Geen schreeuw van verontwaardiging: Slachtoffer van moordaanslag was immers “maar” een AfD-politicus

(Vertaling: E.J. Bron)

Deze keer geen landelijke manifestaties, ook de media zijn verbazingwekkend stil. Geen wonder – het slachtoffer is immers “maar” een AfD-lid.

Het incident vond vorige week donderdag al plaats, maar werd nu pas bekend. Op 18 mei ´s avonds werd er een moordaanslag gepleegd op Bent Lund, AfD-lifd bvan het nieuw gekozen districtsvergadering van Schleswig-Flensburg. Volgens Jan Petersen-Brendel, de regionale voorzitter en beoogde fractievoorzitter van de AfD in de districtsvergadering, zou die avond een uit twee mannen en een vrouw bestaande groep Lund neergestoken hebben. Hierbij zou het om leden van een in de stad bekende migrantenclan gegaan zijn. Daarvoor zouden ze al geprobeerd hebben Lund op zijn motor met een Mercedes-SUV van de weg te duwen. Toen dat niet lukte, zouden de daders hem tot aan zijn huisdeur hebben achtervolgd.

Brendel berichtte letterlijk: “Onder de bedreiging hem te willen ´afmaken´, spoot men het slachtoffer pepperspray in het gezicht. Daarna hield een van de beide mannen het slachtoffer vast, terwijl de andere meerdere keren op Lund probeerde in te steken. Het lukte Lund om vier messteken af te weren, werd echter door een vijfde zwaar getroffen. Het mes drong in het gebied van het schouderblad 8 cm diep zijn lichaam binnen en miste op een haar na zijn hart.”

Nadat hij behandeld werd, kon hij het ziekenhuis inmiddels weer verlaten, ook uit zorgen om zijn 16-jarige zoon. Het openbaar ministerie Flensburg is een onderzoek gestart.

De voorzitter van de AfD van de deelstaat Schleswig-Holstein, Kleinschmidt, sprak van een treurig hoogtepunt in een golf van geweld tegen de AfD. Hij veroordeelde de daad scherp en riep politici van alle partijen ertoe op om alle geweld tegen de AfD af te keuren.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Geen schreeuw van verontwaardiging: Slachtoffer van moordaanslag was immers “maar” een AfD-politicus

 1. Harry zegt:

  En dat soort geteisem komt hier ook steeds vaker binnen .
  Politici dienen verantwoordelijk te kunnen worden gesteld voor hun wanbeleid en overeenkomstig gestraft .
  Herinvoering van de doodstraf lijkt me dan ook heel nuttig .

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Heel wat van dat tuig komt uiteindelijk toch op straat terecht omdat veel gemeentes zich echt niet meer alten chanteren of dwingen om asielzoekers hier op te nemen! Dat het criminele ongedierte onder hen snel mag verreken en dat linkse gespuis erbij!

   Like

 2. Andre zegt:

  Niet vergeten de gebroeders de Witt 1672 is hetzelfde en net als de buschauffeur met asiel parasieten waarbij de politie er groots bij is maar niets doet want dit mogen ze niet!!!!

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_de_gebroeders_De_Witt

  Like

 3. oliedom zegt:

  Och, uitslag bekend: Dader of daders zwaar getraumatiseerd door hun verleden en/of nu door de cultuuromslag in opvangland, dus paar week in een soort tbs kliniek en klaar ist weer.
  Schijt en Schijtziek wordt je van dat gelukzoekers tuig en die zgn Hulptroepen die dat Tuig met hun verhaaltjes zoooo zielig vinden.
  Send Them All Back!!!!

  Like

 4. Realist zegt:

  Met een Mercedes nog wel, geeft je alweer te denken hoe goed die kansparels het wel niet hebben, en dan nog bijten in de hand die ze voedt!

  Pleuristuig!

  Like

 5. John zegt:

  Dit is het voorland van ons. Immers migranten in Duitsland komen er al rond voor uit ” Duitsland is van ons” en dat is een uitvloeisel van het Richard coudenhove idee in 1929.Adolf probeerde dat idee in 1938 waar te maken maar verloor en na de oorlog kwam de versnelling maar WE SHALL SUVIVE.inplaats dat zij ons vermoorden gebeurt dat hun

  Geliked door 1 persoon

 6. Dr. Heinz zegt:

  Landgenoten,….

  Dit is nog maar een voorbeeld, en zulke misdaden gebeurt diverse keren dagelijks en het gaat maar door!!!!
  Wat is de oplossing?
  We moeten ons eerst bevrijden van dat WEF, EUSSR kliek.
  Weg met dat soort, wat ons kapot wil maken!!
  Dan kan begonnen worden met het opsporen en uitzetten van die criminelen die hier nooit hadden moeten zijn!!!

  Like

 7. BosscheBol zegt:

  Dat zou wel eens de toekomst kunnen worden: links-liberale politici die hun “liefelingen”(immigranten) opstoken om rechtse politici te vermoorden en zelf hun handen in onschuld wassen.

  Geliked door 2 people

 8. Cathja zegt:

  Het AfD is kennelijk voor (zeer) velen een bedreiging. Dat de daders tot een migrantenclan behoren maakt duidelijk dat bedreigingen uit dat soort
  groeperingen een serieus gevaar betekent voor aanhangers van vooral het AfD.
  Duitsland glijdt pijlsnel af richting de afgrond. Het leven van veel Duitsers wordt ernstig bedreigt, en velen hebben al kans gezien het land te verlaten.
  Duitsland is een derde wereldland aan het worden.

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Alleen Duitsland, de hele westerse WOKE idioten bende, met hun mooie praatjes over RECHT en ONRECHT!! Maar ondertussen, wat gij niet wil…
   VERDUURZAMEN, CBDC, NATUUR, BOEREN, WERK, VOLK, EN CO2, etc.

   Like

 9. Willem zegt:

  Het voorspel van de burgeroorlog.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s