Corona-verwerking op z´n Slowaaks: “Er is nooit een pandemie geweest”

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds Robert Fico de nieuwe minister-president van Slowakije is, dreigt het land de “Hongaarse weg” te gaan. Fico´s regering wijst iedere ondersteuning van de Oekraïne af, heeft niets op met de gebruikelijke LGBT-propaganda van de EU – en maakt nu ook nog een groot corona-vat open.

Fico had de sportarts en orthopeed Peter Kotlár (foto) opdracht gegeven een tussenrapport over het Slowaakse corona-management voor te leggen. Fico zelf, die op dit moment nog onder medische behandeling is als gevolg van de op hem gepleegde aanslag midden mei, had zichzelf tijdens de “pandemie” als fel criticus van de maatregelen gepresenteerd.

Ook Kotlár zit op deze lijn, want zijn voorgelegde rapport staat gelijk aan een frontale afrekening met de Slowaakse corona-politiek na 2020. Zijn bevinding: er is geen corona-”pandemie” geweest. Letterlijk: “Er bestaat geen duidelijk bewijs voor dat er met het oog op datgene wat een pandemie betekent, met het oog op de incidentie en andere meetbare parameters, in Slowakije geen pandemie is geweest.” Dat verklaarde Kotlár vorige week in de gezondheidscommissie van het Slowaakse parlement.

Slowakije was na 2020 relatief goed door de “pandemie” gekomen – wellicht een gevolg van het feit dat maar ongeveer de helft van de bevolking zich liet vaccineren. Officieel werden er 21.000 corona-doden geregistreerd. De toenmalige minister-president Matovič had tegen de ander sin het Westen gebruikelijke praktijk het Russische vaccin “Sputnik V” besteld, dat in de EU nooit werd toegelaten (anders dan de preparaten van de Westerse farmaceutische reuzen, die zoals bekend in een kort geding goedgekeurd werden).

Kotlár had destijds al naam gemaakt als strijder tegen de mondkapjes- en vaccinatieplicht. Typisch genoeg heeft Slowakije ook het nieuwe “pandemieverdrag” van de WHO niet ondertekend. Toen er nu aan Kotlár in de parlementscommissie werd gevraagd of zijn bevinding over het toenmalige corona-management serieus bedoeld zou zijn, antwoordde hij: “Doodserieus”. Het zou nog niet duidelijk zijn wie er werkelijk voor de meer dan 21.000 doden verantwoordelijk zou zijn, “dus laten we maar beter stil zijn”.

De links-liberale oppositie is nu verontwaardigd en eist de terugroeping van Kotlár. De oppositiepartij “Progresívne Slovensko” (PS) insinueerde dat Kotlár het land nationale schande zou brengen voor de WHO en de gezondheidszorg voor alle Slowaken in gevaar zou brengen.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Corona-verwerking op z´n Slowaaks: “Er is nooit een pandemie geweest”

  1. bobzelf zegt:

    EN DAN HEB JE EINDELIJK EEN VENT .

    MET EEN MENING

    EN EEN STALEN RUGGEGRAAT

    DIE NIET ”PAPT EN NATHOUDT ”’

    EN ???????????????

    JA HOOR DAAR ZIJN ZE WEER.

    UW LINKSE VRIENDEN ..

    KLAAR VOOR DE VERNIETIGING VAN WERKELIJK ALLES….

    De links-liberale oppositie is nu verontwaardigd en eist de terugroeping van Kotlár. De oppositiepartij “Progresívne Slovensko” (PS) insinueerde dat Kotlár het land nationale schande zou brengen voor de WHO en de gezondheidszorg voor alle Slowaken in gevaar zou brengen.

    ER MAG ONMIDDELIJK GESCHOTEN WORDEN . HEERLIJK

    OOM STRANDSTOEL . LATERRRRR

    Geliked door 3 people

  2. Snappie zegt:

    De fake pandemie van de onbetrouwbare pcr test.

    Oké heel even is er in het begin gevaar geweest voor enkele doden door het lablek in wuhan, dat virus was gemanipuleerd. Maar na elke besmetting muteert het virus door de gastheer en zal het zich razendsnel aanpassen aan de mens om de gastheer niet te vernietigen.

    Ondanks een griepje in feb/mrt 2020 was er in mei niet meer sprake van een epidemie in nederland het aantal besmettingen lag dus laag.

    Maar door de 3% effectief betrouwbare pcr test liepen de positief getesten snel op.

    poehe we hebben een pcr epidemie, de grootste oplichterij, een vuile scam een huichelaars beleid en nog 100.000 duizend smerige woorden kun je eraan toevoegen

    pak de smeerlappen op en trap ze achter slot en grendel

    Geliked door 3 people

  3. Albatros zegt:

    Kan dat linkse addergebroed alleen maar schelden of hebben ze ook nog iets van tegenargumenten?

    Geliked door 2 people

  4. Ravian zegt:

    “De links-liberale oppositie is nu verontwaardigd en eist de terugroeping van Kotlár. De oppositiepartij “Progresívne Slovensko” (PS) insinueerde dat Kotlár het land nationale schande zou brengen voor de WHO en de gezondheidszorg voor alle Slowaken in gevaar zou brengen.”

    Die zijn dus gewoon bang dat hen, net als die voormalige minister president en minister van defensie, een proces te wachten staat…

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie