Tweet van Raisa Blommestijn

Kaag krijgt bedreigingen en wil stoppen met politiek. Deugend Nederland in rep en roer. Wilders wordt al jaren zo ernstig bedreigd dat hij al z’n vrijheid kwijt is. Deugend Nederland vindt het wel prima; hij heeft het namelijk aan zijn “extreme uitspraken” te danken.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Raisa Blommestijn)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Tweet van Raisa Blommestijn

 1. Olie bol zegt:

  Als je een land naar de klote helpt met je regering,en maar met belastinggeld blijft strooien en de bevolking steeds verder uitknijpt kunnen er wel eens mensen pissed worden ja.

  Geliked door 7 people

  • Jules Vismale zegt:

   Ik heb allang geen medelijden met dat smerige kreng van een Sigrid Kaag en alle linkse politici die nou worden bedreigd door woedende en uitgebuite burgers hoewel ik het aan de andere kant ook niet bepaald goedkeur. Zij lijden echter aan soortgelijke eigenschappen die Donald duck en zijn familie, kennissen en inwoners van Duckstad ook bezitten.
   Dat is dat deze figuren vaak daarginder zo door geld, roem, eer, macht, eigenliefde etc. worden beheerst dat zij anderen hiermee veel (en vaak ook doelbewust!) schade berokkenen in de vormen van chantage, overheersing, bedrog, opdringerigheid, vandalisme, geweld enz. waardoor zij zichzelf ook bij anderen enorm gehaat maken!
   In Duckstad worden falende bestuurders zelfs aan de lopende band ontslagen en wie nou eenmaal is verblind door (zelf) bedrog en eigenliefde en geen land kan besturen moet dan ook zeker geen medelijden met zichzelf gaan hebben als hij/zij de burgers het leven hier al jaren gigantisch zuur maken!
   Kaag oogt nou rijkelijk wat ze heeft gezaaid omdat zij alleen maar vreemden boven haar eigen volk verkoos en over allerlei besturen was aangesteld waar ze geen snars verstand van had! Dat die linkse heks, samen met haar vreselijke soortgenoten erbij voorgoed uit Den Haag wordt verbannen waar velen onder ons allang geen vertrouwen meer in hebben!

   Like

 2. Heniusz zegt:

  Mag ik het zeggen? Mag ik het zeggen? Dat zal deugend Nederland me dan waarschijnlijk niet in dank afnemen, dus ga ik het gewoon zeggen… Zou Kaag het ook niet gewoon aan haar “extreme uitspraken” te danken hebben?

  Geliked door 6 people

 3. de barbaar zegt:

  De links/woke/transgender/anti.nederlands/anti.blank/wit. retoriek van demonen 66 olv de kaagedis heks kaag…de plo hoer van yassertje pedo arrafat(je weet wel…9 jarige meisjes zijn volgens hun mohammed de pedo geschikt als vrouw?
  Dus kaag….pleur op en neem je graftakkentakkenfamillie mee en laat je nooit nooit meer zien ruiken of horen in ons BLANK/WIT/ NEDERLAND.

  Geliked door 5 people

  • Fran zegt:

   Wat een gejank van Kaag.
   Extreme politiek met extreme gevolgen voor burgers, blijft natuurlijk niet onbeantwoord. Naïef om dat te denken of te verwachten.
   Wie oorlog zoekt, zal het vinden.

   Geliked door 3 people

 4. Boike zegt:

  “Kaag krijgt bedreigingen en wil stoppen met politiek.”
  Hare hooghartigheid Sigris al QaQ-Kaag is een angsthaas.
  Als er iemand met een fakkel bij haar voor de deur staat, doet ze het in der broek van angst.
  Als haar in de Tweede Kamer de waarheid wordt voiorgehouden, loopt ze huilend de kamer uit.
  Nu de donkere wolken aan de hemel verschijnen en de Nieuwe WereldOrde weldra als een kaarten huis in elkaar dreigt te donderen, wil Hazenhart weg uit de politiek.
  Het is een vlucht naar voren. Ze weet, dat het spel bijna uit is. Dat links verloren heeft. Ze probeert nu nog haar hachje te redden.

  Rutte deed vorige week in BraziLië hetzelfde. Maar ze lieten hem daar weten, dat hij daar niet welkom is.

  Geliked door 3 people

 5. Ravian zegt:

  Als gedachten konden doden dan was er van Kaag al heel lang geleden enkel een paar rokende schoenen over gebleven…

  Geliked door 4 people

 6. Pistolen-Paultje zegt:

  Janken om een fakkel, maar wel jarenlang in het Middenoosten gewerkt met rondvliegende katyusha rakketten en kogels….. En nu stoppen vanwege je dochters? Allemaal voor de bühne, het wordt Kaag te warm onder haar voeten

  Geliked door 2 people

 7. Andre zegt:

  De boel in de fik steken, dan roept het Kaagmens want we hebben het zo afgesproken en blablabla akkoord hier en daar. Ze weet het verschil niet tussen 100 euro en 5,1 miljard. Het meest laffe wat je dan kan doen is weg lopen. Het is niet iets unieks hoor wat het Kaagmens roept want het systeem is kapot stuk. Scholz gaat het einde van het jaar ook niet meer halen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  Kaag pleur op naar de eerste en beste zandbak ,trek een doek over je hoofd ,en geniet in de keuken ,voor wat anders ben je niet geschikt .

  Geliked door 2 people

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Waarom heb Ik het idee dat die hele flauwe kul in elkaar gezet is door een aantal spindocters die wat koters een verhaaltje op laten dreunen dat mama maar beter moet stoppen met politiek bedrijven want bang en zo.
  Dat ze in haar eentje het voor elkaar heeft weten te krijgen om de landverradersclud die zich D66 noemt nog verder naar de flistijnen te helpen na het Pechtold debacle kun je natuurlijk niet direct benoemen.
  Dus alles samen genomen hartelijk bedankt Kaag dat je Nederland verlost hebt van de D66 drek.

  Geliked door 1 persoon

 10. #mirjambikkeriseenmonster zegt:

  Vrouwtje Kaag heeft geld en mogelijkheden zat om een veilig onderkomen te regelen, WIJ niet. Wij moeten verder in de ook door haar gecreëerde hel!

  Vlgs mij is dit de zoveelste aangestoken brand. Tuurlijk weer in Zaandam!

  ‘De brandweer is vanavond groots uitgerukt voor een brand in een verpleeghuis in Zaandam. Voor het incident werd opgeschaald naar het sein ‘zeer grote brand’. De brand was snel onder controle, maar het pand moest wel ontruimd worden. Tien tot vijftien bewoners zijn geëvacueerd, aldus de Veiligheidsregio’.

  Geliked door 1 persoon

 11. J.v.d.Heijden zegt:

  Wat is dat voor geouwehoer over anti-institutioneel extremisme*
  als je de waarheid zegt over b.v. toenemende islamisering,
  stikstof of de kinderopvangtoeslagfraude..???
  https://www.ninefornews.nl/aivd-maakt-zich-grote-zorgen-over-complotdenkers-rutte-co-beginnen-het-steeds-heter-te-krijgen/
  *door ambtenaren verzonnen kreet om u en ik in een kwaad daglicht
  te plaatsen.
  KOM IN VERZET.!!!!!!!!!!

  Like

 12. Julia zegt:

  Het is uiteraard weer het bekende theater Kaag in tranen en zo dom om haar kinderen hierbij te betrekken. Anoniem bedreigen is een vorm van lafheid en niet goed te keuren al degenen die het niet eens zijn met de huidige politiek moeten eens het lef hebben om ook mede met mensen die met een handje vol staan te demonsteren met het risico in elkaar gemept te worden hun gezicht en moed ook eens tonen. Wat heeft het voor een zin om een persoon te bedreigen daar verandert helemaal niets mee maar kom eens uit jullie social medium schuilkelder en toon eens openlijk verzet. Kaag alsmede Rutte hebben het er wel terdege naar gemaakt dat heel veel mensen hun bloed wel kunnen drinken inclusief mij zelf maar ik loop mee in demonstraties om mijn ongenoegen te uiten als miljoenen mensen dit nu eens doen en het landsbelang belangrijker vinden dan een voetbalwedstrijd schoten we aardig op om dit regime omver te werpen en nieuwe verkiezingen af te dwingen.

  Like

 13. Snappie zegt:

  Stoppen met de politiek en gejammer over elst borst.
  Dan eerst maar een afrekening op haar wanbeleid, mensen die zoveel geld verduisteren horen daarvoor gestraft te worden en de verantwoordelijkheid daarvan te dragen. Eerst voor de strafrechter aan zijn schandpaal en dan de vrouwen gevangenis in. Daar lopen genoeg transpikkies rond.
  Have some wokefun in jail klaagsma.
  Geef haar lik op stuk beleid en een fikse strafboete, kun je het strafblad boven je bed hangen, doooeeeiii.

  Like

  • Oliedom zegt:

   Was het maar geen leugen, een hoop politici maken zeer (bewuste) grote fouten en komen er altijd met een schone kont vanaf.
   De oa financiële consequenties zijn voor de gewone Nederlanders, zie die coronawet, casino pensioen wet, ZIJN oorlog, verrotte EU .

   Like

 14. Harry zegt:

  Zag twee semi-palestijnse meiden , haar dochters dus , die kennelijk nog steeds niet in staat zijn om Nederlands te spreken , in het Engels , piepen , dat ze vrezen dat hun moeder iets overkomt .
  Iemand zei tegen me : ” alles wat haar overkomt heeft ze echt verdiend , al was het de doodstraf ” .
  Tja , we zijn niet allemaal even mild .

  Like

 15. BigLJohn zegt:

  Eerst ons Nederlanders het bloed onder de nagels uithalen en vervolgens gaat ze de ziele-piet uithangen omdat zij bedreigd zou worden. Zij mag blij zijn dat ze nog leeft en niet omgelegd werd. Voor veel minder werden Theo van Gogh en Pim Fortuyn vermoord. Zij werden vermoord omdat zij aan de goede kant van de lijn stonden. Maar dat kan van die Kaagheks niet gezegd worden. Haar dochters klagen….Lekkere moeder hebben die dochters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s