WHO dringt aan op leidraad voor “seksualiteit voor kleine kinderen”

(Door: Frank Bergman – Vertaling: E.J. Bron)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft met haar nieuwe leidraad, die ouders en leraren aanmoedigt om “vanaf de geboorte” met kinderen thema´s voor volwassenen te “onderzoeken”, een heftige tegenreactie veroorzaakt. De nieuwe leidraad propageert “seksualiteit voor kleine kinderen” en roept ouders op om “geslachtsidentiteiten” voor hun baby´s te onderzoeken.

De nieuwe richtlijnen worden op scholen verdeeld en adviseren dat kleine kinderen “vragen over seksualiteit stellen” en iets over het “genot” van de “vroegkinderlijke masturbatie”

De leidraad zegt dat “seksuele opvoeding vanaf de geboorte begint” en wordt als “raamwerk voor politieke beleidsmakers, onderwijs- en gezondheidsautoriteiten en vakmensen” beschreven, aldus “The Telegraph”. Het advies hoe men met kleine kinderen over seksuele onderwerpen kan praten, is aan politieke beleidsbepalers in de hele wereld gericht en werd in meerdere talen vertaald. Volgens informatie van de globalistische WHO wordt er op nationale en internationale bijeenkomsten reclame voor de leidraad gemaakt.

Het document werd ook door de ministers van Wales geconsulteerd, die vorig jaar een obligatoir leerplan voor de seksuele opvoeding op de scholen in Wales hebben ingevoerd. In het Verenigd Koninkrijk heeft het verschijnen van de richtlijnen tot een tegenreactie van de regering, van parlementariërs en activisten geleid.

In de richtlijnen wordt voorgesteld dat vier- tot zesjarigen ertoe aangespoord zouden moeten worden om “over seksuele aangelegenheden te praten” en “hun geslachtsidentiteit te bevestigen”. Er wordt aanbevolen om aan kinderen onder de vier jaar “vanaf de geboorte” door te geven dat zij “het recht hebben om vragen over seksualiteit te stellen” en “het recht om geslachtsidentiteiten te verkennen.”

In de WHO-richtlijnen staat bovendien dat kinderen onder de vier jaar les zouden moeten krijgen over “genot en plezier bij het aanraken van het eigen lichaam en vroegkinderlijke masturbatie”. Deze thema´s worden “minimale standaards, die door de seksuele opvoeding afgedekt moeten worden”, genoemd.

Een woordvoerder van de Britse regering heeft beweerd dat de WHO zich niets heeft aangetrokken van de wetgever en de richtlijnen zonder officiële toestemming heeft uitgegeven. “De Britse regering erkent deze WHO-leidraad niet en we zijn het niet eens met de aanbevelingen”, waarschuwde de woordvoerder. “Wij hebben ze niet op scholen verdeeld of er reclame voor gemaakt. Wij bieden onze eigen leidraad aan om scholen erbij te helpen kinderen en jongeren over relaties en gezondheid te onderwijzen.”

Een woordvoerder van de regering van Wales waarschuwde eveneens dat zij de WHO-leidraad niet “ondersteunt”. “Wat er op de scholen geleerd wordt, is heel duidelijk vastgelegd in de RSE-codex (leerplan voor seksuele opvoeding en relatieopvoeding), aldus de woordvoerder. “De codex geeft duidelijke aanwijzingen aan de scholen, opdat de kinderen alleen datgene leren wat voor hun leeftijd en hun ontwikkeling gepast is. “Op jongere leeftijd wordt de kinderen bijgebracht hoe men vriendelijk en met inlevingsvermogen met elkaar omgaat.”

Ondertussen wordt de leidraad van de WHO door ouderorganisaties en activistengroepen veroordeeld, die zich zorgen maken om een vroegtijdige seksualisering. Tanya Carter, een woordvoerster van de “Safe School Alliance”, die zich voor de veiligheid van kinderen inzet, eiste een “dringend onderzoek” van de door VN-organisaties zoals de WHO en de UNESCO uitgegeven richtlijnen voor seksuele opvoeding. “Er moet dringend onderzocht worden hoe het ertoe kon komen dat deze ideologie zo veel openbaar denken beïnvloedt”, aldus Carter.

Een woordvoerder van de WHO verklaarde tegenover “The Telegraph” dat de organisatie achter haar richtlijnen zou staan en dat deze nog steeds toegankelijk zouden zijn. De woordvoerder voegde er aan toe: “Onze richtlijnen weerspiegelen gevestigde psychologische feiten over het begrip van kinderen voor hun lichaam en hun psychosociale ontwikkeling, die berusten op tientallen jaren onderzoek.”

