CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op CARTOON

  1. bobzelf zegt:

    de TOTALE VERNIETIGING KOMT MET DE DAG DICHTERBIJ ..

    UW BEVRIJDERS VAN DE BELGISCHE FRIETKOTTEN

    HEBBEN NA 206 NEDERLAGEN IN 206 OORLOGEN

    NIET DE FUT OM EEN OORLOGJE OVER TE SLAAN

    “”WACHT OP DE FLITS “”

    END OF STORY .

    U HOEFT RUTTE NIET TE BEDANKEN

    DIE SCHIET IK DAN PERSOONLIJK WEL HARDSTIKKE DOOD

    GEEN DANK OME BOB

    Vladimir Poetin – de Nationale Leider van Rusland.

    14 uur
    ·
    Medvedev: Kiev voorzien van wapens verhoogt het risico op een nucleaire catastrofe
    Vice-voorzitter van de Russische Veiligheidsraad Dmitry Medvedev zegt dat het Kiev-regime verantwoordelijk is voor de sabotageaanvallen, en voegt eraan toe dat alle maatregelen ter versterking van de militaire component van het Kiev-regime leiden tot verlenging van het militaire conflict.
    Het plaatsvervangend hoofd van de Russische Veiligheidsraad, Dmitry Medvedev, zei vandaag, dinsdag, dat hoe groter de levering van vernietigende wapens aan het regime in Kiev, hoe groter de kans dat het scenario van het nucleaire einde van de wereld zich zal voordoen.
    In een commentaar op de levering van F-16-jagers aan Kiev zei Medvedev dat alle maatregelen ter versterking van de militaire component van het regime in Kiev uiteindelijk maar tot één ding leiden: het aantal slachtoffers vergroten en het militaire conflict verlengen.
    Hij voegde eraan toe dat hoe meer wapens er worden geleverd, hoe gevaarlijker de wereld zal zijn, en hoe destructiever deze wapens zijn, hoe waarschijnlijker het scenario van de zogenaamde nucleaire apocalyps zal plaatsvinden.
    Medvedev beschreef de verklaringen van de Oekraïense autoriteiten om niet betrokken te zijn bij sabotage-aanvallen in de provincie Belgorod als “een absolute leugen”.
    Hij wees erop dat het Kiev-regime verantwoordelijk is voor de subversieve aanslagen, en uiteindelijk dragen de sponsors van het Kiev-regime in het buitenland de directe verantwoordelijkheid voor de subversieve aanslagen.
    Medvedev zei over subversieve groepen in Kiev dat “deze klootzakken, ik kan ze niet anders noemen, ze moeten worden uitgeschakeld als ratten en niet worden gevangengenomen.”
    Gisteren, maandag, betrad een Oekraïense sabotage- en verkenningsgroep het gebied van de stad “Grivoron” in de provincie Belgorod, en het Russische leger en de veiligheidstroepen nemen alle maatregelen om het te elimineren.
    Eerder vandaag kondigde de gouverneur van de Belgorod-regio, Vyacheslav Gladkov, aan dat “er nog twee burgers gewond zijn geraakt in de Belgorod-regio in die steden die de Oekraïense sabotage- en verkenningsgroep binnenvielen, en tot nu toe hebben de veiligheidstroepen niet kunnen bereiken. hen.”
    Met betrekking tot militaire steun zei de Russische ambassadeur in de Verenigde Staten, Anatoly Antonov, dat het sturen van F-16-jagers naar Oekraïne vragen zou oproepen over de betrokkenheid van de NAVO bij het conflict.
    Het elektronische tijdschrift “Responsible Statecraft”, gelieerd aan het Amerikaanse “Quincy Institute for Studies”, handelde op zijn beurt over de kwestie van de Amerikaanse president Joe Biden die groen licht gaf aan de bondgenoten van Washington om Amerikaanse “F-16” -jagers naar Oekraïne te leveren , die de positie van Biden in dit opzicht omschrijft als “volatiel”. “.
    De Russische onderminister van Buitenlandse Zaken Mikhail Galuzin bevestigde dat de Verenigde Staten en de NAVO proberen de Centraal-Aziatische regio om te vormen tot een bruggenhoofd om de zuidelijke grenzen van Rusland te bedreigen.
    De NAVO is van plan gevechtsklare troepen van maximaal 300.000 mensen voor te bereiden nabij de oostgrens met Rusland. Volgens de krant “Politico” ondermijnt dit plan de eenheid van de alliantie vanwege de hoge uitvoeringskosten, terwijl het gebrek aan geld en munitie de situatie bemoeilijkt.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie