Dapper

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dapper

  1. Julia zegt:

    Respect voor deze vrouw zij heeft het smerige propaganda spel helemaal door de agressors zijn de NAVO, VS, EU inclusief de Nedelandse regering https://niburu.co/lezersbrieven/18587-verspilling-van-geld-of-hoeveel-een-dag-oorlog-in-oekraine-kost. Kijken hoelang de VS nog miljarden kan weg smijten aan deze proxy oorlog https://www.businessinsider.nl/vs-zit-op-5-juni-zonder-geld-als-overheid-niet-extra-mag-lenen-voor-schuldenplafond/ Het zou goed zijn dat de VS failliet gaat dan is er al een grote agressor uitgeschakeld doordat geen financiele steun meer kan worden verleend aan de oorlogszucht van Zelensky en de NAVO.

    Like

  2. bobzelf zegt:

    BLAME PUTIN . BLAME HIM . KEEP ON BLAMING MY UNCLE

    FOR SAVING HIS PEOPLE IN THE DONBASS..

    OME BOBZELLUF

    Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      bobzelf.President putin beschermt ook rusland en de russische bevolking.De eigenaren van amerika de “deepstate” hebben ongeveer 30 labaratoria voor biologische oorlogsvoering.In de nazi ukraiene staan,daar werden biowapens ontwikkeld om de gehele russische bevolking uit te moorden.Om daarna rusland leeg te roven van hun kostbare grond/delfstoffen.

      Like

  3. Alphons Mantel zegt:

    USA begon in 2014 met oorlog voeren tegen Russen in Ukraine

    Like

  4. Boike zegt:

    Inderdaad heel dapper !!!
    Chapeau !!!

    Like

  5. Marc zegt:

    Zeker dapper! Wat een heldin!

    Like

  6. droevige mof zegt:

    Er wordt momenteel internationaal gezocht naar Zelensky’s actuele verblijfplaats. Er wordt naar hem gezocht door de oplettende lezers van de
    sociale media. De laatste keer dat hij werd gezien was op de G7-top. Sindsdien zijn er geen recente foto’s meer van hem. Onze kwaliteitsmedia hebben andere zorgen, Sigrid huilt en Gerrit Hiemstra waarschuwt voor zonnebrand op de Pinksterdagen bij 20 graden in de buitenlucht. Vooruit, er is niets gebeurd.

    Geliked door 2 people

  7. Dewaere zegt:

    Deze vrouw doet NÚ wat heel veel mensen in de jaren van de Vietnam-oorlog deden, in Europa, in de VS, in de hele westerse wereld: constant grote demonstraties dat die oorlog moest stoppen. Een oorlog die de Amerikanen ook al verloren en waar toenmalig (Democrats) president Johnson overwoog om kernwapens in te zetten… Vietnam is na die zinloze oorlog toch verenigd en nu officieel communistisch. Afghanistan, de volgende misser van de Amerikanen / het Westen, hebben ze feitelijk ook verloren en is nu gewoon weer Talibanisch. Irak was een overwinning op papier, het regime en leger is weg, maar er kwam IS voor in de plaats en nu is het land nóg steeds een puinhoop. Over Syrië heb ik het nog niet eens, ook bloederig, maar het oude regime zit er nog steeds. Zo zie je dat al die ingrepen, acties en ‘westerse waarden’ brengend uit de loop van een geweer het tegenovergestelde brengen. De enige winnaar daarvan is het militair-industriële complex. In de tijd van de Vietnam-demonstraties wisten de mensen in het Westen dit nog, nu applaudiseren ze ervoor.

    Geliked door 1 persoon

    • Boike zegt:

      @ Dewaere 27 mei 2023 om 12:41

      Het zogenaamde “Vrije Westen” gaat gebukt onder Amerikaanse tirannie.
      Met bruut geweld brengen de Yanks dictatuur, die ze democratie noemen.
      De “Deep State” is nergens te vies voor.

      Like

  8. Boike zegt:

    9 For News brengt artikel :

    Femke Halsema brengt nazigroet bij vernietigde Russische tank in Amsterdam: ‘Ongepast’

    https://www.ninefornews.nl/femke-halsema-brengt-nazigroet-bij-vernietigde-russische-tank-in-amsterdam-ongepast/

    Like

Plaats een reactie