Woede over “herdenksteen” bij huis Joodse oorlogsslachtoffers: “Antisemitisme giert door de stad”

(Door: “NieuwRechts”)

Op verschillende plaatsen in het centrum van Amsterdam hebben “activisten” stoepstenen met de tekst “No Zionists allowed” aangebracht. Een van de stenen is gelegd bij het huis waar de Joodse familie Kleinkramer woonde tot ze in Tweede Wereldoorlog werden gedeporteerd. Er wordt vol verontwaardiging gereageerd: “De wanorde en het antisemitisme gieren door de stad.”

Ronny Naftaniel, voormalig directeur van CIDI, deelt foto’s van de stoepstenen. Hij noemt het Stolpersteine. Dat zijn gedenkstenen die in de stoep worden gelegd ter nagedachtenis aan slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog. Vaak worden deze stenen in de stoep geplaatst vlak voor de woning van de slachtofers. In Nederland zijn veel van zulke stenen te vinden voor de voormalige huizen van Joden die tijdens de oorlog werden weggevoerd en vermoord in concentratiekampen. 

Lees verder>>>
(h/t W.C.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Woede over “herdenksteen” bij huis Joodse oorlogsslachtoffers: “Antisemitisme giert door de stad”

  1. Marc zegt:

    ‘NO MUSLIMS ALLOWED’ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Geliked door 2 people

  2. Ravian zegt:

    Volgens mij hebben ze gewoon een spuitbus gebruikt…

    Niet dat het daarom minder hufterig is overigens.

    Geliked door 2 people

  3. leeuw7 zegt:

    In Nederland zijn de gewetenloze,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s een “mooie” destructieve combinatie met de de goddeloze neonazistische links-islamitische ,Woke,LGBTi,homoseksuele bruinhemden van allerlei politieke pluimages!!

    Geliked door 1 persoon

  4. R Thomasson zegt:

    Op 10 mei 1940, kruiste het leger van nazi-Duitsland de grens met Nederland over.  https://www.youtube.com/watch?v=rgioZgZpvKY In de Peel en Grebbeberg vochten NL-soldaten als leeuwen. Echter, zij hadden geen schijn van kans. Via corruptie en verraad hadden de Duitsers de nodige militaire inlichtingen. De Nederlandse regering heeft haar volk verraden, en vluchtte naar Engeland. In onze tijd hoeft de vijand geen grens meer over te steken. Hij zit in ons midden, in onze straat, ons portiek en zelfs achter onze voordeur. https://www.youtube.com/watch?v=usbFurWLN2c&t=242s Hij valt met steeds grover geweld de plaatselijke bevolking aan. Hij schiet willekeurig door ramen van huizen waar autochtone gezinnen wonen, Hij laat voor hun voordeur explosieven ontploffen. Hij valt passanten met messen en machetes aan, omdat zij in zijn smerige bloedgod niet zijn geïnteresseerd, en zijn doodscultus afwezen. De vijand overneemt hele buurten en stadsdelen over. Zodra vijandsoldaten de meerderheid in een omgeving vormen, wordt de autochtone bevolking verjaagd. Degenen die geld hebben, kunnen naar een veilige omgeving vluchten. Arme stakkers die geen kant op kunnen, leven onder grimmige omstandigheden in een bezet gebied. De vijand begrijpt dat hij van de politieke elite krijgt een carte blanche voor zijn acties tegenover de autochtone bevolking. Men moet dit soort beleid accepteren, anders is sprake van racisme en discriminatie. Hier is een goed voorbeeld tot hoever de vijand samen met zijn moderne vijfde colonne kan gaan https://www.instagram.com/reel/C8KerfAvJRa/?igsh=Yjl0YjJ1cGcxc3ph Als deze dappere dame durft de waarheid ter berde brengen, wordt zij door de elite hyena’s aangevallen: https://www.youtube.com/watch?v=guvvqHvwv1Q 

    Geliked door 2 people

  5. Blaffertje zegt:

    ZIEK

    Geliked door 1 persoon

  6. Peter Heeres zegt:

    Vast en zeker niet door rechtse extremisten gedaan!

    Geliked door 1 persoon

  7. koddebeier zegt:

    Alleen walgelijk links kan zo iets verzinnen !! Links en fascisme is één pot nat !

    Geliked door 3 people

  8. Leo P.Arden zegt:

    Waar ik woon plakken ze papiertjes op brievenbussen

    met de tekst….

    Israël warcriminal

    Like

Plaats een reactie