Duitstalige islamwebsite: “Wie de islam beledigt zal en moet gedood worden!”

(Door: Michael Mannheimer)

Het wordt tijd, dat ook het politieke establishment erkent dat de islam, die het naar het Westen gehaald heeft, een radicaal antidemocratisch, antiverlicht en onverzoenlijk moorddadig karakter heeft met als enige doel: Het verkrijgen van wereldheerschappij.

Duitstalige islamwebsite spreekt duidelijke taal: “De koran en Mohammed hebben ons bevolen iedereen te doden die de islam of onze profeet bekritiseert. Dit bevel voeren wij uit!”

Wie de volgende informatie op de Duitstalige islamwebsite “Ansar al-Tawhid” leest, zal beseffen, dat daarop gedreigd wordt met de dood van iedereen die de islam of de “profeet” Mohammed bekritiseert, waarmee op dit moment ook al diegenen worden bedoeld die de “Mohammed-video” gemaakt, verbreid of verbaal of schriftelijk verdedigd hebben.

Hij zal beseffen dat de huidige opstanden van de moslims vanwege de Mohammed-video direct en rechtstreeks verband houden met dit 1400 jaar oude verbod op kritiek.

Hij zal zich moeten afvragen of hij een ideologie kan accepteren die ons het hoogste goed van de Europese Verlichting – zelfstandig denken en oordelen – onder bedreiging met onze dood wil verbieden.

Verder zal hij beseffen dat de moord op Theo van Gogh geen daad van een individuele dader was (zoals door de westerse media wordt beweerd), maar een nieuwe moord in opdracht in naam van Mohammed, waarvan in de 1400-jarige geschiedenis van de islam al ontelbare mensen het slachtoffer zijn geworden.

Ook zal hij beseffen dat de islam in Europa al is overgegaan tot de 3e fase van zijn beproefde veroveringsstrategie van landen van “ongelovigen”: De successieve installatie van de sharia (waarbij als hoogste gebod iedere vorm van islamkritiek wordt bedreigd met moord), de bedreiging van individuele personen en de dreiging met en de stapsgewijs toenemende toepassing van gewelddadige overvallen op de meerderheidssamenleving van de “ongelovigen”. (De 4e fase is de openlijke oorlog tegen de “ongelovigen”. Voorbeeld Libanon of Nigeria).

Hij zal – voor zover hij helder van geest is – er niet omheen komen bovendien nog het volgende vast te stellen:

1. Wat de islamcritici over het dodelijke gevaar van de islam zeggen, is allemaal waar.

2. Wat islamcritici zeggen over de onverenigbaarheid van islam en democratie en mensenrechten, klopt voor de volle 100%.

3. Wanneer islamcritici Mohammed beschrijven als publiek gevaarlijke opdrachtmoordenaar, dan klopt dit feit eveneens voor de volle 100%.

4. Wanneer islamcritici de islam een religie van de intolerantie en van de terreur tegen alle niet-moslims noemen, dan wordt dat niet alleen door de koran en de Hadith, maar ook door plaatselijke huidige moslims bevestigd, die tot intolerantie en terreur tegen ons oproepen en zich daarbij beroepen op Mohammed en de koran.

5. Wanneer islamcritici steeds maar weer benadrukken dat de koran niet historisch gezien moet worden, maar als eeuwig geldende goddelijke oorlogsverklaring aan alle niet-moslims, dan klopt ook dit en wordt tot op de dag van vandaag door de moslims zo gezien.

6. Wanneer islamcritici benadrukken dat het terreursysteem islam zich niet alleen tegen “ongelovigen”, maar ook tegen moslims zelf richt, die bij kritiek op en afvalligheid van de islam met de dood bedreigd worden, dan wordt ook dit door de tekst op de Duitstalige islamwebsite “Ansar al-Tawhid” volledig bevestigd.

7. Wanneer islamcritici benadrukken dat als gevolg van deze doodbedreiging ook tegen moslims geen hulp is te verwachten van de kant van de “gematigde” tegen de oorspronkelijke, radicale en totalitaire islam, dan komt dat niet alleen overeen met de feiten van het heden, maar ook met de hele historie van de islam: Want als de zich altijd in de absolute meerderheid bevonden hebben gematigde moslims de oplossing tegen de radicale oerislam geweest zouden zijn, dan zouden we nu geen probleem met de islam hebben.

8. Wie na het lezen van de tekst op de Duitstalige islamwebsite “Ansar al-Tawhid” nog steeds van mening is dat niet de islam, maar de islamkritiek de eigenlijke bedreiging is, is of ideologisch blind, niet in staat tot zelfstandig denken en herkennen of een sympathisant van de islam en daarmee net zo gevaarlijk als deze pseudoreligie.

9. Wie na het lezen van de tekst op de Duitstalige islamwebsite “Ansar al-Tawhid” hoopt dat de islam gesust kan of moet worden om erger te verhinderen, heeft van de geschiedenis van appeasement niets geleerd en is de door Churchill geciteerde appeaser, die de krokodil voedt in de hoop als laatste door hem te worden opgevreten.

10. De media, geestes- en sociale wetenschappers en politici, die zich nu niet bezinnen en zich aaneensluiten tegen het levensbedreigende gevaar van de islam met het doel deze uit Europa te verwijderen, maken zich schuldig aan hoogverraad van de Europese cultuur, aan hoogverraad van de geestesgeschiedenis, het wetenschappelijke en humanistische erfgoed van Europa en zijn daarmee voor de geschiedenis schuldiger dan al diegenen die bijna een eeuw geleden gefaald hebben tegen de opkomst van Hitler.

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2012/09/22/deutschsprachige-islam-website-wer-den-islam-beleidigt-soll-und-muss-getotet-werden/#more-15279

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", democratie, Dhimmitude, Elite, Islam, Jihad, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

66 reacties op Duitstalige islamwebsite: “Wie de islam beledigt zal en moet gedood worden!”

  1. Ad de Koning zegt:

    Een beangstigend verhaal wat helaas maar al te waar is. Het is de hoogste tijd dat de regeringen hier veel meer stelling tegen nemen en keihard optreden tegen figuren, want mensen kan ik dat niet meer noemen, die ons zo bedreigen, en niet zullen rusten voor ze de wereldheerschappij
    hebben en iedereen de wet kunnen voorschrijven. Onbegrijpelijk dat de regeringen hier zo laks in zijn. Ze hadden al lang een importstop van moslims moeten afkondigen. Als de kiezers niet zo laks zouden zijn geweest en het gevaar zouden onderkennen was de PVV de grootste partij geworden. Maar het moet kennelijk eerst erger worden voor men het inziet.

    Like

  2. Piet zegt:

    Sorry Ad, maar je hebt als het meerendeel van de Europeanen er niets van begrepen. Het was en is nog altijd de opzet van de politiek en polici, vanuit Brussel en Amerika aangezet om genocide in overtreffende trap aan te – laten – richten. Wat is daar beter voor geschikt als de islam?

    Waarom maakt men zich druk over Syrië, waar niet de een tegen de anders is, danwel de ander tegen de een, maar hoor je alle “nepchristenen” in de politiek ooit over de massale Christenmoorden door de moslims? Hoor je de Ver. Naties, hoor je andere gesubsidieerde hulpinstanties daar nooi over? Denk daar eens over na!

    Het is een opgezet ‘spel’. Alleen massaal opstaan tegen de fascisten kan nog levens redden in Europa anders vallen we ten prooi aan de Antichrist!

    Like

  3. Henk.V zegt:

    Michael Mannheimer analyseert altijd hoogst intelligent, maar wat hij terecht van ” politiek correct” eist zal niet snel gebeuren, natuurlijk.
    Multiculturalisme is een niet zomaar een politiek uitgangspunt , maar een GELOOF, een aanname van stellingen die in principe onbespreekbaar zijn.
    De opvatting dat alle culturen gelijk , of op zijn minst gelijkwaardig zijn, mag niet ter discussie worden gesteld. Dat uitgangspunt gaat ook op voor godsdiensten of religies.. Wie kan bewijzen dat deze uitgangspunten niet waar zijn maakt immers een einde aan de mythe van het multiculturalisme.

    Dat stort het politiek correcte denken dat het multiculturalisme als denk methode voor haar verwezenlijking hanteert totaal in elkaar en met dat denken ALLE maatschappelijke experimenten die men op grond daarvan uitvoert.
    Links-liberaal slaat niet voor niets als een bezetene om zich heen wanneer men zelfs de geringste vormen van kritiek naar voren brengt.
    Natuurlijk hoop ik dat Michaëls gedachten gemeengoed worden, maar dat zal ons nog heel wat energie gaan kosten..
    Nog altijd gaat een infantiel DDR lied ook voor onze ”verlichte” elites op:

    ”Die Partei, die Partei, die hat immer Recht!”.”

    Maar natuurlijk, jongens , ja, hoor 🙂

    Wat krijgen we toch iets moois wanneer nazisme en links elkaar beminnen..

    Like

  4. vederso zegt:

    Hoe gaat bijvoorbeeld Schulz dit rechtpraten? Schort de USA z’n betrekkingen met Pakistan op? Eist de USA excuses of het ontslag van de minister die 100.000 dollar heeft uitgeloofd voor de dood van de maker van de film?

    http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-19687386

    Like

  5. G.Deckzeijl zegt:

    Ik snap nog steeds niet waarom al die tapijtvreters de onzin over Mo en zijn “bevelen” maar blijven herhalen. Er is nooit een Mo geweest.
    http://tinyurl.com/9lzvl2v
    Natúúrlijk is het mij al heel lang duidelijk waarom het tuig onzin blijft herhalen. Ze gebruiken gewoon een uitspraak van Joseph Goebbels die eens zei: “als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt gaat iedereen het vanzelf als de waarheid beschouwen”.
    Ergo: het sprookje dat islamitische hersenspinsels beledigd, gekwetst of gelasterd zouden kunnen worden is een infame leugen. En die leugen is ook intimidatie. Zie Het Project links naast contact.

    Like

  6. oogenhand zegt:

    Dus: Blijf herhalen; “Trotsky was een Fascist”. Blijf het herhalen. Blijf het herhalen. Treed niet in discussie. Gelóóf!!!

    Like

  7. Martien Pennings zegt:

    @ Henk.V 22 september om 23:09.
    Goeie observatie: de multikulkluts is een echt gelóóf.
    Ik begin in te zien dat er geen Rede tegen gewassen is.
    Het kan alleen uitlopen op grof geweld.
    De komende burgeroorlog – die waarschijnlijk gepaard zal gaan met een wereldbrand aangestoken rond Israël door de islam – zal eigenlijk een “godsdienstoorlog” zijn.
    “Linkse” krankzinnigen en de totalitaire islam in verbond tegen al wie nog een restje verstand heeft.
    Ik zag zojuist even vluchtig op Joop.nl de volidioot Thijs Berman (Europarlementariër voor de PvdA) voorbij komen: http://bit.ly/ORqsUp .
    Het moest maar eens afgelopen zijn met het beledigen van de nazislam, zei de van-de-pot-gerukte.
    “Nur durch Blut und Eisen . . . . . .”

    Like

  8. Roelf-Jan Wentholt zegt:

    Berman komt ook met geen enkel argument wat er nu zo erg is aan dat filmpje. Mij valt ook op dat geen enkele journalist er toe komt om de meest voor de hand liggende vraag stellen die luidt: Wat is er nu zo erg aan dat filmpje?
    Ik weet zeker dat Berman geen antwoord heeft op deze vraag. Ik heb hem net getwitterd met deze vraag. Ben benieuwd wat hij gaat verzinnen om zich onder het beantwoorden van deze vraag uit te wurmen.

    Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    @Roelf-Jan Wentholt 07.39. uur, oei Roelf-Jan, dat zal de rode Berman niet leuk vinden hoor. Zodra we deze 5e colonne figuren ontmaskeren, beginnen ze tegen ons te krijsen: ” nazin PVV tokkie, fascist, bruinhemd etc., dat hebben ze ook weer gemeen met de muzelmannen die ons noemen: “christenhonden, apen en varkens”.

    Like

  10. satiricon zegt:

    Goedemorgen iederen vanuit België ( misschien binnenkort Belgistan )
    Eerst en vooral moet ik zeggen blij te zijn ( jazeker ) deze vaststelling spruit voort uit het feit dat ik recent deze site mocht ontdekken.Het geeft me een goed gevoel! Het gevoel ” thuis ” te komen na een dag in den vreemde, en dit in mijn eigen land,eigen stad nog wel ( vergeef me mijn Oud-Vlaams taalgebruik )
    Er is intellectuele moed nodig om het gevaar van de islam te beschrijven.Om de zaken die misgaan aan te kaarten,om zijn/haar ongenoegen te uiten over de overal heersende verloedering rondom ons.Ik vrees echter dat duizenden artikelen,of honderden stellingen, enkel het besef van deze verloedering aanwakkeren en terecht voeden.Wij weten immers dat de islam barbaars is.
    Misschien schenken wij teveel aandacht aan de reden, de oorzaak en gevolgen.
    Misschien moeten wij eindelijk eens onze – aanzienelijke – krachten bundelen.Misschien moeten wij eindelijk eens zeggen :GENOEG !! Misschien moeten wij de huidige “democratie” herschrijven
    zodat het terug een echte democratie, deze naam waardig wordt.Misschien moeten wij zelf méér ” saters ” worden die de anarchie verkiezen boven de huidige, door operette gevormde beleidsmensen in stand gehouden schijn-orde,schijn-geluk.
    Misschien moeten we een deel van onze ingeboren redelijkheid aan de kant zetten en eindelijk komen tot de orde van de dag: DE ISLAM BARBAREN MET ZULK EEN KRACHT TERUGSLAAN DAT ZE ZICH UIT ANGST IN VARKENSHUIDEN VERSTOPPEN ,HUN BAARD AFSCHEREN EN MET HUN GEZIN ,FAMILIE ,VRIENDEN EN SYMPATHISANTEN TERUGKEREN WAAR ZE THUIS HOREN: DE SPELONKEN VAN DE AARDE-VER WEG VAN ALLE BESCHAVING;

    Zo ,hartje gelucht. Na het ontbijt eens kijken of ik met de wagen van mijn oprit kan (loslopende kamelen weet u,en ik ben een dierenvriend)
    Vlaanderen terug Fier ! Mijn voornaamste bezigheid vandaag is deze link door te sturen naar alle
    bekenden.

    Like

  11. E.J. Bron zegt:

    @satiricon

    Ook een goedemorgen. Welkom op mijn blog. Hopende op een vruchtbare bijdrage uwerzijds. 🙂

    Webmaster E.J.

    Like

  12. satiricon zegt:

    @E.J. Bron

    Woede en ( voorlopige) onmacht is de reden van mijn schrijfsels.Ik zie met lede ogen in welke wereld mijn kleinkinderen dreigen terecht te komen.In een islam nep-Europa,waar recht bepaald wordt door haat en domheid.Waar barbaren onze culturen vernietigen en onze grond bevuilen.
    Ik zal dan ook alles doen wat in mijn macht ligt om dit te dwarsbomen en te verhinderen, zodat mijn kleinkinderen later niet hoeven te zeggen: ” Mooie wereld hebben je ons nagelaten,bedankt opa ! ” Het is nooit te laat,maar het wordt wel hoogdringend tijd om dit alles te stoppen.

    Like

  13. E.J. Bron zegt:

    @satiricon

    Betere argumenten kon u niet gebruiken! 😉

    Like

  14. oogenhand zegt:

    Het denken van Dion Grauss kan uitkomst brengen. Matig het speciesisme en zeg: “Bont is erger dan het Lijden van het Palestijnse volk!”

    Like

  15. M.A.L. Sion zegt:

    Het enige wat ons te doen staat is om de krachten te bundelen en ALLE moslims uit Europa te verwijderen. Omdat de islam op zich een verachtelijke, moorddadige sekte is, die op geen enkel manier verenigbaar is met ONZE cultuur. De in de koran beschreven activiteiten van de stichter van deze sekte zijn de daden van een doorgedraaide crimineel. Wie zich daar niet van distancieert is medeschuldig aan de misdadige activiteiten van de sekte.
    We moeten EUROPA terug veroveren. Het is ons land op ons continent en wij moeten vrij zijn om daar te leven naar onze cultuur.
    Alle moslims terug naar hun zandbak !!!!!

