De grote migratieleugen – Massa-immigratie is geen oplossing

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Politiek en mainstream verbreiden graag het parool dat een (gekwalificeerde) immigratie een oplossing voor problemen op de arbeidsmarkt en sociale en pensioenstelsels vormt. Maar dat is niet het geval. Veelmeer creëert men zo alleen maar nieuwe onevenwichtigheden.

Politiek links ziet in de massa-immigratie vooral een ethische en morele plicht. De conservatieven argumenteren vooral met de arbeidsmarkt evenals het veiligstellen van sociale en pensioenstelsels om de aanhoudende stroom mensen uit de hele wereld te rechtvaardigen. Maar in z´n geheel is er een negatief kosten-baten rekening te zien – vooral wanneer het merendeel van de immigranten laagopgeleid is en uit cultureel compleet verschillende delen van de wereld komt. De “elites” in Europa propageren een migratieleugen, die volledig aan de realiteit voorbijgaat.

“Report24” berichtte al in het verleden steeds opnieuw (bijv. hier, hier en hier) over de maatschappelijke problemen die parallelsamenlevingen in heel Europa veroorzaken. Parallelsamenlevingen, die het resultaat van een ongebreidelde massa-immigratie uit mohammedaans elanden zijn en in toenemende mate een gevaar voor de openbare veiligheid worden. Een integratie in de meerderheidssamenleving? Vergeet het maar. In plaats daarvan viert politiek links het “multiculturalisme” en de “diversiteit” – tot op een gegeven moment de mohammedaanse immigranten en hun nakomelingen de meerderheid in het land vormen en er dan toestanden heersen zoals in de landen waaruit ze gevlucht zijn.

Maar niet alleen op maatschappelijk niveau zit er een crisis in de lucht. Het is de vraag hoe de immigranten überhaupt de sociale en pensioenstelsels moeten “redden”. Op 30-jarige leeftijd asiel aanvragen, op 33-jarige leeftijd een baan met een minimumloon vinden en daarna op 67-jarige leeftijd met pensioen. Dan echter met zo´n laag pensioen, dat dit door sociale zaken tot het bestaansminimum aangevuld moet worden. En dit alleen maar in het geval dat de immigranten ook een baan vinden.

Het wordt wat betreft arbeidsplaatsen echter steeds moeilijker. Want dankzij de mislukte economische politiek inclusief energiecrisis in Duitsland dreigt er een snelle de-industrialisatie, zoals we die al lange tijd niet meer gezien hebben. En dan is er nog de toenemende automatisering, die ook wordt bespoedigd door de toenemende inzet van kunstmatige intelligentie. Dat zijn uitdagingen die de al aanwezige bevolking massaal zullen treffen. Hoe erg wordt het dan voor mensen die noch een bruikbare opleiding noch een adequate taalkennis hebben?

Hoe je het ook wendt of keert: de aanhoudende massa-immigratie plaatst de opnamelanden in Europa voor enorme problemen, die naarmate de tijd vordert steeds groter zullen worden. Problemen van maatschappelijke en economische aard, die niet zo gemakkelijk opgelost kunnen worden. En al helemaal niet met parolen, volgens welke Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en andere Europese landen “bont” en “divers” zouden zijn. Wat mohammedaanse landen en samenlevingen van “bontheid” en “diversiteit” vinden, zie je met name steeds weer bij openbare showprocessen en terechtstellingen. Of, om Peter Scholl-Latour te citeren: “Wie half Calcutta opneemt, redt niet Calcutta, maar wordt zelf Calcutta.”

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De grote migratieleugen – Massa-immigratie is geen oplossing

  1. Niek zegt:

    Dat is bewust, en dat Mohammedaanse slaan zij er ook nog wel uit, je hebt geen idee wat voor geweldskrachten er aan de gang zijn om iedereen te individualiseren via de telefoon en online diensten en op alle andere mogelijkheden en vooral die groep maakt daar gebruik van. Zij zijn kansloos uitgeleverd aan het systeem en zich totaal niet bewust.

    Geliked door 1 persoon

  2. #markrutteheeftNLverwoest zegt:

    De chaotische situatie op scholen, de aanslagen ed. in de grotere steden zijn voorbodes van wat komen gaat, of eigenlijk al speelt; Chaos alom! Zou mij niet verbazen als het leger nog eens op straat verschijnt.

    Geliked door 1 persoon

  3. bobzelf zegt:

    NOU DACHT IK TOCH ??

    DAT ZELENSKI RIEP ??

    DIT IS NIET GENOEG VOOR EEN TEGENOFFENSIEF WHAHAHA

    OOM SNUIFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF MET KEPPELTJE

    Geliked door 2 people

  4. mooinique zegt:

    Ik ben bang dat het tij niet meer te keren is. En dat hebben wij aan onszelf te danken. Tenminste de mensen die in democratie geloven. Bedankt hoor!

    Geliked door 1 persoon

  5. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Tientallen explosies bij deuren: ‘Als ik de keuze had, woonde ik hier niet meer’

    Explosies vinden de afgelopen tijd verspreid over het land plaats, maar het probleem speelt met name in grote steden. In Amsterdam gingen tot 10 mei van dit jaar 46 explosieven af (in heel vorig jaar 100), in Rotterdam waren het er tot afgelopen vrijdag 56 (en vorig jaar 49). Steeds vaker zijn argeloze familieleden doelwit, zei de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb (PvdA)

    https://nos.nl/l/2475897

    Wat een teringzooi heeft die PvdA i.s.m VVD er hier van dit Land gemaakt en nog maar binnen blijven halen die Murken meuk.

    Geliked door 3 people

  6. Wim Vreeswijk zegt:

    In de Derde wereldlanden is de laatste 2.000 jaar vrijwel niets meer ontwikkeld en vond men het makkelijker om te emigreren naar Europa, die hun ontwikkeling en werkgelegenheid allang gerealiseerd hadden en zo konden meeprofiteren

    Geliked door 1 persoon

  7. Kees zegt:

    Ik denk toch dat de wending van dit alles uit Duitsland gaat komen, met de AFD.

    Like

  8. Ravian zegt:

    “Politiek links ziet in de massa-immigratie vooral een ethische en morele plicht.”

    Dat liegen ze dan, het is voor hen namelijk een ideologische plicht, en het trefwoord daarbij is “nivellering”, wat een puur socialistisch begrip is.
    Het houd in dat iedereen hetzelfde recht heeft op bepaalde rijkdom, om het even of ze daar nu voor gewerkt hebben of niet.
    Het is het principe van de parasiet, uitgevonden door parasieten als Karl Marx, een rijkeluiszoontje dat zijn hele leven niet één dag eerlijk werk verricht heeft.

    Je kunt het vergelijken met de islam ideologie, die gemaakt is om de gedragingen van een moordende en verkrachtende rover hoofdman te legitimeren, en een maatschappij te creëren waarin moordende en verkrachtende rovers goed kunnen gedijen.
    Voor het socialisme geld hetzelfde, das door een werkschuwe parasiet gecreëerd, om werkschuwe parasieten te faciliteren en van een royaal inkomen te voorzien.

    Geliked door 3 people

  9. bobzelf zegt:

    ZOU U ZO VRIENDELIJK WILLEN ZIJN ??
    OM UW ENGELSE BUREN TE BEDANKEN

    VOOR DIT MOOIE KADO ??

    DANK U WEL. IN NEDERLAND GEEN WOORD

    NATUURLIJK NIET . HOEZO ??

    Bedank die criminele BRITTEN voor deze misdaad: radioactieve deeltjes blijven duizend jaar in het ecologisch systeem ( voedsel ) zitten. Komt deze kant op . . .

    🧨 DEPLETED URANIUM: Gamma Radiation Spikes in Ukraine.
    The winds are currently blowing northwest to Germany.

    Oekraïne is begonnen ROBOTS te gebruiken

    om brandslangen te dragen naar de resten van een munitiedepot dat vorige week door Russische raketten is opgeblazen,

    omdat het depot voor ongeveer 500 miljoen dollar aan door de 🇬🇧 Britten geleverde tankgranaten met verarmd uranium bevatte,

    die radioactief en giftig uraniumstof over het hele gebied verspreiden, meldt Hal Turner.

    Het giftige Uranium stof is zo aanwezig, dat menselijke brandweerlieden zich niet op de plek durven te begeven.

    SLAVA UKRAINE OPEN GIRO 555 MAAR NU VOOR UZELF

    IN GREATRIFGEBERGTEMOCROCITYISTANBOEKZANDBAK A/D NOORDZEE

    IK ZOU WAT JODIUM TABLETTEN INSLAAN VOORDAT DE PANDEMIE WORDT TOEGEGEVEN

    GOHH RADIOACTIEF SPUL . ZAL TOCH WEL MEEVLLEN TOCH ??

    OOM TSJERNOBIL 2.0 SLAVA ZELENSKI

    GELUKKIG HEET MIJN OOM EN MEDVEDED KEIHARD GEGILD

    STUUR DIE TERING ZOOI NIET HIERHEEN

    EN INEENS WAS LONDOD WEG… PUTIN DID IT

    HET GAAT U GOED

    Geliked door 2 people

  10. Boike zegt:

    De migratieleugen is een daad van criminaliteit.
    De migratieleugen is voer voor een tribunaal.
    Het is een ontiegelijk kwaad.
    De Eu en de NGO’s, die het propageren en er aan verdienen, zijn criminele organisaties.
    Het is overduidelijk, dat wij het nooit niet zullen “schaffen”.

    Like

  11. hw rademaker zegt:

    massa immigratie ik zie ze regelmatig de pinpas in het toverkastje steken
    en kijken dan met rollende ogen als er niks uitkomt.
    natuurlijk kan ik mij inleven dat de veelal gefinancieerde voorgangers
    vaak hun leven op het spel zetten voor hun familie toekomst
    dit is toch de realiteit en dan staan ze echt niet met de mond vol tanden als ze hun verhaal moeten doen wat de reden is dat ze hun land moeten verlaten
    bij toekenning worden ze compleet in de watten gelegd en wordt de deur ook opengezet voor de rest van de familie.
    waarom de rest van de familie hier moet komen is volkomen onterecht
    wie dit bedacht heeft nog iets van het pvda verleden met de gulheid van het bestaan dat is allang voorbij de inkomsten van het gas kun je schrappen
    een belangrijke drijfveer van de economie de bevolking teller loopt maar door de verwachting voor dit jaar is 75000 nieuwe mondjes die gevuld moeten worden met de familie hereniging zal dat veel meer worden.
    het regeer kartel blijft maar achter dit standpunt staan ze zijn een gevaar voor de economie als je tot 10 kan tellen begrijp je al waar dit naar toe gaat
    een voorspelling hoef ik niet te doen
    mijn wens is dat de stoelen dansers zo snel mogen verdwijnen.
    het liedje wat later de toekomst bied dat weten wij mensen niet
    ik 1943 weet het wel dat wordt gast aan tafel de oorlogs wet ligt er
    wanneer gebeurd er iets?

    Like

  12. ronjaspers zegt:

    De islamitische invasie naar europa sinds 2015 is kwade opzet.Moslims hebben in het verleden al 2 keer geprobeerd met geweld europa te veroveren.Nu wordt het islamitische paard van troje met miljoenen tegelijk europa binnengehaald.Het coudenhoven/kalergiplan uit de NWO agenda,de soldaten van allah worden gebruikt voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeanen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie