VIDEO: Toespraak van Donald Trump voor de Republican Jewish Coalition

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Toespraak van Donald Trump voor de Republican Jewish Coalition

  1. Jules Vismale zegt:

    Donald Trump kan ik niet echt met Geert Wilders vergelijken daar hij stukken agressiever is maar hij zal eveneens met veel standpunten zijn gelijk halen. David Cameron is daartegen, net als trouwens sommige Nederlandse politici, zo tegenstrijding met zijn uitspraken dat ik hem totaal niet serieus meer neem. Eerst wil meneer een referendum aan de Britten voorleggen of zij de EU uit willen en anderzijds gewoon Engeland hierin houden terwijl de haat van de Britten tegen de EU nog groter is dan in Nederland!
    En als een onderzoek in Nederland zou uitwijzen dat 70% van de Nederlanders hier voor AZC’s zijn dan geloof ik daar geen barst van! Ze ondervragen tenslotte maar een paar duizend mensen en niet de meerderheid van miljoenen Nederlanders daar ik op internet n=bijna niets anders lees over berichten van mensen die fel tegen AZC’s zijn!

    Like

  2. D. G. Neree zegt:

    Als er iemand is die de USA weer op de baan kan zetten is het denk ik Donald Trump wel. De huidige weg die onder Obama gevolgd is, leidt linea recta naar de afgrond.

    Like

  3. fleckie zegt:

    ………..’VERSTANDIG’………..NW.ISR.WEEKBLAD 18.12.2015, door SALOMON BOUMAN………….
    Het is niet alleen een goed idee,maar ook verstandig dat Donald TRUMP , de populistische Republikeinse mededinger naar het Amerikaanse presidentschap ,heeft afgezien van een bezoek aan Israel. Is het omdat hij Amerikaanse Joden nogal prococerend heeft laten weten dat hij in de race naar het Witte Huis hun donaties niet nodig heeft? Het is een bekend statistisch gegeven dat schatrijke Amerikaanse Joden belangrijke sponsors zijn van zowel Republikeinse als Democratische presidentskandidaten. En als hij Joods geld niet nodig heeft,waarom zou hij dan naar Israel gaan om Amerikaanse Joodse stemmers voor zijn kandidatuur te winnen?. ………..Ik denk dat er wat anders achter zit.Vermoedelijk heeft het bureau van premier Netanyahu hem laten weten dat het verstandig is dat hij zijn bezoek aan Israel opschort tot na zijn hoogst onwaarschijnlijke verkiezing tot president van de V.S.. …..Waarschijnlijk gingen in Jerusalem de alarmbellen af toen Trump zich grijnzend uitsprak voor het sluiten van de Amerikaanse grenzen voor moslims en hij daar in de opiniepeilingen garen bij bleek te spinnen. ………………..WINST……..
    Evenals Netanyahu haalt Trump winst uit het oproepen van angstgevoelens. Na het..IS-terrorisme in Parijs heeft de dor IS geïnspireerde terreuraanslag in Californie een traumatische effect op de Amerikanen. Trump tapt uit dat vaatje voorlopig slechts opiniewinst. Wat Trump zich op Amerikaanse bodem kan veroorloven,kan Netanyahu ..niet. Ik verschil ernstig van mening met Netanyahu ’s anti-Palestijnse politiek,maar het collectief wegzetten van moslims als potentiele terroristen , zoals Trump impliceert,komt niet bij hem op. Netanyahu weet dat Israel in het hart van de Islamitische wereld ligt en in Israel zelf 20% van de bevolking islamitisch is. Het bestrijden van Palestijnse terrorisme zit Netanyahu in het bloed,maar hij is wars van het provoceren van de Islam. Hij heeft zelfs begrepen dat het spelen met vuur is. Joden toe te staan vaste voet op de Tempelberg te zetten. De huidige cyclus Palestijns messentrekterrosisme is toe te schrijven aan Palestijnse angst voor zionistische messiaanse hartstochten om de DERDE TEMPEL te herbouwen op de plaats waar nu de Rotskoepel en de Al-Aqsamoskee staan. ……………Ik kan me voorstellen dat de van inzicht in de problematiek van het MI-Oosten gespeende Trump zich in Jerusalem zou uitspreken voor de herbouw van de Tempel. Afgezien van deze gedachte zou zijn aanwezigheid in Jerusalem provocatief genoeg zijn. Wat moet Netanyahu met zo’n antiimoslim- Amerikaan bij hem op de thee? Lachen met Trump naast zich? Of zou NETANYAHY hem kunnen overtuigen toch anders naar moslims te kijken en het Israelische voorbeeld te volgen.?. ………..”…
    BIJPRODUKT…………….Ondanks de hevigheid v.h.Israelische-Palestijns conflict is er van een antimoslimpolitiek in Israel geen sprake. Israelische moslims kunnen komen en gaan. Dat is ze bij het verlaten van en terugkeren naar Israel om veiligheidsredenen scherp worden ondervraagd is een BIJPRODUKT van het conflict en niet het uitvloeisel van een antimoslimpolitiek zoals die door Trump wordt bepleit. Natuurlijk zijn er wel incidenten tussen Israelische Joden en Israelische moslims tijdens hoogspanning tussen Israel en de Palestijnen. Soms leidde dit tot hevige botsingen tussen leger en politie en protesterende Israelische moslims waarbij doden vielen. ……..
    Het is mijn ervaring,door observatie,dat Israelische moslims en Israelische Joden doorgaans vreedzaam coëxisteren. Ik kan me zelfs voorstellen dat,mocht er alsnog een wonderb gebeuren., Israëli’s en Palestijnen elkaar in een vredessituatie kunnen verdragen. Waarom zou Netanyahu de Republikein Trump ontvangen als er voor Israel in relatie tot de islamitische wereld via verschillende invalshoeken zoveel op het spel staat?. Ik denk dat Netanyahu heeft begrepen dat het strijdig is met Israels plaats in het Mi-Oosten om zich te laten indentificeren met een Amerikaanse politicus die de grenzen van zijn land voor moslims sluit. Kennelijk heeft Trump data ook moeten inzien.. #………..’Wat moet Netanyahu met zo’n antimoslim- Amerikaan bij hem op de thee?’.<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

  4. Jan zegt:

    Ook Cruz wordt een tikje harder

    Like

Plaats een reactie