Ursula von der Leyen verlangt een Rusland-tribunaal

(Vertaling: E.J. Bron)

Zo wordt Rusland langdurig van Europa vervreemd

Bij de topontmoeting van de Raad van Europa in Reykjavik wil de voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, zich ervoor inzetten dat Rusland voor een internationaal tribunaal verantwoording moet afleggen.

Zoals “n-tv” berichtte, wil de voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, zich ervoor inzetten dat Rusland voor een internationaal tribunaal verantwoording moet afleggen. Daarover wil ze bij de topontmoeting van de Raad van Europa in Reykjavik uitvoerig een standpunt innemen.

In Brussel kondigde ze van tevoren aan dat Rusland voor zijn aanvalsoorlog voor een rechtbank zou moeten komen. De rechters dienen de landen te zijn die Rusland aanklagen.

Bovendien zou er een register opgesteld moeten worden om de oorlogsschade in de Oekraïne te noteren. Dit register dient ervoor gebruikt te worden om herstelbetalingen van Rusland te eisen.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Ursula von der Leyen verlangt een Rusland-tribunaal

  1. Julia zegt:

    Wat te denken dat corrupte wijf en haar corrupte ambtenaren in Brussel voor een tribunaal te dagen vanwege het meewerken aan oorlogsmisdaden, onderdrukking van miljoenen mensen, het oplichten door onterechte belastingen van miljoenen mensen, het propageren van experimentele vaccins en de belangenverstrengeling hierbij. Kortom dit verdient de hoogste straf en hoe wil dat wijf Rusland verantwoording laten afleggen die zullen zich er helemaal niets van aantrekken en het naast zich neer gooien hebben we ook al gezien tijdens het jaren durende MH17 proces. Dat wijf VonderLeyen kan zich maar eens beter gaan inzetten om de migratie invasie in europa op te lossen.

    Geliked door 8 people

    • Ton Ruygrok zegt:

      Julia ..
      ..’Dat wijf VonderLeyen kan zich maar eens beter gaan inzetten om de migratie invasie in europa op te lossen’..
      Dat gaat zij niet doen dit is allemaal conform hun wil.
      Als zij dat wilden was het zo afgelopen met die zooi..
      Je zag het tijdens corona in no time konden grenzen gesloten worden.
      Ton.

      Geliked door 1 persoon

    • R Thomasson zegt:

      Wie denkt dat domme achterlijke wijf, dat zij is? Met haar nep adellijke titel (is van haar man- niet van haar). Zij laat mij denken aan de oude film ‘The Mouse that Roared’ https://www.youtube.com/watch?v=p7L7WLFBYR4 Helaas is de kans groot, dat haar domheid kan ons brengen in een hachelijke en vuurgevaarlijke situatie. Zij, en de cocaïne snuivende debielen om haar heen, https://www.parlement.com/id/vh26b5ft7kfx/nieuws/duits_boulevardblad_ontdekt_cocaine_in stellen het geduld van Poetin op het spel. De kans is groot dat hij zal beslissen ons een lesje te leren. Zijn raketten en drones kunnen overal in Europa vallen, en wie weet hoeveel mensen doden?

      Like

    • waalkade zegt:

      Het ICC valt totaal door de mand en laat klaar en duidelijk zien hoe gigantische corrupt het ICC is.

      Maar wat anders had je verwacht als je weet dat die rechters geschoold worden door onze eigen door en door corrupte Donner.

      Like

    • Oliedom zegt:

      Juist!!!!!👍

      Beginnen met die Traar Prutte/Kak, Eu, Navo, Vn, Who voor een Tribunaal te dagen.😡

      Geliked door 1 persoon

    • Ravian zegt:

      “die zullen zich er helemaal niets van aantrekken en het naast zich neer gooien hebben we ook al gezien tijdens het jaren durende MH17 proces.”

      Dat was dan ook geen proces, dat was een anti-Russisch propaganda offensief dat NIETS met rechtspraak van doen had.

      Geliked door 1 persoon

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Allemaal retoriek voor de buhne zonder dat er ook maar iets van uit gaat komen.
    Continue hetzelfde riedeltje tegen Rusland en China zonder rekening te houden met het feit dat dit soort retoriek wel eens zou kunnen leiden naar een totale exportstop uit deze twee landen die dan in no time de hele industrie op zijn kont legt.
    Want wat gaat er gebeuren als zeldzame metalen plotseling niet meer Europa binnen komen?
    Het einde van het stokpaartje van Europa namelijk de electrische auto.
    Zo te zien heeft de Brusselse gekte zijn hoogtepunt nog niet bereikt en moet de afbraak in een versnelling.

    Geliked door 5 people

  3. waalkade zegt:

    Ursela heb je de zwaar corrupte rechters van het ICC wel ruim voldoende smeergeld betaald…. ja…. ok dan krijg jij je zin wel.

    Geliked door 4 people

  4. Niek zegt:

    Daar gaan we weer, zucht…. En de media heulen mee met dit bizarre verhaal. Het gerechtshof is nergens op gebaseerd en als zij zichzelf wel serieus nemen waarom dan geen blik naar Joegoslavië waar de Navo alles plat bombarderen en de volkshelden te arresteren/berechten. Wij van wc eend adviseren wc eend? Gaan we dan ook herstel betalingen doen aan de landen die wij samen met Amerika de democratie kwamen brengen en de landen tot een puinhoop reduceren? Alle schade registreren, stelletje idioten. Rusland maar ook Amerika erkennen dit strafhof niet en ik denk dat veel Afrikaanse landen maar ook Aziatische er binnenkort uitstappen omdat het zichzelf belachelijk aan het maken is. De geloofwaardigheid van het westen brokkelt in hoog tempo af maar dat is niet erg want hoe meer mensen het gaan zien hoe beter. En denkt men nu echt dat Ukraine geen oorlogsmisdaden heeft gepleegd vanaf 2014 tegen de eigen bevolking? Hoe blind moet je zijn.

    Like

  5. bobzelf zegt:

    NOU IK HOOR NET VAN MIJN OOM

    DAT HIJ ZEER GEINTERESSEERD IS

    EN GRAAG ALVAST VLIEGTICKETS WIL BESTELLEN

    WHAHAHAHAAHAHAH WHAHAHAHAAHAH WHAHAHAHAHA

    EEN TOTAAL FAILLIETE TYPHUS BENDE MET 10.000 MILJARD SCHULD

    GAAAT MIN OOM BELEDIGEN WHAHAHAHAH

    WHAHAHAHAHAH WHAHAHAHAHA

    IK BEN 3 UURTJES NAAR HET STRANDD

    IK HOOR LATER WEL . WANNEER HIJ KOMT ??

    HIJ KOMT ?? HIJ KOMT ? WAAR HEB IK DAT MEER GEHOORD ??

    WHHHAHAHAAHAHAHAHA

    OOM DE INEENGESTORTE TABERNAKEL VAAN BENNIE

    Like

  6. Marc zegt:

    De EU wil ik niet voor een tribunaal, maar voor een executiepeloton.

    Like

  7. freda110 zegt:

    Ze wil zich ervoor inzetten dat Rusland voor een internationaal tribunaal verantwoording moet afleggen.
    Ik kan niet wachten totdat de dag komt waarop zij voor een internationaal tribunaal verantwoording af moet leggen voor alle corruptie en onderhandse dealtjes die gemaakt zijn ten en op kosten van de Europese burgers.

    Like

  8. ErisHoop zegt:

    De schuldigen willen een tribunaal voor onschuldigen, zodat hun eigen kwaad “uit het zicht” blijft. Wat recht is, zal krom gesproken worden, wat krom is, zal recht gesproken worden. De leugen regeert! Eens zal de Waarheid aan het licht komen!

    Like

  9. antiislamnu zegt:

    Dit monster heeft geen recht van leven meer zoveel onnodige doden op haar naam en niet alleen door nu Rusland te willen vernietigen maar ook met de covid hoax heeft zij er voor gezorgd dat honderdduizenden gestorven zijn ik zeg 9mm recht tussen de ogen en voor de zekerheid nog een houten staak er doorheen.

    Like

  10. karton zegt:

    Deze kleindochter van Adolf H. te D. moet haar grote bek eens dicht houden als haar niks gevraagd wordt. Gadverdamme, wát een smerig kreng, dit vrouwmens. Ze smeekt zo’n beetje om uitbreiding van de oorlog naar de rest van de EUSSR !
    Knettergek, dit wijf.

    Geliked door 2 people

  11. leeuw7 zegt:

    Ursula Gertrud barones[bron?] von der Leyen (geboren Ursula Albrecht

    Later studeerde ze ook nog geneeskunde in Hannover, ze studeerde af in 1987. In 1991 schreef ze haar dissertatie om doctor te worden, getiteld “C-reaktives Protein als diagnostischer Parameter zur Erfassung eines Amnioninfektionssyndroms bei vorzeitigem Blasensprung und therapeutischem Entspannungsbad in der Geburtsvorbereitung” (C-reactief eiwit als diagnostische marker voor het opgetreden zijn van een vruchtwaterinfectie bij vroegtijdige gebroken vliezen en therapeutisch ontspanningsbad in de geboortevoorbereiding).

    Deze levensgevaarlijke oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia horror dokter Ursula von der L.had vanwege het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan narratief allang preventief gedetineerd moeten zijn ,in afwachting van haar berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

    Zalig zijn de vredestichters!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers -vaccinazi’s!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen,6081CZ

    Like

  12. leeuw7 zegt:

    MEGA GROOT CORRUPTIE SCHANDAAL – ALBERT BOURLA ONTWIJKT VRAGEN EN URSULA VON DER LEYEN VERANTWOORDELIJKHEID!!

    PFIZERGATE!!

    https://stichtingvaccinvrij.nl/mega-groot-corruptie-schandaal-albert-bourla-ontwijkt-vragen-en-ursula-von-der-leyen-verantwoordelijkheid/

    Het gaat gewoon door, want het gaat niet over gezondheid – het gaat over het installeren van een nieuwe wereldregering. Of over het grote ontwaken, waardoor we wegen gaan vinden om de plannen van corrupte narcisten en psychopaten te doorkruisen en een andere route in te slaan. Tirannie is niet mogelijk als wij er niet aan meedoen…

    Like

  13. Peter. zegt:

    Tribunaal??? prima voor dat tuig in Brussel ,V Baalen hoeft niet meer te komen ,maar de rest mogen ze van mij na een eerlijk proces allemaal ophangen .Het zijn precies zij die bloed aan hun handen hebben en er duizenden de dood in hebben gejaagd .

    Like

  14. delamontagne zegt:

    Die “Russen” moeten weer zonodig van zich afbi.ten.
    Nu is NL weer an de beurt omdat er blijkbaar een kleine Demo was van “mentaal -gestoorden” [ volgens de Russische correspondent !]; zij beelden Poutine uit die wordt gearresteerd en in NL-cachot verdwijnt……
    / / /

    Klein verslag van gehalte aan hersen-afwijkingen [ in NL ! ]……
    We zijn tot nu toe de telling kwijt.
    In NL wordt President Poutine gearresteerd.
    Ze hebben daarginder duidelijk gebrek aan meer zielenknijpers…….

    Like

  15. Ravian zegt:

    Als je een zakkenroller betrapt reageert deze geheid met jou van zakkenrollerij te beschuldigen.
    Das een in misdadigers ingebouwde reflex; het slachtoffer beschuldigen van hetgeen zij zelf misdaan hebben.
    Bij misdaad op hoog niveau is dat niet anders.

    Maar de waarheid komt uiteindelijk altijd boven tafel, en degenen die dus straks daadwerkelijk een internationaal tribunaal gaan organiseren, met de medewerking van de gehele niet westerse wereld, gaan de Russen wezen.
    En degenen die dan op het aangeklaagden bankje mogen aanschuiven gaan de criminele en corrupte westerse leiders wezen, waarvan Von der Leyen er ééntje is.

    Like

  16. Realist zegt:

    Wij verlangen een Ursula von der Leyen tribunaal!

    Like

  17. bobzelf zegt:

    MISSCHIEN EEN GEKKE VRAAG

    TRIBUNAAL ???????????????????

    LEEST U ALS NEDERLANDER ? NOU STEEDS DEZE DAGBLADEN ??

    IS ER DAN GEEN STEEKIE LOS BIJ U ??

    IK VRAAG DIT EVEN VOOR EEN MOORDENAAR . DIE VRIJ ROND LOOPT

    EN EEN BOERDERY VAN EURO 600.000 BEZIT

    VRIEND VAN FEMKE NEE IK HEB GEEN PISTOOL IN HUIS

    WHAHAHAHA

    OME BOB

    Like

  18. mooinique zegt:

    Waar was de EU toen Engeland samen met Amerika de oorlog begon in Irak? Iedereen weet dat dat onzin was. Dat hebben ze ook later toch toegegeven? Nooit wat gehoord of dat er iemand wat of wie aangeklaagd werd voor alle doden en ellende. En vergeet vooral alles wat er gejat is niet!

    Like

  19. johannes zegt:

    De aanval is de beste verdediging moet ze gedacht hebben, zelf is er nog het meest rijp voor om voor t hekje te verschijnen, maar die lieden zijn schijnbaar zooo overtuigd van hun eigen juiste denken en handelen en vooral zeggenschap dat ze zich goden van de aarde wanen.
    Maar zoals altijd gaat het ze enkel om geld, gewoon ordinair om geld , en de bevolking …… och die moet maar wat minderen…..

    Like

  20. koddebeier zegt:

    Wij verlangen een Ursula von der Leyen tribunaal voor corruptie !!!!

    Like

  21. leeuw7 zegt:

    Ook in de onbetrouwbare VS van Amerika houden van overheidswege gefaciliteerde oorlogshitsende corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten elkaar één hand boven het hoofd!!

    Biden’s keuze voor Top NIH Post heeft diepe banden met farma – ‘Dat is hoe agentschappen worden vastgelegd’
    President Joe Biden nomineerde deze week kankerspecialist Dr. Monica Bertagnolli voor directeur van de National Institutes of Health – een stap die al tot controverse heeft geleid vanwege Bertagnolli’s financiële banden met Pfizer en andere farmaceutische bedrijven.

    Onder leiding van Bertagnolli heeft de Alliance for Clinical Trials in Oncology meer dan $ 323 miljoen aan financiering ontvangen van Pfizer en andere Big Pharma- bedrijven, volgens Open Payments-gegevens die zijn onthuld door The Daily Signal en The Heritage Foundation’s Oversight Project.

    Biden ‘goed op de hoogte’ van Bertagnolli’s banden met farma!!Over van overheidswege georganiseerde misdaad gesproken!!

    Big Pharma “wil dat belastingbetalers fundamenteel onderzoek en farmaceutisch gericht onderzoek financieren,” zei Thacker, “en het enige wat ze willen doen is al het intellectuele eigendom opscheppen dat is gecreëerd door door de belastingbetaler gefinancierd onderzoek en dat vervolgens door de FDA rammen, en we’ we betalen voor dit spul.

    “Waarom moeten we de hele tijd blijven betalen om farmaceutisch onderzoek te doen? Het is belachelijk’, zei hij. “Dit geld is van de belastingbetaler. Het is van ons. Het is niet van Pharma.”

    https://childrenshealthdefense.org/defender/monica-bertagnolli-director-nih-pharma/?itm_term=home

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde gewetenloze WEF-BILDERBERGER medische criminele COVID-19 pharma maffia!!

    Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische, corrupte ,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID -19 pharma maffia vaccinazi’s wereldwijd te kunnen berechten wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen,6081cz

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie