WHO wil tuberculose tot 2030 uitroeien: met gen-spuiten van Bill Gates

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

De WHO wil tot 2030 de tuberculose (tbc) uitroeien. Centraal instrument daarvoor zijn vaccinaties, die in het vervolg net zoals het Covid-19-materiaal gen-technisch geproduceerd worden. Bij de gesprekken donderdag in Genève sprak de directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Gebreyesus, van een “beschamende situatie”, omdat tbc nog altijd zou bestaan. Men zou toch van de corona-pandemie moeten leren. Die zou aantonen hoe snel een vaccin ontwikkeld en geproduceerd zou kunnen worden. Op dit moment zou er een nieuw vaccin in de pipeline zitten, zei hij. Dat wordt door Bill Gates met miljoenen dollars gefinancierd. Dat noemde Tedros niet.

Weer een gen-spuit

Het tot nu toe ingezette BCG-vaccin werd in het begin van de vorige eeuw ontwikkeld en is nu omstreden. Het werd nooit in moderne studies onderzocht – maar desondanks wereldwijd toegediend.

Bij de door de WHO-chef aangesproken nieuwe tbc-vaccinatie gaat het om een technologie, waarbij de recombinante (gefusioneerde) proteïnes worden ingezet. Ze worden biotechnologisch met hulp van gen-technisch veranderde organismen geproduceerd of via “transfectie”, dus het inbrengen van vreemd DNA of RNA in cellen.

De vaccinatie, waarvan de ontwikkeling door Bill Gates gesponsord wordt, wordt “M72/AS01E” genoemd. Ze bestaat niet uit afgezwakte levende virussen, maar uit een fusieproteïne van twee antigenen van de tuberculosebacil. Dat is de belangrijkste veroorzaker van tuberculose bij mensen. Tuberculose is een bacteriële ziekte, die vooral de longen aantast.

Tuberculose vaccinatiecommissie

De Bill and Melinda Gates Foundation is de grootste donor in de strijd tegen tuberculose. Haar belangen zijn ook de belangen van de WHO. Al in januari kondigde Tedros op het WEF in Davos de oprichting van een nieuwe commissie aan, eentje ter versnelling van de tbc-vaccinatie (TB Vaccine Acceleration Council). Ze moet het verlenen van licenties en het gebruik van werkzame nieuwe tbc-vaccins vergemakkelijken en een afstemming tussen donoren, globale autoriteiten, regeringen en eindverbruikers bij de identificatie en afhandeling van belemmeringen voor de ontwikkeling van tbc-vaccins bevorderen.

Gates wil meer geld

“Een van de belangrijkste lessen uit de reactie op de Covid-19-pandemie is dat innovatieve gezondheidsinterventies snel omgezet kunnen worden wanneer ze politieke prioriteit krijgen en gepast gefinancierd worden”, zei Dr. Tedros destijds. Gates lijkt niet helemaal tevreden te zijn. In april beklaagde hij dat te weinig donoren de verdere ontwikkeling van “zijn” vaccin zouden steunen. Tot het materiaal zichzelf bewezen zou hebben, zou dat 700 tot 800 miljoen dollar kosten, zei Gates. Men zou extra partners nodig hebben. De ontwikkeling van vaccins zou riskant zijn, ze zou ook kunnen mislukken en daarom zou er een echte betrokkenheid van de sponsoren nodig zijn.

VN-conferentie in september

Zijn en ook de hoop van Tedros is gevestigd op de voor september geplande vooraanstaande tweede VN-conferentie die aan het thema tuberculose is gewijd. Gates vreest dat de meeting door andere belangrijke thema´s overschaduwd wordt. “Men zal er niet veel over horen”, zei hij. Maar de wereld zou een grote fout begaan om niet meer in de behandeling van tuberculose te investeren, is Gates van overtuigd.

Bron:
auf1.info
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op WHO wil tuberculose tot 2030 uitroeien: met gen-spuiten van Bill Gates

 1. Htskday zegt:

  Ja, ik heb net toevallig een stukje over “VIRUSSEN” in elkaar gefrutseld…
  Komt ie..

  Bijna alle wetenschappers, “experts” e.d. blijven maar het niet bestaande virussen verhaal verkondigen.. (tegen beter weten in??) ook al zijn zij bv tégen covid vaccinaties.
  En dat is min of meer ook wel begrijpelijk, want dat is een van de belangrijkste steun pilaren van de farmaceutische industrie.
  Als het algemeen bekend zou worden dat er niets zoals een “virus” bestaat, stort het hele farmaceutische kaartenhuis is elkaar..
  Dus als je als bekende of beroemde wetenschapper het werkelijke verhaal zou openbaren ben je je leven niet zeker… en winnen tegen de almachtige farmaceuten doe je zeker niet, want: too big to fail..

  Het gaat ten eerste natuurlijk over een enorme berg miljarden die er per jaar aan worden “verdiend”, (door ú betaald..) maar.. ook om het volk onder controle te houden!…
  Kijk maar wat er de laatste paar jaar is gebeurd.. álles en iedereen onder controle…. door de onzichtbare.. niet bestaande perfecte vijand…..

  Wij zijn allemaal opgegroeid met het “bestaan van virussen” want die verhalen zijn al meer dan 100 jaar oud,.. wij weten niet beter..
  Maar het bestaan is nog nóóit bewezen!
  De onzichtbare vijand…
  Dus het bestaan van virussen zijn alleen maar gebaseerd op een aanname..
  Als men het niet weet, (of wíl weten) zal het wel een virus zijn… (geef het maar een naam,.. virus xyz, en iedereen is tevreden,.. dan “weten we wat het is”….)

  Het is waarschijnlijk de grootste fraude die ooit in de geschiedenis is gepleegd.. …om u onder controle te houden, te vergiftigen met vaccinaties en andere “medicijnen”, en te bestelen..

  Het is ongelooflijk maar waar.

  Iedereen mag (nog steeds..) een eigen mening hebben, maar feiten zijn feiten.
  En het verhaal wat betreft virussen is niet gebaseerd op feiten, maar op geloof..

  .

  *Ik schrijf dit stukje naar aanleiding van het filmpje in onderstaande Tweet die nu overal de ronde doet.

  Dr David Martin zegt hier gelukkig nog wel dat covid vaccinaties niet werken (omdat het virus steeds “muteert” dus de vaccinaties “achter de feiten aanlopen”..)
  Maar hij komt trouwens nú pas met het feit dat het niet werkt terwijl heel de wereld dat onderhand doorheeft..
  Mosterd na de maaltijd dus..

  En hij kan dan wel de patentenkoning zijn, maar patenten e.d. over iets niet bestaands kan je gewoon krijgen met een flinke zak geld, en/of dmv blackmail..

  Het is allemaal één pot nat!
  En behalve nóóit prikjes accepteren is er helemaal níets aan te doen..

  Geliked door 5 people

  • pepo Copyright zegt:

   Klopt, “viruses” zijn dode afvalstoffen van bacteriën.
   “viruses” worden dmv de 💉 in het lichaam gebracht.

   Waarom hebben ALLE ” viruses” dan een eigenaar ( lees patent 🤔)
   Eigenlijk zouden de eigenaars van deze ” viruses” verantwoordelijk moeten zijn van de schade die ze aanrichten (Covit-19 virus)

   Hier een Nederlands talige video over wat als een ” virus” wordt aangeduid.

   https://rumble.com/voko5p-in-19-minuten-immuun-voor-alle-virussen.html

   Geliked door 2 people

  • Htskday zegt:

   Geliked door 2 people

  • Marc zegt:

   Dit is echt schokkend. Op Youtube is de hele vergadering te zien. Na deze spreker komen anderen, waaronder Hudson. Deze zegt dat Covid-19 ‘geen medisch maar een politiek fenomeen’ was. Deze mensen spreken ongelooflijk duidelijke taal. Zo duidelijk dat hierop eigenlijk niets anders zou kunnen volgen dan de val van alle westerse regeringen.

   Geliked door 3 people

 2. ronjaspers zegt:

  De WHO wil tot 2030 miljarden mensen uitroeien,met hun dodelijke vaccinazi,s.

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  Gates is een gifmenger, houd hem op afstand als je wilt overleven !!

  Geliked door 3 people

 4. Boike zegt:

  Hè watte ???
  Bill Gates en Tredos willen nog meer spuiten, prikken, vaccinaties ???
  Nee, niet nodig. Nee nooit never niet !!! Weg met dat duivelsgespuis !!!
  Ze hebben met corruptie, leugens en bedrog de eigen ruiten ingegooid !!!
  Geen behoefte aan depopulatie, genocide, holocaust, massamoord !!!
  Het is de hoogste tijd voor tribunalen ??? Waar blijven ze ???
  Gates en Tredos zijn grote criminelen en verdienen berecht te worden !!!

  Geliked door 2 people

 5. fredje zegt:

  Ons enige antwoord mag zijn : uit de WHO treden.
  Ik denk trouwens dat we niet alleen gaan zijn (uitgzonderd de VS slaafjes allicht)

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Dat kan niet Fredje, uit de WHO treden. Doordat eerst de tweede kamer en daarna de eerste kamer de wet WPG aangenomen heeft kan Kuipers, als de WHO dat vraagt, met een vingerknip ons WETTELIJK verplichten om mondkapjes voor te doen, lockdowns te ondergaan en ons tot een avondklok te verplichten. Deze WPG wet is zo opgezet dat de eerste en tweede kamer buitenspel gezet zijn en minister Kuipers in zijn eentje de Coronamaatregelen mag gaan invoeren.

   Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  In Duitsland moeten soldaten zich blijven laten vaccineren tegen Covid; weigering wordt bestraft. Ook in Nederland?
  Hier het trotse bericht uit de artsenvakkrant. Deze smerige krant propageert al sinds 2021 de handel in genvaccins. Veel artsen zijn er miljonair door geworden, sommigen zijn hun vergunning kwijt omdat ze er openlijk tegen waren.
  https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/143474/Soldaten-muessen-sich-weiter-gegen-Corona-impfen-lassen

  Geliked door 2 people

 7. Ravian zegt:

  Tijd dat ze Gates een spuitje geven, zo eentje speciaal om massamoordenaars in één keer mee te ‘genezen’…

  Geliked door 3 people

 8. R Thomasson zegt:

  “Op dit moment zou er een nieuw vaccin in de pipeline zitten, zei hij (de Afrikaanse oorlogsmisdadiger). Dat wordt door Bill Gates met miljoenen dollars gefinancierd. Dat noemde Tedros niet. Waarom noemde Tedros dat niet? OMDAT BILL GATES IS VAN PLAN NIET ENKEL TBC UIT TE ROEIEN, MAAR VOORAL DE ARME STAKKERS DIE ZIJN VACCINS ZOUDEN GEBRUIKEN! Bij Gates geldt een slagzin: Doden! En aan de dood geld verdienen.

  Geliked door 2 people

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Fredje Inderdaad zou dat de beste optie zijn maar met het hedendaagse politieke establishment is dat niet haalbaar. die hebben waarschijnlijk te veel geinvesteerd in de Pharmaindustrie en helaas maken die op dit moment de dienst uit.
  Om op Htskday te antwoorden.
  Ik hen ongeveer een jaar of 1,5 geleden de bewijzen van Dr Martin al eens gepost hier dat de patenten op covid 19 al jaren voordat er sprake was van covid shit gedeponeerd waren.
  Niemand wil luisteren of inzien dat de wereld zwaar verneukt is door de Pharmaindustrie en politiek.
  Dus wat je ook zegt of doet het heeft niks dan wel helemaal geen zin.
  De schapen blijven achter het narratief aan rennen, helaas maar waar.

  Geliked door 1 persoon

 10. hw.rademaker zegt:

  bill gates bij hooggerechthof india
  aangeklacht voor vaccin moord
  journalist sleept who baas voor straf om genocide
  passief criminelen untouchable
  kuiper bij aantreden lid geworden van D66
  old boys network 1ste kamer volkverraad wetgeving pandemiewet

  Like

 11. henryN zegt:

  Gates wil meer geld. Hij is teleurgesteld dat er niet meer donoren zijn. Deze man is gigantisch rijk maar wil anderen daarvoor laten betalen. Deze hufter denkt slechts aan z’n eigen kapitaal en is te vrekkig om nog eens 7 a 8 honderd miljoen uit te geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s