VS/NAVO: de “democratie brengers” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Htskday”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VS/NAVO: de “democratie brengers” . . .

  1. leeuw7 zegt:

    Vraag aan de corrupte,gecorrumpeerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia oorlogshitsende oorlogsmisdadiger ,de schaamteloze beroepsleugenaar,de psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele van overheidswege georganiseerde oorlogshitsende medeplichtige trawanten!!

    Waarom houden jullie ervan om zo destructief te zijn in plaats van opbouwend?

    Maar de complete oorlogszuchtige hysterie en Ruslandfobie wordt nogmaals onderstreept door de duit die Von der Leyen (VDL), de persoon die als leider van de Europese Commissie meent dat ze spreekt voor de gehele Europese bevolking. De misdrijven van VDL en haar trawanten tijdens de coronahoax zouden 78 jaar geleden meer dan voldoende geweest zijn om hen tijdens de Neurenbergtribunalen na een zeer kort proces tot de strop te veroordelen. De totale vervaging van wat in een rechtsstaat een doodnormale zaak zou zijn geweest, heeft haar en haar handlangers vooralsnog gered van dat welverdiende lot.

    Wanneer wordt de gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigster,de horror dokter Ursula von der L.preventief gedetineerd in afwachting van haar berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal??

    Wie zwijgt stemt toe met de bloedvergietende gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan vaccinazi’s!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen,6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  2. leeuw7 zegt:

    Persconferentie van hooggeplaatste Duitse militairen!!

    Als generaals, die gespecialiseerd zijn in oorlogsvoering, waardoor alle alarmbellen zouden moeten gaan rinkelen. Maar horen we niets over in de media? Met dit programma doet kla.tv weer eens het werk dat de reguliere media zouden moeten doen. Op 19 februari 2023 berichtte kla.tv over de open brieven van twee hoge generaals, overleden op 30 januari 2023 aan de defensie-attaché van de Russische ambassade, Sergei Chukhrov, in Berlijn werden overhandigd. Deze brieven hebben niet alleen ideologische grenzen overwonnen, ook in Frankrijk hebben hooggeplaatste militaire functionarissen hun “onvoorwaardelijke” steun uitgesproken. Eveneens in de VS groeit het verzet onder generaals en veteranenorganisaties.

    https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=25926&date=2023-04-29

    Waar blijft de partijdige mainstreammedia??

    Scott Ritter in Moskou voor de repetitie op Victory Day!!

    https://m.youtube.com/watch?v=snlQkEnZznI

    De huidige gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers vaccinazi’s houden niet van waarheidsvinding!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde terroristische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan vaccinazi’s!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen,6081CZ

    Like

  3. leeuw7 zegt:

    De waarheid over Klaus Schwab en zijn vader komt aan het licht.
    Het nazisme zit deze WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s letterlijk en figuurlijk in het bloed!!

    Wat de meeste mensen niet weten is dat de vader van Klaus Schwab, Eugen Schwab, dwangarbeiders liet werken in een kamp op het terrein van zijn fabriek waar wapens voor de nazi’s werden geproduceerd.

    L’histoire se répète?? Of; “Wir haben es nicht gewusst?”

    https://bijbeloptiek.weebly.com/de-waarheid-over-klaus-schwab-en-zijn-vader-komt-aan-het-licht.html

    Stop de oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan vaccinazi’s!!

    Zalig zijn de vredestichters!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!

    Haelen,6081CZ

    Geliked door 3 people

  4. Fran zegt:

    Afghanistan
    Joegoslavië
    Oekraïne

    Geliked door 1 persoon

  5. Alphons Mantel zegt:

    en nu weer in Ukraine vanaf 2014

    Geliked door 3 people

  6. leeuw7 zegt:

    In de afgelopen vijf dagen zijn er meer dan 1.234 raketten afgevuurd vanuit Gaza, waarvan er 976 zijn overgestoken naar Israël – een land dat ongeveer zo groot is als New Jersey – en de rest schiet tekort in Gaza zelf. Het dichtstbijzijnde vergelijkbare bombardement op westerse landen was in 1944, toen de Duitsers raketten op Groot-Brittannië afvuurden met een maximumsnelheid van 100 per dag. Groot-Brittannië reageerde met een bombardementscampagne van verwoestende kracht waarbij onvermijdelijk veel burgers om het leven kwamen.

    De vraag die westerse commentatoren die Israël zo graag willen veroordelen, zichzelf zouden moeten stellen is: hoeveel raketten die op hun eigen land worden afgevuurd, zouden worden getolereerd?

    Waarom horen wij nu Israël meedogenloos wordt aangevallen door de “vredelievende” islamitische terroristische moordenaarsbenden,de hypocriete gewetenloze oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers niet??

    Ach het is maar Israël!?

    Geliked door 2 people

    • Svalbard zegt:

      Ach, het is maar Israël!
      Het bewijs dat de wereld hypocriet is.
      Ik ben de tel al kwijt, als het gaat om de terreuroorlogen die vanuit Gaza zijn gevoerd.
      Dit keer waren het “slechts” 1234 raketten, maar als je alles over de afgelopen jaren optelt, dan zijn dat er inmiddels tienduizenden.
      Gelukkig heeft Israël het Iron Dome raketafweer systeem dat zeer goed presteert.
      Gaan we het grotere plaatje zien, dan zien we dat Iran de aanstichter is.
      Vergelijken we Iran met het Duitsland van Hitler, dan zijn daar talloze gelijkenissen.
      De Iraanse Revolutionaire Garde is 1 op 1 te vergelijken met de Waffen SS.
      In 1938 stapte Neville Chamberlain, de Britse minister van buitenlandse zaken, triomphantelijk uit het vliegtuig met een papiertje zwaaiend. Het was het verdrag met Hitler, waarin de vrede in Europa verzekerd was. De prijs was het Südetenland, een deel van Tsjechië, dat Duitsland mocht annexeren.
      E nu president Biden, die zich in allerlei bochten wringt om maar een nieuwe deal met Iran te kunnen sluiten over het atoomprogramma van Iran.
      Treffende vergelijking, nietwaar?
      Nu gaan we kijken in Syrië. Wie zijn daar nu al militair aanwezig?
      Juist, dat zijn Turkije, Rusland en Iran.
      Laten we nu eens Ézéchiël 38 en 39 lezen.
      En kijk ook maar eens naar Sudan, dat toegetreden is tot de Abrahamakkoorden.
      Burgeroorlog, en in de toekomst ook betrokken bij de in Ézéchiël beschreven oorlog.
      De Bijbel was, is en blijft dus uiterst aktueel!
      Goede uitleg is ook te vinden bij Amir Tsarfati.
      Nu weer naar Iran. Het werkt niet alleen koortsachtig aan een atoombom, het heeft al vodoende hoogverrijkt uranium voor 5 atoombommen, en ontwikkelt ook ICBM,’s.
      En een ICBM ontwikkel je voor maar één doel: het vervoer van een atoombom naar een te treffen doel.
      Deze raketten kunnen zelfs Amerika bereiken!
      Maar ach, het is Israël maar.
      Uiteindelijk zal die grote oorlog vanuit het Noorden er komen. Israël zal niet in staat zijn deze invasie tegen te houden, maar we lezen in Ézéchiël dat de vijanden van Israël op de bergen van Israël hun ondergang tegemoet zullen gaan door rechtstreeks ingrijpen van God.

      Geliked door 2 people

  7. Svalbard zegt:

    Leuk om allerlei foto’s te tonen, en inderdaad, Amerika heeft al aardig wat conflicten gehad. Maar als ik dan even naar Yemen kijk, dan kan je daar toch Amerika de schuld niet van geven. Iran is de grootste aanstichter van terreur, en het is zeer zwaar betrokken bij de oorlog in Yemen. Ook de terreurbendes in Gaza worden gesteund door Iran. Er zijn al talloze oorlogen gevoerd vanuit Gaza, en dat is in opdracht van Iran.
    In opdracht van Iran zijn er wereldwijd al vele slachtoffers gevallen bij terreuraanslagen.
    Er zijn wereldwijd meerdere regimes die vele malen erger zijn dan Amerika.
    Dus laten we de dingen wel in de juiste context bezien.

    Geliked door 1 persoon

  8. koddebeier zegt:

    NEP Democratie die desnoods met geweld door je strot rammen !

    Like

Plaats een reactie