Klimaatminister Jetten pakte regeringsvliegtuig voor reis naar Groningen

(Door: Bart Reijmerink)

Demissionair Klimaatminister Rob Jetten pakte eerder dit jaar het regeringsvliegtuig voor een reisje naar Groningen. Hij vloog met het privévliegtuig naar het noorden van het land om daar de koning op te pikken voor een reis naar Spanje. 

Eerder dit jaar stelde Volt-Kamerlid Ernst Boutkan vragen over de mogelijke vlucht van minister Jetten naar Groningen. Demissionair premier Mark Rutte heeft recent antwoord gegeven op de vragen. Het blijkt te kloppen dat Jetten met een privévliegtuig naar Groningen vloog.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Klimaatminister Jetten pakte regeringsvliegtuig voor reis naar Groningen

  1. Julia zegt:

    Smerige hypocriete klimaat dictator. Hopen dat die omhoog gevallen idioot flink op zijn muil valt stuur hem maar met een enkele reis met een F16 naar het NAZI land de Oekraïne. |Die verwaande nitwit komt meer dan mijn keel uit. Wat heeft dat ventje nu voor een verstand van klimaat en energie met zijn studie bestuurskunde. Wat een land Nederland de stoelendans van de ministers wordt met de dag krankzinniger allemaal gasten die geen enkele know how hebben op het gebied waarop zij zijn gedropt. Hoekstr wat een giller Ondanks dat Hoekstra geen kennis, kunde en wil heeft om ‘een totale klimaatcatastrofe tegen te gaan’, wordt juist hij voorgedragen als EU-commissaris, staat in de petitie. Volgens DeGoedeZaak verdienen de inspanningen van de Europese Commissie op het klimaat- en landbouwdossier ‘een vervolg door iemand die met dezelfde kunde en gevoel voor urgentie aan het werk gaat’. De Jonge op de stoel van Minister van Binnenlandse zaken. Nog zo een flater De hoofddoelstellingen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zijn in het kort: Het waarborgen van de democratische rechtsstaat; De zorg voor een goed functionerend openbaar bestuur; De kwaliteit waarborgen van personeel en management in de rijksdienst. Het bewaken van de Grondwet. Bewaken van de Grondwet de klootzak De Jonge heeft zich schuldig gemaakt aan het schenden van de grondwet vanwege zijn misdaad tegen de mensheid en onwettige maatregelen tijdens de corona fake. En als minister van volkshuisvesting heeft hij helemaal niets van gebrouwen. Kortom wegwezen met dit soort mislukkelingen zolang dit tuig in de Tweede Kamer blijft plakken wordt het van kwaad tot erger.

    Like

  2. Ravian zegt:

    Tuurlijk, Jetten is namelijk een van die varkens die net wat ‘gelijker’ zijn dan de andere varkens.

    Het is niet voor niets “YOU will own nothing, and YOU will be happy”, en niet “WE will own nothing, and WE will be happy”.

    De enige die echt happy gaan wezen gaan de “happy few” wezen, en Robje denkt dat hij daar bij gaat horen.

    Dom Robje…

    Geliked door 2 people

    • BosscheBol zegt:

      Ik heb me lang afgevraagd waarom sommige mensen toch zo erg gezagsgetrouw zijn. Ze vallen helemaal samen met het gezag. Ze gaan denken dat ze het gezag ZIJN. Als ze even na zouden denken, zouden ze weten dat ze er niet bij horen en dat ze er nooit bij zullen horen. Maar die gedachte verdringen ze. Het is zo fijn om even het gezag te zijn, macht te hebben …

      Geliked door 2 people

  3. Andre zegt:

    Wat heeft Rob Jetten nu eigenlijk gepresteerd? Echt helemaal niets het is hetzelfde soort als Frans gehaktbal Timmermans. Of Hugo de warmtepomp verkoper.

    Groningen gaat vol open eind van het jaar. stapsgewijs dan………

    https://dvhn.nl/groningen/Stikstoffabriek-Zuidbroek-draait-alsnog-niet-volledig-op-1-oktober-28618128.html

    Maar waarom gaat deze stikstof fabriek open? Nou om het aardgas met 14% aan te lengen met het aardgas uit Groningen EN de Waddenzee. Klimaat telt even niet.

    Airproducts is eigendom van onze fijne bondgenoot de Yank.

    Like

  4. droevige mof zegt:

    Ik ben een van de weinige masochisten die naar het einde van Jetten’s inaugurele rede heeft geluisterd. Ach jeetje, Jetten, een pratende pop met ingebouwde AI die slecht geprogrammeerd is. Hoe kun je denken dat je maar iets hoeft weg te laten, bijvoorbeeld de bangmakerij, en dat mensen zo dom zijn en niet doorhebben dat het bedrog is. Afgezien van zelfingenomen ijdelheid heeft de vent geen flauw benul van wat gewone mensen denken en voelen. Op welk dieptepunt van narcisme is hij beland als hij niet vindt dat hij als klimaatminister geen binnenlandse vluchten mag maken in dat kleine land.

    Geliked door 2 people

    • LUCIA zegt:

      U heeft het over een generatie die stront verwend is, allemaal van die prinsjes en prinsesjes hadden al 10.000 foto’s voor hun 20 e en denken dat de aarde om hen heen draait en de maan en de zon ook .
      Totaal ongeschikt voor wat dan ook want prinsjes en prinsesjes werken niet, ze weten ook niets het zijn leeghoofden willen nog niet dood gevonden met een boek in hun handen.

