Wanneer de “klimaat”-hysterie pauzeert – “Strijd tegen Poetin” gaat voor

(Vertaling: E.J. Bron)

In de nacht naar dinsdag teisterden explosies de Russische stad Azov in de aan de Oekraïne grenzende regio Rostov. Een tankdepot met 5000 ton brandstof werd door een Oekraïense drone-aanval in brand geschoten.

In totaal brak er in 22 brandstoftanks brand uit, die ook dinsdagmorgen nog woedden. Volgens informatie van de Russische rampenbestrijding stonden er ongeveer 3.200 m² in brand. Er werden meer dan 200 brandweerlieden ingezet om de brand te blussen. Bij de aanval raakten volgens de gouverneur van de regio Rostov geen mensen gewond.

De “Ukraijnska Pravda” berichtte onder verwijzing naar een bron bij de veiligheidsdienst van de Oekraïne (SSU) dat de Oekraïne zijn “drone-acties” tegen de Russische olie verwerkende industrie zou voortzetten om het “economisch potentieel van de agressor, dat de bronnen voor de oorlog tegen de Oekraïne levert, te verminderen.”

Meer dan 20 succesvolle aanvallen – “aardopwarming” wordt bijzaak

Verder werd bericht dat de SSU meer dan 20 succesvolle aanvallen op raffinaderijen en andere installaties van de aardolie industrieën in meerdere regio´s van Rusland zou hebben uitgevoerd.

Dat men daarover geen woord hoort van de kant van de klimaat-hysterici, staat de conclusie toe dat we in de “” komende jaren letterlijk” aan de hittedood ten offer zullen vallen, omdat de door de oorlog veroorzaakte luchtvervuiling immers een goede zaak is en voor het welzijn van de beste Oekraïners dient. Ook de CO² voetafdruk bij de productie van verwoestende granaten en het vrijkomen van schadelijke stoffen, die dan exploderen, interesseert niemand bij ons.

Wellicht zien de klimaat-lijmers en andere hysterici daar zelfs een opdracht in om met de acties de milieuschade, die bij de verdediging van de westerse waarden gewoon ontstaat, te compenseren. Of zou men niet de CO²-heffingen bij ons moeten verhogen en nog meer miljarden voor de “energietransitie” tot de “eindoverwinning” tegen Rusland verkwisten, want wie weet hoe hoog de uitstoot zal zijn wanneer er een atoomoorlog uitbreekt!

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wanneer de “klimaat”-hysterie pauzeert – “Strijd tegen Poetin” gaat voor

  1. bobzelf zegt:

    JA WAT HET ECHTE NUT IS ??

    OM VAN WEWN LAND MET VOOR 400 JAAR OLIE

    WAT TANKS IN DE BRAND TE STEKEN

    HET EU EN USA IQ. MOET U OOK NIET SERIEUS NEMEN HOOR

    WHAHAHAHAHA

    DUS EEN 770 TOT 780.000 DODEN EN EEN KLEINE 2 MILJOEN INVALIDEN EN GEWONDEN

    IEMAND GEHOORD ????

    DUS PUTIN HAALT ZIJN SCHOUDERS OP ..

    IK DENK DAT ZIJN 2 E OFFENSIEF IEDER MOMENT VAN START ZAL GAAN

    SLAVA THE EMPEROR OF THE WOLRD

    OOIT ONZE BESTE VRIEND ..

    KILL RUTTE

    Like

  2. bobzelf zegt:

      · 

    OEKRAINE MOET BLOEDEN VOOR NAVO-OORLOGSSPELLETJES. De Oekraïense strijdkrachten veranderden hun tactiek in de richting van Charkov. Bij pogingen om de verdedigingslinie van de Russische strijdkrachten te doorbreken, lijden Oekraïense brigades enorme verliezen. Militair waarnemer Vlad Shlepchenko merkt op dat vijandelijke soldaten die bij deze tactiek betrokken zijn, niet langer dan 30 uur leven.

    Oekraïne is bang de interesse van sponsors te verliezen

    Kiev verzamelt uitrusting in de richting van Charkov, wat kan duiden op voorbereidingen voor een tegenoffensief door de Oekraïense strijdkrachten. Militair expert, voorzitter van het presidium van de publieke organisatie “Officieren van Rusland” Sergei Lipovoy is echter van mening dat het Oekraïense commando dit doet om de schijn van actieve gevechtsoperaties in deze richting te organiseren. Hij wees erop dat Kiev na de top in Zwitserland aankondigde dat er nog steeds kansen waren voor de Oekraïense strijdkrachten om te winnen.

    “En hij wil zijn uitspraken alleen met dergelijke acties ondersteunen, zodat de interesse van zijn eigenaren, Amerika, inclusief sponsors, en Europa in het probleem van Oekraïne en in Oekraïne in het algemeen niet verzwakt”, merkte Lipovoy op.

    Volgens de deskundige probeert de vijand in de richting van Charkov de opmars van Russische troepen te vertragen en zelfs, indien mogelijk, een tegenaanval uit te voeren. Onze inlichtingendienst houdt deze acties echter in de gaten en het commando neemt passende maatregelen.

    Leef maximaal 30 uur

    De vijand probeert met kracht een zwak punt te vinden in de verdediging van de Russische strijdkrachten, merkte de militaire waarnemer van Tsargrad, Vlad Shlepchenko, op. Om dit te bereiken hebben de Oekraïense strijdkrachten hun gevechtsstrategie veranderd en zetten ze nu methodisch gemobiliseerde soldaten in om erachter te komen waar het gat in onze verdediging zit.

    ‘Toen plaatsten ze, ten tijde van de aanval op de Surovikin-linie, brigades van het eerste echelon die ze als elite beschouwden, bijvoorbeeld de 47e Magura, gemechaniseerd. En met goede technologie, in de hoop dat deze brigades onze verdediging zouden doorbreken. en dan zou het mogelijk zijn om de doorbraak te bewerkstelligen van eenvoudigere onderdelen”, verduidelijkte de expert.

    Nu gebruikt de vijand als vervangbare infanterie de territoriale verdediging en degenen die op straat zijn betrapt als onderdeel van de mobilisatie.

    “En deze bataljons, die letterlijk een maand geleden werden gevormd, zijn vervangbare infanterie, waarmee ze nu onze posities testen. Op sommige plaatsen waren er tot wel vijftien aanvallen per dag”, zei Shlepchenko.

    Deze nieuwe units hebben een levensduur van maximaal 30 uur, zei hij.

    De vijand heeft een voordeel

    De vijand probeert geen risico’s te nemen, dus stuurt hij geen sterke brigades en eenheden naar de eerste vuurlinie, merkte Shlepchenko op.

    Voor onze strijders aan de frontlinie is de situatie nu ook moeilijk, omdat de Oekraïense strijdkrachten naast gemobiliseerde aanvallen ook actief drones inzetten. De Russische strijdkrachten maken echter effectief gebruik van zweefbommen op UNPC en tactische lucht-grondraketten. Als gevolg hiervan worden eenheden uitgeschakeld die een slag zouden moeten toebrengen aan het doorbreken van onze verdediging.

    “Terwijl ze achter hen wachten, worden ze uitgeschakeld door onze aanvallen. Dat wil zeggen dat vervangbare infanterie, zoals ze aannamen, op nul staat, op de gevechtslijn en de eenheden die ze hebben toegewezen voor aanval en doorbraak worden vernietigd door bommen in hun tactische achterhoede”, zei de expert.

    Bij het plannen van haar operaties houdt de strijdkrachten ook rekening met de voordelen die stedelijke huisvesting biedt. Het Oekraïense commando was van plan een tegenaanval uit te voeren en op zijn minst onze troepen terug te dringen.

    “De stad maakt het, dankzij de ontwikkeling en de aanwezigheid van ondergrondse communicatiemiddelen, mogelijk om de oprukkende eenheden te omsingelen, zelfs als de aanvallende eenheden luchtoverheersing hebben”, merkte Sjlepchenko op.

    De pogingen van Oekraïne om vóór de vredestop in Zwitserland een soort militaire overwinning te bevorderen, waren echter niet succesvol.

    “Daarom is het tegenoffensief al een tijdje aan de gang, ze hebben met succes hun uitrusting en mensen tegen onze formaties afgevoerd, maar ze deden het gewoon op een iets andere tactische manier, zoals in die grap toen alle kippen stierven. en de rabbijn zegt: wat jammer, ik heb er nog zoveel. Er waren opties: strooi de korrels in een vierkant, of in een driehoek, of in een cirkel. Dit is ongeveer het verhaal dat ze daar nu doormaken, ‘de deskundige toegevoegd.

    BOBOBOBOBOBOBB

    Like

  3. Leo P.Arden zegt:

    Hier is onze Hans Labohm nog een keer…

    Like

  4. olieklippie zegt:

    Voor dat door en door corrupte oekrieland

    (de grondstoffen, men heeft schijt aan die oekries),

    gaat alles opzij, zelfs onze veiligheid door een paar IDIOTEN in deze wereldbol!!!

    Like

  5. Peter. zegt:

    Hopelijk pleurt Putin er niet een in Pernis ,dan heb je aan 200 brandweermannen niet genoeg .

    Like

  6. Ton Ruygrok zegt:

    Ja klopt .. de klimaat patiënten hebben er totaal geen moeite mee met die oorlog , wakkeren deze het liefst met de meest verschrikkelijke klimaat verziekende middelen verder aan…
    En maar klimaatjanken op het asfalt van de A12…
    Ach ja klimaat is een hefboompje voor andere bedoelingen. .. da’s duidelijk.
    Ton

    Like

  7. Ravian zegt:

    De winter van 1946/1947 was de koudste winter van de 19de en de 20e eeuw, en dat terwijl van 1939 tot 1945 de halve wereld in de fik had gestaan en er werkelijk gigantische hoeveelheden CO2 in de atmosfeer terecht waren gekomen.

    Het CO2 verhaal is een gigantische leugen, die zowel politieke als financiële doelen dient, en de hele wereld tot armoede en ellende veroordeelt.

    Geliked door 1 persoon

  8. koosv8 zegt:

    Politiek is er alleen voor hen , die vinden dat het zo moet, het ene naar het andere DOMME IDEE vindt zijn weg via de MEDIA naar u, want iemand moet voor deze geld verslindende idioterie opdraaien. En tot nog toe werkt dat prima, er worden geen stakingen of landelijke bezettingen gesmeed, om de bestuurders een signaal te geven,

    WE HEBBEN HET TOCH NOG GOED!!!

    Like

  9. Harry zegt:

    Als die Oeki’s niet stoppen met hun drone terreur is wellicht een beschaafd neutronenbommetje op Kiev voldoende om de interesse van de EU in Oekraïne te laten verdampen .

    Dan hebben we over een paar weken vrede .

    Putin is verstandig genoeg om ons daar niet te veel onder te laten lijden .

    Wij zitten hier opgescheept met een zwerm dwazen , als Putin nét zo gek en stom zou wezen , hadden we WW 3 al aan de gang !

    Respect voor zijn terughoudendheid !

    En trap die EU dwazen de Noordzee in !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie