Erdoğan zegt dat de Turken Amerika ontdekt hebben en daarom van hen is

Screenshot_14

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Het Turkse staatshoofd herinnert steeds opnieuw aan de voormalige Roemeense dictator Ceaucescu. Niet alleen, omdat hij voor zichzelf een gigantisch, smakeloos paleis laat bouwen, maar omdat hij zichzelf en zijn Turken met zijn uitspraken steeds belachelijker maakt voor de wereldgemeenschap. Zijn nieuwste uitspraak:

Nog voor Columbus: Erdoğan zegt dat de moslims “Amerika ontdekt” hebben en wil in Cuba een moskee bouwen.

“De religie van de islam was al voor Columbus wijdverbreid”, zei het Turkse staatshoofd tegen zijn toehoorders op de eerste bijeenkomst van Latijns-Amerikaanse moslimleiders in Istanbul, aldus Hürriyet Daily News.

“Islamitische zeelui kwamen al in 1178 op de kust van Amerika aan. In zijn dagboek refereerde Columbus al aan het bestaan van een moskee op de top van een berg in Cuba.”

Rt.com

We wilden oorspronkelijk afsluiten met een grap, maar dat zou de pointe teniet doen. Als Erdoğan op zekere dag in de hel komt, zal hij ook ontdekken dat ook daar de moslims de eerste ontdekkers waren en dat zij daar al een moskee gebouwd hebben.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Historie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

59 reacties op Erdoğan zegt dat de Turken Amerika ontdekt hebben en daarom van hen is

  1. Gemelos zegt:

    DE MEXICANEN ZIJN GEEN NEDERLANDERS, LAAT HIJ HET MAAR PROBEREN !!!!!

    Like

  2. Gemelos zegt:

    SORRY, IK BEDOEL CUBANEN !!!!!!!!!!!!!

    Like

  3. Hoogmoed komt altijd ten val…… Kijk maar even in de toekomst naar onze eigen politici, het zal niet lang meer duren.

    Like

  4. delamontagne zegt:

    Ik las in de krant verder o.a.:
    ” In zijn toespraak zei Erdogan wel dat hij met Cuba wil praten over het bouwen van een dergelijke moskee langs de Cubaanse kust, omdat dat volgens hem helemaal niet zou misstaan.”
    Als er in die regio landen zijn die niets met islam te maken willen hebben, is het wel Cuba.
    Hoe verzint die kerel het.

    Like

    • delamontagne zegt:

      als het WEL waar blijkt te zijn, moet het Gedenk-Kruis op San Salvador natuurlijk onmiddellijk door een Minaret worden vervangen.

      Hij zal wel geinspireerd zijn door die “leugen”toespraak van Erbama over de weldaden die de moslims vanaf 1806 aan America toe-bedeelde.

      Like

      • Harry zegt:

        Dan vraag je je af hoe ze zich zó hebben kunnen vergissen …………..

        Maar of de Castro’s de bouw van een moskee nou tegen zullen houden ? Het blijven wel socialisten , immers ?
        M.a.w. onberekenbare smeerlappen .
        Voor ons westerlingen waren ze minder tolerant . Heb daar gewerkt ( Matanzas ) en er stond dag en nacht een politieauto voor ons hotel met vier man in burger er in . Als je een eindje ging wandelen , had je er altijd minstens één achter je aan .
        Zelfs als je een ijsje ging kopen stonden ze achter een struik te loeren !
        Als je een taxi nam , werd je gevolgd .
        Het was een prachtig land , totdat die rottige communisten/socialisten de macht grepen .
        Eeuwig zonde !

        Like

  5. janfreak zegt:

    Erdogan begint steeds meer op dat mannetje met die tandenborstelsnor te lijken.

    Like

  6. Vrije Burger zegt:

    Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
    Inderdaad daar doet hij aan denken: aan graaf Drakula. Was de naam kwijt!

    Like

  7. Laat mij niet lachen.De eerste krant in istanbul was een armeense.
    De islamisten/turken gebruikten toen de arabische alfabet,waardoor ze waarchijnlijk niet eens een drukkerij hadden.

    Like

  8. Hoezo islamisering van de wereld? De christenen in Spakenburg heb ik 20 jaar tevergeefs gewaarschuwd voor de valse ‘profeet’ Mohammed en voor Satan de Duivel (Allah), de Inspirator van Mohammed. En voor hun volgelingen (de heidenen en goddelozen)! De Spakenburgers zagen Mohammed gelijk aan Jezus, en Allah gelijk aan de Heer en moslims als gelijken!???

    Like

    • Cathja zegt:

      Is dat echt waar…?

      Like

    • Vrije Burger zegt:

      Ik dacht dat die Spakenburgers zo bijbelvast waren?

      Like

      • De Spakenburgers zijn net zo bijbelvast als het CDA en de CU… net zo bijbelvast als Minister Donner (CDA) die vond dat de Sharia voor 90% gelijk is aan de Nederlandse wetgeving!?

        Geliked door 1 persoon

      • Vrije Burger zegt:

        Ik denk dat deze ‘bijbelvastheid’ van selectieve aard is 😉

        Like

      • Beste Vrije Burger; wat bedoel je met selectief? Kieskeurig, moeilijk, veeleisend of iets anders? Je kunt ook zeggen dat de Spakenburgers met hun ‘bijbelkennis’ geestelijk blind zijn voor de waarheid! Dat was ook de reden dat mijn vader en ik contact zochten met Jehovah’s Getuigen. Omdat Spakenburgers met hun bijbelkennis achterlijk overkomen! Ze denken dat er niks nieuws is achter de horizon! Ik denk, Vrije Burger, dat je met selectief ‘bekrompen’ bedoelt.

        Like

      • Vrije Burger zegt:

        Zo zou je het kunnen benoemen. Maar wat ik bedoel met ‘selectief’ is dat er vaak bijbelpassages worden gebruikt die het standpunt van de gemeente of kerk van toepassing moeten ondersteunen. En dat er andere passages zijn waar geen of weinig aandacht aan wordt besteed.

        Like

      • Ja, Vrije Burger, dat klopt! Ze verdraaien passages. Moslims doen dat ook. Die zeggen bijvoorbeeld dat Jezus en andere profeten van de bijbel moslims waren. De kerken huichelen met de moslims mee en veroordelen Geert Wilders en zijn aanhangers als haatzaaiers. De kerken aanbidden een drie-eenheid (Zien Jezus, de Heilige Geest en zelfs Maria als God)!? Terwijl er maar één God is, JHWH of JHVH (Jahweh of Jehovah)! De kerken, Jehovah’s Getuigen en natuurlijk de moslims zien over het hoofd dat het laatste boek van de bijbel, De Openbaring, drie of vier keer over de valse profeet spreekt. Die valse profeet heet Mohammed! Niemand durft dat te benoemen uit religieuze hoek!? Ik wel!!!

        Like

      • Vrije Burger zegt:

        Ik denk dat je gelijk hebt: zelf ben ik niet actief in enig kerk- of religieus genootschap, maar lees wel eens de bijbel. En als daarin wordt gesproken van de valse profeet of profeten, dan denk ik ook eerst aan Mohammed, maar ook aan een reeks anderen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan Joseph Smith oprichter van de Mormoonse kerk, Charles Taze Russel oprichter van het Wachttoren genootschap, Ellen Gould White van de Zevende Dag Adventisten, diverse oprichters van media mega kerken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar Mohammed is wel de grootste want de meest invloedrijke in de geschiedenis gebleken. En er bestaat geen enkel genootschap die het heilsmonopolie bezit!

        Like

  9. stellingsma2010 zegt:

    Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
    grootheidswaanzin ten top !!!

    Like

  10. Kraftavilqa zegt:

    LOL wat een lul. Alsof muzels ooit in staat geweest zouden zijn iets anders dan rottigheid te ontdekken / uit te vinden.

    Like

  11. Joost Visser zegt:

    De overwinnaar herschrijft de geschiedenis.

    Like

  12. Claudia M. zegt:

    Des te langer sommige “leiders” aan de macht zijn, des te gekker ze lijken te worden… Ook al dat belachelijke megalomane paleis van meneer en nu dit weer. Hopelijk ziet de Turkse bevolking dit ook en sturen ze hem een poosje exit…

    Like

  13. Tom Hendrix. zegt:

    Erdogan is niet alleen een islamitische dictator, maar ook een krankzinnige, om deze uitspraken te doen. Hij begint steeds meer op de “bloksnor”, Hitler te lijken!

    Like

  14. Jantje Beton zegt:

    444 miljoen voor paleis Erdogan

    De Turkse president Tayyip Erdogan heeft een nieuw presidentieel paleis, dat vele malen groter is dan het Witte Huis van de Amerikaanse president Obama of het Elysée van de Franse president Hollande. Hij gaat verhuizen naar een immens complex in Ankara, dat 444 miljoen dollar zou hebben gekost.

    Het Witte Paleis, Ak Saray in het Turks, is gebouwd op 300.000 vierkante meter grond. Het zou daarmee het grootste presidentiële paleis ter wereld zijn. Het is even groot als het megalomane ‘volkspaleis’ dat de beruchte Roemeense dictator Ceausescu in de nadagen van zijn bewind liet bouwen.

    Het nieuwe onderkomen van Erdogan is 27 keer groter dan het Elysée Paleis, en zelfs meer dan 50 keer groter dan het Witte Huis in Washington.

    De bouw van het Witte Paleis heeft in Turkije voor behoorlijk wat opschudding gezorgd. Erdogan is van alle kanten tegengewerkt, maar zette de bouw toch door. Hij negeerde verschillende bevelen van de rechter om te stoppen. “Laat ze het gebouw maar vernietigen, als ze daar de macht voor hebben. Ze willen het wel stoppen, maar dat kunnen ze niet. Ik zal het openen en ik ga erin zitten.”

    Like

  15. de 13de imam zegt:

    En de joden waren eerder in het Midden Oosten dan de moslims. Dus oprotten met die tapijtvreters, dit is joods gebied! Idem voor Turkije en zeer zeker voor Europa.

    Like

  16. Theresa Geissler zegt:

    Nou, ik zou zeggen: Laat maar raaskallen: Hij zal de eerste niet zijn, die op die manier aan z’n eind gekomen is!
    Eeeehhhh……Turkije zou hiervoor natuurlijk wèl prompt uit de NAVO gezet moeten worden……

    Like

  17. wouteenhoorn zegt:

    En mijn oerouders hebben met Petrus geknikkerd en die vertelde hen dat de hemel gewoon een sprookje was van een neefje van hem.

    Like

  18. kernrob4 zegt:

    Nu wil hij een moskee bouwen in Cub.
    Hij wordt nergens voor aangesproken.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Hij aapt Chroestsjow na, dat is duidelijk.
      Die wou indertijd ook een Raketbasis op Cuba. Vandaar natuurlijk.
      De sukkel vergeet echter één ding:
      Castro liet toen uiteraard de Russen (communisten) wel binnen, maar daarom juist lijkt het niet waarschijnlijk, dat ( de gebroeders) Castro nu de Túrken (moslims) binnen zouden laten.
      Als er in een halve eeuw één ding aan Cuba niet veranderd is, dan is (zijn) het wel (de gebroeders) Castro!
      Oh, en dan nog wat, Erdogan: Dat je Amerika al in handen zou hebben, wil niet automatisch zeggen, dat je automatisch ook Cuba in handen zou hebben, of omgekeerd! Stomme hond!
      Juist door tegenstand van de VS moest die raketbasis destijds weer ontmanteld worden!
      Kortom: Je kindersprookje slaat helemaal nergens op!

      Like

  19. Latraviata zegt:

    Niets nieuws, de Turken staan bekend om hun nationalistische snoeverij. Tijdens mijn studententijd heb ik een aantal jaren in Griekenland gewerkt als reisleidster (lummelen tijdens studie kon toen nog) ik maakte toen wekelijks de oversteek naar Turkije. Volgens de Turken waren alle belangrijke uitvindingen en gebeurtenissen Turks, de eerst maanlanding, het dialyse apparaat, de eerste harttransplantatie etc. allemaal Turks.

    Like

    • Cathja zegt:

      @ Latraviata

      Ha, dat mochten die Turken willen! Ik denk dat ze maar eens richting Israël moeten kijken, want daar wordt nogal eens het een en ander uitgevonden.
      Maar dat zal een Turk beslist niet willen horen!
      Water en vuur hè?

      Like

  20. Cathja zegt:

    Tja…., er was ook eens een imam die beweerde dat de aarde niet rond was, maar plat….!
    Daaraan kun je zien dat die man totaal niet ontwikkeld is. De onzin die hij uitkraamt komt natuurlijk ook terecht bij de ‘gelovigen’ in de moskee, die die onzin gewoon overnemen. Het enige waar ze wél in uitblinken is het stipt naleven van wat er in hun haatboek -de koran- geschreven staat.
    Bestaan er eigenlijk wel ontwikkelde moslims?

    Like

  21. Pieter G zegt:

    Onzin allemaal, de VS was bevolkt met mensen die daar al 50.000 jaar geleden rond liepen.
    Dus van een ontdekking is helemaal geen sprake.
    Erdogan is een knettergekke machtswellusteling.

    Like

  22. Pure hoogmoeds-waanzin!Zal Obama trouwens leuk vinden!

    Like

  23. Willie zegt:

    Wanneer mag deze GEK eens een paar kogels koppen ?????

    Like

  24. Cj aka Elderofzyklons Blog zegt:

    Dit is op ElderofZyklon's Blog! herblogd.

    Like

  25. Theodoor zegt:

    Het volk krijgt de leider die het waard is, zeg maar net zoiets dat wij met toppertje Rutte hebben gekregen.
    Turken zijn godsdienstfanaten, zijn ze geworden in opdracht van hun god genaamd Allah. Het zal niet lang meer duren en Erdogan krijgt het profeetsignaal van de maan, het kon weleens een doorlopende natte droom van hem te zijn.

    Like

  26. maria zegt:

    JE KUNT ZEGGEN WAT JE WILT MAAR IN TURKIJE LEZEN ZE NOG HEEL GRAAG HEEL VEEL SPROOKJES.

    Like

  27. windwens zegt:

    Deze griezel heeft Stalin trekjes hij sluit de pers op, laat volk vermoorden die niet van zijn repliek gediend is. Heeft dezelfde grootsheid ideeën die grenzen aan de krankzinnigheid. Hij heeft vast al voorproevers in huis omdat hij bang is vergiftigd te worden en vanaf nu glijd hij steeds dieper in zijn paranoide gekte en moord het halve volk van hem uit. Dat gebeurt nadat hij door de volgende Amerikaanse president uit de Navo gekickt is omdat het gevaarlijk wordt voor het hele westen. Rusland geeft nu al de voorzet en de gek kopt hem er straks gewoon in, en dan zijn de rapen gaar.

    Like

  28. Pingback: Erdoğan zegt dat de Turken Amerika ontdekt hebben en daarom van hen is | Vrije Burger

  29. Jan zegt:

    De paranoia slaat weer toe: De Gülenbeweging werkt samen met de Israëlische geheime dienst

    Erdoğan claims Gülen movement cooperates with Mossad

    President Recep Tayyip Erdoğan dropped on Saturday yet another bombshell in his incessant fight against “parallel structure,” his term to refer to the Gülen movement inspired by Turkish Islamic scholar Fethullah Gülen, declaring this time that the movement is cooperating with Israel’s intelligence agency Mossad.
    http://www.todayszaman.com/anasayfa_erdogan-claims-gulen-movement-cooperates-with-mossad_371363.html

    Like

Plaats een reactie