Kartelmedia openen de aanval op PVV-minister Klever: “Dit is guur!”

(Door: Michael van der Galien)

Het is te bizar voor woorden, maar de mainstream media zijn nu écht bezig om PVV-minister Reinette Klever te slopen. Tenminste, dat is de bedoeling. Ze doen er alles aan om haar uit het komende kabinet Dick Schoof I te jagen. Ook opiniemaker Erik de Vlieger wordt er moe van om dit te zien. “Het is guur,” schrijft hij terecht. “Rijklinks is zo enorm grauw.”

De media hebben hun best gedaan om Klever te slopen. Niet zo gek, want Klever is bestuurslid van Ongehoord Nederland (Omroep ON!), is écht rechts, is fel tegen Woke, fel tegen de politieke correctheid, is klaar met massa-immigratie, en ze wil ook nog een af van ontwikkelingshulp. Dat juist zij minister van Handel en Ontwikkelingshulp wordt is voor de linkse media natuurlijk een ware nachtmerrie.

Lees verder>>>
(h/t Leo P.Arden)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kartelmedia openen de aanval op PVV-minister Klever: “Dit is guur!”

  1. Harry zegt:

    Laar dat linkse tuig maar lullen !

    Zwak , ziekmakend links geteisem die op één of andere manier ons bestaan proberen te verzieken !

    Reinette is een “ dijk van een vrouw “ , zeer fraai exemplaar , gezegend met een heel goed verstand !!! Rustig , stabiel en verstandig !

    Wat zet links daar tegenover ?

    De Kaag-kech ?

    Die v.d. Wal met die mongolenkop ?

    Die huiskabouter van Huffelen soms , dat buitenaardse mislukte geval ?

    Of die stomme zuignap van een Kati Piri ?

    Geliked door 4 people

  2. Peter. zegt:

    Minister Klever gewoon haar werk laten doen en uitvoeren,wat denken die linkse mutsen wel niet hoelang wij ons geergerd hebben aan al die onzin van D66 die ze ons door de strot hebben geduwd,het is afgelopen voor de NPO ,besparen kan makkelijk ,waarom moeten de burgers het Gooi onderhouden ,ze nemen er maar een krantenwijk bij voor wat extra.

    Geliked door 1 persoon

  3. nemo zegt:

    Het maakt niet uit wie rechts de race in stuurt, of het nu Faber of Klever is, ze zullen worden afgemaakt, “zonder aanzien des persons”. Reinette Klever is het archetype van een sympathieke vrouw, een vrolijk, optimistisch mens die zelfs een vriendelijk woord heeft voor haar politieke tegenstanders. Maar, zoals jullie Nederlanders zo mooi zeggen: stank voor dank.

    Geliked door 2 people

  4. hubert zegt:

    Links is door en door verrot.

    Iedere gelegenheid grijpen ze aan om mensen

    die zogenaamd rechts zijn slecht te maken.

    Ze creëren een zeer vieze mentaliteit in onze

    maatschappij.

    Ik las dat een vrouw (bekende) wist dat een nos

    voetbal programma meer kijkers trok als

    veronica inside. Het waren er een paar

    duizend meer, de moeite niet waard, waar

    heeft ze het over, het is geen wedstrijd, zo onnozel

    van, ik ben lekker beter dan jij bent, bah.

    En zo grijpt links iedere gelegenheid aan om

    programma’s en mensen af te breken die niet in

    hun vieze gluiperige linkse hoekje passen.

    Geliked door 1 persoon

  5. Leo P.Arden zegt:

    Op 2 juli a.s. zijn we hopelijk van alle linkse gezeik af.

    Like

  6. Dasha zegt:

    laat je niet wegjagen Reinette. Wij staan naast je

    Geliked door 1 persoon

  7. Jackholland zegt:

    Dat gezeur over omvolking blijft ook maar voort duren . Vergelijk het staatbeeld met dat van 40 jaar geleden , kijk naar de samenstelling van het nl elftal 2024. Als u dan geen verbruining ziet dan bent u kleurenblind. Maar of dit nu volgens een plan zover is gekomen is weer iets anders! De kleur maakt in principe niks uit maar een goot gedeelte van de zal ik maar zeggen zich in het bruine spectrum bevindende volk hangt een ideologie genaamd islam aan . En deze ideologie is staatsondermijnend . En vanwege democratie( meeste stemmen gelden ) gaan de meeste stemmen straks afkomstig zijn van onze zich in het bruine spectrum begevende islamitische medemensen. En we hebben allen gezien dat 37 zetels ca 25 % van de stemmen heel wat kunnen bereiken . Ik geef u op een briefje dat er straks een islamitische partij gaat komen waarop alle moslims ook die nu d66, pvda sp of whatever stemmen , allen op die partij gaan stemmen en deze partij zo maar de grootste partij van nl gaat worden. De fanatieke chistelijken stemmen sgp gelukkig is niet elke christen fanatiek. Daarintegen is iedere moslim helaas fanatiek en 5% zelfs extreem . Een gemiddelde christen waar bijvoorbeeld tegen gezegd wordt jezus was een homo voelt zich niet beledigd. Zeg eens tegen de eerste beste moslim mohammed was een vulgaire smeerpijp die als 54 jarige wiipte met een 10 jarig meisje. En de moslim is in staat om u de keel af te snijden terwijl uw opmerking ook nog eens de waarheid is. En dit lieve mensen is het gevaar wat bij ons op de loer ligt!

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ Jackholland op 22-6-2024 om 08.54 u.

      Ik weet 100% zeker dat óók Robje Jetten zich aangetrokken voelt tot het “bruine spectrum”. Zoals jij ‘t zo fraai verwoordt.

      Like

  8. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking Omvolking!!!!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie