CITAAT van de antisemiet Ilhan Omar

(Ilhan Omar)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t W.C.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op CITAAT van de antisemiet Ilhan Omar

  1. mooinique zegt:

    Wauw waar haalt ze het lef vandaan?! En dat mag zomaar gezegd worden?! Net zoiets als zeggen als : als we van de Jihad afwillen moeten we alle moslims verwijderen.

    Geliked door 7 people

  2. karton zegt:

    Als deze islamiet ( uit Somalië !) in het Huis van Afgevaardigden in de VS, zou kunnen lezen, dan zou hij moeten weten wat zijn soort in landen\, buiten hun eigen drekzooi, aanrichten.
    Hij zal dat waarschijnlijk nooit te weten komen, want hij kan niet lezen en gelooft in ene Mo, een viespeuk die zich “afgaf” met meisjes van 5 t/m 8 jaar.
    Nou kan je hier een hele tirade over beginnen, maar deze miskloot zetelt in Amerika terwijl in ons eigen landje óók dergelijke figuren rondzwalken, óók in ónze Kamer !
    Af en toe de “debatten” bekijkend, denk ik wel eens : “Godverdegodver, 3/4 deel is zwart, gespikkeld, moslim, moslima of van een ander onbekend soort afkomst ! Die Kamer stelt geen ene reet meer voor, bijna volledig bezet door niet-Nederlanders”.
    Schandelijk !!!!

    Geliked door 3 people

    • Fred zegt:

      Psst, het is een vrouw….

      Geliked door 3 people

      • karton zegt:

        @ Fred op 24-5-2023 om 16.14 u. Potverdorie Fred !! Weet je, in deze woeste tijden met al dat LHBGQUT-gedoe raakt een gewoon mens toch helemaal in de war ?! Je ziet een mens + hoofddoek en denkt :”een moslima”, maar …… evenzogoed is ‘t een joodse man met zo’n gebedsdoek op z’n hoofd. Ik zag dat mens op de foto (met stofdoek op haar hoofd) zag een beginnend snorretje op de bovenlip en dacht meteen : “das een vermomde vent “. Neemt u mij vooral niet kwalijk Fred ! 😂😂

        Geliked door 4 people

    • ronjaspers zegt:

      karton.De reden waarom deze islamitische terroriste in het huis van afgevaardigden zit.Dankzij die neppresident obama (barry soetoro) als je in amerika president wil worden.Dan moet je in amerika geboren zijn,obama was in kenia geboren.Die obama was een illegale onwettige,criminele president,een marionetpop van de “deepstate”Hij is 8 jaar lang bezig geweest om amerika van binnenuit te slopen.

      Like

  3. Boike zegt:

    Nederland zou weer een beetje gaaf land zijn, als de kansparels terug zouden keren, naar waar ze vandaan kwamen, en hun eigen land gingen opbouwen. Ja toch ???

    Like

    • scherpschutter1943 zegt:

      Om dat bereiken moeten we eerst de hele vvd, de christenunie, dood66 en nog andere bijwagwens ujit de politiek en de rechterlijke machtg verwijdefren. Zullen we nooit mee maken.

      Like

  4. Harry zegt:

    Dan mag ik wel zeggen : we moeten alle moslims opruimen !
    Dat zou verreweg de meeste problemen , ergernissen , gevaar , moorden en oorlogen voorkomen .
    Aantrekkelijk idee , niet ?

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ Harry op 24-5-2023 om 16.57 u.
      Ja hoor, dat mag u zeggen : “Moslims opruimen”, maar je mag bijv, NIET zeggen : “We moeten álle moslims ruimen !” want dat betekent dat u ze allemaal wilt dood maken, en dát mag niet natuurlijk. Moslims mogen bijv. wel zeggen : “Wij, moslims, gaan álle ongelovigen (dus u én ik) dood maken”, dat behoort n.l. bij hun cultuur, dat dood maken van andersdenkenden.
      U begrijpt het verschil toch wel, of ú óók niet ?

      Geliked door 1 persoon

  5. Ravian zegt:

    Als we ons in plaats daarvan ontdoen van alle moslims dan ontdoen we ons niet enkel van het antisemitisme maar ook van de haat tegen alle andere godsdiensten die niet met “is” beginnen en op “lam” eindigen.
    En waar we ons daar dan ook mee van ontdoen is terrorisme.
    En waar we dan een serieuze vermindering van gaan zien is de discriminatie van vrouwen, het aanranden en verkrachten van vrouwen, het in elkaar slaan en vermoorden van homo’s, en het op grote schaal seksueel misbruiken van kinderen.
    Om er gewoon maar eens een paar te noemen…

    Geliked door 3 people

  6. Claudia Millenaar zegt:

    Neither would islam if we kill al muslim.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie