Uitzettingen: Groot-Brittannië betaalt Albanezen voor de terugkeer naar hun thuisland

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Verenigd Koninkrijk betaalt criminele Albanezen er inmiddels voor om het land te verlaten. Onlangs werd tussen Londen en Tirana een overeenkomst gesloten die illegale migratie moet tegengaan. Tegelijkertijd heeft Duitsland op dit moment de waarschijnlijk meest catastrofale balans van uitzettingen in heel Europa.

Sinds vorig jaar exploderen in Groot-Brittannië de aankomsten van massa´s illegale Albanezen. Meer dan een derde deel van de migranten, die in 2022 over Het Kanaal kwamen, zijn afkomstig uit de zuidelijke Balkanstaat. Groot-Brittannië wil nu schijnbaar iets doen aan deze desastreuze trend: sinds de eilandenstaat uit de EU is uitgetreden en zijn nationale soevereiniteit in ieder geval deels heeft teruggekregen, lijkt er een beginnende andere denkwijze in de fatale migratiepolitiek van Groot-Brittannië plaats te vinden. De Britse regering scherpte onlangs haar immigratiewetten aan en verzocht internationale partners om hulp om gezamenlijk de massamigratie in te dammen. Bovendien begint ze er blijkbaar mee de illegalen het land uit te zetten: al meer dan 1000 criminele Albanezen hebben het land vrijwillig verlaten.

Premies tot £ 1500,-

Maar geheel vrijwillig keert het Albanezen volk niet naar zijn vaderland terug. Voor hun vertrek krijgt ieder van hen een geldpremie van de staat. De illegalen incasseren tot £ 1500,- (€ 1700,-) voor hun sowieso verplichte vertrek. De financiële injectie mag dan wel duur lijken, is echter in vergelijking met de kosten die het opgeblazen migratieapparaat anders aan een illegaal verspilt altijd nog marginaal. Bovendien is het geld een investering in de veiligheid van de Britse bevolking. Tot nu toe betreft deze uitzettingsmaatregel alleen Albanese criminelen, maar zou in de toekomst wellicht naar andere immigrantengroepen uitgebreid kunnen worden. Ook voor Duitsland en Oostenrijk zou zo´n model zijn om te zetten en het zou een eerste stap in de goede richting betekenen.

Duitse regering faalt bij uitzettingen

Maar de Duitse regering faalt nog steeds eclatant wat betreft uitzettingen. Het grootste deel van de repatriëringen wordt ondertussen door de politiek en door justitie verhinderd. Een vernietigende balans, zelfs voor de ook op talloze andere gebieden incompetente Duitse “stoplicht”-regering. Hoewel deze bij haar aantreden eind 2021 een “repatriëring offensief” had aangekondigd, bevinden zich nog steeds bijna alle buitenlandse, uit te zetten criminelen in Duitsland.

Rechtsstaat wordt uitgehold

Eind 2021 hielden zich 292.672 uitreisplichtige buitenlanders in Duitsland op. Een aantal, dat n zijn ongelooflijke dimensie overeenkomt met een grote Duitse stad. Maar in de Bondsrepubliek zijn tot nu toe nog niet eens de vage contouren van een remigratiepolitiek herkenbaar.

Desalniettemin bestaat er nog steeds de mogelijkheid voor een ommezwaai in de Duitse asielpolitiek. Maar daarvoor zijn waarschijnlijk nog enkele tragische “incidenten” als bijverschijnselen van een versnelde bevolkingsvervanging nodig, evenals andere Europese landen, die met restrictieve immigratiewetten als goed voorbeeld vooropgaan.

Bron:
heimat-kurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Uitzettingen: Groot-Brittannië betaalt Albanezen voor de terugkeer naar hun thuisland

  1. Snappie zegt:

    Wat een onmacht dat je criminelen betaald en een vliegreis terug regelt, toch is het een overwinning maar wel schaamteloos, dat de regeringen constant achter de feiten aanlopen van hun eigen incompetente beleidsvoering.
    Ook het rutte consortium van idioten heeft er weer een reden bij om per direct op te stappen.
    Maar hij wacht lachend en duimen draaiend tot wij hem uit het torentje wegtrappen en joelen.

    Geliked door 3 people

  2. Dr. Heinz zegt:

    Van al die economische profiteurs moet je foto’s maken, vingerafdrukken en een irisscan!!
    Kom je er eentje tegen, dan ff scannen.
    Weet je gelijk wat het is, en kan het gelijk naar gepaste straf naar land van herkomst er uit worden gegooid!!
    Simpel!!

    Geliked door 2 people

  3. Htskday zegt:

    Effe op vakantie naar Albanië, enn… terug.. 😂

    Geliked door 4 people

  4. Hendrik de Zwijger zegt:

    De beste en goedkoopste oplossing is, niemand binnen laten, en komen ze toch.
    Dan is de oplossing dat ze gedood worden, als ze in leger uniform komen is dat toch de norm, en waarom niet als ze niet in uniform komen, dan toch ook de dood straf !!

    Geliked door 2 people

  5. renato zegt:

    Is er een openslaand raam vanuit het torentje de hofvijver in???

    Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Was in Albanië een mooi en groen land en een prachtige kust. Wat krijg ik als ik emigreer naar Albanië?

    Geliked door 1 persoon

  7. Ravian zegt:

    Misdaad loont dus…

    Je kunt natuurlijk ook £ 1500,- premie uitloven voor elke Britse burger die aan kan tonen een illegale immigrant uit het land verwijdert te hebben.
    Das dan meteen mooie vervangende werkgelegenheid voor al die laaggeschoolde Britten die dankzij de globalisten zonder werk zijn komen te zitten…

    Geliked door 1 persoon

  8. Henk der Niederländer zegt:

    De vraag zou moeten zijn, is dat een nieuwtje??
    Nee om de godverdommeniet want in heel Europa wordt hetzelfde gedaan.
    Geef ze poen om op te rotten en je krijgt uiteraard allerlei profiteures over de vloer.
    Bulgaarse en Roemeense zigeuners trekken massaal naar Europa alleen al wegens dit soort regelingen.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie