VIDEO: Syrië – vermoedelijke executie van Armeniërs


Een van de meest bekeken video´s op het Russische internet van de afgelopen dagen toont schokkende beelden van een vermoedelijke massa-executie in Syrië. De daders zijn waarschijnlijk islamitische extremisten uit de Syrische oppositie, die gelieerd zijn aan Al Qaida. De slachtoffers zijn leden van de christelijke Armeense minderheid, die grotendeels de huidige regering ondersteunt. Als plaats van het gebeuren wordt de Syrische stad Kesab aangegeven. Deze wordt inderdaad grotendeels door Syrische Armeniërs bewoond en bevindt zich in de nabijheid van het op dit moment door radicaalislamitische rebellen gecontroleerde gebied in het noorden van het land. In Noord-Syrië woont een grotere Armeense minderheid.

De overige details uit Russische online-media, zoals de internetzender LiveNews.ru, zijn voor ons niet te controleren. Omdat er in Duitsland (Nederland!) echter helemaal niet over het incident wordt bericht – het gaat bij de vermoedelijke daders immers om diegenen die tegen de boze dictator vechten – willen we de video toch laten zien. Want in ieder geval de plaats en de tijd van het gebeuren klinken plausibel. Volgens de Russische presentatrice is de video echter niet geschikt voor mensen met zwakke zenuwen.

Bron:
www.russland.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Armenië, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Syrië – vermoedelijke executie van Armeniërs

  1. Tempelier. zegt:

    Doorsturen naar Obamahama, fijn als je bewapend wordt door de U.S A

    Like

  2. Charles Martel zegt:

    Alleen varkens zijn daartoe in staat. Luister goed naar het gebrul op de achtergrond.

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Hoe teergevoelig! Nou, ons maak je niet meer zo gauw van de wijs!
    We mochten hier tenslotte ook al de executie van die drie vrachtwagenchauffeurs aanschouwen nadat ze zomaar uit hun trucks waren gehaald en minuten lang om hun leven gesmeekt hadden,allemaal op video!
    Drie is natuurlijk minder dan dit, maar…..Wat werd er ook weer ooit gezegd in “De bezetting?”Getallen, getallen, wat zeggen zij? Elk van hen was een mens!

    Like

  4. roger catrysse zegt:

    Dat staat ons ook te wachten en het zal er sneller zijn dan we denken

    Like

  5. rob caffa zegt:

    En dat volk moeten wij mee leven , please laat ze allemaal terug kruipen in hun hollen

    Like

  6. M.A.L. Sion zegt:

    Wat is in wezen nu eigenlijk het verschil met een rij kruisen in Iran waaraan homo’s zijn opgehangen? Al Qaeda? Het vrije door de westerse machten bewapende Syrische oppositie?
    Het is allemaal één pot islamitische, sharia-nattigheid.
    Ontmasker de islam als een criminele organisatie en verbied ze in Europa, te beginnen in Nederland.

    Like

    • Q zegt:

      Ik vind het een prima idee M.A.L. Sion. Om dat voor elkaar te krijgen zullen we echter eerst de vriendjes die dit soort onmensen steunen met wapens, geld, en van alles en nog wat het leven onmogelijk moeten maken.

      En dat is toch echt onze eigen overheid. Zij steunen dit soort barbarij willens en wetens.

      Dus,
      als we dit willen voorkomen in ons eigen land

      dan zullen we eerst onze eigen overheid aan moeten pakken.
      Dat hoeft voor mij niet net als in de video.
      Een net tribunaal, en een goede guillotine is wel zo netjes.

      Like

    • Driek zegt:

      @Sion schrijft: Ontmasker de islam als een criminele organisatie en verbied ze in Europa, te beginnen in Nederland.

      Maar hoe krijgen we die criminele bewindslieden zover dat ze de islam gaan verbieden? weliswaar de enige oplossing, maar die lui zijn besmet door het islamvirus, ze blijven het een vredelievende godsdienst vinden, en daar valt niet tegenop te lullen.

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @ Driek: 22.28. uur, op 3/4. De criminele bewindslieden zijn zeer verslaafd aan het pluche!
        Daar komt geen enkele oplossing van, niet een!

        Like

  7. guusvelraeds zegt:

    Bedenk goed dat de islam het dragend raamwerk is van al deze moordpartijen. Als er in een gebied of land voldoende islam aanwezig is komt het geweld tegen andersdenkenden altijd en onverbiddelijk bovendrijven. Geloof gemotiveerd geweld is de drive van de islam. De haat en geweld leerstellingen van de islam en de implementatie hiervan door diverse islamitische groeperingen bij de een meer bij de ander minder leveren in een continu proces brandstof voor de meest liederlijke moorden. Deze liederlijke moorden voeden opnieuw het voortbestaan van de islam omdat ze de handel en wandel van de profeet doen herbeleven herbevestigen en bestendigen. Wanneer gaat dat eindelijk eens in de koppen van de diversiteit minnende elite doordringen. Diversiteit op zich, prima geen moeite mee. Maar hou de moslim er alstublieft buiten. Moslims kunnen beter in hun eigen moslimlanden te blijven, daar kunnen ze elkaar naar hartenlust uitmoorden. Oh ja, voordat ik het vergeet, ex moslims zijn natuurlijk van harte welkom. Belijdende moslims liever niet want het vuur van de gewelddadige jihad kan elk moment in hun bestaan losbarsten en ingevolge daarvan is de zogenaamde gematigde islam een misplaatste uitvinding van islam apologeten. Wil je wel moslims toelaten in je land dan zul je de plicht op je moeten nemen hen voortdurend te monitoren op verbale en non verbale geloofsgerelateerde gewelddadige initiatieven. Dat dit een sociale en economische investering van vanjewelste is wordt langzaam steeds meer duidelijk in ons land.

    Like

  8. Tom Hendrix zegt:

    @ GuusVelraeds: 22.14. uur. Prima uitgelegd Guus. Wat mij betreft zijn de EUSSR, de MUZELMAN OBAMA, en onze eigen laffe regering, schuldig aan deze gang van zaken. MOSLIMS zullen NOOIT sporen met onze SAMENLEVING, nooit en nergens in onze Europese landen!

    Like

  9. Hoe wreed zijn de moslims? Ik loop het liefst met een boogje om ze heen. Net zoals zij met een boogje om mij en mijn hond (wolfshond) lopen. Vertrouwen doe ik ze voor geen cent, zelfs de schijnbaar ‘gematigden’ niet want ik heb gelezen van Syrische christenen dat je moslimvrienden tijdens een burgeroorlog je ergste vijanden worden!

    Like

  10. Breget zegt:

    Wat mij altijd opvalt is dat die slachtoffers er altijd zo stil en gelaten bij zitten en alles kalm ondergaan zou de doods zo een welkome gast zijn?

    Like

    • BertG. zegt:

      Misschien de stille hoop dat je gespaard blijft als je je maar rustig houdt?
      Uiteindelijk is het een verloren hoop maar dat zie bij ieder executie filmpje.
      Schreeuwen en in opstand komen terwijl er een geweer op je kop staat is dan ook vrij zinloos geworden. Je weet dan dat je de 1ste zal zijn die dood gaat.

      Like

    • Hun geloof maakt ze onbevreesd voor de dood, ze bidden!

      Like

  11. Jaantje zegt:

    Dit lijkt heel veel op wat er in Joegoslavië is gebeurd ook daar werden massagraven aangetroffen met het verschil dat de Serviers de schuld kregen want wij werden nog in het ongewisse gelaten met de verklaring dat moslims toch geen moslims zouden vermoorden….

    Like

    • De God van de moslims (Allah) (Satan) is het tegenovergestelde van de God van de christenen (JHWH) (Jahweh) (JHVH) (Jehovah). Zoals haat en liefde. Moslims vermoorden elkaar ook graag al is het alleen maar om de Joden, christenen, ongelovigen en het hele Westen de schuld te geven!

      Like

  12. Jan Van zegt:

    “Volgens de Russische presentatrice is de video echter niet geschikt voor mensen met zwakke zenuwen.”.
    Daar ben ik er géén van…, maar ik kick er niet op, dus… ik kijk niet, wil er niet aan wennen….

    Like

  13. de islam moet in het vrije westen gewoon verboden worden en eventueel moeten radicale moslims snel worden gedeporteerd naar landen waar zij thuis horen!

    Like

  14. Jan zegt:

    Al Qaeda-linked jihadists accused of hanging victims on crosses
    http://www.foxnews.com/world/2014/04/29/al-qaeda-linked-jihadists-accused-hanging-victims-on-crosses/

    (Mijn zegen hebben zij om elkaar af te maken)

    Like

Plaats een reactie