Macedonië: Veroveraars dreigen met moord

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

Aan de Grieks-Macedonische grens laten diegenen die “bescherming zoeken” steeds meer hun ware gezicht zien. Over hoe agressief de veroveringshorde probeert de grens te overschrijden, om via de Balkan-route verder te trekken naar “Germoney”, hebben we onlangs nog bericht. Met een spandoek met het opschrift “Open or Die” willen ze de opening van de grens afdwingen. De foto hierboven is nogmaals een bewijs voor het feit dat de mensen bereid zijn alles te doen om te bereiken wat ze willen. Vandaag is het de opening van de grens, en als ze eenmaal toegelaten zijn zullen ze ook met alle middelen proberen te halen waar ze hun zinnen opgezet hebben.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, gezond realisme, Griekenland, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Macedonië, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Macedonië: Veroveraars dreigen met moord

  1. Pieter zegt:

    De ware agressieve aard van de moslimbende. Ik snap die twee vingers in de lucht ook niet, waarschijnlijk bedoelen ze 1 vinger die van de ware religie en Mohammed is zijn agressieve profeet.
    Twee vingers is taqiyah.

    Like

  2. Drs.P. zegt:

    FF heel veeeeeeeeeeel en heeeeeeeeeeeeel lang taketakketakketakketakketakketakketakketakketakketakketakketakketakketakketakketakke doen daar aan die grens en het zal ineens een stuk stiller worden bij die smerige booslim asielratten, wat een hondsbrutale idioten met IQ van < 70 staan daar op de foto!!
    "Bedankt" gestoorde trol van een Merkel voor dit soort criminele nageboortes die nu naar uitkeringsland komen!!!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  3. N.E. Derlander zegt:

    Zouden deze arme oorlogsvluchtelingen, als zij eenmaal hier in West-Europa gevestigd zijn, ook zo te vuur en te zwaard de vrijheid van godsdienst voor ons christenen en joden bevechten?

    Like

  4. delamontagne zegt:

    Als ze eenmaal mogen blijven……………komt de
    ware moslim-AAP uit de mouw………

    ITALIË: Immigranten keuren de moorden in Parijs van 13 November goed. !

    Like

  5. Sjaak zegt:

    En de volgende dreiging hebben ze ook al parraat !
    Onmiddelijk onderkomst en driegang-menu en geld
    of ik snij jullie je strot door !
    Daarbij kann het zo eenvoudig zijn !
    EUROPA !
    INREISVERBOD VOOR ALLE MOSLIMS !

    Like

  6. Hans zegt:

    Eerst castreren, daarna verwijderen.
    Ik zie niemand die ik zou missen.
    Of waar de wereld iets aan mist.

    Like

  7. ildiko zegt:

    kut volk

    Like

  8. edwin vissers zegt:

    De in de wereld aanwezige verdorvenheid is van een omvang die sinds de tijd van Noah niet meer gezien werd.
    Mijn zeer geliefde dochter, hoe hunker Ik ernaar om jullie allen, lieve volgelingen van Mij, te omhelzen en in Mijn toevluchtsoord van vrede en veiligheid op te nemen. Hoe wou Ik dat Ik jullie allemaal kon opnemen en verbergen voor de goddeloosheid die tegen alle Christenen beraamd wordt.
    De in de wereld aanwezige verdorvenheid is van een omvang die sinds de tijd van Noah niet meer gezien werd, en is als een onzichtbaar net dat de aarde bedekt. Het is zo dodelijk dat maar zeer weinigen de mate van de ermee gepaard gaande geraffineerdheid werkelijk bevatten. Maar wees gewaarschuwd, dit plan – waarvan de details aan de wereld gegeven zullen worden door diegenen die zeggen dat zij Mijn Kerken op aarde vertegenwoordigen – zal jullie voorgelegd worden en er zal van jullie verwacht worden dat jullie het aanvaarden. Vervolgens zal er van jullie verlangd worden het te verteren en er zal jullie geen keus gelaten worden. Wat er jullie, achter al die verminking, gevraagd zal worden te doen, is Mij, Jezus Christus, te verloochenen.

    Like

  9. Muurbloempje zegt:

    Dit kwaad moet dan maar met kwaad, lees: geweld, worden bestreden. Sommeer dat tuig terug om terug te gaan naar waar ze vandaan komen. Zo niet, met scherp schieten en die parasieten verdrijven. Dat is de enige passende maatregel.

    Like

  10. Hier zo’n gore koppensneller welke jankt als een baby wanneer hij gevangen genomen is door de Peshmerga.

    Like

  11. Gasso zegt:

    Je moet er gewoon ff met een punt50 overheen raggen.
    Probleem opgelost en weer een stel parasieten verdelgd.

    Like

  12. oud-marinier zegt:

    If we OPEN , we will die anyway , ‘cause that’s why you’re here….to KILL all the infidels. So , we better keep it closed and YOU die when you try to cross the fucking border , nitwits !!! So , if you really are prepared to DIE …PROVE it !!! And we’ll be glad to HELP you DIE ….By shooting you assholes !!!

    Like

    • jungleelephant zegt:

      Dat is taal die ze verstaan!

      Like

      • oud-marinier zegt:

        JUIST jungleelephant. En velen die er net zo over denken. Nu ONS kabinet + de EU parlementariers nog !!! En de mensen die ook daadwerkelijk het LEF hebben om dit beleid TOE TE PASSEN . Ik ben iig bereid hier toe.

        Like

  13. Bas Vossen zegt:

    Als je jezelf dan als ‘specialist’ op dit gebied wil neerzetten raad ik aan om beter je best te doen, jij hebt het over de hoofdbedekking (https://en.wikipedia.org/wiki/Taqiyah_(cap)) maar bedoelt waarschijnlijk het verbergen van je ware bedoelingen, https://en.wikipedia.org/wiki/Taqiya.

    Like

  14. francobollo zegt:

    Pieter: volgens mij betekenen twee vingers in de lucht: V for Victory oftewel voor overwinning! Werd veel gebruikt in WW2. Het is zeker geen onbekend teken….

    Like

  15. Rein van der Veen zegt:

    In Duitsland is dit tuig in elk geval van harte welkom: “Diese Menschen mit ihrer vielfältigen Kultur, ihrer Herzlichkeit und ihrer Lebensfreude sind eine Bereicherung für uns alle.”

    Like

  16. Jan Wandelaar zegt:

    +

    http://verenoflood.nu/paradigma-raad-van-state/

    http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/12/rvs_pak_nederlanderschap_jihad.html

    Leden RvS
    3 x CDA
    1 x VVD
    1 x D66
    4 x jurist (waarvan 1 tot NL genaturaliseerde)
    1 x Willem-Alexander
    1 x Maxima (NLer door huwelijk met Willem-Alexander)

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Lid_van_de_Raad_van_State

    gaffelbaard | 08-12-15 | 14:48

    Naast de leden van de Raad van State werken zo’n 630 ambtenaren, onder wie 325 juristen, bij de Raad van State.

    De hogere ambtenaren worden “ambtenaren van staat” genoemd.

    +

    http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/4203801/2015/12/08/Rapper-Ismo-vrijgesproken-van-beledigen-joden-homo-s.dhtml

    +

    Like

  17. Pingback: HET WARE GEZICHT VAN DE ‘ZIELIGE’ VLUCHTELINGEN ! | eunmask

  18. Ricardo zegt:

    Wat een Dieren beesten zijn Moslims/Afrikanen toch ook , ascociaal , schendingen van mensen rechten en nooit een land kunnen opbouwen, altijd naar anderen wijzen, en eeuwige jank slachtofferrol spelen! Alleen maar die grote Muil van ze zoals altijd!

    ”Open Or Die ” Schiet ze neer al die terroristen het word , met de dag gekker! Als ik daar zou staan , ik knal ze zonder geen enkele traan emotie neer! Stelletje luie profiteurs! Nepvluchtelingen! Dood en verderf, Moord en Brand schreeuwen het enige recept van Moslims/Afriksprinkhanen!

    Like

  19. Jan zegt:

    Berlijnse historicus Berliner Baberowski: “Het Duitsland dat wij kennen zal door massaimmigratie verdwijnen”

    Kaum ein deutscher Historiker ist so streitbar wie Jörg Baberowski. Denn ihn bewegt nicht nur Vergangenes, sondern auch die Gegenwart – wie die Flüchtlingskrise, die seiner Meinung nach Deutschland für immer verändern wird.

    Seine Thesen dazu sind provokant. Immer wieder meldet er sich mit seinen Forderungen zu einer strikteren Asylpolitik zu Wort. Nicht jeder Flüchtling sei eine Bereicherung für Deutschland, sagt er. Mit solchen Aussagen hat sich der Professor für die Geschichte Osteuropas, der an der Berliner Humboldt-Universität lehrt, schon die Bezeichnung Rechtsintellektueller eingehandelt.

    Im Interview mit der HuffPost legt er noch einmal nach. Baberowski sagt, dass das Deutschland, an das wir uns gewöhnt haben, verschwinden wird. Mehr noch: Auf diese Entwicklung seien die Deutschen nicht vorbereitet. Außerdem rechnet er mit der Flüchtlingspolitik der Kanzlerin ab – und klagt eine Emotionalisierung der Politik durch die Medien an.

    Es ist das Deutschland, das auf einem christlichen Wertefundament beruht. All das, was uns lieb und teuer war, womit wir unserem Leben bislang einen Halt gegeben haben, muss sich ändern, weil Menschen aus einem anderen Kulturkreis kommen und auch andere Vorstellungen davon haben, wie wir leben sollen.

    http://www.huffingtonpost.de/2015/12/07/deutschland-masseneinwanderung-verschwinden_n_8733968.html

    Like

  20. Jan zegt:

    Advertentie in het Canada van Trudeau:

    Like

  21. En, na één blik op dat fotootje geslagen te hebben: Allemaal weer mannen, mannen, mannen…..
    (Of brúlapen; daar hebben zeook wel iets van weg.)
    Maar ja, wàt ook”vluchtelingen?” Ze komen overduidelijk om te VEROVEREN!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

Plaats een reactie