Voor het gezin, tegen de gender-waanzin: Italiaanse presidente Meloni spreekt duidelijke taal

(Vertaling: E.J. Bron)

Haar successen in de strijd tegen de illegale massa-immigratie laten weliswaar nog te wensen over, maar de rechtse Italiaanse minister-presidente Girorgia Meloni zetten nu in ieder geval wel een politiek accent: ze sprak zich – in het bijzijn van paus Franciscus – voor het traditionele gezin en tegen de gender-cultuur uit. “We willen in een natie leven, waarin het ouder zijn niet uit de mode raakt, maar een maatschappelijk erkende waarde is. We willen de schoonheid van het ouder zijn herontdekken”, verklaarde Meloni in het kader van een demografie conferentie in Rome.

En verder: “Decennia lang heeft de heersende cultuur ons het tegendeel verteld. Het mag geen schandaal zijn om te zeggen dat we allemaal van een man en een vrouw afstammen. Het mag geen taboe zijn om te zeggen dat de moederliefde niet te huur is en dat kinderen geen vrij verkoopbare producten zijn, die men kan uitzoeken en daarna misschien kan teruggeven.”

De Italiaanse rechtse partijen, die sinds oktober 2022 onder Meloni de regering in Rome vormen, vechten al lange tijd nadrukkelijk tegen het leenmoederschap. Zo verzamelt de Lega onder partijchef Matteo Salvini deze weken handtekeningen voor een wetsontwerp, opdat leenmoederschap als een wereldwijd vervolgde misdaad wordt erkend. “Wanneer een moeder uitgebuit en haar kind voor geld verkocht wordt, is dat een kwestie van ethiek, gerechtigheid en menselijkheid”, staat er in de persverklaring van de Lega. En verder: “Het is onze plicht om de smerige miljarden-business van het leenmoederschap te stoppen, een praktijk, waarvan wij een universele misdaad willen maken door ook diegenen te vervolgen die deze in het buitenland plegen.”

Ook Italië wordt getroffen door een drastische bevolkingsvermindering. Volgens het Italiaanse Bureau voor de Statistiek, ISTAT, daalde het geboortecijfer vorig jaar naar een historisch lage stand van onder de 400.000. Dit is het 14e achtereenvolgende jaar van geboortedaling. De totale Italiaanse bevolking nam met 179.000 mensen naar 58,85 miljoen af. Het aantal leerlingen zou volgens de prognose tot 2033/2034 met een miljoen afnemen – terwijl tegelijkertijd ook in Italië ingeburgerde personen en migranten de statistieken vullen.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Voor het gezin, tegen de gender-waanzin: Italiaanse presidente Meloni spreekt duidelijke taal

  1. johandederde zegt:

    Nu is zij erop tegen, net zoals de immigratiestop. Maar niets is zo veranderlijk als het weer en een politici.

    Like

  2. BosscheBol zegt:

    Rare mevrouw, die Meloni. Eerst in het nieuws omdat de massa-immigratie onder haar bewind sterk is toegenomen, toen in het nieuws vanwege haar liefde vgoor Zelensky, en nu is ze vóor het traditionele gezin onder de welwillende blik van de paus die erg veel houdt van traditionele (liefst katholieke) gezinnen.
    Maar het begint me te dagen. Eea. was in het kader van een demografie conferentie in Rome. In heel Europa daalt het geboortecijfer. Dat is feitelijk prima WANT eUROPA HEEFT BEWONERS GENOEG EN ZELFS TEVEEL. mAAR

    Like

  3. BosscheBol zegt:

    -vervolg-In heel Europa daalt het geboortecijfer. Dat is feitelijk prima want Europa heeft inwoners genoeg en zelfs teveel. Maar dan klopt die grafiek niet meer: er zijn veel ouwetjes die niet meer werken en veel kosten (AOW, pensioen, ziektekosten) en er zijn maar weinig jongeren die dat allemaal moeten betalen. Het “wondermiddel” is: jongeren invoeren uit landen waar een overschot aan jongeren is. Mohammedanen! Alleen: die komen niet primair om te werken: de grote meerderheid gaat helemaal niet werken, ze incasseren diverse uitkeringen en krijgen woonruimte en ziektezorg gratis. Velen staan zelfs vijandig tov. de oorspronkelijke bewoners.
    Dus de invoer van mohammedaanse jongeren werkt niet alleen niet: het maakt de zaak nog veel erger.
    Waarschijnlijk is dat ook de bedoeling.

    Like

  4. Marc zegt:

    Too little too late!

    Like

  5. Realist zegt:

    Meloni Macaroni die lult maar wat! Het is een misselijke verrader van het Italiaanse volk! Een Zelensky en EU propagandist! Migranten lover en meeloper van het globalisme regime!

    Smerig pestwijf! Hoe is dat voor duidelijke taal!

    Geliked door 1 persoon

  6. Ravian zegt:

    In de niet westerse wereld, en dan met name in Afrika en delen van Azië, vertegenwoordigen kinderen welvaart en een goede oude dag voorzieningen (voor de ouders), en daarom fokken die daar tegen de klippen op.
    In het westen kosten kinderen ouders veel geld, en zijn ze er voor hun oude dag voorziening niet van afhankelijk.

    Vervolgens beroven de westerse overheden, middels torenhoge belastingen, de westerse burgers van de financiële middelen die deze nodig hebben om zich kinderen te kunnen permitteren.
    Het gevolg is een krimpende bevolking, waarvoor de werkelijke oorzaken, overheden met een gat in hun hand, meer dan duidelijk zijn.

    Maar deze overheden zien vervolgens enkel dalende aantallen belastingbetalers, en dus dreigende bezuinigingen, en denken vervolgens dat door hun eigen uitzuigen van de allochtone bevolkingen ontstane gat te kunnen vullen middels de massale import van ongeletterd islamitisch tuig.

    De realiteit is echter dat dit enkel gigantische hoeveelheden geld kost, en de hele neergang in een stroomversnelling brengt.
    De enige werkelijk oplossing is al dit onder valse voorwendselen geïmporteerde parasiterende tuig Europa weer uit te schoppen, en de autochtone bevolkingen van de financiële middelen te voorzien die deze dringend nodig hebben om zich meer kinderen te kunnen permitteren.

    Dat is de politiek die Hongarije onder Orban voert, en dat is tevens de politiek die in Hongarije bewezen functioneert.
    Maar in heel west Europa weigeren de regeringen deze politiek te volgen, omdat deze niet binnen de door hen verheerlijkte socialistische ideologie past.

    Al doende plegen deze linkse politici dus ‘zachte’ genocide op de autochtone bevolkingen van Europa, en dat is dus zowel volksverraad als een misdaad tegen de menselijkheid.
    Op beide misdrijven staat de doodstraf, maar we kunnen ze helaas slechts één keer ophangen…

    Geliked door 1 persoon

  7. Julia zegt:

    Meloni even onbetrouwbaar als de rest van de WEF keffers ze lult met twee bekken. De Italianen zijn er dan ook flink ingetrapt.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie