Links versus rechts? Communisme/fascisme versus democratie!

V.l.n.r.: Aalbersberg, Schoof en Akerboom.

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Het dringt klaarblijkelijk maar niet door. De Duitse NAZI-partij NSDAP was ‘socialistisch’ (vandaar de S in de lettercombinatie) en daarmee extreem-LINKS. Het nieuwe EUropese links is, na een poging om hun tweede wereldoorlogse wandaden te verwijzen naar ´extreem rechts’ weer geheel openlijk extreem links geworden. De vraag is echter of dit, naast het uiterlijke schone-schijn-deug-verhaaltje, ooit anders is geweest…? Net als tijdens en na de Keller-putsch komt het geweld namelijk wederom van links. Zij zien het als rechtvaardig links tegen het fascisme (wat zij nog steeds als extreem rechts classificeren), maar zoals al gememoreerd: het fascisme was óók links. En best extreem als ik de geschiedenis mag geloven!

Echter: De aanslagen op politici komen wederom van links, de openlijke Jodenhaat en oproep tot genocide van de Joodse bevolking komt wederom van links. Het is ook absoluut antisemitisch als de Joodse bevolking HIER in Nederland (!) wordt aangevallen op wat er in het buitenland gebeurt. Deze mensen hebben daar geen enkel aandeel in, maar worden HIER belaagd, opgejaagd en in elkaar geslagen en de antisemitische achterban komt van DENK, D66, GroenLinks en PvdA! Kristallnacht 4.0 derhalve! Ze kunnen dus hardnekkig blijven wijzen naar de zogenaamde gevaren van ‘extreem rechts’, maar klaarblijkelijk is vrouwe Justitia uitsluitend aan haar linker oog ernstig (ver)blind. Net als dat haar weegschaal vooraf aan één kant al gevuld lijkt te zijn met links-ideologische deug-vooroordelen. 

Het is dan ook niet voor niets dat men vanuit de Verenigde Nazi’s, haar WHO en het WEF – en derhalve de EU! – de afgelopen jaren allerlei ‘gezondheids´-(spoed)wetten en Stasi/Gestapo-gelijke ‘veiligheidsdiensten’ heeft geïnstalleerd en geïntensiveerd. Ook tijdens de Tweede Wereldoorlog werden de Nederlandse wetten al aangepast naar de wensen van de bezetter en pasten ‘onze’  rechters zich gewillig aan de Nazi-wetgeving aan, precies zoals dat nú gebeurt. Waar ik mij echter grote zorgen over maak, is dat er ineens in diverse landen ‘herverkiezingen’ worden uitgeroepen… Wat staat ons te wachten? In Groot Brittannië werd op dezelfde manier de door het volk ONgekozen WEF-puppet Sunak geïnstalleerd en in Nederland is langs dezelfde slinkse weg de door het volk ONgekozen WEF-puppet en voormalig Nederlandse-Stasi/Gestapo-leider Dick Schoof geïnstalleerd… Persoonlijk zie ik dit alsof na een (gedwongen) aftreden van Adolf Hitler, als vervanger Johann Rattenhuber wordt aangesteld als minister-president. Johann Rattenhuber was damals namelijk de Dick Schoof van de Reichssicherheitsdienst, die toentertijd verantwoordelijk was voor de beveiliging van alle prominente Nazi’s en later direct viel onder de SS en daarmee direct onder Heinrich Himmler.

Pieter-Jaap Aalbersberg, na Schoof de opvolgend nieuwe Stasi/Gestapo leider van de NCTV, heeft het klaarblijkelijk ook nog altijd niet door: deze nieuwe Nederlandse Rattenhuber-2 werkt nu namelijk voor een ‘RECHTS’ kabinet, maar blijft – door Von der Leyen/EU-aangestuurd –  hardnekkig waarschuwen voor het zogenaamde gevaar van extreemrechts, terwijl het GroenLinks/D66/PvdA aangestuurde extreem-LINKS en de vele geïmporteerde moslim extremisten klaarblijkelijk gewoon hun gang kunnen blijven gaan. Echter: Antifa – die zogenaamd anti-fascisten – gedragen zich exact als Adolf Hitlers SA (bruinhemden) en dragen zelfs een Nazi-symbool als logo! …maar zijn klaarblijkelijk tòch deugdzaam en ‘tegen’ het fascisme? KOEKOEK! Wakker worden ‘deug’-Nederland! Net als dat oud IS en Boko Haram-moordenaars (zij noemen zich ‘strijders’ in naam van Allah (van die hakkenbar)) hier ineens humane modelburgers zouden zijn…? Als het niet zo ernstig was, zou het werkelijk hilarisch zijn. Over de uit de psychiatrische inrichting ontsnapte geesteszieke XR-bendes wil ik het dan nog niet eens hebben.

Kleinzieligheid, kleutergedrag en slachtofferrol tot kunst verheven 

Het is inmiddels al jaren evident: Alles rechts van extreem links is volgens hen de laatste jaren verworden tot extreem rechts. Tegenwoordig zijn wij als andersdenkenden steevast: Neonazi’s, Nazi’s, antisemitisch, racistisch, homofoob, islamofoob, transfoob, anti-overheid, terrorist, antivax en waarschijnlijk zijn er nog tal van scheldwoorden voor alle wèl helder denkenden. Verder dan demoniseren en schelden komen ze ook niet. Gewoonweg omdat ze nu eenmaal geen enkel steekhoudend argument hebben. Zij moeten het hebben van “als we NU niks doen dan over twintig jaar”… Pfff, zó vermoeiend lijkt me dat. Elke dag weer acterend op aangepraat-(onderbuik)gevoel en derhalve op-afstand-bestuurbaar dwangmatig moeten reageren. Het lijkt ‘de bezorgde burger’ wel die denkt dat u door uw waas voor úw ogen ‘god’ niet ziet maar zijn eigen heilige waas niet herkent. Of die klimaatdwaas die het vreemd vindt dat u maar niet wilt zien hoe vreselijk heet (en droog?) het de afgelopen maanden is geweest. Het was wederom de warmste mei ooit… De letters van Artificiële Intelligentie omdraaiend is het feitelijk exact hetzelfde: IA! De typerend voor linkse mensen waarneembare Intelligentie-Armoede. 

Toch is van deze Intelligentie Armoede onder andere Gideon van Meijeren direct slachtoffer van Schoofs NCTV en het D66 en GroenLinks gedreven ‘recht’systeem en zullen Pepijn van Houwelingen en Raisa Blommestijn eenzelfde politiek gestuurde intimidatie/insinuatie lot beschoren zijn. En dat terwijl deze ideologisch gedreven deug-partijen het hardst klaagden en jankten dat Trump ooit rechters had benoemd om zijn zaak te dienen… Tja, op enige zelfreflectie of spiegelbeeldherkenning heeft men de extremisten uit het links kamp nog nooit kunnen betrappen. Wel op het ge- en misbruik maken van kleinzieligheid, kleutergedrag en de slachtofferrol! Waar met name FvD-politici helaas nog steeds bij in de val trappen… Mijn advies, Gideon: nooit meer met een zes extra of ander ‘het zielige zieltje’ rakende aanvulling komen, maar overhandig hen na hun publieke afgang, zonder iets te zeggen, symbolisch een pakje papieren zakdoekjes…

Blijven polariseren

Nu zijn de islamitische/zwart-haat-en-apartheid-partijen Denk en Uiteen (bij1) ineens weer hevig gepikeerd, omdat Martin Bosma bij Keti Koti aanwezig is… Alsof Bosma familie van de Oranjes/van Amsberg – en derhalve ACTIEF lid van de NSDAP, de SA, de SS of het WEF – zou zijn (geweest)… Wat bezielt die infantiele DENK en Uiteen ‘politici’ toch? Als ‘rechts’ oprecht aanwezig wil zijn en hun medeleven wil tonen, worden zij verketterd en geweerd? Hoezo ‘denk’ en bij-een…? Niks (!) na’denk’en of mensen ‘bijeen’ proberen te krijgen klaarblijkelijk! Het is ronduit walgelijk hoe fatsoen en medeleven van oprechte politici door deze partijen opzettelijk in verband wordt gebracht met slavernij en discriminatie terwijl het juist DEZE partijen zijn die zeggen er ‘voor iedereen’ te zijn, maar hun bestaansrecht lijken te ontlenen aan het BLIJVEN aanwakkeren van onderlinge haat en apartheid en helemaal geen eenheid blijken na te streven. 

Linkse ‘deug-ambtenaren’

De links-extremistische ‘ambtenaren’ willen klaarblijkelijk NIET voor de nieuwe regering werken… ? Ik zeg: fantastisch! Vandaag nog uw ontslag indienen en oprotten dan! Voor jullie tien anderen die wèl bereid zijn voor de Nederlandse bevolking te werken en geen dienstweigeraars zijn, want als ambtenaar bent u een dienstweigeraar als u weigert uw werk (goed) te doen en bent u derhalve (gevangenis)strafbaar. 

Daarnaast heel graag nog even een opfriscursus aangaande de CIA-gestuurde MAIDAN – kleuren revolutie – (gelijkwaardig aan hoe die ook de bloedbaden tijdens de Arabische Lente en de oorlogen in Afghanistan, Irak en Syrië hebben ingeluid) en hoe het Nazistische Oekraïne (onder andere de Azov bataljons) de Russisch sprekende provincies vanaf 2014 dagelijks met raketten en artillerie hebben bestookt en meer dan dertigduizend (!) mensen heeft omgebracht waardoor Rusland gedwongen werd in te grijpen, omdat de VN niets deed en de mainstream media dit verzwegen. Hoezo is Rusland de agressor? De CIA en Zelensky zijn de misdadigers tegen de Russisch sprekende bevolking en de uitlokkers van de oorlog!

Al is het maar voor alle DOM-GEHOUDEN (!) NOS- en NPO-kijkers, maar in het bijzonder voor de heer Geert Dales, die klaarblijkelijk maar niet wil inzien waarom (!) en hoe (!) Poetin werd GEDWONGEN de door Zelensky stelselmatig geterroriseerde Russisch sprekende bevolking in Oekraïne te hulp te komen.

Tweede Kamer

Tot slot zou ik iedereen in de Tweede Kamer (en èchte journalisten) willen adviseren Dick Schoof te pas en te onpas te blijven bevragen – met WOB- en WOO-documenten als bewijsmateriaal – over zijn onrechtstatelijke en criminele afluisterpraktijken, zijn actieve rol achter de corona misdaden en zijn actieve rol in het klaarblijkelijk gelegitimeerde excessieve geweld tegen vreedzame demonstranten. En vergeet u daarbij Akerboom en Aalbersberg ook niet te noemen, voordat deze schizofrene WEF-Stasi/Gestapo-leiders straks op de draaimolen-nominatie komen te staan om Schoof ook HIER ‘op te volgen’. 

Hoe eerder hun misstanden, schandalen en misdaden tegen de bevolking gaan rondzingen, irriteren en na-etteren, des te eerder viceminister-president Mona Keijzer het kan overnemen. Weg met die WEF-gerelateerde veiligheidsdienst-gluiperds met hun leugens, verdachtmakingen en insinuaties.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Links versus rechts? Communisme/fascisme versus democratie!

  1. koddebeier zegt:

    Als je hersens heb en fatsoen, dan stem je niet links maar rechts !!

    Geliked door 1 persoon

  2. leeuw7 zegt:

    In 1968 lanceerde de Nederlandse politie de leus “De politie is je beste vriend”. Tijdens de Tweede Wereldoorlog lag dat wel anders. De bezetter was sterk afhankelijk van de medewerking van de Nederlandse politie en verkreeg die medewerking ook in grote mate. Tijdens de oorlogsjaren werd de politie daarmee voor bijvoorbeeld Joden en verzetsmensen een groot gevaar.

    Momenteel is de huidige Nederlandse overheid wederom een bedreiging naar 18 miljoen voorgelogen ,argeloze Nederlanders!!

    Justititie laat zich momenteel wederom misbruiken door het WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma Maffia misdaadsyndicaat!!

    Wie zwijgt stemt toe met de gewetenloze ,oorlogshitsende,Woke,Lgbti,homoseksuele ,links-islamitische,klimaatfascistische FAILED State Nederland!!

    WEGENS HET ONTBREKEN VAN ONAFHANKELIJKE RECHTSPRAAK ZIJN VOLKSTRIBUNALEN EEN NOODZAKELIJKHEID GEWORDEN!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren ,een roepende in de woestijn (beerput!)van Nederland ,om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  3. leeuw7 zegt:

    https://x.com/huig_plug/status/1801883463257035062?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

    De van overheidswege georganiseerde ons kent ons criminele gezagsdragers en beleidsmakers moeten elkaar beschermen met behulp van de gecorrumpeerde voorgeprogammeerde rechterlijke macht!!

    Like

  4. leeuw7 zegt:

    https://x.com/WybrenvanHaga/status/1800937799358509268?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1800937799358509268%7Ct

    De huidige Nederlandse overheid is vergelijkbaar met een levensgevaarlijke nietsontziende criminele organisatie,die ook nog eens beschikken over het geweldsmonopolie!!

    De van overheidswege georganiseerde ” ons kent ons” kent ons criminelen moeten elkaar met list en bedrog in het zadel houden!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

  5. leeuw7 zegt:

    STICHTING CORONASCHADE – HERSTEL BEGINT BIJ GERECHTIGHEID

    door Gast auteur | 14 jun 2024 | COVID-19 vaccinCOVID-19 ziekteRechten

    DE STICHTING CORONA-SCHADE STELT ZICH AAN U VOOR

     
    Voormalig Tweede Kamerlid Wybren van Haga heeft de Stichting Coronaschade opgericht. Deze stichting staat gedupeerden van het coronabeleid van de Nederlandse overheid bij. Dat doet de stichting onder andere door hulp te bieden bij juridische procedures en informatieverzoeken bij de overheid, maar ook door slachtoffers te verbinden en samen met hen te vechten voor erkenning, openheid van zaken en schadevergoedingen.
     
    Vier jaar na het begin van de coronapandemie wordt steeds meer zichtbaar hoe groot de schade is die deze crisis heeft aangericht. Ondernemers gaan failliet en de economie heeft een enorme knauw gekregen. De publieke gezondheid is door de lockdowns en de maatregelen aangetast en er is ontzettend veel geld uitgegeven aan maatregelen en beleid dat de samenleving meer kwaad dan goed heeft gedaan. In ons omringende landen komt steeds meer informatie over het coronabeleid naar buiten en wordt het onrechtmatig en restrictief handelen van beleidsmakers en overheden steeds vaker aangevochten. De Stichting Coronaschade zet zich hier in Nederland voor in, samen met verschillende organisaties, onderzoekers en burgers.

    https://stichtingvaccinvrij.nl/stichting-coronaschade-herstel-begint-bij-gerechtigheid

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde ,geïnstitutioneerde boevenbende!!

    De “BOEF” Dick Schoof gaat hier spijtig genoeg voor hem geen verandering in aan brengen!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  6. leeuw7 zegt:

    Een machtsmisbruikende ,demoraliserende geïnstitutioneerde criminele organisatie destabiliseren en ondermijnen de Nederlandse samenleving!!

    Like

  7. leeuw7 zegt:

    De G-7 landen hebben verder de president van Oekraine Volodimir Zelenski een lening van 50 miljard dollar beloofd dat indirect komt van bevroren Russische tegoeden. De Russische president Vladimir Poetin noemde het „diefstal dat niet onbestraft zal blijven.” Ook zei Poetin dat de wereld riskeert in een tragedie terecht te komen als gevolg van „het egoisme en de arrogantie van de Westerse landen.” Wel kwam Poetin met een nieuw vredesplan, dat door Oekraine direct van tafel werd geveegd.

    Onder de aanwezigen tijdens de G-7 was paus Franciscus. Hij had de grootste pret toen hij samen met de Italiaanse premier Meloni per karretje werd vervoerd.

    Puur sang gewetenloze ,gewelddadige oorlogsmisdadigers!!!

    Like

  8. leeuw7 zegt:

    Satan en z’n trawanten worden op velerlei fronten gebruikt om ons het leven onmogelijk te maken!!

    Like

    • Harry zegt:

      God en zijn trawanten worden op velerlei fronten gebruikt om ons zand in de ogen te strooien !

      Je probeert een nuchtere zelfstandig denkende bevolkingsgroep de waanzinhoek in te trekken met je godsdienst onzin ! En voortdurend gezeik !

      Wat denk je nou te bereiken met dat gedram ? De kerken lopen niet voor niks leeg ! We trappen echt niet meer in die sprookjes . Blijkbaar komen er steeds minder onnozelen .

      Donder al die onzin in de kliko en kom met je twee platvoeten terug op aarde , daarboven is NIKS ! HÉLEMAAL NÍKS !

      Er is geen god en ook geen bijbehorende satan !
      Hoe dik is de schil om jouw hersenen ?

      Jullie zogenaamde satan is de verzonnen katvanger voor alles wat er mis gaat in de wereld , zodat jullie je god-verzinsel uit de wind kunnen houden bij ál die dingen die mis gaan op deze wereld .

      Jullie God was toch almachtig ? Waarom zou ie dan niet in staat wezen om “ satan “ onschadelijk te maken ?

      Beetje onnozel ,niet ?

      Dit komt aardig overeen met de islam ; niet nadenken , maar stom volgen !

      Vandaar dat wij hier in de bible belt steeds zeggen dat de islam en de refo’s niet zo veel verschillen van elkaar .

      Geliked door 2 people

  9. leeuw7 zegt:

    Ziek van en klaar mee

    “Biden is niet in orde. Iedereen weet dit, zelfs degenen die hem steunen… het verschil is dat het ze niets kan schelen en dat is het meest beangstigende aspect van deze situatie.” – Edward Dowd

    Joe Biden’ is niet lang meer op deze wereld als speelfiguur in dat spel. Slechts enkele dagen, zou ik zeggen. De Democratische Partij kan het zich op geen enkele manier veroorloven om hem op 27 juni in een debat-arena te zetten met de heer Trump. Na twee minuten zou “JB” zaagsel lekken en onsamenhangend stotteren. De partij zou worden onthuld als een eeuwenoude fraude. En dan, tegen de tijd dat jij bosbessentaart zit te verorberen op de vierde juli, zal Hillary Clinton (hier beter bekend als Rodan het vliegend reptiel, of Zij-wiers-beurt-het-is) triomfantelijk met haar leren vleugels wapperen als de noodvervangster van “JB”. Ik ben hier om onze democratie te redden! Wacht maar af! Het probleem is dat deze batshit crazy vrouwen precies zijn waar ons land ziek van is en klaar mee.

    https://www.frontnieuws.com/ziek-van-en-klaar-mee/

    Onbegrijpelijk dat Nederland nog steeds zaken doen met deze WEF_BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

    Like

  10. leeuw7 zegt:

    Wilt u het artikel delen met iemand zonder account? Schenk het artikel en ontvangers kunnen het artikel direct lezen. U vindt deze mogelijkheid onderaan het artikel en in het deelmenu. We vragen u enkel voor persoonlijk gebruik onze content te kopiëren, om geen inbreuk te maken op onze Algemene Voorwaarden. Vraag eventueel naar onze bedrijfslicenties via klanten@fdmediagroep.nl

    Dick Schoof, minister-president, partijloos (Santpoort, 1957)

    Dick Schoof
    Als enige partijloze minister moet Schoof zijn nieuwe kabinet langs een mijnenveld van financiële tegenvallers en politieke verschillen leiden. De doorgewinterde ambtenaar zou tot zijn 70ste secretaris-generaal blijven op het ministerie van Justitie, toen hij onverwacht door de nieuwe coalitie voor een veel grotere klus werd gevraagd. Hij zei ja, ongetwijfeld geholpen door zijn ambitie en ijdelheid. Zijn goede conditie — hij liep al achttien marathons — zal hem vanaf eind juni helpen.

    Deze vorm van politiek bedrijven is voor mij onbegrijpelijk!!

    Like

  11. leeuw7 zegt:

    Het eerste oorlogsjaar

    Na de capitulatie van 15 mei 1940 kwam Nederland onder civiel Duits bezettingsbestuur. Maar wat betekende dat precies voor ambtenaren en in het bijzondere de politie? Een radiorede van toenmalig minister-president Dirk Jan de Geer (1870-1960) gaf enkele dagen na de overgave een idee van wat de regering in ballingschap van de ambtenarij verwachtte:

    Terwijl de Regering van plan is haar plicht te doen […] hoopt zij dat andere administratieve instanties in Nederland hun plicht niet zullen verwaarlozen. Hun plicht is thans, zo goed zij kunnen met de Duitse autoriteiten samen te werken en daardoor de bevolking zoveel mogelijk te helpen.

    Voor de houding van het korps […] tegenover deze Joodsche ambtenaren(essen), die in het voorjaar van 1941 op last van de Mof werden ontslagen, passen maar twee woorden: laf en misselijk. Bespaar mij uit te weiden over de ijskoude houding bij ons afmelden.

    Niet alleen Joden werden geweerd uit het politieapparaat. Politiechefs die naar de zin van de bezetter niet loyaal genoeg waren, werden eveneens vervangen, meestal door NSB’ers. De Nederlandse politie werd zo meer en meer een werktuig in Duitse handen.“Toenadering tot de bezetter”

    https://historiek.net/de-nederlandse-politie-in-de-tweede-wereldoorlog/78481/

    Momenteel 84 jaar later worden wij Nederlanders wederom geconfronteerd met een regering die zich volledig heeft overgeleverd aan kwade machten!!

    Nederland heeft bar weinig geleerd uit het verleden!!

    Like

  12. jantjeuitnl zegt:

    Dit mag op de voorpagina van de Telegraaf!

    Like

  13. leeuw7 zegt:

    Russische vredesvoorstellen worden van tafel geveegd alsof het niet de moeite waard is om ernaar te kijken.

    Ondertussen komen er ‘vredesonderhandelingen’ zonder Rusland en laten Viktor Orban en Aleksandar Vučić weten waarom wij, het Westen, zo gevaarlijk bezig zijn.

    Miljarden worden over de balk gesmeten!!

    Geliked door 2 people

  14. olieklippie zegt:

    met deze 3 niet al te frisse vogels gaan wij geen oorlog mee winnen in dit landje vrees ik.

    Geliked door 1 persoon

  15. Albatros zegt:

    Goed stuk..totdat ik bij ‘de bezorgde burger’ kwam, toen haakte ik af

    Waarom deze man op de hak nemen?

    Ook van u kan gezegd worden, dat er bij u een waas is dat ù God nìet ziet, die is er wel degelijk net zoals al het kwaad er is.

    Like

  16. leeuw7 zegt:

    Deze informatie is absoluut ongeschikt voor de gemoderniseerde “Gestapo “te weten de AIVD en het NCTV!!

    Bekijk: ‘Ik accepteer geen van deze vaccins’ (ik ook niet = Léon van Duren uit Haelen 6081CZ)

    Medisch commentator John Campbell, Ph.D., uitte deze week in zijn YouTube-show zijn zorgen over de aanstormende ‘mRNA-toekomst’, daarbij verwijzend naar bekende veiligheidsproblemen van mRNA-vaccins en het gecompromitteerde regelgevingsproces rond de ontwikkeling en inzet ervan.

    door John Michael Dumais

    Regeringen over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk , Australië en Canada, hebben substantiële investeringen gedaan in mRNA-technologie en bouwen grootschalige productiefaciliteiten, aldus Campbell.

    Hoewel hij de rol van toezichthouders bij het beschermen van de volksgezondheid erkende , trok hij hun onafhankelijkheid van de invloed van de farmaceutische industrie in twijfel.

    “mRNA lijkt op de toekomst, nietwaar?” vroeg Campbell. “Het is onnodig om te zeggen dat ik me niet zal inschrijven voor een van deze onderzoeken. Ik zal geen van deze vaccins accepteren.”

    https://childrenshealthdefense.org/defender/john-campbell-moderna-mrna-vaccines/

    Wie zwijgt stemt toe met de gewetenloze,oorlogshitsende,klimaatfascistische,Woke ,LGBTi,homoseksuele,links-islamitische WEF-BILDERBERGER COVID-19 PHARMA maffia FAILED State Nederland!!

    Vanwege het buitengewone ,onthutsende criminele gedrag van de Nederlandse overheid kom ik superlatieven tekort!!

    Hebt GIJ iets gemeen met de zetel van het verderf ,die onder schijn van recht onheil sticht??Zij maken jacht op het leven van de rechtvaardige,en onschuldig bloed verklaren zij schuldig.Maar de Here was (is) mij tot een burcht,en mijn GOD de rots mijner toevlucht;HIJ toch vergold hun het onrecht,in hun boosheid verdelgde HIJ hen!!

    (psalm 94 : 20 – 23)

    Like

  17. Jules Vismale zegt:

    Ik heb zelfs op bepaalde documentaires gezien dat na WO I de nazi’s en de communisten zelfs ook wel eens in Duitsland met elkaar samenwerkten om de sociaal-democraten te verslaan en hen te bevechten! Veel communisten bleken ook erg antisemitisch ingesteld te zijn, sommigen namen zelfs dienst in de SA van Adolf Hitler en Jozef Stalin had zelfs vaak een grotere afkeer van de sociaal-democraten dan van de nazi’s!

    Hij heeft later zelfs nog, toen de nazi’s aan de macht kwamen en zij toen de communisten gingen vervolgen, tegen de Duitse communisten e.a. meegedeeld dat zij naar Moskou konden afreizen opdat zij daar veilig zouden zijn voor de nazi’s.

    Vervolgens moesten zij dan naar de gebouwen van de NKVD toegaan om zich te laten registreren maar wie in de winter daarvoor een hoop sneeuw zag liggen en opmerkte dat de voetstappen van deze communisten alleen maar richting de deuren liepen had ook veel beter aan de fabel over de vos, de jakhals en de leeuw kunnen gaan denken.

    in de ze fabel nodigde de zieke leeuw talloze dieren uit in zijn hol om daar afscheid van hem te gaan nemen maar alleen de vos en de jakhals hadden hem toen nog niet opgezocht. Toen het laatstgenoemde dier dat uiteindelijk wel wilde gaan doen en de vos tegenkwam vroeg de jakhals aan hem waarom hij de leeuw nog niet had opgezocht waarop de vos aan de jakhals zou laten zien dat hij dat wel eens eerder had geprobeerd maar toen abrupt zijn bezoek later afbrak.

    De vos ging later wel met de jakhals naar het hol van de leeuw en daar zag de jakhals dat talloze sporen van de dieren, die de leeuw hadden opgezocht, het hol WEL ingingen maar NIET dat ook maar een spoor van hen naar buiten liep!

    Daarop antwoordde de vos dat hij dit bij zijn eerste bezoek had opgemerkt en uiteindelijk om gezonds- en veiligheidsredenen daar beter nooit op bezoek kon gaan en ook de jakhals besloot deze raad wijselijk te gaan opvolgen!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie