ROTZAKKEN

Screenshot_18

Klaas Dijkhoff (1981, VVD)

(Door: “Driek”)

Allengs sneller begint den burger het fluwelen masker der verdraagzaamheid van zich af te werpen. Het wordt nu bittere ernst. De wanhoop onder den burger slaat toe. Het vluchtelingendrama begint gans buitenproportionele vormen aan te nemen. Lezer van deze nietsontziende site van E.J. Bron, nu de meedogenloos winterse koude alreeds invalt, de hautaine  rotzakken in Den Haag ons leven ondraaglijk maken door ons drassig polderland te verstikken met onzuivere lieden, lig ik ’s nachts in de donkerte mijner slaapvertrek te tobben over de toekomst van mijn vaderland. Want zo kan het toch echt niet langer. Die omhoog gevallen malicieuze lieden in onze regering voeren ons land gezwind ten ondergang.

En Klaas Dijkhoff, een koudbloedig noodlotsfiguur, die gelijk een opkomende ziekte het een na het andere onheilsbericht over den burgers van Nederland uitstort, mij daardoor noopt de nachten tobbend wakend door te brengen, verwacht dit jaar maar liefst zestigduizend gelukszoekers. Of je een emmer leeggooit. Staatssecretaris Dijkhoff sluit niet uit dat de ramingen voor volgend jaar en 2017 verder naar boven zullen worden bijgesteld.

Onze Nationale Leugencouranten melden dat vluchtelingen in Nijmegen boos zijn over de opvang. Wel ja, toe maar. Ongeveer zeventig gelukszoekers protesteerden langs de openbare weg in Nijmegen tegen de slechte leefomstandigheden in het tentenkamp Heumensoord. De groep mannen, vrouwen en kinderen heeft spandoeken bij zich. Het is volgens deze decadent verwende gelukszoekers, die veelal gewend zijn aan het luxe Hilton, te koud in de tenten. Ook hebben zij klachten over de maaltijden. Toen de eerste bewoners arriveerden, liepen er al meteen dertig dezer aristocratische lieden weg uit onvrede over de service.

Lezer, de revolutie laat zich niet langer op den lange baan schuiven. Het volk mort. Het is de hoogste tijd om deze valshartige misleiders, die onwaardige bewindslieden van het Nederlandse volk, onder begeleiding van gewapende bataljons af te voeren naar klamme onderaardse kerkers met schaars daglicht. Daar kunnen zij hun misdaden overdenken.

Ik moet het hierbij laten. Mijn gemoed schiet vol als ik denk aan onze verwaarloosde bejaarden die verkommeren in sombere onderkomens zonder enig vertier. Daar is geen geld voor. Klaas Dijkhoff moet zich schamen. Dit sujet verdient zeker niet om te worden opgenomen in mijn avondgebeden. Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op ROTZAKKEN

  1. john zegt:

    Wat zegt u ‘Driek’ ; “opgenomen in uw avondgebeden ” In uw donkere vergeetput” zal je waarschijnlijk bedoelen.

    Like

    • Driek zegt:

      john zegt: Wat zegt u ‘Driek’ ; “opgenomen in uw avondgebeden ” In uw donkere vergeetput” zal je waarschijnlijk bedoelen.

      Beste john, niet meteen alles zo ernstig nemen, een kleine zijsprong, meer een grapje hoor.

      Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Ik begin met de dag radelozer te worden, meneer Driek! Ik heb er geen woorden meer voor!

    Like

    • Driek zegt:

      Tom Hendrix zegt: Ik begin met de dag radelozer te worden, meneer Driek! Ik heb er geen woorden meer voor!

      Beste Tom Hendrix:

      Verdriet is beter dan lachen, want bij een treurig gelaat is het met het hart goed gesteld.
      Prediker 7,3

      Like

  3. Heeft u het debat gezien?Klaas Dijkhoff zat niet in zijn stoel:hij hing in zijn stoel,onderwijl spelend met zijn telefoon!Zo iets als:lul maar tegen mijn kont want mijn kop is ziek!En dat is hij inderdaad,dat dan weer wel:ziek in zijn kop!

    Like

  4. BigLJohn zegt:

    De volgende sprookjes doen weer opgeld vanuit het Haagse. Om de – asielstroom – in te dammen, kwam de VVD met het voorstel om voortaan geen huurhuizen meer toe te kennen aan – asielzoekers -, om niet meer automatisch bijstand uit te keren, maar leef-geld. Ook zou men in het buitenland acties gaan voeren en advertenties gaan plaatsen om de – asielzoekers – op andere gedachten te gaan brengen. Maar wiens brood men eet, wiens woord men spreekt…..En daar mee bedoel ik het volgende; Mensensmokkelaars komen met de meeste wilde verhalen over wat voor een paradijs die – asielzoekers – kunnen verwachten als ze met die mensensmokkelaars (letterlijk) in zee gaan. Voor bijvoorbeeld 5000 Euro zal de mensensmokkelaar hun naar het beloofde land brengen. Eenmaal aangekomen in Nederland, wachten hun de noodopvang-tenten. Dus op dat moment kunnen we de nodige heibel verwachten van die gelukszoekers als ze met die tenten geconfronteerd worden. Overigens maakt geen een vluchteling aspiraties om terug te keren, omdat (op termijn) alsnog geld plus een gratis huurhuis zichtbaar worden. Deze wetenschap is hun door de mensensmokkelaars allang bijgebracht ! Een gratis huurhuis ja, dus toch ! Omdat de instroom steeds groter word, en er op een gegeven moment geen enkel leeg kantoorpand of lege kazerne cq school nog voorhanden zullen zijn ! Hetzelfde als met kamp Lunetten. Zuid Molukkers stroomden ook door naar woningen. Overigens alleen maar goede woorden voor deze hardwerkende en goed ge-integreerde mensen ! Dit in tegenstelling met die – asielzoekers – anno nu ! En dan wordt er nog niet gesproken over het gratis gestoffeerde huurhuis of gemeubileerde flat, gratis zorg, gratis advocaat, gratis Miele wasautomaat, en nog veel meer van dergelijke zaken, waar wij Nederlanders ons krom voor moeten werken.

    Like

    • johannes zegt:

      Bigljohn ja idd met die Molukkers zijn nooit problemen,ik heb er goeie vrienden onder al
      50 jaar ,

      Like

      • Zijn jullie heel jong of slecht van memorie ? Treinkaping, gijzeling van het Indonesisch consulaat, gijzeling van een school vol kinderen? Allemaal werk van Zuid Molukkers. Vechters voor de Republiek der Vrije Molukken. Ik sta daar niet negatief tegenover hoor, maar vecht dat lekker uit in Indonesië. Gaan we straks hetzelfde beleven met de goudzoekers die nu ons land overspoelen.

        Like

      • dontessers zegt:

        Hier haak ik toch even op in, in die dagen dat dit gebeurde waren het gros van de oudere generatie Molukkers er tegen gekant dat een groepje radicale Molukkers deze actie ondernamen. Even zeer denk ik dat de oudere generatie moslims gekant zijn tegen hun eigen kinderen die zich radicaal ontwikkelen, en waarom ik dit zeg, eenvoudig omdat ouders hun kinderen in eerste instantie willen behoeden voor onheil en afglijden in de maatschappij, dit lijkt mij een logische ouderlijke reactie, je bent er nooit blij mee, en ik zeg dit niet omdat ik zelf ervaring heb maar omdat ik het in mijn directe omgeving zag gebeuren. Het neemt niet weg dat er ook ouders zijn die sympatiseren en hun kinderen ondersteunen om hun eigen houding en inzicht dus zijn er ook nog eens veel ouders die zelf radicaal zijn. Dit herken je terug in alle culturen.

        Like

      • paulzwueste zegt:

        dontessers. Ik moet je uit de droom helpen!….
        Bij moslims gaat die redenering dat moslim-“ouders” negatief zouden kunnen staan tegenover terroristische activiteiten van hun kinderen absoluut niet op.
        De jeugd is de toekomst van de islam en wat is er mooier dan zo jong mogelijk je bloed te offeren voor die zelfde vervloekte islam? Hun bloed is immers het zaad van de islam… Lees de koran.
        Ik begrijp je redenatie, maar je beoordeelt moslims vanuit je eigen cultuur. Niet doen!
        De islam is de grootste vloek van de HELE mensheid… en moslims zijn het grootste gevaar voor die mensheid!
        Alle andere culturen MOETEN vernietigd worden. vanuit de optiek van de islam.
        En die zogenaamde moslim-“ouders” voeden hun kinderen juist op om zich op te offeren voor die islam en zoveel mogelijk andersdenkenden te doden!
        Trouwens waar hebben we het over. Noem jij dat ouders die kinderen op de wereld zetten en zich helemaal NIETS van een opvoeding in een beschaafde cultuur aantrekken?…
        Die de universele rechten van de mens verachten?!…
        En dan nog even over Molukkers. Daar gaan we weer. Molukkers waren en zijn geen moslims. Dat is het hele punt. Overal waar de islam infiltreert begint de vernietiging van de menselijke beschaving. Je kunt Christelijke Molukkers absoluut niet vergelijken met
        door die godvergeten-islam-monsters!

        Like

      • Don Tessers zegt:

        Met alle respect Paul, je hebt n punt, ik ging inderdaad ervan uit van een algemeen ouderschap, maar dit is onmogelijk bij de moslims.

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Bedankt Don Tessers.

        Like

  5. Carli Varga zegt:

    Dit mij zoveel goed. Eindelijk na jaren innerlijk pijn en verdriet te hebben omdat ik zie hoe we bedonderd besodemieterd worden. Eerst werken geld verdienen, dan belasting betalen ruim 40%. En dan van het gek wat we over houden uitgeven en daarover weer geld betalen. Het geld wat we sparen is tot een bepaalde hoogte vrij van belasting betalen maar als we er boven komen weer belasting betalen. En als we dood gaan dan komt de belasting weer en word het dus lijkenpikkerij weer een deel inleveren. Waar zijn ze toch mee bezig. Ik noem dit ronduit uitbuiterij, verkapte vorm van slavernij, en dan het geld wat er royaal geind word ook nog eens uitgeven aan prestige projecten en over de balk gooien waarna wij de burgers weer kunnen opdraaien om die belastingverliezen dat frauderen van de toeslagen daar moet het volk weer voor opdraaien door nog meer bekeuringen uit te schriiven en nog meer belastingen te verzinnen. Bah Zumm Kotsen.
    Wat goed dat de shit nu naar boven komt en dat het niet langer verborgen blijft voor de burgers. De waarheid hard niet leuk maar beter als nog langer onze kop in het zand steken waardoor we anderen de ruimte geven nog langer ons te besodemieteren. Het moet nu stoppen er moet gewoon niks meer bij komen en dat kan maar door een ding. Opstand van het volk, een vuist maken, solidariteit en het hele systeem wat door en door verrot is elimineren en van de grond alles weer opbouwen totdat we eindelijk misschien een keer een gezond Nederland terug gaan krijgen ervoor. Kost tijd aandacht energie wilskracht maar dan is een ding zeker dan heb je wat en daar doen we het voor.

    Like

  6. fransdewit zegt:

    Weet niet of het aan mij legt maar er komen steeds meer gasten uit de politiek waar ik een hekel aan krijgt. Daar is Klaas Dijkhoff er ook 1 van, naast de plurk van een Pechtold, die Rutte, en die voorzitter van Groen Links, in het begin dacht ik nog toch een aardige jongen. Maar ik hoorde hem weer lekker dom zwetsen tegen Geert Wilders, om te proberen hem te raken, waar hij maar kon. En dan dat gezijk van m over nep dit nep dat. Echt zo’n schoolvoorbeeld van terug willen pesten. Ja maar hij zei het ook, dan mag ik het ook zeggen. Had een beetje gehoopt, wat ik dacht, dat het CDA wat meer met Geert Wilders mee ging praten. Maar vandaag haalde die gast van het CDA hem weer onderuit. Je moet me maar niet kwalijk nemen, dat ik even niet op hun namen kan komen en ik heb er geen zin in ook op ze op te zoeken. Kan ze toch niet luchten of zien.

    Like

    • Driek zegt:

      fransdewit zegt: Maar vandaag haalde die gast van het CDA hem weer onderuit. Je moet me maar niet kwalijk nemen, dat ik even niet op hun namen kan komen en ik heb er geen zin in ook op ze op te zoeken. Kan ze toch niet luchten of zien.

      Beste fransdewit, ter uwer informatie:

      Sybrand van Haersma Buma (Workum, 30 juli 1965) is een Nederlands politicus van het CDA. Momenteel is hij fractievoorzitter in de Tweede Kamer. Hij was tevens lijsttrekker bij de Tweede Kamerverkiezingen van september 2012.
      Op 18 mei 2012 werd Van Haersma Buma gekozen tot partijleider, waarna hij op 30 juni formeel werd benoemd. Eerder deelde hij het partijleiderschap met vicepremier en minister Maxime Verhagen en partijvoorzitter Ruth Peetoom. Alhoewel zijn officiële achternaam Van Haersma Buma is, wordt hij vaak kortweg als Sybrand Buma aangekondigd.

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Driek. Maar wat ook leuk is om te delen is dat het ALLEMAAL tegenwoordig ordinaire beroepspolitici zijn… die geen sprankje interesse hebben in handhaving van normen en waarden. Vervolgens het volk er de schuld van geven dat zij lak hebben aan normen en waarden… Het zijn allemaal criminelen die hun land en volk verraden voor geld en macht.
        Natuurlijk zal het volk, gezien de noodtoestanden van de laatste tijden… de macht overnemen. Laten we hopen dat we daarna niet alweer snel af zullen glijden naar
        louter materialisme en desinteresse in elkaar.

        Like

  7. Jaan zegt:

    Zr komen er gewoon weer mee weg. We staan erbij en kijken ernaar. Hoeveel slachtoffers zijn er al gevallen bij de bestuurders die ze maar binnen blijven halen. Wart loze dreigementen en een paar rotjes in Woerden. Doen ze het al in hun broek de raadsleden die voor stemmen voor een AZC? nee toch, wij zijn slappelingen geworden zonder daadkracht.

    Like

  8. Don Tessers zegt:

    Ohwee als dit kabinet valt en er zijn nog lui en commissies die beoordelen dat deze walgelijke bestuurders nog recht hebben op een flinke bonus nadat ze Ons Nederland naar de afgrond hebben gebracht dan moet er toch een flinke rechtspraak zijn desnoods zoals in België het ontnemen van het Staatsburgerschap, dan krijg je ook geen uitkering of beloning.

    Like

  9. hans zegt:

    Ongelofelijk dat mensen het pikken dat er een miljard euro aan uit gegeven wordt!

    Like

Plaats een reactie