Push-backs: Kroatië´s voorbeeldige grensbewaking

(Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer Europese landen besluiten om migranten aan de EU-buitengrens desnoods ook met geweld af te wijzen. Behalve Litouwen en Polen behoort ook Kroatië tot een van de landen die de zogenaamde push-backs als probaat middel in de strijd tegen de massamigratie toepassen.

Dit is ondanks geweeklaag en bedachte gruwelverhalen van migratiegeile NGO´s de enige verantwoorde manier. In de eerste beide maanden was het aantal asielzoekers volgens informatie van het Kroatische ministerie van Binnenlandse Zaken ongeveer 8005 (!) hoger dan in dezelfde periode het jaar daarvoor. Slechts ongeveer één op de tien migranten blijft daar, terwijl de rest verder trekt naar West-Europa. Ook Slovenië vermeldt in dezelfde periode een snelle stijging van het aantal migranten met ongeveer 300%. Reden daarvoor is o.a. de toetreding van Kroatië tot de Schengen-zone in het begin van dit jaar. Een behoorlijk deel medeverantwoordelijkheid betreft echter ook het buurland en de rivaal Servië, dat met een royale visumpolitiek migranten uit de hele wereld aanlokt.

Servische medeschuld

De meerderheid van de migranten die dit jaar Kroatië en Slovenië binnenstroomden, is afkomstig uit Afghanistan, Marokko, Rusland en Cuba. Met uitzondering van Afghanistan gaat het hier om landen, wier burgers sinds enkele maanden probleemloos Servische visa kunnen verwerven, omdat hun regeringen weigeren Kosovo als staat te erkennen. Bovendien kan vermoed worden dat Servië daarmee als geallieerde van Poetin wil bijdragen aan de destabilisering van Europa – net zoals Wit-Rusland. Servië wordt daarmee het uitgangspunt voor de doorreis van immigranten via de Balkanroute.

Een Vesting Europa is mogelijk!

Daarom is het des te belangrijker dat steeds meer lidstaten van de EU zich geheel wijden aan de bewaking van de grenzen en dit niet meer aan vijandig gezinde landen zoals Servië of Turkije overlaten, waardoor ze afhankelijk van hen worden. In heel Europa neemt de druk op de globalistische staatsleiders toe, die met stijgende resultaten in de peilingen en verkiezingssuccessen van de rechtse oppositie geconfronteerd worden.

Weliswaar zijn push-backs slechts een kleine stap op weg naar een Vesting Europa, die elke aantrekkelijkheid voor immigranten verliest. Ze kunnen echter de eerste systeem zijn, die de muur van deze vesting stap voor stap laat ontstaan.

Bron:
heimat-kurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Push-backs: Kroatië´s voorbeeldige grensbewaking

  1. Ravian zegt:

    Illegalen gewoon oppakken en je land uit flikkeren, zoals de wet dat voorschrijft, werkt ook.

    Like

  2. Marc zegt:

    Het is te laat voor een vesting. Het enige wat ik nu nog wil is totale vernietiging van alle regeringscentra in Europa en de VS.

    Like

    • R Thomasson zegt:

      @Marc. Totale vernietiging van alle regeringscentra in Europa (de VS is niet interesseert) zal een boemerangeffect op ons leven hebben. Wij vernietigen alles wat hier in eeuwen is opgebouwd. Het is niet nodig een hele koe te slachten voor een glas melk. Vijandige politici moeten, met pek en veren, worden weggestuurd. b) EU-instructies en bevelen die haaks staan aan onze belangen, gewoon negeren! Dat doen Hongarije en Polen ook. Nederland is geen Artis-compatibel, en aan een Apenheul heeft men genoeg. Dus de grenzen moeten hermetisch dicht, b) voor vluchtelingen zou er geen plaats meer zijn. Zij zijn voor 95% jonge gezonde kerels. Dus, laat ze maar vechten voor hun volk en vaderland i.p.v. de lokale NL bevolking aan te vallen, vrouwen en kinderen verkrachten, en terroristische daden plegen, c) mensen met dubbele nationaliteit die in de fout gaan (al zijn ze 10 jaar oud) moeten met de hele familie terugkeren naar het land van herkomst. Daar zouden ze, tussen hun geloofsgenoten, veel gelukkiger zijn. c) Delinquente Antillianen (ook jongeren vanaf 12 jaar- en ouder) zouden naar jeugdinrichtingen en gevangenissen in de Antillen worden gestuurd. De Antillen zijn nog steeds onderdeel van Nederland, dus er is geen reden ze daar niet te houden. Na hun detentie zal hun terugkeer naar Nederland worden geweigerd.

      Like

      • LUCIA zegt:

        @R.Thomassen ; Dat zijn een paar hele goed ideeën, ik wil er nog aan toevoegen trap het zootje NGO’s het land uit het zijn f…g vampieren want reken maar… zie het rekensommetje van Geert Wilders, dat er heel veel mensen zijn, die aan het vluchtelingen gecreëerde probleem verdienen.

        Like

  3. waalkade zegt:

    Goede zaak. Terug of laten verhongeren

    Like

Plaats een reactie