Omdat veel jonge Britten helemaal geen “Britten” zijn: 54% ontzeggen Israël het bestaansrecht

(Vertaling: E.J. Bron)

In Groot-Brittannië neemt de politieke ondersteuning voor Israël snel af – een direct gevolg van de bevolkingsvervanging, die ook op de Britse eilanden met reuzenstappen vorderingen maakt. Uit een onlangs door “Focaldata” in opdracht van het onafhankelijke portaal “UnHerd” uitgevoerde peiling bleek dat een meerderheid van de jonge Britten vraagtekens zet bij het bestaansrecht van Israël, wat eclatant tegenstrijdig is aan de officiële politiek van Londen.

Voor de peiling werden 1012 kiezers geënquêteerd over thema´s betreffende de buitenlandse politiek. Derhalve zijn 54% van de 18- tot 24-jarigen het eens met de uitspraak dat “de staat Israël niet zou moeten bestaan”. Slechts 21% spreken deze uitspraak tegen. Deze resultaten komen overeen met andere peilingen van “UnHerd” over dit thema.

In een andere vraag gaven de jonge deelnemers hun inschatting over de verantwoordelijkheid voor de oorlog in Gaza. Daarbij gaven 50% de Israëlische regering en 25% Hamas de schuld. Slechts 19% zagen beide partijen in dezelfde mate verantwoordelijk.

Andere peilingen van “UnHerd” laten zien dat jonge “Britten” zich veel meer voor de sinds oktober 2023 woedende Gaza-oorlog interesseren dan voor de oorlog in de Oekraïne of de spanningen tussen de VS en China. Dat is echter geen wonder, want als gevolg van de massa-immigratie uit islamitische landen naar Groot-Brittannië verandert de Britse woonbevolking snel. Immigranten zijn vaak moslims of hebben zelf familiaire betrekkingen in het Midden-Oosten. Het is daarom niet verrassend dat als voor het uitbreken van de oorlog op 7 oktober vooral jonge “Britten” bijzonder sceptisch tegenover Israël waren.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Omdat veel jonge Britten helemaal geen “Britten” zijn: 54% ontzeggen Israël het bestaansrecht

  1. bobzelf zegt:

    ISLAM COUNTRY BIJ UITSTEK

    HELE STEDEN ALLAH EL HAKKENBAR

    MET ISLAM BURGEMEESTERS

    DUS ALS JE DIE LAAT STEMMEN ??

    MOET IK HET DAN NOG UITLEGGEN

    OOM NIGEL FARAGE

    Geliked door 3 people

  2. Ravian zegt:

    Kijk, hier zie je nu wat er gebeurt als je de islamieten en de linkse idioten bij elkaar optelt, dan heb je een meerderheid.

    Laat dit nu de hele reden achter de linkse liefde voor de islam zijn, en waarom ze dit achterlijke volk met de bootladingen Europa binnen slepen.

    Met linkse mensen alleen was er namelijk nooit een echte meerderheid te organiseren.

    Geliked door 2 people

  3. leeuw7 zegt:

    Het Jodenhatende ,goddeloze ,islamitische volksdeel in Engeland zijn gewoon de nazaten van Hitler Duitsland !!

    Geliked door 2 people

  4. Sinyo zegt:

    Ooit is mij een verdomd smerige jodenstreek geleverd. Tegen misselijk makende minachting aan. “Behoorlijk tegen het respect “grensoverschrijdend gedrag” kan je nu wel zeggen.

    Maar enige jaren later had ik kennis gemaakt met een Franse vrouw op zoek naar familie hier in Patria. Die familie had ook roots in “ons Indië”. Bij een tegenbezoek aan haar en haar familie werden tijdens het “avondmaal” joodse rituelen gebracht. Met shalom etc, Het zijn heel hartelijke en gastvrije mensen. Contact is nog in tact.

    Helaas moet ik zeggen: Je hebt joden en je hebt joden.

    Geliked door 2 people

  5. hubert zegt:

    Omdat die idioten in brussel =eu= dit zo

    gewild hebben en de landen op alles

    ja knikten zit ieder land in de toekomst met

    deze situatie.

    Haat tegen Israël en haat tegen eigen volk dat

    al eeuwen in de welkom landen leeft.

    Hoe achterlijk is de westerse wereld om

    zo zijn eigen toekomst te vernietigen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie