Waarom ‘groene’ politici krankzinnig zijn…

(Door: “Angélica”)

Mark Rutte en Rob Jetten hebben namens Nederland, samen met acht andere Europese landen, een gezamenlijke verklaring ondertekend om van de Noordzee de ‘groene energiecentrale van Europa’ te maken. Ze willen tegen 2030 120 GW en in 2050 300 GW produceren. Dat zou voldoende groene energie uit wind en later waterstof opleveren om circa 300 miljoen huishoudens in Europa te kunnen voorzien van elektriciteit. Dus de Noordzee wordt vol geplempt met windmolenparken en industriële constructies, zoals waterstoffabrieken en stroomomvormers!

Walvissen sterven massaal door het heien en onlangs bevestigde het tijdschrift Scientific Reports wat iedereen al wist: miljoenen vogels worden door de windmolens fijngehakt en zeldzame soorten gaan verloren. Intussen houden de ecologen zich vooral bezig met het tegengaan van bramen en brandnetels op de heide à € 24.000.000.000,- ! Helaas komt niemand van hen in opstand tegen de verwoesting van de fauna van de Noordzee en juichen de groene politici: “Wij worden de groene energiecentrale van Europa!”

Heidegebieden zijn er heel veel in Nederland en zonder de inspanningen van onze voorouders zou Nederland door de zee overspoeld worden en niet eens bestaan. Elk plantje dat er groeit, is sowieso al winst en feitelijk is Nederland uniek dat het ruimte biedt aan mensen, planten en dieren, dus zouden er andere regels voor Nederland moeten gelden, maar dat terzijde. Het belang van de Noordzee wil ik graag nader toelichten!

Twee hoofdfactoren bepalen de oceaanstromingen: zwaartekracht en wind. 90% van het water in de oceanen stroomt dankzij de zwaartekracht. Verschillen in temperatuur en zoutgehalte zorgen ervoor dat oceaanwater niet overal dezelfde dichtheid heeft. Warm water heeft minder massa per gelijk volume dan koud water en ‘drijft’ daarom bovenop. Vergelijk dit met een hete luchtballon: door het verwarmen van lucht in een ballon zet de lucht uit, waardoor de lucht per volume lichter wordt dan zijn omgeving met als gevolg dat de ballon stijgt. Hoe groter het temperatuurverschil, hoe moeilijker watermassa’s mengen. Dat er verschillende lagen bestaan, merk je als je duikt en in een diepere, koudere laag terechtkomt.

Walvissen duiken op en plonzen daarna weer terug in het water. Daarbij verplaatsen ze per keer vele duizenden liters zeewater en vermengen ze deze lagen. De bovenste laag daalt daardoor in temperatuur en kan daardoor vervolgens weer meer zonnewarmte absorberen. Omdat er nog maar zeer weinig walvissen over zijn van de vele tientallen miljoenen die er waren, worden de bovenste strata in de oceanen niet meer gemengd. Dat is een belangrijke reden voor de uitzonderlijke droogten of juist overstromingen die steeds vaker en wereldwijd voorkomen. en voor enorme problemen zorgen: mislukte oogsten, voedsel- en watergebrek, woestijnvorming of watersnoodrampen.

Toch gaan we door met het onder applaus ‘ecologisch verantwoord en duurzaam’ vermoorden van walvissen en dwingen we de beste boeren ter wereld te stoppen met hun voedselproductie!

Door:
“Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Waarom ‘groene’ politici krankzinnig zijn…

  1. joojootje zegt:

    Deze gesubsidieerde miljarden uit algemene middelen zijn nu eenmaal aan het bedrijfsleven beloofd, noodzaak is er niet je laat je netwerkvrienden niet in de steek, denk aan je toekomst mogelijkheden “ik krab jou rug jij krab mijn rug”.

    Like

  2. Hovawart zegt:

    Het enige ‘groene’ aan deze wilde plannen is de kleur van het geld….. (ecocurrency) de zogenaamde ‘Greenhouse’ en gemakkelijk te verwarren met geld uit het Midden-Oosten, Green money refers to money from Islamic businesses, Islamic banks, and the religious sector.

    Like

  3. Bob Fleumer zegt:

    De regering is bezig staatsgevaarlijk te worden!!!!

    Like

  4. Boike zegt:

    ER KOMT IETS NIEUWS, ER KOMT IETS NIEUWS, ER KOMT IETS NIEUWS !!!

    Er komt een nieuwe leugen !!!
    Er komt een nieuwe plandemie !!!
    Er komt een nieuwe vaccinatie !!!

    Die is niet getest !!!
    Die brengt wel schade toe !!!
    Die is bedoeld als opwekker van een afweerreactie tegen een ziekteverwekker.
    Die ziekteverwekker heeft een dodelijkheidsfactor van bijna “0”.

    Ze denken, dat “gekke Henkie en Malle Ingrid” er deze keer wel in gaan geloven.

    Ja, dat geloven moet !!!
    De wereldbevolking moet worden verminderd !!!
    Dat moet, dat moet, dat moet !!!
    De “elites” zeggen het immers zelf.

    Ze willen een genocidse, een genocide, een genocide !!!

    Leve het globalisme !!!
    Leve de Nieuwe Wereeldorde !!!
    Leve the Great Reset !!!
    Gij zùlt niets meer hebben en gij zùlt dood, dood, dood !!!

    Het is de wil van de duivel !!!
    Hij waant zich God !!!
    Hij wil de hele wereld voor zichzelf !!!

    https://www.ninefornews.nl/immunoloog-waarschuwt-er-komt-iets-nieuws-op-ons-af/

    Like

  5. Gerrit zegt:

    De Noordzee vol zetten met 300 meter hoge windmolens. Gaat dit de snelheid van de wind veranderen? Tot 300 meter is er voor wind een belemmering.

    Like

  6. Snappie zegt:

    Onlangs nog een berekening gelezen hierover.
    Vanaf nu moet er elke dag 3 windmolens erbij komen en dat 27 jaar lang 2050 dan staan er 30.000 molens die huh 25 jaar meegaan, tja dat is dus een eindeloze lus van werk. Molentje afbreken en vervangen.

    De ecologische schade moeten zij verplicht eerst rapporteren voordat het project mag beginnen. Maar met veel zaken is dit zo ,er verschijnt een knullig kort door de bocht rapport, of ipcc doet wel een goed woordje
    en voila ze hebben groenlicht
    De hele green deal is de grootste waan aller tijden. Het niveau van de politici is zwaar onvoldoende of het stinkt naar criminaliteit. Hoe dan ook onze politici zijn hun verstand kwijt en voeren blindelings waan voorstellen uit.

    De wetten vanuit de EU en internationale verdragen staan boven het politieke systeem van grondrechten en democratie. Dat is juridisch tegenstrijdig.
    In 1953 heeft drees als ned. Mp ondertekend voor klein Europa nog voor de eeg er was. Hierin is de grondwet met lidstaten getekend opdat ze een betere samenwerking zouden krijgen. Dat deze wet nu tot op het bot door de EU wordt misbruikt en op hol is geslagen ,dat is dus wel duidelijk.
    Werkelijkwaar dodo’s are ruling the world.

    Like

  7. Julia zegt:

    Deze regering is staatsgevaarlijk en zijn aan langs het krankzinnige af. Welke idioot laat zijn land de afgrond in zinken maar wat moeten we nog met de smerige landverraders in Den Haag.

    Geliked door 2 people

  8. J.v.d.Heijden zegt:

    Jetten en Rutte krankzinnig is een understatement.
    Wat wat doe je als er geen wind is..?????
    Lees deze heldere column van Prof.dr.ir Guus Berkhout
    https://www.vvdbest.nl/vvvd045.html
    En dan dat (overheids)geneuzel over waterstof…
    Berkhout: dat komt niet in de natuur voor en moeten
    we zelf MAKEN. Met grote verliezen..!!!

    Like

Plaats een reactie