De WHO presenteert: Het Europees Vaccinatie Actieplan

(Door: Maxime)

Dit is de World Health Organization die rechtstreeks tegen ieder individu spreekt. Zowel tegen zichzelf als tegen u. 

Voor mensen die haastig luisteren klinkt het wellicht ingewikkeld maar wel oké vanwege de positieve woorden die herhaald worden. En de rest vervaagt.

Mensen die bewust luisteren merken het spel met woorden op omdat zij letterlijk horen wat zij zeggen. Dat is logisch.

Wat deze video nóg interessanter maakt is dat deze is geplaatst door de WHO zeven jaar geleden in 2016. Het officiële YouTube-kanaal van de WHO heet: WHO Regional Office for Europe. Het heeft 12,9 duizend subscribers en er kan niet gereageerd worden. De video is 95.000 keer bekeken. Dat is niet veel. Maar wat zegt dat ons en wat houdt dat in? En dit was vier jaar voor het fenomeen “corona”.

Iedereen zal zijn of haar eigen conclusies trekken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De WHO presenteert: Het Europees Vaccinatie Actieplan

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Dat ze bij de WHO zich maar eens druk gaan maken over zaken die er werkelijk toe doen.
    Naar verluidt heeft de radio actieve wolk Lublin in oost polen bereikt

    https://www.investmentwatchblog.com/radiation-from-ukraine-reaches-lublin-poland/

    Dat is in twee dagen een verspreiding in westelijke richting van 400 km.

    Maar gelukkig heeft de WHO andere prioriteiten.

    Geliked door 3 people

    • R Thomasson zegt:

      Over de straling in Lublin hoort men niets in de NOS-PRAVDA en ook niet bij de Lugenpresse van RTL

      Geliked door 2 people

      • Henk der Niederländer zegt:

        Het zal wel zo zijn dat ze bij de lugenpresse nog moeten gaan bedenken waarom het Poetin’s schuld is dat deze radio activiteit over Europa waait.
        Want dat zal het zeker worden @ R Thomasson

        Like

  2. koddebeier zegt:

    WHO maak je nuttig, STERF langzaam af !!!

    Geliked door 2 people

    • R Thomasson zegt:

      @Koddebeier. 100% Waar. Precies voor dit doeleinde heeft de WHO een moordlustige neger uit Ethiopië gekozen om de wereldbevolking te decimeren. Hij heeft veel moordervaring in zijn thuisland opgedaan.

      Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    Veroordeling voor een tribunaal veroordeel dat globalistisch tuig WHO en de WEF kefeers maar tot een eenmalig spuitje zoals in sommige staten van de USA wordt toegepast. Opgeruimd staat netjes.

    Geliked door 1 persoon

  4. karton zegt:

    Welke vaccinatie heeft de WHO nú weer bedacht ?
    Ging het uitmoorden van mensen middels het corona-vaccin niet snel genoeg ?

    Geliked door 2 people

    • R Thomasson zegt:

      @Karton. de Corona kwam onverwacht en te vroeg (de Chinezen waren slordig). De bedoeling van de geldgajes was dat omstreeks 2025 – 2028 een op de vijf personen zou de pijp uitgaan. Gelukkig voor ons, jammer voor de monsterlijke vuil in de EU, WHO, VN en WEF. NU zitten ze met een groot probleem. Wij hebben ze door, en het moordlustige spel is voorlopig uit. Zij zijn op zoek naar een nieuwe doorzichtige leugen; hun media schijt 24 uur p.d. 7 dagen p.w. over het klimaat.

      Geliked door 1 persoon

  5. R Thomasson zegt:

    Het is heel interessant dat de WHO heeft deze video op YouTube in 2016 geplaatst. Dat betekent een ding. Dat men bezig was biologische wapens te ontwikkelen, die een groot deel van de aardebevolking moeten uitroeien. Bill Gates was druk bezig met medische experimenten op de bevolking van Derdewereldlanden. Hij probeerde zijn prut “tegen Zika” in Zuid Amerika, waar vrouwen mismaakte kinderen baarden. In Zuid Afrika werden meisjes steriel nadat ze tegen malaria werden ‘gevaccineerd’. Zijn grootste succes boekte hij in India met een “vaccin” tegen polio. Daar had hij een score van niet minder dan halve miljoen dode en gehandicapte kinderen. De twee D-G’s van de WHO, Margareth Chen (van 2010 t/m 2016), en Dr. Tedros adhanom (2017), waren zeker op de hoogte van deze misdadige activiteiten. De vraag rest: waarom zijn zij, en hun Brothers in Crime, zo happig Europeanen te vaccineren? Willen ze hun WEF, BILDERBERG en NWO bazen laten zien hoe goed zij hun Aktion T4 agenda uitvoeren?

    Geliked door 4 people

  6. Snappie zegt:

    Vaccinatie is een mooi initiatief dat veel leed kan voorkomen als je naar een timboektoe land gaat ,maar de individu heeft zijn eigen recht om zich daarvan te onthouden.
    The Who wil gewoon alles en iedereen platspuiten wel of niet noodzakelijk en desnoods het vaccin door het eten of drinken mixen. Stelletje gifmengers
    Als ik naar de dokter ga dan geeft die mij gezondheid advies en zorg ,dat ik evengoed terzijde kan leggen. Als die vrijheid ons wordt ontnomen dan worden we behandeld als dieren. Booeee !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie