WE HEBBEN KEIHARD GEWERKT…

Eric van der Burg

(Door: “Driek”)

De altoos lachende Eric van der Burg (1965) is sinds 10 januari 2022 staatssecretaris van Justitie en Veiligheid. Het is die vileine kerel die ons land doet overstromen met gelukszoekers uit islamitische landen, waardoor de oorspronkelijke bevolking, de Nederlander, wordt gedwongen in zijn auto te slapen of bij zijn ouders te bivakkeren.

Gezien die idiote stikstof maatregelen waarmee de burger angst wordt aangejaagd, worden boeren onteigend om de vrijgekomen grond te bestemmen voor asielzoekers. Daar is niet tegenop te bouwen. Ik spreek er hier schande van. Een veelgehoorde kreet van deze staatssecretaris is “We hebben keihard gewerkt.” Waar dat werk nu precies uit bestond, blijft in nevelen gehuld, want Nederland is nog nimmer zo vol geweest met vreemde nationaliteiten.

De verrijking – 2023

Logisch natuurlijk, ze worden ruimhartig voorzien van zakgeld, medische voorzieningen en wat niet al. Hotels en cruiseschepen worden dit rapaille als voorlopige woonruimte aangeboden. Dit jaar worden er maar liefst vijfenzeventig duizend handophouders verwacht, en dat is nog maar het topje van de ijsberg. Maar waar moeten we al die volgelingen van Mohammed in hemelsnaam laten? We barsten uit onze voegen.

Voor Eric van der Burg schijnt dat geen bezwaar te zijn, hoe meer zielen des te beter, het dondert die man geen ene moer. Desnoods jagen we die stomme Nederlandse burger hun huis uit, want we moeten die ‘armlastigen’ uit ‘Derde Wereldlanden’ koste wat het kost van alle gemakken voorzien. Van der Burg dramt net zolang met zijn bizarre escapades en zijn wanbeleid door tot we allen aan de bedelstaf geraken. Maar misschien huldigt Van der Burg de theorie van een natuurlijke selectie?

Maar, geachte lezer, het moet toch een keertje stoppen? Straks zijn we vreemdeling in ons eigen land. Ik voorzie ik een droeve afloop voor het Nederlandse volk. Het gaat ons straks allen de kop kosten.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op WE HEBBEN KEIHARD GEWERKT…

  1. Belozersky zegt:

    Van der Burg die keihard werkt had gisteren een goede dag. De spreidingswet is aangenomen in het kabinet. Alleen de TK moet nog even stemmen maar dat is een formaliteit. In 2024 zullen minstens 40000 migranten verplicht worden geplaatst in gemeenten.
    De tijd is voorbij niet mee te doen. Nu komt het bij mij vreemd over als je op asielpartijen hebt gestemd(CU, D66 enz) je in verzet komt als migranten in je dorp of stad worden ondergebracht. Dan is de wereld ineens te klein.

    Geliked door 2 people

  2. Dick zegt:

    En dan vind zo’n man het gek dat ie ”’bedreigt”’ gaat worden en gaat ie huilen als een loopse kat.

    Geliked door 2 people

  3. delamontagne zegt:

    Een paar artikelen terug was er een die ging over de Analphabeete, z.g.n. vluchtelingen in Dts-land.
    In de p.c. Media hebben ze de mond/krant vol dat we in Europa “gekwalificeerde” mensen nodig hebben.
    Wel erg in contrast dan met zulke mensen.
    Ik ben van ’n jaartal dat ik me nog begin jaren ’50 herinner, Nederland was vol, gedeeltelijk OVERVOL………………….10 [ TIEN ] miljoen inwoners toen.

    Aldus de toenmalige konnegin en we werden min-/of meer gedwongen naar de emigratie-landen te verkassen.
    Men moest aan kunnen tonen bepaalde kwalificaties te bezitten, in Engels vertaalde diploma’s etc, etc.
    Na de dood van m’n ouders vond ik papieren, inderdaad in Engels, waaruit bleek ze hadden naar Australië willen gaan.
    Is niks van gekomen uiteraard, anders zou ik nu ’n Aussie zijn…..
    Maar O.K., een 1/2 eeuw verder is de situatie wel erg anders en behalve dat NL’ers wat huisvesting betreft worden gediscrimineerd t.o.v. de “nieuwe Nederlanders”…………? [ hoe verzinnen ze ’t ! ], krijgen die ook steeds meer praatjes.
    Klachten dat hun uitzicht vanuit ’t Luxe Hotel wordt verpest door een dakloze Nederlander ( een echte ! )


    / / / /
    En zodoende worden de nadenkende Nederlanders nog “raciestischer” in hun uitingen en de tweespalt tussen de nadenkende Rechtsen en de “Welkom-in-mijn-land” zingende goetmens-meute, nog groter.
    Dus buren die eerste goed met elkaar over weg konden, wel enfin………

    Geliked door 1 persoon

  4. Marijke zegt:

    Klopt helemaal. De grote vraag blijft waaróm onze “volksvertegenwoordigers” ons willen omruilen voor deze nieuwkomers? Ik denk dat we te mondig zijn en we moeten 1 EU worden zonder soevereine landen.

    Geliked door 1 persoon

  5. Dr. Heinz zegt:

    Dat men er niets aan doet aan die Tsunami van economische profiteurs, en er zelfs meer en nog meer wil toelaten. Heeft te maken met dat men een NWO wil invoeren en dat in heel Europa!! Deutschland haalt er per maand ruim 4000 extra binnen, ze worden opgehaald per vliegtuig!! Het kan niet snel genoeg gaan, zo lijkt het wel!! De autochtonen moeten weg wezen, oprotten, dood gaan!!!! Gezien dat men helemaal niets doet tegen de enorme criminaliteit van die economische profiteurs, duurt het nog enkele jaren en de autochtoon is verleden tijd!!! Laten wij het tot die punt komen??

    Geliked door 1 persoon

  6. karton zegt:

    Deze zelfvoldane, volgevreten nitwit is een minne figuur die de bevolking opzadelt met alle ellende van dat “vluchtelingen” schorem. Deze buitengewoon laffe figuur durft niet tegen Rutte te zeggen : “Hé maatje, ff stoppen met dat geteisem, dat zich “vluchtelingen” noemt, het zijn n.l. helemaal geen vluchtelingen, maar parasieten van de ernstigste soort !”
    Dat durft deze kakkerlak niet te zeggen, maar glimlachend de bevolking opzadelen met dat schorem ? Dat doet hij lachend !
    Een ferme klap, midden in z’n grijnzende tronie !

    Geliked door 2 people

  7. hw rademaker zegt:

    de man met de grimas
    2o17 hoe meer asiel zoekers hoe beter motto slogan van der burg
    dit is veel zeggend voor het standpunt van de vvd
    want hij zal wel geregeld in contact staan met reutel
    die zijn achterban knollen voor citroenen verkoopt.
    s.os uitspraak albert einstein.
    een vooroordeel is moeilijker te splitsen dan een atoom
    veni vidi verci reutel ik kwam en ik zag en verneukte ze
    conform het standpunt van de eu een europa

    Like

  8. BosscheBol zegt:

    Mooi dat jij je daar nog druk om maakt, Driek. Maar die omvolking staat als een huis en is vóór 2070 (over 47 jaar) een feit. Als het zo doorgaat als nu, maar waarschijnlijk gaat het steeds sneller en sneller dus wordt het al eerder bereikt.
    De grenzen nú sluiten zou de zaak vertragen maar omdat zij een veel hoger geboortergetal hebben dan wij, komt de voltooiing van de omvolking dan gewoon een paar decennia later. Maar de grenzen worden helemaal niet gesloten.
    Ze zullen er inderdaad keihard aan werken, jawel, aan de plaatsing van al die mohammedanen. Ze zullen gemeenten dwingen er kampen voor te bouwen, ze zullen hotels en cruise-schepen confisqueren, en desnoods zullen ze autochtonen Nederlanders dwingen ze in hun huizen op te nemen of ze hun huizen compleet af te nemen. De nodige “”wetgeving”” ligt er al en die ligt er niet voor niets.
    Daarvoor zullen ze smeergeld en mooie baantjes krijgen.
    De toezegging van Rutte om er nu echt naar te kijken is a) een leugen b) dat zegt hij elk jaar en c) het goedkope troneel van niveau “boer zoekt vrouw” om de Nederlander wijs te maken dat wij hier een “democratie” hebben.

    Geliked door 1 persoon

  9. Boike zegt:

    En de staatssecretaris vertelt.
    En de staatssecretaris vertelt verder.
    En de staatssecretaris vertelt nog meer.
    En de staatssecretaris kan nog meer vertellen.
    En de staatssecretaris kan de pot op met zijn vertelseljes.
    Het is die verkeerde wereld.

    In het overvolle ruttige Nederland met het gesneuvelde tere vaasje van de democratie is volop ruimte voor nutteloze kansparels, die het verdommen hun eigen land op te bouwen en hier komen brengen, waar ze thuis voor weglopen.
    Ze worden rijkelijk voorzien van zakgeld. En Justitie knijpt een oogje dicht, als de kansparels zich aan criminele daden te buiten gaan.
    En onderwijl worden echte Nederlanders geknecht en hun vrijheden beknot en boeren van hun land beroofd.
    De duivel heeft de elites in zijn macht en drukt zijn satanische stempel op ons land.
    De hel met de elites en hun duivel !!!

    Geliked door 2 people

  10. R Thomasson zegt:

    De lachende Eric van der Burg die sinds 10 januari 2022 staatssecretaris is van Justitie en Veiligheid, maakt eerder een lege domme indruk dan vileine. Misschien is hij beide, maar de domheid spat van hem af. Daarom werd hij benoemd tot staatssecretaris van Justitie en Veiligheid. De grand signors hebben mannen van zijn kaliber nodig. Kleine visjes die hun plaats in de hiërarchie van het kwaad kennen, stellen geen vragen, en zijn niet kritisch. Er werd hem door de lokale NSB en de EU Hauptkommandantur Brussel opgedragen menselijk ongedierte uit islamitische landen en Afrika Nederland binnen te laten, dan doet hij dat zonder aarzeling. Der Führer hat Immer Recht.

    Geliked door 1 persoon

  11. Ravian zegt:

    “Het gaat ons straks allen de kop kosten.”

    Zolang het Nederlandse volk zich als een kudde schapen blijft gedragen wel ja.

    Geliked door 3 people

  12. BigLJohn zegt:

    Moet je horen beste Driek; De volgende wet die goedgekeurd gaat worden is de verplichting van gemeenten om – asielzoekers – op te nemen en te doen huisvesten. En de volgende stap is die wet uit de jaren 50 die de overheid de bevoegdheid geeft burgers te verplichten tijdens een oorlogssituatie of een ernstige crisissituatie vluchtelingen in hun huis te doen opnemen. Dat van die wet fors misbruik gemaakt gaat worden staat als een paal boven water. Nederlanders zullen clochards worden en indringers zullen hun huizen inpikken. En als Eric van den Burg en zijn trawanten de grond onder zijn voeten te heet gaat worden, piepen ze er tussenuit richting veilige oorden in het buitenland. Burgers kenden in de tweede wereldoorlog nog meer vrijheden dan in deze tijden !

    Like

  13. R. zegt:

    Hoogste tijd dat iedere Nederlander een aluminium honkbalknuppel aanschaft….tijd voor eigen burgerwachten die dit ongedierte letterlijk het land uitslaat!!! Homerun!!!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie