Oberhausen: Queere Legoland-giraffe moet “signaal afgeven voor acceptatie en verscheidenheid”

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds enkele dagen siert een nieuwe giraffe het voorplein van Legoland in het Duitse Oberhausen. Het hoefdier met de lange nek onderscheidt zich nu van zijn voorganger daardoor, dat men zijn oorspronkelijke, specifiek voor giraffen, kleurenpatroon conform de tijdgeest door bonte kleuren verving. De verwijderde giraffe was nog bruin, vermoedelijk een nazi.

Signaal voor acceptatie en verscheidenheid

In principe zou er niets bijzonders aan de hand zijn, wanneer er niet nadrukkelijk een volks-pedagogische opvoedingsopdracht ingebouwd zou zijn. Want met de bonte kleurenkeuze – duidelijk afgeleid van de regenboogvlag – moet volgens de algemeen manager van Legoland, Martin Lindein, een signaal worden afgegeven voor acceptatie en verscheidenheid.

Het bonte gewaad van onze nieuwe giraffe staat voor een bonte, creatieve wereld, waarin iedereen geaccepteerd wordt hoe hij of zij is en zich vrij kan ontplooien.”

Creatieve bontheid” en Pride Month

En omdat de doelgroep, die Legoland aanspreekt, overwegend uit kinderen respectievelijk jonge mensen bestaat, draagt men dan uiteraard een bijzondere “verantwoordelijkheid” als het er om gaat ideologisch mee te transporteren. Geheel in deze zin begint op 1 juni passend bij de diverse en woke giraffe ook de Pride Month, die ook dit jaar in Legoland gevierd wordt. Net alsof de met Lego spelende kinderen in de afgelopen decennia permanent aan ontbrekende “bontheid” of “homofobie” respectievelijk “transfobie” geleden zouden hebben.

Merken de heropvoeders dan niet dat hun constante signaal afgeven” al pathologische trekken heeft aangenomen en dat behalve linksen en Groenen niemand iets te maken wil hebben met deze woke waanzin?

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Oberhausen: Queere Legoland-giraffe moet “signaal afgeven voor acceptatie en verscheidenheid”

 1. Marijke zegt:

  Ik heb nog nooit zo’n gekleurde giraffe gezien! Man, man. Gaan ze de echte giraffen nou ook verven?

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Goed idee, toch ? Binnenkort te verwachten : een zwart geverfde giraffe : de zg. neger-giraffe. Een rood geverfde krokodil : een zg. Indianen-krokodil. Ach ach ach, de gehele wereld is stapelgek geworden.

  Geliked door 2 people

 3. Ravian zegt:

  Boycotten die pedo’s…

  Geliked door 2 people

 4. Cathja zegt:

  Volledig gestoord!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s