Bilderberg-conferentie symboliseert gestage neergang van het Westen

(Door: Rutger van den Noort)

Geen toekomstvisie en geen inzet voor westerse waarden

Onlangs heeft de jaarlijkse Bilderberg-conferentie plaatsgevonden in Lissabon, waaraan vele prominenten hebben deelgenomen. Maar wat er door deze homogene groep invloedrijke westerse progressief-liberalen wordt besproken blijft geheim. Er wordt geen enkele verantwoording afgelegd en de pers is niet welkom. De Bilderberg-conferentie dient vooral de agenda van de huidige politieke en economische elite en illustreert daarmee de gestage neergang van het Westen. Want er wordt niet ingezet op de democratische waarden die het Westen groot en welvarend hebben gemaakt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Bilderberg-conferentie symboliseert gestage neergang van het Westen

  1. Wim Vreeswijk zegt:

    Als het allemaal zo geheim is terwijl dat allemaal nota bene door de Europese belastingbetaler betaald word zal het niet veel goeds betekenen voor ons !

    Like

  2. BosscheBol zegt:

    Vergeet het verder maar met die democratie. De bovenkaste heeft ons ooit wat geld en wat inspraak gegeven omdat:
    1) Na WO2 de zaak weer opgebouwd moest worden en er te weinig arbeidskrachten waren. Die er waren, werden dus duur.
    2) Omdat het communisme toen bralde over “de wereld veroveren” en er in sommige landen (Frankrijk en Italië) grote communistische partijen en vakbonden waren. Het volk moest een beetje omgekocht worden om toch maar vooral kapitalistisch te blijven en kreeg wat geld en wat inspraak.
    Toen het communisme verslagen was rond 1990 (de sovjetunie uit elkaar viel) was dat allemaal niet meer nodig en werden zowel geld als inspraak ons weer langzamerhand afgepakt. Het gaat zó langzaam dat velen het niet eens in de gaten hebben: “jamaar, het gaat ons toch goed?”. Nou, je moet tegenwoordig met zijn tweeën werken in een gezin en dan gaat het haast zo goed als vroeger toen alleen vader werkte. Maar niet lang meer.
    En democratie? Dat is al decennia geleden afgeschaft maar ze houden af en toe nog een toneelstukje dat aan democratie doet denken. De meeste Nederlanders trappen erin.

    In deze ontwikkeling is het logisch dat de bovenkaste wil vergaderen zonder op de vingers gekeken te worden.

    Geliked door 3 people

  3. ronjaspers zegt:

    De bilderberg groep is samen met de club van 300 de machtigste club ter wereld.Het WEF heeft geen macht,en is de bliksemafleider van de bilderberg groep.Die nazi/rotschild en psychopaat klauSS schwab is ook een bilderberger.Hier nog wat namen van bilderbergers:rockefellers/rotschilds (nepjoden) henry kissinger,george soros,bill clinton,mark rutte,sigrid kaag,ollongkreng,het nep oranje koningshuis,mabel wisse smit,aboutaleb,sharon dijksma,etc.

    Geliked door 1 persoon

  4. Julia zegt:

    Dat weet elk weldenkend mens helaas kon Willem niet aanwezig zijn want die het te druk met zijn feestje in Wales.

    Like

  5. BigLJohn zegt:

    Zelfs de pers mag bij de Bilderberg-conferentie niet aanwezig zijn. En waarom niet, de pers kan toch alleen maar liegen en ons halve waarheden vertellen. Wat ze bespreken is schijnbaar zo erg dat zelfs de persmensen er een hartkwaal ervan zouden krijgen….

    Like

Plaats een reactie