Musk haalt uit naar ‘Magneto’ George Soros: ‘Hij haat de mensheid’

(Door: Robin de Boer)

Twitterbaas Elon Musk heeft maandag gezegd dat miljardair en globalist George Soros ‘de mensheid haat’. Het duurde niet lang voordat hij werd uitgemaakt voor antisemiet.

Musk schreef op Twitter dat Soros hem doet denken aan Magneto, de schurk uit X-Men. Toen Twitteraars hem erop wezen dat Magneto een Holocaustoverlevende is, reageerde Musk dat Soros de mensheid haat.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Musk haalt uit naar ‘Magneto’ George Soros: ‘Hij haat de mensheid’

  1. stradivotsi zegt:

    Ik vetrouw die Musk ook niet. een met vele miljarden vermogen en deels
    de globalistische wereld meehelpende. De tesla de elektro de space X
    world wide grid,…5G?? ik zag ze overvliegen 2 jaar geleden.. de een
    na de andere en wat nog meer gebeurt wat ik niet weet..
    men lulle in hun eigen voordeel, goedschiks of kwaadschiks.. dat ie een
    500 miljoen verlies draaid? maarja,, peanuts voor hem, schaapjes op het
    droge inmiddels, verzekerd en al in Edelmetalen en
    groot grond ontroerend goed bezit.
    belasting ontwijken wellicht nog een kunstje ernaast

    Geliked door 3 people

  2. Ravian zegt:

    Daar heeft Musk dan helemaal gelijk in…

    Soros is een parasitair gezwel dat aan de mensheid vreet.

    Geliked door 1 persoon

  3. BigLJohn zegt:

    Het is altijd hetzelfde lied bij die mannen. Geld hebben ze in overvloed, daar hoeven ze niet meer voor op jacht. Maar ze willen meer, de Rockefellers, Gates, Soros, Blackrock en Vanguard. Zij vertegenwoordigen The Deepstate, zij zijn de kapitaalverstrekkers van naties en media. Financieren oorlogen en conflicten. Kopen Jan en alleman om. Ze willen voor god spelen en alle macht in de wereld vergaren. Sterker nog, ze voelen zich machtiger dan God zelf en behouden zich het recht voor om ons de slavernij in te duwen. Alleen door NIET hun spelletje mee te spelen kunnen wij ze nog verslaan. Mocht er alhier toch een Coronawet komen, dan moeten we deze massaal negeren en het zal zomaar ineens over zijn.

    Geliked door 1 persoon

  4. Marc zegt:

    Laat die gedachte van Musk nou al jarenlang de mijne zijn: Soros heeft als veertienjarige moeten aanschouwen hoe zijn vader als hoge ambtenaar in de toenmalige Hongaarse regering, door de nazi’s verplicht werd het transport van Hongaarse joden naar Auschwitz te organiseren, op straffe van de dood van zijn eigen gezin. Soros heeft na deze chantage moeten zien hoe de hele joodse bevolking van Hongarije gedood werd.

    Het is goed voorstelbaar dat Soros gedacht moet hebben ‘wij geen leven, zij geen leven’. In die zin betalen we nu de prijs van de Holocaust.

    Like

    • ronjaspers zegt:

      Marc.Dat monster,die extreem linkse multimiljardair,psychopaat en bilderberger george soros.Deed al op 14 jarige leeftijd zaken met de nazi,s,hij verkocht bezittingen van de afgevoerde joden.Die in de concentratiekampen vermoord werden,hij vertelde dit met een glimlach op zijn gezicht in een filmpje.

      Like

      • Marc zegt:

        Ik ken dat filmpje. Ik vermoed dat hij met die glimlach zijn minachting maskeert, dat hij de moeite niet neemt om de ware toedracht van gebeurtenissen te vertellen. Maar we kennen uit andere bronnen de werkwijze van de nazi’s, en het is hoogst onwaarschijnlijk dat ze een jood lieten wegkomen met winsten uit de verkoop van die goederen.

        Een echt goed interview voor zijn beweegredenen heb ik eigenlijk nooit gezien. Maar als ik mij een jongen van 14 voorstel die ziet hoe binnen zes maanden tijd zijn volk wordt vermoord, kan ik mij voorstellen dat hij buitengewoon rancuneus is geworden. Dat pleit hem niet vrij van de misdaad van vernietiging van traditionele samenlevingsverbanden die hij met zijn ‘werk’ tot stand brengt. Het geeft wel inzicht in de oorsprong van zijn haat jegens de mensheid, Europeanen in het bijzonder.

        Nogmaals, dit is van mijn kant een aanname.

        Like

      • Swappie zegt:

        Mark, Soros, alias Joseph Schwartz wat zijn echte naam is is gewoon afval, hij is een Askenase jood, oftewel een Khazaar nepjood, hij hoort bij de Kaballistische kliek, zijn rol die ie speelt komt uit zijn handboek “Protocollen van Zion”,… de kliek doet er van alles aan om de Protocollen als Hoax aan bieden als het zijnde desinformatie, het heeft alles te maken met totale controle over de mensheid, Soros, alias nepjood is een speler in de NWO, die met zijn medemaatjes het doel heeft de totale vernietiging van de christelijke leer in de gehele wereld, dmv infiltratie in genootschappen zijn ze tot in bezit van absolute macht gekomen, het geldsysteem, de bankiers, overheid, alles word door hen geleid, Soros hoort bij deze satanische kliek die voornamelijk bestaan uit joden/nepjoden en elites. Dit afval heeft als doel de chip en de aanstaande genocide op de wereldbevolking die al aan de gang is.

        Geliked door 1 persoon

  5. Julia zegt:

    Soros, Gates, Schwab mogen wat mij betreft de andere kant van de aarde gaan aanschouwen het is puur onkruid dat keihard bestreden moet worden.

    Like

  6. Marc zegt:

    @Swappie,

    Je gooit dingen bij elkaar die echt niet bij elkaar horen. Soros als jood een rol spelen volgens het antisemitische draaiboek, dat je ook nog eens voor de kabbala houdt?

    Wat een grote onzin!

    Like

Plaats een reactie