    Like

  16. Ik ga niet beweren dat wat ik schrijf een “vruchtbare bijdrage” is. Toch wil ik mijn ei kwijt.

    De islam kan niet beledigd worden. Wat is beledigen? Dat is als iemand iets zegt of doet, wat bij de ander pijnlijke gevoelens opwekt. Je kan de islam niet beledigen, net zo min als je de regen of de lucht kan beledigen. Zelfs God en allah kunnen niet beledigd worden. Zij zijn geen mensen (mochten ze ueberhaupt bestaan). Ze voelen NIETS.

    En de zg. profeet mohammed kan ook niet beledigd worden, want de man is al een aantal jaren DOOD. Je kan van alles zeggen over deze vent, het zal hem niet deren! Onbegrijpelijk waarom moslims zich zo opwinden over de zg. beledigingen naar de profeet toe. Ze gebruiken elke smoes om zich weer heerlijk op te winden en hun agressie kwijt te raken (ook hun sexuele agressie).

    Aan de andere kant zijn er veel moslims die grote pret hebben in het beledigen van Joden. We worden nazaten van apen en varkens genoemd, of vaak ook zijn we zelf apen en varkens. Maar het lukt hen niet ons werkelijk te beledigen, aangezien deze uitspraken bij ons geen pijnlijke gevoelens opwekken, maar gedachten van de stompzinnigheid van deze moslims. We halen onze schouders op over deze zielige kreten. We laten ons niet beledigen door schizofrene moslims!
    (Ik ben geen psychiater….). Maar als het tot geweld zal komen, dan komen er andere spelregels.

    En dan is het tragisch te zien hoe allerlei “verlichte” personen zich in kronkels draaien om de moslims te behagen.

    Like

  17. E.J. Bron zegt:

    @dorith

    Een vruchtbaar ei!! 😉 😀

    Like

  18. G.Deckzeijl zegt:

    @Satiricon 08:09
    Daar schrijf je…. dat ze zich uit angst in hun varkenshuiden verstoppen….
    Deze al eens gelezen? Bewaar ‘m goed.
    http://www.snopes.com/rumors/pershing.asp
    En ik ben het met je EENS! Krachten moeten gebundeld, in de hele EU, genoeg gedebatteerd met IDIOTEN die nooit zullen leren wat dat inhoudt, genoeg is GENOEG, OPGEROT met dat verdomde woestijngeloof. Klik links naast contact en gebruik de info.

    Like

  19. Pingback: Duitstalige islamwebsite: “Wie de islam beledigt zal en moet gedood worden!” | Welke toekomst is voor ons weggelegd?

  20. Zolang de lidstaten van de EU de binding met het Verdrag van Straatsburg 1975 niet verbreken zal er voorlopig niets veranderen. De EU houdt star vast aan dit verdrag en de inmiddels bekende gevolgen ondervinden de burgers in alle staten. Pas als de burgers daadwerkelijk opstaan en hier tegen in het verzet gaan kan er mogelijk wat veranderen.

    Helaas heeft het overgrote deel van de bevolking tot op heden zich er blijkbaar bij neergelegd of laten zich in de leuren leggen door de leiders van de EU en lokale regeringen met beloftes van welvaart!

    Like

  21. Alf Janszoon zegt:

    G.Deckzeijl stelt: “Ik snap nog steeds niet waarom al die tapijtvreters de onzin over Mo en zijn “bevelen” maar blijven herhalen. Er is nooit een Mo geweest.”
    Er is wel degelijk een goede reden voor al die tapijtvreters om de onzin over Mo op te vreten, namelijk de absolute dominantie van mannen over vrouwen, vooral op seksueel gebied. We kennen allemaal wel de tekst van John Lennon: “Women are the slaves of the slaves. ” Hoe laaggeplaatst een mohammedaan ook is in de maatschappelijke stratificatie, hij heeft nog altijd mensen ter beschikking om op te trappen namelijk zijn vrouw(en). Bovendien belooft dit geloof dat indien het kalifaat weer optimaal functioneert de tapijtvreters weer kunnen uitkijken naar de Jihad, een gelegenheid om buit en sekslaven te maken. Qur’an en ahadith stellen onomwonden dat de tapijtvreters behalve over een maximum van vier wettige echtgenotes, over een onbeperkt aantal slavinnen kunnen beschikken.
    Wie reportages over moezels bekijkt ziet dat heel veel van hen de godganse dag rondlummelen. Moet er geen werk worden verricht, al is het “maar” huishoudelijk werk? Dit alles wordt verricht door hun de facto en de jure slavinnen.

    Like

  22. Alf Janszoon zegt:

    Dorithbatmoshe stelt: “En de zg. profeet mohammed kan ook niet beledigd worden, want de man is al een aantal jaren DOOD.”
    Behalve een krijgerideologie is het mohammedanisme ook nog een religie. Volgens de leer leeft Muhammad in de zevende hemel, waar hij de rol van sidekick van Allah vervult. Ondanks de tawhid wordt Mo toch als een soort god beschouwd, de favoriet van Allah, als eerste geschapen in sommige geschriften. Hij kan dus wel degelijk al die beledigingen zien en horen. Wel vreemd dat hij en Allah al die opgewonden standjes nodig hebben om te straffen, terwijl zij over een leger van wel een googol aantal engelen beschikken. Joost, Muhammad en Allah mogen het weten.

    Like

  23. G.Deckzeijl zegt:

    @Satiricon:

    Enne…. bent u er nog in geslaagd die kamelen weg te jagen..???
    Speaking of which: van tapijtvreters is eeuwen bekend dat ze een pesthekel aan vrouwen hebben. Mijn advies: laat ze maar kamelen nemen, die hebben ook bulten.

    Like

  24. Ah, dat wist ik niet, meneer Janszoon, dat m. in de 7e hemel vertoeft. Maar ik mag toch aannemen niet als MENS? Als m. een soort god is, dan heeft hij zeker geen menselijke emoties. Je bent of een god of een mens. Je kan niet allebei zijn!

    Onwetende die ik ben heb ik het begrip “tawheed” opgezocht en dan komt natuurlijk inderdaad de vraag naar boven ~ als allah uniek is in zijn goddelijkheid, dan kan m. geen “soort god” zijn. Dat is afgoderij om zo iets te denken. Het hele idee dat allah uniek is, komt vast van het Jodendom, waarin de belangrijkste uiting het “shema Yisrael” is: Shema Yisrael, Adonai Elohenoe
    Adonai Echad. We mogen dan wel apen en varkens zijn, de islam heeft heel wat ingepikt van het Jodendom.

    (Vertaling: , Hoor Israël, de HEER is God, de HEER is één. Persoonlijk ben ik niet dol op het woord HEER, aangezien me dat zeer christelijk aandoet. In het Jodendom wordt men verondersteld niet de naam van God uit te spreken, dus komen er andere woorden voor in de plaats, zoals Adonai,
    je kan dus ook vertalen als Hoor Israel, Adonai is (onze) God, Adonai is één.

    Due to the ambiguities of the Hebrew language, there are multiple ways of translating the Shema:
    “Hear, O Israel! Adonai is our God! Adonai is One!” and,
    “Hear, O Israel! Adonai is our God – Adonai alone.”)

    Like

  25. satiricon zegt:

    @G.Deckzeijl

    Kamelen zijn samen met hun eigenaars vliegensvlug vertrokken.Heb enkel geschreeuwd: ” WERK TE DOEN ” voorwaar een toverspreuk die de islam op haar knietjes dwingt.
    Ze hebben wel een geurtje achtergelaten, de eigenaars van de kamelen bedoel ik.
    Kom binnenkort terug met een idee i.v.m. oprichting ” think tank ” wie weet, moet lukken. In Vlaanderen treft men nog weinig huizen met kakkerlakken, dus als het ons lukt die beestjes te verdrijven moet het ons ook lukken met hun baardige soortgenoten.

    Prettige zondag allemaal !

    Like

  26. Alf Janszoon zegt:

    @ mevrouw Dorithmosesdochter:
    Naast de qur’an, sahih ahadith, sira zijn er nog vele geschriften van mohammedaanse volksvroomheid waarin niet alleen Mo maar ook Fatima en Ali (de laatsten voopral bij de Shi’iten)zowat goddelijke status erlangen.
    Inderdaad, ondanks de tawheed en de vele betuigingen dat Mo slechts een mens was, zijn er vele aanwijzingen dat de hij toch meer is dan een mens volgens de gelovigen. In zijn boek The Shadow of the Prophet vermeldt Milton Viorst dat de sharia oelama Shafi (geboren te Ghaza), stichter van de Shafi’i fighschool stelde dat in bepaalde gevallen de uitspraken van Mo de overhand hebben boven die van zijn god Allah (de maangod Hubal). Verbazingwekkend. Heb het boek uitgeleend maar mischien hebt u ook een exemplaar in uw bezit om het te verifiëren. De status van Mo is heel bizar, mens maar toch meer dan een mens. Aan de mohammedaanse reacties op “beledigingen” kan men zien dat zij hun profeet als meer dan menselijk beschouwen. Mo bevindt zich in de hemel waar hij geniet van wijn waar je niet dronken van wordt, en van volborstige, donkerogige eeuwige maagden. Mo beschikt over de seksuele potentie van vele mannen in de Janna. Maar Mo houdt ook een oogje op dit ondermaanse.
    Als agnost bekijk ik religie uiteraard vanuit een ander perspectief dan die van een gelovige en ik verontschuldig mij bij voorbaat indien ik een gelovige kwets.
    In de vakliteratuur over de oudste monotheïstisch religie was er eerst sprake van El, afgebeeld als een kranige oude man met witte manen en baard (Oude van Dagen). Getrouw aan de zeden van Semitische volkeren waar het celibaat een onbekend verschijnsel was en is, heeft El een gemalin, Asherah, Zij die over de zeeën zweeft, Qudshu, de Sterre de Zee. Werd El (Elyon, Shaddai) later YHWH? Een dwaas kan meer vragen dan alle wijzen kunnen beantwoorden. Later werd het opperwezen een vrijgezel, wat nogal vreemd is in de Semitische culturen. Waar was Asherah gebleven?

    http://www.britannica.com/EBchecked/topic/38192/Asherah

    Like

  27. Beste meneer Janszoon,

    Ik zie dat u de islam goed bestudeert hebt. Nee, ik heb dat boek “In the shadow of the prophet” niet. Wel heb ik het boekje van (de liberale) rabbijn J. Soetendorp: “Schepping en ondergang in het oude oosten” en heb het zelfs jaren geleden gelezen. Moet ik beslist nog eens doen, want ik ben praktisch alles vergeten. Ik geloof niet dat de islam er in vermeld werd.

    “Onze” God wordt altijd als mannelijk aangeduid, maar een vrouwtje zit er niet bij hem bij. Elyon betekent “de hoogste”, ik neem aan dat u wel kennis heeft van het Hebreeuws. Shadday wordt verklaard als “God almachtig” en hoe on-religieus ik ook ben, het stoort me toch als men de tetragram voor onze God gebruikt (ik begrijp dat u geen boze bedoelingen had). In het normale spreekverkeer gebruikt men “hashem”, de naam. Baruch hashem – gezegend is de naam als men God wil danken; be’ezrat hashem – met de hulp van de naam/God. Zo heeft elke religie zijn gekkigheden…….

    Maar het gaat hier om de Duitstalige website wie de islam…..
    en bovendien ben ik een totale leek op theologisch gebied. Dat neemt niet weg dat ik uw vruchtbare bijdragen interessant en leerzaam vind.

    Ik wens alle aardige mensen een fijne zondag toe.

    Like

  28. Oy wee, bestudeerD natuurlijk, in de eerste zin. Waarom geen mogelijkheid tot verbeteren, meneer Bron???

    Like

  29. E.J. Bron zegt:

    @Dorith

    Behoort bij deze versie van WordPress helaas niet tot de mogelijkheden Dorith. Heeft echter ook één belangrijk voordeel: het dwingt je om nóg beter na te lezen voordat je op de verzendknop drukt!! 😉 😀

    Like

  30. @dorithbatmoshe: Daar kan E.J. helaas niets aan veranderen. Dat ligt in het geheel aan WordPress.com zelf. Wellicht in de toekomst?

    Like

  31. 😆 Tegelijkertijd haha

    Like

  32. E.J. Bron zegt:

    Blijkbaar heeft de webmaster dan toch voorrang! 😉 😆 😀

    Like

  33. oogenhand zegt:

    @Alf Janszoon

    Het is inderdaad waar dat hun aanbidding van Mohammed in strijd is met de rest van hun “Monotheïsme”. Ook is het waar dat de verspreiding van het Arabische Y-chromosoom zo ongeveer samenvalt met Allah, dit maakt castratie ook zo razend effectief. Zijzelf trachten immers vijandelijke mannen uit te schakelen en hun vrouwen te dekken. “Gek” genoeg creëren zij hiermee een band met vijandelijke vrouwen. Het feit dat in Anti-Islam kringen niet of nauwelijks is nagedacht over de verschillende behandeling van Islamitische mannen en vrouwen is dan ook een gemis.

    Like

  34. Henk.V zegt:

    @ Martien Pennings (07:13)

    Ik denk dat je gelijk krijgt.
    In je doorgaans briljante analyses klinkt vaak een ondertoon van ergernis door, omdat je aanvoelt dat de terechte argumenten die je voor je betoog aandraagt niet het effect sorteren waarop je hoopte.
    En het is waar : IEDEREEN die oprecht geïnteresseerd is in het vinden van de waarheid zou door je bewijsvoering op het juiste denk pad moeten belanden, maar het blijkt dat dit vaak niet gebeurt.
    De verklaring hiervoor ligt werkelijk in het gegeven dat wij niet met flexibel denkende, redelijk mensen van doen hebben die zich echt kunnen verplaatsen in de gedachten van een ander, maar met lieden die zich totaal geestelijk hebben vastgeketend aan opvattingen waaraan NOOT mag worden getornd.

    Vanuit de humanistische hoek, vanwaaruit men bij alles wat men ziet de puur menselijke maat der dingen wil aanleggen wordt nog wel eens een denkfout gemaakt: geloven beperkt zich niet strikt tot religies!
    Elke politieke opvatting kan een status krijgen van religie.
    Ik verwijs naar de voormalige communistische sovjet leider Michael Gorbatsjov die inzag dat het communisme niet een positieve kracht bleek te zijn in het leven van alle dag in de Sovjet Unie.
    Hij verwerkte zijn observaties in het boek “”Perestrojka” waarin hij de mensen opriep tot het geven van commentaar. Echter, men zal ontdekken dat hij heel lang heeft volgehouden aan de opvatting dat het communisme in wezen goed was, maar dat de mensen de opvattingen daarin verkeerd interpreteerden..
    Met andere woorden : aan het communisme ZELF.. lag het eigenlijk NIET!!

    Wat komt ons die redenering toch vreselijk bekend voor!
    Wat er ook misgaat in de islamitische wereld: aan de ISLAM ligt het NIET!

    Hier horen wij de ware gelovigen die tegen elk feit, tegen de klippen op, de illusie in stand WILLEN houden!
    Kritiek JA! Afwijzen van een onderstroom in het denken en doen : NOOIT!!

    Het politiek correcte denken redeneert exact langs dezelfde lijnen en dat is ronduit griezelig, omdat wij juist voortgang in onze beschaving hebben kunnen boeken, omdat mensen de moed hadden ONAFHANKELIJK te blijven denken en geen ENKELE vorm van twijfel uit de weg gingen.
    Daarom zijn wij zo geëvolueerd in het westen. Daarom zijn wij VOLWASSEN geworden. En juist die voedende instelling laat men nu in het westen de nek omdraaien!
    Door gedram , gedreig en onheilspellend gehijg van lieden die zich nog NOOIT één oorspronkelijke gedachte hebben eigen gemaakt, geestelijke kopiëerders van het zuiverste water, die uit on-westerse ,voor-middeleeuwse bronnen putten en hun opvattingen aan ons willen opleggen.Opvattingen die ons totaal vreemd zouden moeten zijn, omdat wij inmiddels wel beter weten!!
    En dat men dit soort types het oor zou willen lenen mag men rustig als verraderlijk en pervers benoemen.

    Woede tegen de huidige ontwikkelingen is totaal op zijn plaats, maar de enige remedie blijft de glasheldere verkondiging van de waarheid.
    Zo scherp mogelijk geformuleerd.Dodelijk helder graag!
    Het is inderdaad mogelijk dat deze aanpak uiteindelijk niet meer voldoende is . Dat er helaas meer doorslaggevende argumenten nodig zijn en terug te halen wat ons dreigt te worden ontnomen.
    Zo zij het dan maar.
    Wie niet horen wil moet ……:-)

    Like

  35. Henk.V zegt:

    Correctie:

    Dat er helaas meer doorslaggevende argumenten nodig zijn OM terug te halen wat ons dreigt te worden ontnomen.

    Like

  36. Henk.V zegt:

    Bert, kom mij even te redactioneel te hulp als je een beetje tijd over hebt.:
    ” de ene ”correctie ” brengt weer een nieuwe verschrijving ter wereld.
    Het ergert mij mateloos.Sorry.
    (alvast bedankt voor de moeite ..)

    Het is duidelijk : genoeg geschreven voor vandaag..

    Like

  37. oogenhand zegt:

    Is het belediging van de Islam om te beweren dat Mohammed homosexueel getrouwd was met Aboe Bakr as-Siddiq? Ik bedoel, Obama is voor homohuwelijk. En zelfs Pakistaanse vrouwen in Saoedi-Arabië die voor de doodstraf en tegen abortus zijn, zijn voor Obama.

    Like

  38. satiricon zegt:

    Met verbazing kennis genomen van de aanwezige kennis welke hierboven breed verspreid wordt op dit forum.Ook veel ,en dat meen ik, bijgeleerd.Echter, ik probeer niet te begrijpen wat de motieven zijn van de moslims om haat als religie te prediken.Of het nu Hanafieten,Hanbalieten,
    Alawieten,Malikieten, Sjafi’ ieten enz…. zijn, voor mij maakt het niets uit evenmin wat de motieven waren van Duitsland tijdens W.O I en W.O II. of de oorsprong van hun ideologie, dit alles is misschien en wellicht interessant om te weten,te begrijpen, voor diegenen die het willen weten en begrijpen.Wat mij enkel en vooral interesseert is; hoe stoppen we hun ? hoe stoppen we die waanzin welke zij hun geloof noemen.Ik denk dat we met polemieken op lange termijn zoveel inzicht en verklaringen gaan krijgen van de islam dat we zelf,ongewild, DE specialist op dit gebied worden.Persoonlijk heb ik geen behoefte aan ” verklaringen ” .Persoonlijk heb ik enkel en alleen een dwingend verlangen om die waanzin te stoppen.Er bestaat nog zo iets als De Rede.Deze Wereld Rede werd reeds lang, vaak en schrijnend overschreden.Misschien moeten wij eens denken aan het oprichten van een ” think tank “.Een middel om weerstand te bieden. Wat maakt hun kwetsbaar? wat zijn hun zwakke kanten?kunnen we hen economisch verzwakken?
    en….nog zoveel meer.Zomaar de straat opkomen en onze stem laten horen lukt niet ( toch niet in België waar het merendeel van de steden een aanvraag tot vrije meningsuiting botweg zou weigeren) dit wegens “linkse ” meerderheid en/of vooral door het feit dat allochtonen een gegeerd
    kiezers potentieel leveren.
    Ik gooi dit zo maar op dit forum, zijn er mensen die zo een ” think tank ” zien zitten en misschien een eerste ,weliswaar bescheiden stap willen zetten naar een echte toekomst in ons eigen land ?
    Of doen we verder onderzoek naar de geschiedenis van de profeet en de oorsprong van het woord ” haat” ?

    graag advies

    Like

  39. satiricon zegt:

    @oogenhand

    Dank u !

    Like

  40. Tom Hendrix zegt:

    Henk V 15.05. uur, ik heb met bijzonder genoegen uw bijdrage gelezen. En vind er veel van mijn gading terug. Het is evident, en zelfs als twijfelend christen zeg ik dat, dat juist TWIJFEL en zelfstandig NADENKEN ons verder hebben gebracht. Ik moet steeds denken aan de filosoof René Descartes die het volgende zei: citaat: ” Ik kan aan alles twijfelen, behalve aan het feit dat ik besta”.
    “Cogito ergo sum”. We hebben in ons Europa grote filosofen voortgebracht waardoor we via de VERLICHTING en filosofen als Voltaire,Rousseau, Kant, Hegel en Fichte grote stappen voorwaarts hebben kunnen zetten. Sinds Kant is het onmogelijk om G’D wetenschappelijk te duiden, wel is het zo, dat in zijn werk ” Religie binnen de grenzen van de Rede”, het christendom voor hem het meest redelijke qua geloofsovertuigingen was. Al deze ontwikkelingen en vooruitgang kent de ISLAM niet, en de ISLAM wenst deze ontwikkelingen teniet te doen. En daar Henk sta ik met atheisten en humanisten en agnosten in een LINIE TEGEN DE WEERZINWEKKENDE IDEOLOGIE ISLAM.
    Aan allen: ” Sol tibi luceat”.

    Like

  41. Alf Janszoon zegt:

    @ mevrouw Dorith, dochter van Mozes: De taboe om de tetragram te gebruiken binnen de Hebreeuwse denominatie is mij bekend. Zou ik in Israël zijn dan zou ik het nooit gebruiken. Maar in Nederland en andere Westerse landen kennen we een op de bijbel gebaseerde groep die zich Jehovah’s Getuigen noemt, de tetragram plus klinkers. Anders dan de meeste mensen is deze groep mij niet onsympathiek, ook al bellen ze wel eens op een avond wanneer je wel wat anders in de zin heb dan een zwaarwichtige theologische discussie. Zij zijn het meest radicaal in hun streven naar terugkeer naar het vroege Christendom die zoals bekend geheel uit Joden bestaat. Deze groep vindt het raar dat men het Opperwezen niet bij zijn naam kan noemen, die Hij zichzelf heeft gegeven. Door vertrouwdheid en afwezigheid van inhibitie om de naam te gebruiken wordt ze vrijmoedig gebruikt, hier maar ook in Noord Amerika.
    Wat betreft de gemalin van de Allerhoogste God betreft:
    http://www.matrifocus.com/LAM04/spotlight.htm
    http://www.utoronto.ca/wjudaism/journal/spring2002/hadley.html
    http://www.dhushara.com/book/orsin/asherah.htm
    http://news.discovery.com/history/god-wife-yahweh-asherah-110318.html
    http://fairypage.webs.com/judaism.htm
    There is more where it comes from.
    @ heer Satiricon: u bent ongeduldig zie ik. Maar de enige manier voor mij om wat tegen de tsunamie van islamisering te doen is mensen op de hoogte te brengen van de ware aard van het mohammedanisme. Moeilijk genoeg zelfs bij familieleden. De waanzin kan voor een klein ambtenaartje als ik die niet over een privé leger en politie beschik, niet radicaal, gewelddadig worden gekeerd. Trouwens oproepen tot geweld alleen al is strafbaar binnen ons rechtsbestel behalve voor de religie van de vrede die bol staat van de oprepen om de buitenstaanders met geweld te onderwerpen. Ook de hardste graniet of basalt worden op den duur uitgehold. Echter; je heb wel tijd nodig om op deze geweldloze manier door te gaan en of we de tijd zullen hebben?

    Like

  42. Henk.V zegt:

    @Bert: Dank voor de verleende redactionele assistentie:-) ! Het is ergerlijk wanneer een vroegere schoolfrik zich continu op verschrijvingen betrapt.. 😦

    @ Satiricon: Uw aanwezigheid hier verrijkt ons.
    We zijn daarom blij met uw aanwezigheid.
    Het mooie van deze site is dat men hier mensen treft die doorgaans open van geest zijn en van harte voor onze westerse verworvenheden willen en zullen opkomen, ondanks onze verschillen in levensovertuigingen en achtergronden.
    Wij zullen nooit onze strijd opgeven voor één van onze grootste verworvenheden : het recht om ZELF te mogen nadenken en om voor daaruit ontstane meningen in vrijheid te mogen uitkomen.
    Niemand zal ons ooit kunnen voorschrijven wat wij wel en wat wij niet mogen denken.
    Het lijkt mij toe dat u die opvatting deelt, dus: WELKOM hier.
    @ Tom , we zijn het weer eens met elkaar, zoals gewoonlijk 🙂 dank je voor je reactie.

    Like

  43. OFF TOPIC OFF TOPIC

    Meneer Janszoon!

    U zegt dat u de tetragram-naam van God niet in Israel zou gebruiken. Ik denk/hoop dat u bedoelt onder Joden, niet alleen in Israel. Maar misschien bedoelt u werkelijk alleen in Israel en vindt u dat de Nederlandse Joden er zich geen aanstoot van moeten nemen als u het tetragram gebruikt.

    Wat de Jehovagetuigen betreft, “jehova” is hun interpretatie van de vier medeklinkers. Ze vinden het raar dat wij de naam van God niet uitspreken, de naam die volgens hen door God zelf aan zichzelf is gegeven. Daar kan ik werkelijk niets aan doen….. Joden zijn rare mensen…..

    (Zo veel namen zijn veranderd door de Griekse vertaling. Chava werd Eva, Moshé werd Moses/Mozes, Shmu’el werd Samuel, et c.)

    U weet waarschijnlijk hoe de naam werkelijk wordt uitgesproken, als het al wordt uitgesproken.

    In the days of the Temple, when the High Priest served God with sacrifices, Yom Kippur was the day when the holiest name of God was pronounced and a scarlet thread would miraculously turn white, indicating that people’s sins were forgiven.

    The vowelized vocalization of the four-letter, Ineffibale Name of God, the Shem HaMeforash, YHVH, was known only by the High Priest of the Temple in Jerusalem, and uttered by him only once each year, on Yom Kippur, and then, only in the Holy of Holies.

    Misschien vindt u het interessant om dit stukje te lezen:
    http://blog.thetrugmans.com/2011/10/yom-kippur-and-four-letter-name-of-god.html

    Grappig dat ik door een artikel over de islam, zelf weer met mijn neus op mijn Jodendom word gedrukt 🙂 Deze week is het weer yom kippoer (Grote Verzoendag). Sinds ik in Israel ben, vast ik niet meer, maar probeer me wel te bezinnen op het ene en andere. Dat valt me te moeilijk als ik steeds aan eten moet denken 🙂

    Like

  44. vederso zegt:

    @ satiricon. Ik denk dat Europa eerst alle handen vol zal hebben om de aanval op het recht op vrije meningsuiting af te weren. Daar is weinig thinktank voor nodig, maar wel veel persoonlijke moed.

    Like

  45. Tom Hendrix zegt:

    @Henk V 20.28. uur, graag gedaan Henk.

    Like

  46. satiricon zegt:

    Ja, we weten veel ! en ja, de Rede is ons bekend! en ja, we zijn het in hoofdzaak met elkaar eens! en ja, we kennen Bacon en Baumgarten en Spinoza en Kant en Descartes en Leibniz en ja! we zijn eigenlijk verlichte filosofen die de ” Amor Fati ” theorie ; ” Liebe das was nothwendig ist”aanhangen.!Mijne Heren,we kunnen filosoferen tot in den treure ( mooier in het Duits vertaald ) we kunnen bewijzen leveren EN ons overleveren aan klaagzang en treurzang.Echter, wanneer we sterk genoeg zijn om voor onszelf op te komen, te vechten ! te leiden en te lijden, zullen we méér dan intelligentie behoeven.We zullen ééns moeten stoppen met praten en palaveren,ééns de neiging tot weedom dienen te onderdrukken en opstaan en zeggen waar we NU voor staan! voor vrijheid ,voor ONS LAND,ONS GEDACHTENGOED! ( en dit vergt moed )
    Enkel daarom is het idee van een ” think-tank” optie nuttig.
    PRATEN : PRETTIG
    DOEN : BETER !

    Groeten vanuit Vlaanderen .

    Like

  47. satiricon zegt:

    @ vederso
    Heer vederso, ik vrees dat ik uw mening niet kan delen.”Europa ” is een abstract ,ons opgedrongen begrip.” WIJ ” U ,vele anderen en ik zijn in de eerste plaats Nederlander,Belg,Vlaming.Wanneer wij rekenen op Europa om onze problemen voor ons op te lossen vrees ik dat de kans om zelf die oplossing nog mee te maken bijzonder klein is, zoniet onbestaande.Sluit eens de ogen en denk na: ” waar stonden wij als Volk 10-15-20 jaar geleden??”
    Open nu de ogen ,kijk even rondom u om ze vervolgens onmiddellijk terug te sluiten.Denk nu even: ” waar staan we nu?? ” Staan we verder? zijn we gegroeid? is het deze wereld die we voor onze kinderen in gedachten hebben? indien ja: doe zo verder. Indien neen, onderneem aktie ( zie ” think tank ”
    Sorry, moest er even uit.

    Like

  48. Tom Hendrix zegt:

    @Satiricon 23.03. uur op 23/9, ik vind uw conclusie in principe terecht, om op te staan. het probleem doet zich echter voor, dat we met weinig mensen zijn om dat in gang te zetten.
    Kijkt U maar naar de uitslag van de verkiezingen voor de Tweede Kamer in Nederland.
    Het is toch om gek van te worden, dat eurofiele-en islamofiele partijen als de VVD en de PVDA deze ook nog gewonnen hebben, moeten we met deze domme kiezers weerstand gaan bieden waarde Satiricon?
    Dat is het probleem, het gaat nog TE GOED schijnbaar voor vele nederlanders, deze komen pas in beweging als ze massaal uit huis gezet moeten gaan worden, omdat ze hetzij de huur of de hypotheek niet meer kunnen opbrengen.
    De nederlander is – behalve dan de vele goedwillenden op dit blog en daarbuiten, een slappe zak geworden, waarmee we de oorlog niet gaan winnen, om het maar eens zo uit te drukken.
    Geef mij vooralsnog de Finnen maar, die NU weigeren om ongelimiteerd geld naar de clinic clowns in Brussel te sturen.

    Like

  49. Tom Hendrix zegt:

    het in zin 2 moet met hoofdletter beginnen.

    Like

  50. satiricon zegt:

    @Tom Hendrix 08:33
    Uiteraard volledig met u eens.Hier in België doet zich hetzelfde voor. Vandaag betoging van de vrachtwagenbestuurders waardoor alles rond deze troosteloze ” hoofdstad van Europa ” stil ligt.
    Reden : concurrentievervalsing door Oost-Europese ” collega’ s ” . Gevolg minder werk voor de Belgische transporteurs = loonverlies en DAT bijt! Dan schieten we wakker, dan komen we in aktie,dan is het kot te klein.Zoals u aanhaalt, het gaat TE GOED. Ook het merendeel der Belgen
    is ” slap ” geworden- op het randje van vadsig – en dit is niet enkel en alleen te wijten aan onze nationale ” trots “- de Belgische friet, doch eerder aan een angstaanjagende lusteloosheid.
    Wij schermen graag met dooddoeners als : er verandert toch niets…… of alle politici zijn dezelfde.
    Daarmee is voor de – meesten – de kous af. Een dergelijke, weinig strijdvaardige houding gepaard met het feit dat een groot aantal van onze politici gebukt gaan onder het ” Peter’s Principle ” biedt weinig of geen kansen tot verandering. Toch ben ik ervan overtuigd dat de veranderingen welke wij, andersdenkenden, aanhangen een verschil kunnen maken.Zelfs al zijn we ,zoals u aangeeft, met weinig.Immers, 500 knikkers kunnen een steen van enkele honderden kg verplaatsen. Het is ook zo – en ik spreek nu vanuit Vlaanderen – dat wanneer ik met mensen praat, het merendeel mijn zienswijze en afschuw t.o.v. het moslimgebeuren deelt,verder fel
    uithaalt wat o.a. kortelings in Borgerhout plaatsvond en dat zelfs sommigen openlijk uitkomen voor hun eigen mening nl. dat een dictatuur in België misschien DE oplossing is.
    U ziet dus, de wil is er wel, maar de uitvoering eindigt zoals in het gedicht: ” maar tussen droom en daad staan wetten en praktische bezwaren en weemoed, die niemand kan verklaren”.
    Persoonlijk zou ik in België het woord ” weemoed ” veranderen in ” berusting “.
    Laten we misschien proberen domheid en haat terug te sturen waar het vandaan komt,misschien als ” knikkers ” ?

    Like

  51. frank de vries zegt:

    Alle goede en terecht waarschuwende bedoelingen ten spijt heeft niets geholpen.
    De Nederlandse kiezer heeft in al zijn wijsheid gesproken.
    Weg met de PVV. (De enige partij, die de Islam al jaren in zijn ware gedaante plaatst),

    Kortzichtig, dwaas, naief en geindoctrineerd Nederland heeft door de z.g. nationale socialisten (met directe hulp en instemming van de Christenen vanaf de kansel en politiek Den Haag en.. met de laffe zwijgzaamheid van de VVD) via de door deze partijen a-sociaal hoog gesubsidieerde Media-verdieners en de vele ambtelijke belangenorganisaties in de vreemdelingen import-sector gekozen voor Rutte (rechts) en Samson (links). De Media duwen deze twee partijen in elkaar als de ideale Regerings coalitie, omdat de ideologische verschillen zo klein zijn!

    Ja, zo laten ze de Nederlandse burger tot nu en straks weer verder wegzinken in het dodelijk moeras van de Islamisering. (Zie recent):
    Halal-slachten is door Bleker (CDA) wettelijk gemaakt (slechts 40 sec. lijden!) !
    Geweld in kroegen komt door de uitdagende kleding der dames achter de bar!
    En er is onderzocht (weer Bleker CDA) of een hond als huisdier niet moet worden verboden!
    Er is nu eindelijk een run op Hema-hoofddoekjes en de strings gaan uit de collectie!
    Ik noem maar wat…..

    Niemand maakt zich druk over de dagelijkse beschietingen vanuit alle Islam-dictaturen rond Israel en de groeiende kans op een massale inval op het kleine (nog westers) democratische Israel vanuit alle kanten, opgehitst door haatpredikende Imams, die daarmee de eigen bloedige burgeroorlogen even willen oplossen in een verbroederende Hitler-doctrine om alle Joden WEER als zondebok aan te wijzen!
    Niet alleen alle (westerse) PvdA en CDA stemmers helpen hieraan mee, maar door het jarenlange verplichte fokprogramma van moslims is er NU wel een vele miljoenen sterk (werkeloos) leger van jonge Mohammeds ontstaan, die qua aantallen vele malen dat van Hitler-Duitsland in 1939 overtreft! (En hun NSB is hier al jaren geleden ingevoerd via het leugenachtige socialistische multiculturischme!)

    Al jarenlang kon Europa zien aankomen, dat de ongeremde geboorte-explosie in alle (Noord-Afrikaanse) moslimlanden een 50% bevolkingsoverschot van jongeren onder de 21 jaar gaf, die in hun eigen onproductieve economiën nooit een kans op werk zouden kunnen krijgen!
    Elke regering met dit probleem heeft de oplossing ALTIJD gezocht in een veroveringsoorlog!
    Kanonnenvlees genoeg!

    Beloof bovendien jarenlang deze primitieve en met haat geindoctrineerde soldaatjes vrijelijk plunderen, verkrachten en rijke buit en …… ze gaan schreeuwend en moordend hun gang!
    U en ik zijn straks (net als in Haren door onze en multiculturele jongeren) weer het slachtoffer!
    EN de Overheid faalt DAN OOK WEER in zijn verplichte beschermrol jegens de onschuldige burger!
    Deze burger mag WEL straks WEER de schade betalen!
    En wat doet deze burger? Ze stemmen op de politieke partijen, die hen niet WILLEN beschermen!

    Ik vrees, dat de Islam ook in niet-Islamitsiche landen niet meer te stoppen is.
    Waarom? Heel simpel!
    De Koran-boodschap is te aantrekkelijk voor zeer veel (gefrustreerde) westerse mannen!
    Zij kunnen als moslims weer heersen over alle vrouwen en meisjes!
    Deze zijn tot minderwaardigheid benoemd door de Islam!

    Zie o.a. de Sharia en genoemde wetten in de Koran:
    Verkrachten mag.
    Kinderhuwelijk toegestaan.
    Polygamie is normaal.
    Houden van seksslaven en slavinnen (niet-moslims) is toegestaan.
    Lijfstraffen voor vrouwen zijn toegestaan.
    Roven en diefstal bij niet-moslims is een goede daad.
    En als je iemand verdenkt geen goede moslim te zijn MOET je hem vermoorden!
    etc.
    Kortom de Islam laat de man legaal terugvallen naar zijn meest elementaire dierlijke oerdriften, waarvan het lichamelijk zwakkere vrouw-dier ordinair slachtoffer wordt.
    Zij moet in haar slachtofferpositie weer terugvallen naar toneelspel, vergif en eerwraak-actie zolang dat niet uitsluitend op haar zelf terugvalt. (Mannen kiezen vaak de minste weerstand).
    Voordat de vrouw/meisje haar rol als haremvrouw moet accepteren, dient zij als zijnde (geld)bezit van haar vader/broers/ooms/neven haar ongereptheid (maagdelijkheid) zichtbaar bewaren!
    Mannen in hun familie (en hun moeder!) bewaken dat overal (hoofddoek = Jodenster) en daardoor zijn jongens (en mannen) chronisch seksueel gefrustreerd (doen dus allemaal noodgedwongen aan homoseksualiteit) en meisjes zoeken het (in geheim) idem dito in anaal verkeer.
    Het is allemaal heel begrijpenlijk!
    Alleen natuurlijk NIET voor de Imams! (Zie ook de RK: Zondaars kweken geeft extra inkomen!).
    Gefrustreerdheid en tevens “Anderen de schuld geven” maken blind fanatieke soldaten!

    Ik begrijp nog steeds niet waarom de (Nederlandse) nu pas vijftig jaar gelijkberechtigde vrouwen
    niet massaal PVV gestemd hebben, die ALS ENIGE politiek partij hun nog jonge vrijheden wil laten behouden!
    Die dwaas, naieve en politiek kortzichtige vrouwen kiezen dus liever in burka de ex-bajesklant Samson (PvdA) dan die WEER (net als Pim Fortuyn) door de PvdA gedemoniseerde Wilders! Helaas zullen de dames dit voor zichzelf en al hun (klein)dochters spoedig betreuren.

    N.m.m. zijn we nl. niet ver van het punt af, waarin de Islam zijn kans op een openlijke vernietiging van Israel gaat inzetten.
    Zelfs Obama heeft zijn roots (moslim!) niet verlaten en zal Israel (te laat) helpen om alleen nog een strategisch punt in het M.O. te behouden en zijn olie behoeften veilig te stellen.
    Europa sluit ook WEER (net als in de dertiger jaren) de oren en ogen en doet het zelfde en zal daarmee WEER het Holocaust-levenswerk van Hitler helpen afmaken.
    (Nederland hielp de bezetter ook jarenlang bij het op transport stellen van Nederlandse Joden!).
    En PvdA, CDA, (en zelfs VVD) stemmers zijn daarmee ordinaire SS-beulen geworden!
    Net zoals alle Nederlanders van het CDA Halal-slachters moesten worden!
    En al deze z.g. dierenliefhebbers protesteerden NIET! (het is maar een koe en 40 seconde lijden!).

    EN stemden ook NIET de PVV (Rutte was privé boos, omdat Wilders niet wilde mee te doen aan het hem door de VVD/CDA hem opgedrongen leugenachtige en tijdelijke bezuinigingsplan voor de Brusselse Elite! De PVV moest daarin nl. het meeste kiezersbedrog plegen!
    Zeer tijdelijke bezuinigingen?
    Ja, Zie het totaal ondemocratische huichelachtige politiek-onwaarachtige Kunduz-verdrag vol met kiezersbedrog! Dat bleek ook direct erna i.v.m. de verkiezingen!
    De Nederlandse kiezer werd daarna via de door Den Haag betaalde Media WEER geindoctrineerd met ALLEEN WILDERS HEEFT HET WEER GEDAAN!

    De (Europese) Linkse Elite gaat gewoon verder met de opbouw van een Verenigd Europa, dat volledig vergelijkbaar moet worden met de voormalige Communistische Sovet-Unie, waarbij iedereen uitkeringstrekker wordt en Brussel bepaalt wat er in detail moet gebeuren op ELK GEBIED in elke deelstaat!
    En de (politiek) Elite (met hun goed betaalde militairen, politie en een enorm leger van bugerlijke verklikkers) legt de knoet over alle onderdanige en ja-knikkende burgers, die wel tot een werkplek worden gedwongen maar na hun verplicht gemaakte uren lopend of met het O.V. naar hun toegewezen woonplek nog even in de rij moeten aansluiten om een Staatsbrood te kopen en een (goedkoop gehouden) fles drank voor s’avonds achter de StaatsTV.

    Na vijftig jaar onderdrukking en economische mislukking is dit walgelijk socialistisch dictatoriaal dwangsysteem uiteindelijk door de roep om westerse vrijheid door de bevolking omvergeworpen.
    Maar dat lijken helaas NU velen hier en ex-Oostblok bugers blijkbaar al weer te zijn vergeten!

    Of de vernietiging van Israel een Derde Wereldoorlog op gang brengt is nog maar de vraag.
    Het oude Jodenvraagstuk is dan toch uiteindelijk opgelost! En het M.O. conflict beeindigd!
    Ook het M.O.-conflict zal dan wel uit de (ook westerse) geschiedenisboekjes worden geschrapt!
    De Arabische Lente heeft zijn (ons) doel bereikt.

    Ik schaam mij eigenlijk diep als Nederlander in 2012 dit te moeten aanschouwen en ondergaan.

    Like

  52. willemientje zegt:

    satiricon, als Zeeuws-Vlaamse reserve-Belg, kan ik uw mening onderschrijven, we zouden iets moeten kunnen doen, hier in de polder van ons grensdorpje, op een steenworp, van Antwerpen, en Gent, merk je weinig van moslims, maar zodra ik in Antwerpen, of Gent ben, zie je de verloedering,zelfs in bepaalde wijken inTerneuzen, toch geen wereldstad, begint het steeds erger te worden,

    Like

  53. satiricon zegt:

    @frank de vries 13:46

    Volkomen akkoord. Als u de afkortingen van de politieke partijen in Nederland alsook de namen zou veranderen in Belgische politieke partijen en namen zou dit een exacte copie geven van wat zich hier – en ik veronderstel bij uitbreiding eveneens in de ons omliggende landen – afspeelt.
    Ik zit wel met een, voor mij toch, onoplosbare vraag nl. ” hoe kon en kan dit ? ” Wij zijn toch geen psychoten die enkel en alleen het ” kwaad ” zien .Doemdenkers van onze maatschappij?
    Misschien is er toch een antwoord op voorgaande; ” kritische mensen en denkers vormen steeds een minderheid “.Ben ik toch nog blij dat ik niet tot de meerderheid behoor.
    Evenals u schaam ik me vandaag Belg te zijn.Bovenal wordt dit gevoel echter overtroffen door een grenzeloze woede en onmacht over zoveel domheid van – de meerderheid – van mijn medeburgers. Ik wens hun van harte toe dat op de dag dat we worden overspoeld oor de islam-haatcultuur, mijn medeburgers geplaagd worden door een onuitstaanbare jeuk aan hun kont en (te) korte armpjes om te krabben! Oei, begint te regenen in Gent, even mijn hond “Boomer” inlaten.

    Like

  54. satiricon zegt:

    @willemientje 14:02

    Hallo, blij u op dit forum te ontmoeten. Enkel het feit dat u zich afvraagt wat we zouden kunnen doen is een stap in de goede richting! Zelf ben ik nog steeds grote voorstander van een ” think-tank ” opzet. Doe mijn best om alsnog genoeg gegadigden/voorstanders te vinden en degenen die twijfelen ” over de schreef te trekken “. We moeten eens ergens met iets beginnen willen we eens ergens met veel eindigen.Als de islam-haatcultuur met volle kracht op ons afkomt zal er méér nodig zijn om hun te stoppen dan zwaaien met het Grootboek der Wereld Rede.

    Like

  55. Tom Hendrix zegt:

    @frank de Vries/ @ satyricon, ik ben het volledig met U beiden eens, ook ik schaam mij dood voor mijn nederlandse nationaliteit. Onze bevolking bestaat enkel nog uit kwezels, en laffe wegkijkende schapen. Ik ben zo teleurgesteld over wat is gebeurd 12 september. Het is zum KOTZEN! Door mijn hogere leeftijd kan ik niet weg, maar als ik 20 jaar was, een goed beroep had, dan trapte ik het af uit dat vuile verwenste EU nest. Helaas moet ik zeggen; “Sic transit gloria mundi”,
    Zo vergaat de glorie van onze DEMOCRATISCHE WERELD. O ja, voor mij mag er een BOM vallen op het EUSSR hoofdkwartier het POLITBURO BRUSSEL!

    Like

  56. satiricon zegt:

    @Tom Hendrix 14:49

    Waarde heer Hendrix, roep en u zal gehoord worden !

    Onderstaande link = Belgisch Nieuws vandaag ! naar het schijnt hangt die U.F.O. nu ergens boven Brusseldad. Ik zit hier met gesloten ogen en gekruiste vingersi ntens te hopen dat dit groene ding terechtkomt waar we willen!
    Pas dan zou ik geloven dat er ook nog zoiets als ” gerechtigheid ” bestaat.

    http://www.zita.be/1941663_groene-ufo-gespot-boven-ons-land-oproep.html

    Like

  57. vederso zegt:

    @ satiricon. Ik zit nog bij te komen van het feit dat 40 % van de PVV-aanhang in 2010 nu is thuisgebleven of strategisch heeft gestemd. Geef me aub nog een tijdje.

    Like

  58. satiricon zegt:

    @ vederso 16:03

    Begrijp volkomen uw gemoedstoestand.Binnenkort zijn er in Belgiëmadad gemeenteraadsver-
    kiezingen. Ik nodig u uit tot een wandeling in Gent waar op 60% van de aanplakborden van die vervloekte S.p.a. Socialisten een grijnzende moslim of moslima ons aanstaart. Afschuwelijk.
    Bepaalde partijen verkopen in dit land zelfs hun eigen moeder uit kies-winstbejag!
    Daarom ook dat ik, hoe kleinschalig het ook moge zijn, probeer ” iets ” te doen om, al was het maar druppelgewijs, schade te berokkenen.Daarom en enkel en alleen daarom het ” think – tank ” idee. Ik probeer er tijdens het volgende week-end meer uitgebreid op terug te komen.
    Nihil obstat.
    prettige avond nog

    Like

  59. vederso zegt:

    @ satiricon. Schrijf een artikel misschien?

    Like

  60. satiricon zegt:

    @ vederso

    Goed idee ! probeer ik.

    Like

  61. E.J. Bron zegt:

    @satiricon

    Inleveren via de “contact”- knop in de balk onder de header!!! 😉 😀

    E.J.

    Like

  62. satiricon zegt:

    @E.J. Bron

    Doe ik. Zal eerder zaterdag a.s. of zondag zijn.
    Prettige avond,

    Like

  63. Jan zegt:

    “Mevrouw Özgül heeft een religieus gevoelskwetsuur en u komt met een Rode-Kruis-koffertje aankakken?

    Like

Plaats een reactie