De oorlog in Oekraïne is geen conflict tussen Oekraïne en Rusland, maar een conflict tussen NAVO-landen en Rusland

(Door: “Balkanske priče”)

Het keerpunt van de oorlog in Oekraïne – Kiev dreigt een algemene nederlaag! “Rusland is deze oorlog aan het winnen. Bachmoet is gevallen. Dat betekent dat de Oekraïne (het Westen) de oorlog heeft verloren. Niets wat de NAVO kan bieden voldoende zal zijn om het tij van deze oorlog te keren.” Zo beoordeelt de voormalige Amerikaanse officier en VN-inspecteur Scott Ritter de situatie. Volgens de Oekraïense president Zelensky betekent “het verlies van Bachmoet niet alleen een politieke nederlaag, maar kan het leiden tot onze algemene nederlaag”. De Slag om Bachmoet is even belangrijk als de Slag om Stalingrad, waar nazi-Duitsland werd verslagen. Alle Oekraïense strijdkrachten zijn geconcentreerd langs de Donbas-grens en als je door die linie heen breekt, is Oekraïne verslagen. Dan wordt een onverdedigd pad geopend voor Rusland om Kiev gemakkelijk te veroveren. Ondertussen is het Oekraïense fascistische regime in Kiev het oneens over mogelijke gesprekken met Rusland over de status van de Krim, na een gepland offensief. De Westerse criminele media zijn nu totaal stuurloos en in paniek na de val van Bachmoet. Ze beginnen in te zien dat er niks meer te winnen valt, dat Ukraine gaat instorten en dat ze nu naarstig op zoek zijn naar nieuwe “praatjes”. Wat betreft deze oorlog in Oekraïne mogen alle Europeanen en Amerikanen hopen dat Donald Trump terugkeert als president…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De oorlog in Oekraïne is geen conflict tussen Oekraïne en Rusland, maar een conflict tussen NAVO-landen en Rusland

 1. bobzelf zegt:

  IK BEN TROTS OP JE VRIEND …
  HOE JE HET IEDERE KEER WEER VOOR ELKAAR KRIJGT

  OM ZOVEEL WAARHEDEN IN ZO’N HEERLIJK STUKKIE PROZA
  TE PERSEN

  IK KAN ER WERKELIJK GEEN SPELD TUSSENKRIJGEN . ZELFS ALS IK HET ZOU WILLEN ..WHAHAHAHAHAHAH

  DANK JE WEL. KANJER . 12 POINTS FROM THE ATHENS JURY

  OME BOB ZELLUF

  Geliked door 4 people

 2. Peter zegt:

  Media ging al flink op zijn bek met de corona hype,en hoor je ze niet meer over,nu na alle positieve berichten over zelensky de clown ,trekken ze weer aan het kortste eind ,we worden vol in de maling genomen door dat crapuul wat zichzelf media noemt ,de donald duck is nog te hoog gegrepen voor die billenlikkers van Brussel .

  Geliked door 4 people

 3. De Joodse vrouw in Amsterdam tegen de oorlogshetze en communistische Halsema: “U bent een schande voor Amsterdam en een schande voor Nederland.Deze beschadigde Russische tank is het symbool van de oorlogszuchtige elite die alleen maar meer oorlog wil.”..https://twitter.com/Sprripk/status/1661816686494752786?s=20

  Geliked door 4 people

 4. Marijke zegt:

  Dit was al lang duidelijk!

  Geliked door 1 persoon

 5. Ali Ben Zaklamp zegt:

  Het kan Rutjekut en de Po-eep (poep) lovers/Groene Blanke zelf haters …cq mislukte/gehandicapten Hetro,s geen F*CK schelen hoeveel slachtoffers die Oekraïners hebben!
  Het gaat gewoon om grondstoffen/Macht en het invoeren van de CBDC en de rest is afleiding..BASTA….En als Trump aan de macht komt gaan de bommetjes …van het M.I.C richting IRAN ipv Rusland….gewoon het geld volgen en het niet moeilijker maken dan het is.>Trump is gered door de banken…Trump is one of them>https://www.bitchute.com/video/91QzNnjpGe6k/

  Bedenk dat we al overgenomen zijn door de centrale Banken…Je ziet ATM,s automaten en de kantoren van U banken in rook opgaan…YES een oorlog reeds verloren WTF.
  Het is nu als in 2008 …weer gratis geld voor de Banken> B.I.S.> B>GangK sters >socialisme en gratis geld voor de rijken!!!!!! en voor U…? n zelftrapfietswindmolen zonder wieken en op 2 wielen.

  Hitler beloofde nog n VW maar van Rutjekut/kaagGB en poepstamper c.q Ridder Van Den Bruine Cent>Jetje Remspoor mag u trappen op u fietsje tegen de wind in…met n masker op.
  Walgelijk landje leven we VOL met Israeli tech …used to ‘hack any device’ now used to ‘protect’ you from COVID (Without permission)NSBers
  https://www.bitchute.com/search/?query=cellebrite&kind=video

  https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=babera+lerner&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D8ERmOpZrKtw

  Geliked door 1 persoon

 6. bobzelf zegt:

  HIER HEEFT U SAMENGEVAT HET DAGELIJKSE NIEUWS IN
  “”NEDERIGSTAN “” AAN DE NOORDZEE ..

  AANGELEVERD. DOOR NRC .. ELSEVIER .. DE VOLKSKRANT . AD .. DE TELEGRAAF … HLN WHAHAHAHAHAH

  JE ZOU JE KAPOT MOETEN SCHAMEN

  OME BOB

  Geliked door 6 people

  • delamontagne zegt:

   Maar waarom in ’t Engels ? , de meeste NL’ers begrijpen wel die taal, maar ik had toch idee dat bijv. de “Tillegraf” in NL’s schrijft.
   Kalimèra voor jou nu [als je al wakker bent ] en oppassen voor zonnebrand aan ’t strand, t’is nu al 23gr bij jullie ginder……

   Like

 7. Ali Ben Zaklamp zegt:

  VRAAG:is het toch niet De Joodse oorlog in Oekraïne
  Igor Kolomoisky In 2014 werd de in Oekraïne wonende oligarch Igor Kolomoisky in …
  Israël omschreven als de machtigste Jood ter wereld.
  https://niburu.co/het-complot/18248-de-joodse-oorlog-in-oekraine

  Nu wordt hij opgejaagd door de huidige president en tevens voormalig protegee van Kolomoisky.
  Een land waar vanaf begin 2014 alles anders werd. Dit na de Amerikaans/Israëlische staatsgreep, gevolgd door het neerhalen van MH17.

  Openbaring 2:9 Ik weet uw verdrukking en armoede, hoewel gij rijk zijt, en de laster van hen, die zeggen, dat zij Joden zijn, doch het niet zijn, maar een synagoge des satans.

  Een klein elite deel van deze Chazaren vormen een geheime satanische sekte die bekendstaat onder verschillende namen zoals de Sabbateans, de Illuminati, de Rothschild mafia >https://duckduckgo.com/?q=1666+robert+seperh&t=ffab&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DSgklbIau4yg

  Geliked door 2 people

 8. delamontagne zegt:

  https://boriskarpov.tvs24.ru/?p=403907

  Ik lees geregeld in Uw commentaren op mijn Telegran kanaal dat sommigen van U die de “speciale militaire operatie” ondersteunen er aan gaan twijfelen op de afloop ervan gezien de lange duur tot nu toe.
  Als eerste: het klopt dat Rusland niet had voorzien dat de NATO zo’n massieve steun in oorlogsmaterieel zou gaan geven en inlichtingen en manschappen (want ja, er zijn ok NAVO-soldaten in de Ukraine ), heeft Rusland zich ook aan moeten passen aan de ontstane situatei.
  Maar goed beschouwd staat Rusland in ’t voordeel aangezien ze feitelijk tegenover een 30-tal landen staat, waaronder vooral de Verenigde Staten.
  Maar het heeft al bijna een kwart van het grondgebied van het voormalige Oekraïne ingenomen.
  En ik weet zeker dat dit voor de NAVO als een verrassing kwam.
  En dan heb ik het nog niet eens over de economie die de Franse minister “op de knieën wilde krijgen” en waarvan alle westerlingen dachten dat de onze zou instorten.
  En voor hen die zeggen dat ’t allemaal wel erg lang duurt zeg ik:” Rusland heeft 8 jaar gewacht om tussenbeide tekomen terwijl ondertussen de Ukrainse Rusland HATERS door gingen met de inwoners van de DonBass te massacrer.
  In Rusland zelf waren er die woedend waren dat er niet eerder werd ingegrepen.
  Maar enfin, het uur om de afrtekening te presenteren is nu gekomen…….
  / / /
  Deze toespraak van Poutine op de NPO uitzenden en dan inplaats van Franse “overspraak” een NL’se tolk de overspraak laten doen.

  https://tvs24.ru/pub/cc-content/uploads/h264/nyzQnYlvDNggTMdAiJiJ.mp4?_=1

  Geliked door 1 persoon

 9. Belozersky zegt:

  Het zoeken van een speciale status voor Oekraine door EU en NAVO was beter geweest dan dit land proberen lid te maken van de EU en NAVO. Dit lag zeer gevoelig bij Rusland vanaf 2005. Rusland heeft ook recht op invloedssfeer in hun territorium net als de VS dat heeft. Of niet Rutte?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s