Dit dus . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Ron Nagtegaal)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Dit dus . . .

  1. BosscheBol zegt:

    Juist, onze maffiose “regering” is ons helemaal aan het kaalplukken. Of “kaalscheren” (past beter bij schapen).

    Geliked door 3 people

  2. Wim Vreeswijk zegt:

    Helemaal juist !

    Geliked door 1 persoon

  3. #markrutteheeftNLverwoest zegt:

    ‘Tientallen beulen die onder het regime van president Assad in Syrië mensen hebben gemarteld, lopen vrij rond in Nederland. Dat meldt Trouw, dat samen met Argos navraag deed onder Syriërs in Nederland, experts en betrokken organisaties’.

    Ter Apel – De gemeenteraad van Westerwolde is bang voor escalatie in Ter Apel. Afgelopen week waren er in het dorp meerdere incidenten met asielzoekers. Volgens de raad is de veiligheid van inwoners en asielzoekers in het geding. ‘De maat is meer dan vol’, schrijven de politieke partijen in een gezamenlijke verklaring.

    P.S. Gratis advies; Gewoon je bek opentrekken en die vuile misdadige bende van Rutte ter verantwoording roepen. Gewoon het BEEST bij zijn naam noemen!

    Geliked door 3 people

  4. Léon van Duren zegt:

    Wij Nederlanders worden nu door onze eigen regering beroofd van onze vrijheid!!De gemoderniseerde NSB is momenteel in andere hoedanigheid aanwezig in onze van overheidswege georganiseerde terroristische demoraliserende ,machtsmisbruikende ,klimaatfascistische,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia instituten,zoals de AIVD,Het NCTV,de MIVD,het onbetrouwbare RIVM=reinste intimidatie van mensen!!

    De Nederlandse overheden hebben bar weinig geleerd van het duistere Nederlandse oorlogsverleden!!

    Met dank aan de moedige verzetsheld Steve Brown!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde criminele ,corrupte, gewetenloze WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s-psychopaten!!

    “Wir haben es nicht gewusst “?! Of toch maar ;”Befehl ist Befehl “!!

    Geliked door 1 persoon

  5. Léon van Duren zegt:

    De complete onbetrouwbare ,gecriminaliseerde ,Europese ,ondermijnende commissie hoort thuis in de gevangenis ,en nergens anders!!

    Brussel en het onzinnige geldverslindende overbodige Straatsburg kan per direct gesloten worden!! Deze instituten zijn de onzin ten top!!

    Ook dat nog: Nu moeten we miljarden aan “annuleringskosten” betalen aan Pfizer!

    Als de nieuwe deal met Brussel doorgaat, wordt het monopolie van Pfizer in de EU geconsolideerd. Volgens Martin Sonneborn zou dit niet alleen een “hernieuwde schending” zijn van het concurrentiebeginsel in de Unie, maar ook in schril contrast staan met een andere EU-verplichting, namelijk diversificatie. De geplande deal tussen Pfizer en de EU zou andere farmaceutische concerns zoals Moderna, Novavax en Sanofi praktisch uit de markt drukken.

    Van overheidswege georganiseerde levensgevaarlijke gewetenloze ondermijnende neonazistische WEF-BILDERBERGER criminele sujetten saboteren dagelijks ons bestaan!!

    Het ultieme bewijs dat de COVID-injectie het sterftecijfer niet stopte!!

    Catastrofe in gevaccineerde landen

    De statistieken van de meest gevaccineerde Europese landen laten een complete ramp zien. Griekenland had een oversterfte van 7,8% in januari 2021, en na een jaar intensieve vaccinatie bereikte het een oversterfte van 32,3% in december 2021, vervolgens 10,7% in december 2022 en 10,3% in maart 2023. In het geval van Griekenland keerde de oversterfte niet terug naar het niveau van vóór de vaccinatie. Hetzelfde geldt voor Malta, waar de oversterfte vóór de vaccinatiecampagne 4,1% bedroeg en in december 2021 19,8%, in december 2022 11,2% en in maart 2023 5,8% bedroeg. Ook Oostenrijk slaagde er niet in zijn oversterftecijfer terug te brengen tot het niveau van januari 2021 (8,8%) en steeg tot 19,8% in december 2021, 30,1% in december 2022 en 9,1% in maart 2023. Cyprus noteerde 12,2% oversterfte in januari 2021, vervolgens 34% in december 2021, 21% in december 2022 en 8,4% in maart 2023, terwijl Nederland, een ander extravagant land, 18,6% in januari 2021, 31,2% in december 2021, 23,4% in december 2022 en 12,3% in maart 2023 noteerde.

    Ook het criminele louche onbetrouwbare ministerie van VWS wil onder leiding van de terroristische,onbetrouwbare COVID-19 pharma maffia stappenplan minister,de psychopaat Ernst K .wil absoluut geen onafhankelijk onderzoek naar de oversterfte cijfers!!

    Leugens werden gevolgd door leugens!!

    Dagelijks wordt ook in de FAILED State Nederland het recht met voeten getreden!! Eventuele aanklacht zou kunnen zijn : DOOD DOOR SCHULD!!

    Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde ondermijnende criminele WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan terroristische beleidsmakers!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!

    Haelen,6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  6. Léon van Duren zegt:

    De van overheidswege georganiseerde terroristische,corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers hebben deze criminele COVID-19 pharma maffia fabrikanten willens en wetens gefaciliteerd!!

    Wie durft deze van overheidswege georganiseerde ,gewetenloze ,satanische,demoraliserende,machtsmisbruikende vaccinazi’s (psychopaten) een halt toe te roepen!!

    Like

  7. ronjaspers zegt:

    Jullie paupers,plebs en nutteloze uitvreters,zwijg,betaal en sterf.Cynisme,niet de groeten,de bilderberg groep.

    Like

  8. Léon van Duren zegt:

    Met de min of meer gedwongen van overheidswege aanbevolen COVID-19 pharma maffia vaccinaties zijn er wereldwijd zeer veel mensen ernstig getroffen met onherstelbaar lichamelijk letsel!!

    De van overheidswege veroorzaakte materiële en immateriële schade is wereldwijd in overtreffende trap !!

    Zie deze onthutsende documentaire!

    https://www.theepochtimes.com/the-unseen-crisis-vaccine-stories-you-were-never-told-documentary_5240019.html?utm_source=enewsnoe&utm_campaign=etv-2023-05-21&utm_medium=email&est=E3EVd4HUV8WPcpSkI0qVI%2FzhKBBiUmB5WAYbWCV3U%2FcsYCZSi7PwEatf2CHSvGT705BwlA%3D%3D

    Het belang van de corrupte Nederlandse gewetenloze WEF-BILDERBERGER staat wordt door de van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia beleidsmakers nog steeds geprevaleerd ,boven onafhankelijke waarheidsvinding !! Nog steeds worden 18 miljoen Nederlanders van staatswege keihard bedrogen !!

    Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde ,terroristische ,corrupte ,collaborerende klimaatfascistische ,oorlogshitsende ,COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

    Ook een eventuele bewust uitgelokte derde Wereldoorlog zal deze van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan terroristen niet kunnen vrijpleiten!!

    Al zijn jullie leugens nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde neonazistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!

    Haelen,6081CZ

    Like

  9. Léon van Duren zegt:

    Over van overheidswege georganiseerde diefstal gesproken!!

    De terroristische gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi, de psychopaat ,de beroepsleugenaar Mark R. denkt hiermee in de toekomst te kunnen wegkomen!!

    Mark Rutte stuurt Nederlandse F-16’s naar de schroot in Oekraïne!!

    Mark Rutte stuurt Nederlandse F-16’s naar de schroot in Oekraïne

    Het is een uitgekiende bezuinigingsoperatie. Die dingen hebben onderhoud en bemanning nodig en nadat de Russen ze, op hun kosten uit de lucht hebben geschoten, kunnen de honderden arbeidsplaatsen die daarmee gemoeid zijn opgeheven worden.

    ‘Premier Rutte en de Britse premier Sunak hebben overlegd over de levering van F-16-straalvliegtuigen aan Oekraïne. Ze spraken elkaar in IJsland, waar de Raad van Europa vergadert. Sunak bracht na afloop een verklaring naar buiten dat het Verenigd Koninkrijk en Nederland werken aan “een internationale coalitie” om de luchtverdediging van Oekraïne te versterken, “van de training tot de levering van F-16’s”‘, meldde de NOS gisteren.

    De van overheidswege georganiseerde gewetenloze,criminele beleidsmakers zitten letterlijk en figuurlijk op een doodlopende weg!!

    Zalig zijn de vredestichters!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen,6081CZ

    Like

  10. Léon van Duren zegt:

    Criminelen willen tijdens hun van overheidswege georganiseerde duistere criminele activiteiten niet ontmaskerd worden!!

    De Bilderbergconferentie is in Lissabon in volle gang. Charlie Skelton doet al sinds jaar en dag voor de Britse krant The Guardian verslag van de bijeenkomst.

    Dit jaar gebeurde er iets opmerkelijks tijdens de conferentie. Econoom Victor Halberstadt van de Universiteit Leiden is nauw betrokken bij de schimmige Bilderberggroep en een veelgeziene gast.

