Live: Geert Wilders spreekt in Malmö

De Zweedse Free Press Society heeft grote moed getoond in het naar Malmö, Zweden, uitnodigen van de Nederlandse politicus Geert Wilders. Grote moed, omdat Malmö zwaar wordt belast door de islamitische immigratie, tot het punt waar de stad, naast de normale immigratie gerelateerde problemen, voor Joden niet meer veilig is om in te leven.

Live streaming van Geert Wilders begint op zaterdag 27 oktober om 14:00 uur. Omdat de Antifa haar deelname heeft aangekondigd, willen we eerder met streaming beginnen, om 13:00 uur, om hun straatactivisme te laten zien en om alle geweld dat zij kunnen veroorzaken te documenteren. Stem zaterdag 27 oktober af op 13:00 uur voor de laatste ontwikkelingen (zie link beneden naar livestream!)

Geert Wilders zal spreken over de huidige stand van zaken in Nederland, Europa en de wereld in het algemeen, met bijzondere nadruk op de vrijheid van meningsuiting, de bescherming van de seculiere rechtsstaat en hoe de democratie te beschermen tegen de uitdagingen van de islam en de sharia.

Van linkse extremisten worden protesten tegen deze bijeenkomst verwacht, die zij als beledigend beschouwen voor alle moslims en enig geweld mag worden verwacht. De Zweedse politie  echter zal naar verwachting de linkse extremisten onder controle weten te houden, ervoor zorgend dat de bijeenkomst zonder gevaar voor de deelnemers kan plaatsvinden.

Bronnen:

http://europenews.dk/en/taxonomy/term/23 (link naar livestream-video!!!)

http://www.tryckfrihet.com/biljetter-kvar-till-geert-wilders-forelasning/

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Geert Wilders, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Live: Geert Wilders spreekt in Malmö

  1. Tom Hendrix zegt:

    Nou, gezien het bukken voor de ISLAM en de LINKSE gezindheid aldaar, verwacht ik grote rotzooi in Mälmo.

    Like

  2. G.Deckzeijl zegt:

    Voor alle linkse IDIOTEN: http://tinyurl.com/7zl4y95
    Moslimvriendje Frans Timmermans wordt waarschijnlijk min.v.BuZa.
    Kijk op AP voor meer info.

    Like

  3. Peter Selie zegt:

    Persoonlijk ben ik er mee gestopt met het afvragen wat deze slinkse, socialistische op communistische leest geschoeide landverraders eigelijk mankeren, zijn ze het niet eens dat zij deel uitmaken van een kapitalistische samenleving? En geen vermogen genoeg hebben om als zonnekoningen te leven, dan moet iedereen maar even veel/weinig hebben. Of gaan ze van het standpunt uit dat de maatschappij verrot is en op een slinkse manier eerst kapot gemaakt dient te worden door het importeren van stemvee en andere gelijkgestemde ellende, dan vervolgens opgebouwd dient te worden volgens hun misselijke ideologie, zo dat een haatbaard die uit zo een rif raf land geïmporteerd is en jou wijk woont als beste vriend gezien dient te worden en jou en je gezin probeert hun 1400 jarige oude stink cultuur en gebruiken op te dringen. Frans Timmermans is dan in de ogen van deze landverraders partij ook de ideale dhimmi om ons land verder in het alles verstikkende moslim poel van ellende te trekken, zodoende komt het kalifaat steeds duidelijker in zicht.

    Like

  4. G.Deckzeijl zegt:

    Waarschuwing!
    http://www.telegraaf.nl/buitenland/13123438/__Al-Zawahiri_wil_ontvoeringen__.html
    (wanneer gaan ze die KLOOTZAK eens een keer ontvoeren??)

    Like

  5. G.Deckzeijl zegt:

    Nog meer nieuws uit Zweden. Ze hebben niet genoeg om in de fik te steken. Nou, dan heb ik nog wel een leuk ideetje…
    http://www.hln.be/hln/nl/2764/milieu/article/detail/1524507/2012/10/27/Zweden-zitten-zonder-afval.dhtml

    Like

  6. Lucky9 zegt:

    Malmö is het Zweedse exponent van een pan-europese islamitische infectie. Goed uitgekozen Geert!

    Like

  7. G.Deckzeijl zegt:

    Nog geen filmpjes van doen en laten van linkse idioten in Malmö te zien…
    http://www.knack.be/nieuws/belgie/de-wever-dient-klacht-in-na-varkenskop-op-oprit/article-4000199822735.htm

    Like

  8. louis-portugal zegt:

    Goedzo Wilders hou ze maar aan de gang dat crapule.
    Gerrit ik sta ervan te kijken dat die haatbaard zijn bek nog altijd open kan doen.

    Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    @Peter Selie 10.15. uur, precies zo is het Peter, en niet anders!

    Like

  10. G.Deckzeijl zegt:

    Was tussen 13 en 14 uur niets van te zien, ondanks de live verbinding.
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/13124090/__Demonstratie__tegen_Wilders__.html
    Geluid is trouwens BERESLECHT, zal ongetwijfeld in betere kwaliteit op YT verschijnen.

    Like

  11. Tom Hendrix zegt:

    @G.Deckzeijl 14.22. uur, beste Gerrit in mijn eerste reactie had ik het al voorspeld. De gore, vuile linkse huichelaars halen weer alles uit de kast, om de toespraak van Wilders te versjteren! Links meent het ALLEENRECHT op vrijheid en democratie te hebben! ROOD ga toch helemaal DOOD (KOTS).

    Like

  12. Peter Selie zegt:

    @Tom Hendrix zegt:
    27 oktober 2012 om 14:32

    Tsa Tom het NOS je weet wel met de rode O die zijn ook heel erg selectief bezig.

    Like

  13. Tom Hendrix zegt:

    @Peter Selie 15.21. uur, inderdaad Peter. Ik noem deze omroep ook “de ROOIE RAAP”. Samen met de zenders 1,2,3 zijn het HOEREN voor LINKS en de gevestigde BELANGEN. Zelf kijk ik nog amper naar de nederlandse zenders, of het moet een wielerwedstrijd zijn waar ik interesse in heb, verder kijken mijn eega en ik via de schotel meestal naar buitenlandse zenders. Ons hele bestel Peter is inmiddels geinfiltreerd door de RODEN.

    Like

  14. daiyu-ninja zegt:

    MALMO – ongeveer 200 mensen hebben zaterdagmiddag in de Zweedse stad Malmö gedemonstreerd tegen de komst van Geert Wilders. Voor zijn komst gooiden betogers eieren naar het gebouw waar Wilders zou spreken. Ze zongen onder meer ,,geen racisten in onze straten”.

    Onbegrijpelijk.
    Juist in Malmo verzieken islamisten het leven van de Zweden. Vrouwen/meisjes worden aan de lopende band verkracht, gebouwen en auto’s worden dagelijks in de fik gestoken, dag in dag uit worden winkeliers en autochtonen beroofd, Joden zijn daar weggetreiterd, de vervuiling en verloedering van de straten is verschrikkelijk en mensen worden om niks in elkaar geslagen..
    Ze zien met eigen ogen dat moslims de boel verzieken.
    En dan NOG gaan ze het opnemen voor degen die de oorzaak zijn van de ellende!
    Het is niet te bevatten dat mensen zich tegen een man, ‘G.W ” verzetten, die juist een einde wil maken aan deze verschrikkelijke situatie.

    Like

Plaats een reactie