen?

    Like

    • Mike zegt:

      Nederland is toch ook niet te duur voor die vluchtelingen.
      Gratis huis
      Gratis enegie.
      Gratis kunstgebit.
      Graties elektriesche fiets.
      Maar fiets is ook niet je van het.
      Dus ook gratis rijbewijs.
      En dan nog raar vinden dat er meer ongelukken gebeuren.
      Waneer gaan ze eens beseffen dat ze apen niet alles kunnen leren?

      Geliked door 1 persoon

    • apollonia652014 zegt:

      Welnee, doe komen op uitnodiging en worden zelfs opgehaald in de nachtelijke uren. Gebeurd hier ook.

      Geliked door 1 persoon

  6. Triumph1971 zegt:

    Zwitserland is niet te duur hoor voor die apen kijk maar naar NL. eigen bevolking naar de voedselbank en de parasieten worden fijn in de watten gelegd.Hoelang moet het nu nog duren voor de burgeroorlog begint?

    Geliked door 3 people

  7. Willem zegt:

    Toblerone, is al halal. Nu de Zwitserse kaas nog. En allah ou akbar, als vervanging voor het jodelen, zal best wel echoen door de Alpen.

    Like

    • apollonia652014 zegt:

      Als ze daardoor een lawine veroorzaken, zou ik zeggen lekker zo doorgaan. Het vuil wordt dan via natuurlijke gang geruimd. Als je geluk hebt dan he 😉

      Like

Plaats een reactie