In het document wordt beweerd dat kinderen vanaf de geboorte met seksuele opvoeding beginnen. Er staat: “Vanaf de geboorte leren baby´s de waarde en het plezier van lichamelijk contact, warmte en intimiteit kennen. Spoedig daarna leren ze wat ´zuiver´ en wat ´ smerig´ is.”

Bron:
uncutnews.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
slaynews.com
Door: Frank Bergman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op WHO dringt aan op leidraad voor “seksualiteit voor kleine kinderen”

 1. ronjaspers zegt:

  Smerige demonen met hun satanische agenda,er is een speciale plaats in de hel voor jullie.

  Geliked door 2 people

 2. Htskday zegt:

  Ja, dat krijg je met smerige gefrustreerde pedofielen aan het roer..

  Geliked door 4 people

 3. karton zegt:

  Die vieze, gore, stinkende, zwarte tuinkabouter op de foto boven ’t artikel , zou moeten worden opgehangen aan z’n testikeltjes ! Waar haalt dit ongeciviliseerd negertje het lef vandaan om zo’n “leidraad” op te stellen ?
  Het soort “mensen” dat zich op deze manieen blijf er met je poten vanafr bezighoudt met de zg. “seksualiteit voor kleine kinderen”, deugt voor geen meter en behoren zélf tot de groep “notoire pedofielen”.
  Ik vind dit zóóó’n verachtelijk wangedrag van dit soort, laat kinderen in hun eigen waarde, schendt hen niet en blijf er met je poten vanaf, óók vieze kleine negertjes dienen zich hieraan te houden.

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  @ karton op 16-5-2023 om 14.51 u.
  Zie ik, potverdorie, bij de “moderatie” van m’n reactie dat er een storende fout is ingeslopen !
  Er staat “Het soort “mensen” dat zich op deze manieen blijf er met je poten vanafr bezighoudt enz. enz.”
  Door een mankement aan de p.c. (😂😂) is deze fout ontstaan; u dient, indien gewenst, te lezen : “Het soort “mensen” dat zich op deze manier bezighoudt met de zg. “seksualiteit voor kleine kinderen” enz. enz.
  Sorry !

  Geliked door 4 people

 5. koddebeier zegt:

  Weg met dat achterlijke zooitje van de WHO, WEF, EU, VN, Ngo’s en de NAVO en tevens alle clubjes die ermee heulen !!

  Geliked door 4 people

 6. Ravian zegt:

  “WHO dringt aan op leidraad voor “seksualiteit voor kleine kinderen””

  Ik dring aan op de doodstraf voor lui die pedofilie promoten…

  Geliked door 4 people

 7. bobzelf zegt:

  VINDT U HET GOED ALS IK IN …

  ALGEMEEN BESCHAAFD ROTTERDAMS

  DEZE RELNICHT TRAVESTIET. ZIJN KLOTEN ZIJN STROT IN SCHOP

  DANK U VOOR UW TEUN

  OOM WAT EEN VIEZERIK

  Geliked door 7 people

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.Wij moeten opassen,de AIVD heeft de spionagewet genaamd de “sleepwet”aangepast.Ze mogen nu iedere nederlander,hoe onschuldig ook, afluisteren en bespioneren.Dus wij kunnen op ieder moment afgevoerd worden,door de mannen in het zwart.En spoorloos verdwijnen,mijn boodschap aan de AIVD sterf en brand in de hel.

   Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ ronjaspers op 18-5-2023 om 00.28 u. Behalve de AIVD zijn er nog enkele instanties die ons in de gaten kunnen houden; maar laat je daardoor niet weerhouden om te reageren zoals je gewend bent, althans ……. ik laat mij de mond niet snoeren door wie óf wat dan ook. Ze kunnen me m’n rug op, behalve Robje Jetten !

    Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    ronjaspers zegt:
    18 mei 2023 om 00:28

    RONNIEE DAAR HEB IK ALS OUWE LUL .

    DIVERSE BENAMINGEN VOOR .. IN GOED ROTTERDAMS ..

    U KUNT MIJN RUG OP ..
    U KUNT GEVOEGELIJK MIJN RUG OP .. OUWE PENIS STAMPER
    U KUNT DE TOUWTYPHUS KRIJGEN …….
    DAN WEL EEN ONTPLOFFINNG ACHTER HARTKLEPPEN
    DE MUIZENHUIG
    EN DE BERYY BERRY DAT IS KORTE ARMEN EEN VEEL JEUK
    DAN WEL SMEER WAT HETE ZALF OP JE AAMBEIEN ..
    OF HET GRUBUS CULUBUS
    KRIJG DE HIK …
    DANWEL LOOP LEKKER HET MOERAS IN ..
    DAN WEL DAN PLEURT IK JE IN DE MAAAS MET ALS REDDINGSBOEI
    EEN ANKER VAN 150 KG

    RONNIE ZE ZOEKEN HET MAAR UIT ……

    BONK BONK . AUFMACHEN

    DAN LIGGEN ZE ALLEMAAL HARSTIKKE DOOD VAN DE GALERIJ AFGEPLEURD

    OMDAT IN BIJ MIJN LAATSTE MOMENTEN VAN MIJN FENOMENAAL GEWELDIGE LEVEN . DOOR DE DEUR HEEN SCHIET .

    EN DAN HOPPA KLAVERJASSEN IN DE KROEG BENEDEN MET AL MIJN NET NIET DEUGENDE VRIENDEN EN ALLE LEKKERE WIJVEN DIE IK EEEN VEEG HEB GEGEVEN DAN WEL IN GOED ROTTERDAMS “”OP DE LEEST HEB GEZET “”

    HANNAH MAG NIET MEE. DAT ROEP IK ALVAST …
    MOOINIQUE WEL . . BLAFFERTJE . LUCIA . EN AL DIE GEINIGE MEIDEN HIER .. APOLLONIA b.v.

    WHAHAHAHA

    FEESSSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EN POLONAISE

    DIKKE HUG VRIEND

    BOBOBOBOBO

    Geliked door 2 people

 8. Boike zegt:

  Is het WHO helemaal gek geworden ???
  Aan wie hebben ze iets gevraagd ???
  Aan jou, aan jou, aan jou ….. aan jou ???
  Aan mij hebben ze niets gevraagd !!!

  Blijf van kinderen af !!!
  Kinderen gaan pas vanaf een jaar of 12 puberen.
  Dan komt belangstelling voor sexualiteit op gang.
  Kinderen hebben het recht, om zelf hun sexualiteit te gaan ontdekken, wanneer ze daar rijp voor zijn.
  Sexualiteit aan kinderen opdringen is uit den boze.
  Voorlichting pas in het laatste trimester van de lagere school, is tijdig genoeg.
  Op voortgezet en middelbaar onderwijs mag wel enige voorlichting worden gegeven.
  Dat dient wel voorzichtig opgebouwd te worden.
  Er dient wel een aanspreekpunt te zijn, waar opgroeiende kinderen vertrouwelijk met problemen moeten kunnen aankloppen.

  In Amerika zeggen ze het zo mooi: “sex is only permitted between consenting adults” (sex alleen toegestaan tussen instemmende volwassenen).

  Geliked door 4 people

 9. Julia zegt:

  Smerige pedofielen het grootste gros van dit soort zit onder de elite en binnen de politiek. Zieker kan de wereld niet meer worden maar één ding blijf met de poten van onze kinderen af het is onze morele plicht om onze kinderen te beschermen tegen dit intens ziekelijke gedachtegoed. .

  Geliked door 4 people

 10. mooinique zegt:

  Wauw, Wauw, Wauw. Je mond zou bijna open vallen van al die onzin die de WHO wilt dat uw kinderen aangedaan wordt. Alleen maar omdat het allemaal pedofielen zijn die het niet meer ondergronds willen doen. Medelijden met al die ouders van jonge kinderen. Vraag op de scholen wat hun beleid is inz. al deze onzin. Willen ze niet reageren dan weet u genoeg. Ik heb zelf geen kinderen. Helaas. Maar ik vraag mij dan af of ouders roosters krijgen qua welke les welke dag is. Haal ze dus op tijd weg van scholen voordat u kind helemaal gemanipuleerd is door die mafketels en leraren die hier aan mee werken. Sterkte allemaal.🥰

  Geliked door 4 people

 11. Johan zegt:

  Dit is niets anders dan een pedofiele uitleg van de politiek die volgens mij vol zit met pedofielen. Je hoort ze tegen de muur te zetten en ik zal zonder te knipperen met mijn ogen op ze schieten. eerst door de voeten dan de knieën, Dan door het klokken spel en dan in den schouders. Dan een week laten creperen en dan pas door ophanging doden.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s