De totalitaire anti-blanke dictatuur Frankrijk: Senator vervolgd voor veroordelen migrantenaanvallen op inheemse kinderen

(Door: “DissidentNL”)

De vervolging van de conservatieve Franse senator Stéphane Ravier wegens vermeend racisme door een linkse rechtbank is een alarmerend bewijs van de bewapening van het rechtssysteem om politieke afwijkende meningen en vrijheid van meningsuiting te onderdrukken, meldt RAIR.

Ravier plaatste in juli 2021 een tweet, waarin hij commentaar gaf op een nieuwsbericht over een jonge verkoper in een telefoonwinkel die werd vermoord door een Senegalese migrant, waarin hij stelde dat “immigratie de jeugd van Frankrijk doodt”. De tweet, die Ravier nooit heeft verwijderd, was een politiek commentaar op de gevolgen van het Franse immigratiebeleid, en hij ontkent elke racistische bedoeling.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op De totalitaire anti-blanke dictatuur Frankrijk: Senator vervolgd voor veroordelen migrantenaanvallen op inheemse kinderen

  1. karton zegt:

    De idioten die verantwoordelijk zijn voor de gigantische import van moordende, verkrachtende en overvallen plegende “vluchtelingen” en ánder buitenlands gespuis, vinden het héél “beangstigend” dat de bevolking, die belaagd wordt door dat schorem, zich van hen afkeert.
    Ik vraag me heel lang af : zijn “onze leiders” nou écht zo stom of doen ze alsof ?
    Ik vermoed het eerste.

    Geliked door 1 persoon

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Waar het hier in feite op neer komt is eenvoudig net zo lang zoeken totdat je de stok gevonden hebt om mee te slaan.
    Hetzelfde zie je overal in Europa.

    Geliked door 2 people

  3. mooinique zegt:

    Tja heerluck al die democratieën over de hele wereld. 😂🤣😂 We zijn ervoor gewaarschuwd.

    Geliked door 1 persoon

  4. ronjaspers zegt:

    Multiculti + diversiteit = blanke genocide,het coudenhoven/kalergiplan uit de NWO agenda.Verdeel en heers.

    Like

  5. Julia zegt:

    Wat een stel massa vreselijke domoren huizen er onder de zogenoemde blanke bevolking nog hebben zij het niet door dat het Kalergi plan in werking is getreden. ttps://www.vrijewereld.org/2020/07/31/het-kalergi-plan-de-omvolking-agenda-achter-massa-immigratie/ Het grootste deel onder het toch wel domme volk ziet het dagelijks om zich heen gebeuren. Dan kun je wel zeggen een dom en onderdanig volk is een verloren volk dat voor de eigen ondergang heeft getekend. Alles wat binnen stroomt zijn blijkbaar intelligenter dan het domme volk en de deugmensjes hier onder. Zij komen alles halen en de onderdanige schaapjes betalen.

    Like

Plaats een reactie