      Schijtgeneratie is het, mede dankzij hen zijn we in de problemen, normaal is de zittende macht hartstikke bang voor jongeren ivm een mogelijke revolutie maar één ding is zeker, bij onze koninklijke generatie, hoef je daar niet bang voor te zijn, het zijn allemaal uitvergrootte lopende egootjes met kroon en op poten..En bij iedere botsing met de realiteit maken ze meer lawaai dan een barende vrouw

      Geliked door 1 persoon

  5. Vies smerig ventje !!! Ze moeten die goorlap in een drone stoppen !

    Geliked door 1 persoon

  6. karton zegt:

    Iedereen weet inmiddels toch wel dat die Jetje een héél vies kereltje is ! Keer op keer wordt dit bevestigd, óók door hemzelf ! Loopt met z’n geile kop én grote bek overal te bazuinen om toch vooral het klimaat te ontzien; goor homootje !

    Like

  7. Peter zegt:

    Genoeg schade aangericht voor de komende 10 jaar ,weg met die wokepartij .
    Wat een kafferclub . .

    Like

  8. mooinique zegt:

    Sprakeloos!!!😂🤣😂Nee hoor! De doordramPaus. DoordramPaus zorgt er zoals gewoonluck zelf weer voor dat niemand hem meer gelooft. 😂🤣😂.

    Like

  9. kruisridder zegt:

    We mogen hopen dat deze drollenduwer binnenkort niet wordt herkozen

    Like

  10. Rene zegt:

    Deze gek doet Rutte na ook zon onzeker maf lachje.

    Like

  11. joojootje zegt:

    Kijk zo heurt het, echt D66.

    Like

  12. Hovawart zegt:

    Het grote voordeel van de electrificatie is dat nog makkelijker de stekker eruit kan worden getrokken, kabinet zowel als koningshuis, want wat een cascade aan blunders van onze notabelen,

    Like

  13. LUCIA zegt:

    BWAH; ontiegelijke hekel aan die gast walgelijk gewoon. Die gozer moet je niet in een vliegtuig zetten maar op een grote ëénrichtingsverkeer groene boemerang. Eindbestemming “point of no return”.

    Verder effe off-topic, video over; https://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2023/09/burned-alive-elon-musk-demands-prosecution-for-maui-massacre-must-video-2479426.html
    Tegenwoordig wordt overal Musk naar voren gehaald, die gozer kan nog geen scheet laten of er wordt een video omheen gebouwd, echt typisch Amerikaans maar het is echt heftig wat er hier gebeurd is,,,wat ook zo typisch is, normaal wordt er geld opgehaald voor dit soort zaken… uhm niks langs zien komen, die mensen hebben helemaal niks meer en hebben van P’do-JO… rijmt lekker…700 dollar de man gekregen eenmalig… that’s it.. alles weg 700 dollar .

    Dit is misschien wat voor ome BOB ik hoorde bij zo’n prietpraatshow… amerikaanse… zo tijdens mijn schoonmaakronde, dat Putin ook hulp geboden had maar ze wisten niet zeker of het waar was

    Like

  14. Svalbard zegt:

    Ik volg al een tijdje het weer over de hele wereld. De laatste tijd zien we inderdaad heftige verschijnselen, en die worden hier door de propaganda steevast aan het klimaat gekoppeld. Ik zeg met nadruk door de propaganda, want je mag dit narratief blijkbaar niet meer betwijfelen. De leugen wordt ons gewoon door de strot geduwd. En de waarheid wil men niet horen!
    Allereerst is het klimaat een uiterst complex systeem dat voortdurend aan verandering onderhevig is. Er zijn perioden geweest dat het warmer was dan nu, o.a. tijdens een deel van de Middeleeuwen, maar ook de Romeinse Tijd was warmer. Dat wetende moet er toch een lichtje gaan branden. Hoe kunnen we nu de uitstoot van CO² aanwijzen als de oorzaak van de opwarming van het klimaat, als de Romeinse Tijd een warmer klimaat had, terwijl er veel minder CO² in de atmosfeer was?
    Of gaat men beweren dat de natuurwetten toen anders waren dan nu? Dat is wetenschappelijk gezien een doodzonde.
    Op de journaals worden steeds warmterecords breeds uitgemeten en wordt het klimaat erbij gesleept. De kouderecords afgelopen winter in het Noorden van India werden echter genegeerd, en dat snap ik wel, want dat past niet in het narratief.
    Afgelopen winter was er sneeuw in de Sahara, iets wat heel zelden gebeurt. Maar het kan nog gekker, er viel ook sneeuw in Saoedi Arabië en zelfs in de bergen van Oman!
    En nu weer extreme regenval in de woestijn van Nevada. Of wat te zeggen van extreem onweer in Odisha, in het Oosten van India, waar tientallen doden vielen. In twee uur werden 61000 blikseminslagen geregistreerd!
    In feite hebben we te maken met wat in de Bijbel de Eindtijd wordt genoemd.
    In het Nieuwe Testament wordt door Jezus gezegd dat deze tijd gekenmerkt wordt door oorlogen en geruchten van oorlogen, hongersnoden, epidemieën en aardbevingen. Lees er Matthéüs 24 maar eens op na. Jezus zegt tegen zijn discipelen dat Jeruzalem en de tempel verwoest zullen worden. Dat is in het jaar 70 van onze jaartelling inderdaad gebeurd. Als we naar de aardbevingen kijken, dan zien we de laatste jaren dat er opvallend veel aardbevingen zijn geweest, maar daaronder kan je in het algemeen ook de overige natuurrampen beschouwen. Vulkaanuitbarstingen vallen daar ook onder en tevens andere rampen zoals overstromingen, orkanen en aardverschuivingen.
    Ook is er sprake van een vreselijke verdrukking, die er nog nooit eerder is geweest

    Like

Plaats een reactie