Tegen illegale massa-immigratie: Brandenburg plant in zijn eentje grenscontroles

De vlag van de Duitse deelstaat Brandenburg.

(Vertaling: E.J. Bron)

Omdat er van de kant van de Duitse regering ook na de laatste “migratie topontmoeting” geen enkele maatregel tegen de ontaardende massa-immigratie naar Duitsland te verwachten is, gaan de eerste Duitse deelstaten er nu toe over om zelf aan de noodrem te trekken. Nu rukt de deelstaat Brandenburg op – diens minister van Binnenlandse Zaken Michael Stübgen (CDU) beschouwt een snelle invoering van stationaire controles aan de grens als maakbaar.

Hij zou hopen dat er “heel spoedig” tijdelijke controles van de binnengrenzen zouden komen, zei Stübgen. Hij hoopt daar begin juni mee te beginnen, dus nog voor de conferentie van de ministers van Binnenlandse Zaken van de deelstaten, die voor midden juni gepland staat.

De Duits-Poolse grens is een zwaartepunt van illegale immigratie. Volgens de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Nancy Fraeser (SPD) komen weliswaar acht van de tien “vluchtelingen” uit de Oekraïne, de praktijk ziet er echter anders uit.

De minister van Binnenlandse Zaken van Brandenburg vreest bovendien toenemende protesten in de bevolking tegen nieuwe “vluchtelingen”-onderkomens. “De capaciteiten hebben hun grens bereikt”, zei hij. “Juist de oprichting van nieuwe onderkomens in gemeenten stuit op steeds sterkere weerstand van zowel de bevolking als de gemeenten zelf.”

De districtscommissaris van het Havelland, Roger Lewandowski (CDU), zei na de gemeenschappelijke vergadering met het kabinet over de opname van vluchtelingen: “Er heerst ook een gespannen stemming in de bevolking.” De sfeer zou veranderen.

Desalniettemin is het district op dit moment op zoek naar grondstukken om nieuwe onderkomens voor “vluchtelingen” te creëren – en zodoende de stemming nog meer aan te wakkeren.

In de afgelopen twee jaar is de Duits-Poolse grens, bijna onopgemerkt door het publiek, een van de hoofdroutes van de illegale immigratie geworden. Aan alle Duitse grenzen stelt de federale politie een constante stijging van illegale binnenkomsten vast – vorig jaar kwamen er ongeveer 92.000 mensen illegaal het land binnen. In het grensgedeelte van Brandenburg met Polen pakten politieagenten vorig jaar meer dan 7400 illegalen op. In maart van dit jaar vonden hier 800 illegale binnenkomsten plaats – een stijging van 32,2% in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tegen illegale massa-immigratie: Brandenburg plant in zijn eentje grenscontroles

  1. loekie zegt:

    domheid kent geen grenzen…ergo?

    Like

  2. droevige mof zegt:

    De systeemverandering in Duitsland begint in het oosten. Ze hebben het eerder gedaan en het is een ander soort mensen daar, Pruisen. Dit zijn niet de Duitsers die als toeristen in Nederland rondlopen. Kortom, ze zijn niet zo decadent. Als je met ze praat, schudden ze je eerst de hand en kijken je in de ogen. Pas dan gaan ze verder. Betrouwbaar, ten goede of ten kwade, gewoon Pruisen.

    Geliked door 2 people

  3. Julia zegt:

    Rutte en Kaag de psychopaten en landverraders niet die houden alle grenzen wagenwijd open. Bewust in opdracht van het WEF en de EU om het Kalergi plan te voltooien zoals de agenda NWO voorschrijft dat het land stikt in overbevolking en voor eigen burgers niets meer te halen valt dan alleen betalen zullen deze psychopaten alle orders uitvoeren die hen is opgedragen. Maar goed miljoenen Nederlanders zijn het er mee eens.

    Geliked door 1 persoon

  4. mooinique zegt:

    De politici die dat kunnen beginnen ballen te tonen. Beter laat dan nooit.

    Like

  5. BigLJohn zegt:

    Erg intelligent, maar niet heus. Eerst Duitsland laten overstromen met Arabieren en negers, en als het land dan propvol gespuis zit dan grenscontroles gaan uitvoeren. De bekende mosterd na de maaltijd.

    Like

Plaats een reactie