EU-all inclusive affiche “EUROPE4ALL” bevat communistische hamer en sikkel…..

Tundra Tabloids: Deze mensen zijn slecht. Ze weten precies wat ze doen, het is niet allemaal een stelletje toevalligheden, de “voormalige” communisten zijn terug in actie onder het mom van een nieuwe en verbeterde “Europese Unie van Socialistische Republieken”. Of u wilt kibbelen over de vraag of ze Fabian, sociaaldemocraat of marxisten/socialisten zijn, het maakt niet uit, ze zijn voor mij allemaal totalitairen.

Beëindig het EU-project eens en voor altijd en focus op het bouwen van echte democratische natiestaten die zich richten op een beperkte overheid, brede spreiding van de politieke macht en de verdediging van het vrije markt kapitalistische systeem. U hebt geen mammoet Pan-Europese Unie nodig om u te beschermen tegen geweld tussen de staten, omdat democratieën, wat betekent vrije pluralistische democratieën op basis van de beginselen van de rechtsstaat, niet tegen elkaar ten strijde trekken. Daniel Hannan (lid Europees Parlement) hieronder windt er geen doekjes om.

http://tundratabloids.com/2012/10/eu-all-inclusive-poster-europe4all-includes-communist-hammer-and-sickle.html

U dacht dat het hele ‘EUSSR’-gedoe overdreven was? ​​Kijk eens naar deze poster. Ik vond altijd het gebruik van de EUSSR-troop vervelend, maar nu…..

Kijk eens ​​goed naar deze reclameposter. Valt u iets op? Naast de symbolen van het christendom, het Jodendom, het jainisme en ga zo maar door vindt u een van de slechtste emblemen die de mensheid heeft bedacht: de hamer en sikkel.

Drie generaties lang betekende het insigne van de Sovjetrevolutie armoede, slavernij, marteling en dood. Het versierde de mutsen van de Tsjeka’s die ’s nachts kwamen. Het openende en sloot de propagandafilms die de hongersnoden verborg. Het maakte reclame voor de volksrechtbanken waar slachtoffers van zuiveringen en showprocessen werden veroordeeld. Het fladderde boven de heropvoedingskampen en de goelags. Voor honderden miljoenen Europeanen was het een symbool van buitenlandse bezetting. Hongarije, Litouwen en Moldavië hebben het gebruik ervan verboden en de verschillende voormalige communistische landen willen dat het wordt behandeld op dezelfde manier als nazi-insignes.

Maar hier staat het op een poster in de Europese Commissie, reclame voor de morele blindheid van zijn auteur (ik hoop dat het is wat het is, in plaats van slepende nostalgie). Dit bolsjewistische zegel viert de ideologie die in strikte numerieke termen moet worden gerekend tot de meest moorddadige ooit bedacht door onze soort. Dat het dag na dag onopgemerkt kan worden doorgegeven in de wandelgangen van Brussel is misselijkmakend.

Bron:

http://blogs.telegraph.co.uk/news/danielhannan/100185609/you-thought-the-whole-eussr-thing-was-over-the-top-have-a-look-at-this-poster/

Auteur: Daniel Hannan

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, EU. Bookmark de permalink .

14 reacties op EU-all inclusive affiche “EUROPE4ALL” bevat communistische hamer en sikkel…..

  1. Aegolius cs zegt:

    Een islamitisch, communistisch, Joods of ying/yang fractal: was het maar zo meetkundig duidelijk voor het aardse gebroed dat bij voortduring “verheven” zou moeten worden.

    Like

  2. Ik kan mij vergissen qua tellen maar waarom wordt ik voor mijn gevoel verwezen naar het boek van Douglas Adams ‘The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’ waarin het antwoord op de vraag ‘op het leven, het Heelal en de Rest’ 42 is?

    Of draaf ik nu een beetje te ver door?

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Goed gedaan Vederso. De maskers zijn gevallen, de EUSSR is zo COMMUNISTISCH als de pest!
    O ironie, het was Dhr. Gorbatsjov voormalig leider van de USSR, op bezoek in Europa, hoorde van dit heilloze plan EU- een opzetje van Kohl en Mitterand- en dat hij zei: ” Wij zijn gestopt met dat heilloos ( communistisch) experiment, en jullie beginnen eraan”. Hoe treffend!

    Like

  4. Het lijkt me echt niet dat de EUSSR het antwoord op Alles is!

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    @Pieter Veenstra 17.28. uur, neen Pieter de EU is voor ONS de HEL!

    Like

  6. Jan zegt:

    Eens zien. Ik zie de torii van het Shintoïsme, het Dharma-wiel, de trishula van Shiva, de Chamsa (Hand van Mirjam) en ik weet wel zeker dat niemand van de EU’ers in Brussel ook maar iets afweet van de symboliek. Aangezien in Brussel het schorem van ’68 zit, dus allen socialisten (minder dan heidenen), menen zij toch goede sier te moeten maken met het Judaïsme en het Christendom.

    Een afbeelding van een supernova was treffender geweest: http://www.wetenschap24.nl/.imaging/stk/wetenschap/zoom/media/wetenschap/noorderlicht/artikelen/2010/August/43867996/original/43867996.jpeg

    Like

  7. V.K. zegt:

    -waar is het symbool v/d verlichting?
    -waar is het symbool van de goddeloze?

    Like

  8. Deze was als logo beter geweest:

    Like

  9. Jan zegt:

    En daar gaan de fascisten al, naar Iran om de voeten van Ahmedinejad te likken:

    EU parliamentarians to visit Iran despite Israeli pressure to cancel
    The team will be headed by the President of the European Parliament-Iran group, Finland Greens MEP Tarja Cronber.
    http://www.timesofisrael.com/eu-parliamentarians-to-visit-iran-despite-israeli-pressure-to-cancel-the-trip/

    Like

  10. daiyu-ninja zegt:

    Tom Hendrix 17:36.
    We hebben nu twee grote hellen op aarde. De islamitische hel en EU hel.
    Ik word er misselijk van.

    Like

  11. Jan zegt:

    Waarom de EU de ster van David heeft afgebeeld is een raadsel aangezien het EP een antisemitische club is*. Zij hanteert namelijk een dubbele standaard wat het begrip ‘antisemitisme’ betreft.
    In ‘EU Working Definition of Anti-Semitism’ treft men de volgende regel aan:
    “Applying double standards by requiring of it a behavior not expected or demanded of any other democratic nation”

    Klik om toegang te krijgen tot as-workingdefinition-draft.pdf

    En dus gaan leden van het EP over tot het oproepen producten uit Israël te boycotten wegens vermeende bezetting van grond. Wel ageren tegen Israël, maar niet tegen Turkije of Marokko die de Westelijke Sahara bezet houdt.

    * ook al omdat de EU geld geeft aan de bende van Abbas waarmee wapens worden gekocht gebruikt tegen Israël en het westen en dus haar eigen moordenaars financiert en stimuleert.

    Like

  12. Tom Hendrix zegt:

    De EU zijn gore kontlikkers van de ISLAM, niet meer of minder! En SCHULZ, deze Obergruppenführer, werd terecht door BERLUSCONI uitgemaakt voor KAMPBEWAKER! Deze waardeloze LINKSE TROL, verkoopt zijn VOLK en VADERLAND zonder met de ogen te knipperen!

    Like

  13. Wie had dit verwacht? De Nederlandse media lijkt dit absoluut niet willen te melden tot op dit moment:
    http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20121022_00343721

    Like

Plaats een reactie