    Huidcrème
    Donderdag, vlak voor aanvang van de conferentie, liep The Guardian het Europese hoofd van Bilderberg tegen het lijf op de straten van Lissabon. Halberstadt kwam net uit een apotheek, waar hij huidcrème had gekocht.

    Halberstadt weigerde de krant te woord te staan. Sterker nog: hij ontkende ronduit dat hij Victor Halberstadt was. De Bilderberger sprong snel in een Mercedes die hem terugbracht naar het hotel.

    World Economic Forum
    Van 1980 tot 2000 was hij honorair secretaris-generaal van de Bilderbergconferentie. Sinds 1990 is hij lid van de Faculty van het World Economic Forum. In 2018 kreeg hij het Erekruis in de Huisorde van Oranje vanwege zijn ‘vele verdiensten’ voor het Koninklijk Huis. Eerder werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

    Deze levensgevaarlijke van overheidswege georganiseerde neonazistische gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia psychopaten willen natuurlijk niet weten dat zij lid zin van een criminele organisatie!!

    https://www.ninefornews.nl/europese-hoofd-van-bilderberg-victor-halberstadt-ontkent-bij-bilderberg-dat-hij-victor-halberstadt-is/

    Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen,6081CZ

    Like

  11. Léon van Duren zegt:

    Wij Nederlanders willen onze soevereiniteit van ons lichaam niet inruilen voor het getal van het” beest”!!

    Gelukkig zijn er wakkere mensen in de VS van Amerika!!

    https://vm.tiktok.com/ZGJ9BpwMF/?t=2

    Deel deze mooie toespraak met zoveel mogelijk mensen!!

    Like

  12. Léon van Duren zegt:

    Ze zijn van plan om de CBDC (Central Bank Digital Currency) in te voeren. Daar is heel veel weerstand tegen. Maar als ze nou de crypto oplichterij een soort van officiële status geven, dan is het pad naar de CBDC voor een groot deel al geëffend.

    De CBDC is straks uw bankpas in de vorm van een app. Op uw app heeft u een saldo. Dat kan uw salaris, uw pensioen, uw uitkering of uw spaargeld zijn. Maar de regimes hebben de controle over uw saldo en de informatie over wat u er mee gaat of mag doen. Mijn opa heeft mij laten zien dat er in de oorlog rantsoenbonnen waren. Het CBDC systeem is de moderne digitale versie daarvan. Alles hebben zij onder controle. Tanken, dat mag misschien voor maximaal 10 liter of 20 euro per week of helemaal niet. Vlees kopen, dat mag misschien voor 10 euro of helemaal niet. Uw gas en elektriciteitsrekening wordt geregistreerd en als u daar teveel van hebt gebruikt, dan mag u niet op reis naar Griekenland of Spanje voor uw welverdiende vakantie.

    Zij hebben de macht om uw uitgaven toe te staan of te blokkeren.

    Deze week was het jaarlijkse ‘praatclubje’ Bilderberg weer aan de gang en ondanks dat hij niet op de gastenlijst stond, kwam toch opeens ook de gecombineerde reïncarnatie van hitler, mao, poll pot en staling, de duivel in eigen persoon, yuval harari opdagen. Voor degenen die hem nog niet kennen, dit is de rechterhand van naziklaas sschwab, een geroemd filosoof, aanbeden voor zijn indrukwekkende boeken en de man die vindt dat de meeste mensen overbodig zijn.

    https://commonsensetv.nl/crypto-en-bilderberg/

    Het van overheidswege georganiseerde misdadige gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi kabinet van de beroepsleugenaar Mark R,en z’n onbetrouwbare entourage zijn een bedreiging voor Nederland!!

    Like

  13. Julia zegt:

    Inderdaad niet alleen financieel maar ook meer en meer beroving van onze vrijheden. https://www.ad.nl/politiek/belastingdienst-loopt-leeg-door-bloeddorst-na-toeslagenaffaire~a1cba6b1/ Dit gave landje valt van schande in schande en er is niets meer dat nog goed gaat. Maar ja het WEF kartel heeft het druk met hun oorlog tegen de Oekraïne, overige buitenlandse bemoeienissen en het binnenhalen van duizenden kansparels.

    Like

  14. #markrutteheeftNLverwoest zegt:

    Zag vandaag FB van iemand die berovingen, mishandelingen, afpersingen en ander vaak multiculti-ellende deelt. Zal wel niet geheel toevallig zijn dat ik de laatste jaren veel vaker sirenes hoor.

    Toch FIJN dat 85% van de nederlanders nog steeds tevreden is over hun eigen leventje. (waarsch ook het percentage domme, onnozele nederlanders!)

    ‘In het najaar van 2022 verslechterde de negatieve stemming in Nederland verder. 62% van de Nederlanders vindt dat het de verkeerde kant opgaat met het land (was 46% in het voorjaar van 2022). 60% is niet tevreden met de politiek in Den Haag (was 49%) en 73% verwacht dat het slechter zal gaan met de economie (was 63%). Daar staat tegenover dat 85% van de Nederlanders nog steeds tevreden is over hun eigen leven. Dat blijkt uit het onderzoek Continu Onderzoek Burgerperspectieven 2023 – bericht 1 (pdf 64 pagina’s) (COB) van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP)’.

    Like

    • LUCIA zegt:

      Joh, die percentages zou ik niet al te letterlijk nemen dankzij de dumbing down in links–globa-nazistisch Nederland, kunnen velen noch rekenen… noch lezen. Bovendien is de discrepantie tussen de verwachting/ontevredenheidscijfers en het percentage nog steeds tevreden wel erg groot . Niemand die ik spreek is zo tevreden en dat even los van de logica van het geheel

      Like

  15. Snappie zegt:

    Lets make things worse, is in mijn leven een standaard spreekwoord geworden, dat ik reeds vele jaren gebruik.
    Eerlijk gezegd kan ik het vandaag de dag elke dag wel een keer zeggen.
    Lets make things better maar vooral niet build back better dat is bullshit
    Van een ouwe nazi kakker.
    Het is een stapsgewijze beroving net als een fuik, waarin de kans dat je er nog uit komt steeds kleiner wordt.
    De witte boorden criminelen zijn bezige bijtjes op de achtergrond druk bezig met hun eigen agenda af te handelen. Af en toe even een jel voor de bühne en zitten alweer in the plane naar de volgende meeting.
    Stap voor stap afdalen tot we met zijn allen uitglijden in het ravijn van rampspoed. To hell and back ?

    Like

  16. Léon van Duren zegt:

    Over de allesverwoestende windmolen maffia gesproken!

    https://www.theepochtimes.com/in-depth-its-criminal-central-wisconsin-communities-unite-to-stave-off-looming-wind-turbine-industry_5268714.html?ea_src=ai_recommender

    Hier in Nederland slapen wij nog betreffende de van overheidswege georganiseerde windmolen maffia!!

    Als het kalf verdronken is dempt men de put!!

    Like

  17. Léon van Duren zegt:

    Hubert Maurits van Duren
    Arnhem, 9 februari 1900 – Auschwitz, 19 november 1943
    Bereikte de leeftijd van 43 jaar
    Beroep: Industrieel

    Anna van Duren-Schaap
    Utrecht, 17 februari 1904 – Auschwitz, 19 november 1943
    Bereikte de leeftijd van 39 jaar

    Ruim 102.000 Nederlandse mensen werden stilzwijgend vermoord met behulp van de achterbakse angstige joodse raad en natuurlijk ook Nederlandse justitieambtenaren!!

    Van overheidswege vermoord te Auschwitz!

    Nog nooit heb ik als zoon van een vrijwel vermoorde joodse familie één oprechte verontschuldiging vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de schaamteloze Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!!

    Ook nu anno 2023 zijn dezelfde geestelijke machten en krachten werkzaam ,als die 80 jaar geleden mijn opa en oma hebben helpen deporteren naar de vernietigingskampen!!

    De huidige kwaadaardige gewetenloze oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s hebben niets geleerd uit het verleden!!

    Wederom zijn wij van overheidswege gewoon vogelvrij verklaard!!

    42K weergaven 4 dagen geleden
    Steeds meer overheidsdiensten blijken illegaal burgers te bespieden. Na de NCTV, Landmacht en diverse gemeenten, blijkt nu ook de politie zich er schuldig aan te maken.

    Met dank aan de moedige verzetsstrijders van FvD!!

    De gemoderniseerde van overheidswege georganiseerde Gestapo is wederom actief in Nederland!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde gewetenloze WEF-BILDERBERGER corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan vaccinazi’s!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland, om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen,6081CZ

    Like

  18. BigLJohn zegt:

    Een beroving, het is zelfs veel erger dan dat ! Ons huis gaat in box 3, de Coronawet (ook klimaatwet) die hoogstwaarschijnlijk a.s. Dinsdag aangenomen word, en de invoering van uitsluitend digitaal geld die Kaag van plan is (met alle smerige trucs erbij) en wij leven vervolgens in een dictatuur die erger is als in de voormalige DDR.

    Like

Plaats een reactie