SHARIA – MENSONTEREND EN MISDADIG…

Indonesische vrouw krijgt stokslagen ter afstraffing.

(Door: “Driek”)

In islamitische kringen is men het er over eens dat het zeer gepast is om ongehoorzame vrouwen te straffen. Symbolisch is het toegestaan de vrouw een tikje te geven wanneer zij ongehoorzaam is. De vrouw dient te gehoorzamen aan de man. Daar is geen enkele twijfel over.

In de islamitische visie op vrouwen wordt er enorm veel waarde gehecht aan het feit dat de islamitische vrouw bedekt moeten zijn. Dit kan zijn een hoofddoekje of een boerka, waarbij de bedekking van het gezicht volledig is. Dat is nodig om de mannen te beschermen tegen de verleiding van de vrouwen en de vrouwen tegen de vuige lusten van de mannen. Tevens is de bedekking van de “islamisten” een politiek symbool dat de onderwerping aan de sharia symboliseert. Daarmee toont zij de verbondenheid aan de orthodoxe islam.

De vrouw moet een grote beperking in haar fysieke vrijheid accepteren, omdat de man anders zijn seksualiteit niet de baas kan. Hoe de Nederlandse man dan zijn seksuele drift in de hand houdt, blijft voor mij een raadsel. Maar het allerbelangrijkste is te verhinderen dat zich de mogelijkheid van seksueel contact buiten de familiegrenzen ontwikkelt. Bij de “islamisten” gaat de bedekking van de vrouwen daarom gepaard met de strenge scheiding van jongens en meisjes en mannen en vrouwen.

Dat kan zijn op werkplekken, onderwijsinstellingen, sport- en vrijetijdsactiviteiten en in het openbaar vervoer. Fysieke aanraking tussen mannen en vrouwen is ten strengste verboden. Weer zijn het de meisjes en vrouwen die de lasten moeten dragen om deze zaken veilig te stellen. Die arme vrouwen moeten dus wegblijven van alle activiteiten die zouden kunnen leiden tot overtredingen. Dus uitgaan, sport en alle vrijetijdsactiviteiten zijn voor hen ten strengste verboden. Vrouwen in islamitische landen mogen eigenlijk helemaal niks. Ze mogen alleen vrouw zijn binnenshuis onder het toeziend oog van hun echtgenoot.

De religieuze politie houdt vrouwen nauwlettend in het oog. Is een vrouw in het gezelschap van een man die geen familielid is, dan kan ze daarvoor gestraft worden met stokslagen. Hoe bizar de verachting voor vrouwen kan worden, is te zien aan hoe de politie medeschuldig was aan de dood van veertien schoolmeisjes. Bij een brand verhinderden de agenten de evacuatie van de meisjes, omdat de vluchtende meisjes niet de voorgeschreven kleding droegen.

En dat barbaars primitieve volk haalt Nederland met honderdduizenden binnen, omdat het een verrijking zoude zijn van de Nederlandse folklore. Begrijpelijk dat die licht getinte jonge lieden uit Arabische landen de Nederlandse vrouwen als minderwaardig behandelen. Vrouwen zijn in de ogen van die woestijnbewoners gebruiksvoorwerpen waar slechts minachting voor is.

Maar misschien komen onze bewindslieden tot het inzicht dat er zich in Nederland een ware ramp voltrekt. Want Nederland wordt steeds meer onbewoonbaar voor de Nederlanders. Het volk van Michel de Ruyter wordt overlopen door islamitisch gespuis. Het aanzien van ons polderland is veranderd door lieden in djellaba, gebedshuizen en minaretten.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op SHARIA – MENSONTEREND EN MISDADIG…

  1. xzorro123 zegt:

    Very sad for the ladies….

    Like

  2. Willem zegt:

    De tegenwoordige moderne feministen zijn hier helemaal voor. De westerse man is zelf teveel gefeminiseerd en slap, die vrouwen houden nu eenmaal van een sterke dominant. In de 2de WO heulden ze met de Duitsers, het overwinnings, meest dominante gen is nu eenmaal zeer aantrekkelijk voor sommige vrouwen en een besneden piemel is ook wel interessant. Het andere artikel over steeds jongere jihadisten zegt ook veel. Arm Europa, we stevenen af op een burgeroorlog zonder weerga en dat gaat niet zolang meer duren, dit wordt een giga ramp. Met dank an onze linkse leiders

    Geliked door 3 people

  3. rhgeggink zegt:

    Simpel – grenzen van Europa potdicht…! Laat ze in die kutlanden het maar zelf uitzoeken…! Geen Islam in Europe, hoe moeilijk kan het zijn – NOT

    Geliked door 2 people

  4. karton zegt:

    Ja, dat kan je nu wel mensonterend en misdadig noemen, maar je weet niet wat die mevrouw allemaal verkeerd heeft gedaan. Ik stel me zo voor dat zij de aardappelen heeft laten aanbranden, en bovendien was ’t eten misschien niet op tijd klaar.

    Kan ook nog zijn, dat ze het ondergoed van d’r man niet naar behoren heeft gewassen en/of gestreken. Nóg veel ernstiger zou ’t zijn als zij haar blikken, heel kort, heeft gericht op haar buurman, die daarop haar echtgenoot verwittigde van ’t feit dat zij hem wilde verleiden, waarop haar echtgenoot haar een enkele corrigerende tikjes met een stokje gaf. Je weet ’t maar nooit met dat rare volk.

    Ik heb m’n echtgenote óóit wel eens “gedreigd” : “En als ik vanavond geen bakkie pleur + kano van je krijg, ontvang je later vanavond een “liefdevolle” afrossing met de knuppel !”. Een enkele keer “presteerde ze ’t om geen bakkie pleur+ kano te serveren, nu ja, de gevolgen aanvaardde ze , zonder morren !

    (bakkie pleur + kano = vrij naar oom Bobobobob !)

    Geliked door 4 people

    • hannah zegt:

      Een moslim mag zijn vrouw afranselen als hij zin heeft … het mag alleen op plaatsen waar de buitenwereld het niet ziet dus niet in het gezicht … wow !!

      Geliked door 1 persoon

      • karton zegt:

        @ hannah op 23-4-2024 om 19.46 u.

        Beste Hannah, ik heb m’n vrouw nog nóóit afgeranseld op een plaats waar de buitenwereld het wél kan zien, ik deed dat alleen maar in de schuur of in de garage en dan óók nog met de deuren dicht ! Dus de buitenwereld heeft ’t nóóit gezien, gelukkig maar.

        Like

  5. delamontagne zegt:

    …………de hand houdt, blijft voor mij een raadsel……………
    / / / 3e Alinea.

    Wat voor mij een raadsel blijft en dat ik al 10-tallen jaren niet begrijp = dat NL / EU, mensen die deze waanzin, deze ACHTERLIJKE , middeleeuwse idioterie goedkeuren, heeft toegelaten en nog steeds toelaat.

    Geliked door 3 people

    • Jackholland zegt:

      Was een paar jaar geleden aanwezig bij een islam info avond georganiseerd door een protestantse kerk. Kerk zat redelijk vol met vnl 60 plussers. Ben mezelf kapot geschrokken . Dit volk van vnl cda stemmers hadden geen enkel idee over de barbaarse smerige achterlijke levensideologie van de moslims. Ook de dominee probeerde maar naar overeenkomsten te zoeken met het christendom en wilde zo graag verbinding creëren met het islamitische tuig. Mijn kritische vragen werden niet op prijs gesteld. Dus gebrek aan kennis over islam is gewoon de grote oorzaak. Ja lieve mensen ken uw vijand ! En je ziet die eisen van de moslims steeds verder doorsijpelen, en wij achterlijke autochtone nl ers er maar aan toe geven . We moeten ze met hand en tand bestrijden voor dat het te laat is . Want het percentage moslims in nl tov niet moslims wordt door fokkerij en import gestaag groter. Wacht maar tot de islamitische partij nl wordt opgericht 90 % van de nl mossels gaat daar op stemmen . En vanwege ons democratisch stelsel krijgen ze daardoor steeds meer macht. Totdat ze zoveel macht hebben om ons democratisch met meerderheid van stemmen op te heffen , en Nederland zal omgevormd zijn tot een islamitisch kalifaat. Dit klinkt nog allemaal als een ver van mn bed show maar let op mijn woorden . Net als met de ontwikkeling van ai die steeds sneller gaat zal ook de verhouding moslims tov niet moslims steeds snellergaan kantelen in het voordeel van de moslims.

      Geliked door 3 people

      • delamontagne zegt:

        Voor Uw uitleg: *, kan niet beter.
        Het vreemde NL-gezegde:”de waarheid als ’n koe”! !, Uw betoog.
        Ik zou willen schrijven:”de waarheid als antoniem zoals de islam een achterlijke ideologie leugen is.”

        Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      delamontagne.De soldaten van allah worden sinds 2015 met miljoenen europa binnengehaald.Door de kwaadaardige globalistische elite,om de europeanen te terroriseren,te onderdrukken,en als de tijd rijp is.Af te slachten d.m.v. oorlog (jihad)

      Geliked door 1 persoon

  6. stradivotsi zegt:

    Te triest voor woorden. Men danke de vrouw dat ze kinderen moge baren.

    Anders was er niks meer. Nu die domme zandbak klootzakken die niet begrijpen

    wat het betekent een goed gezin met respekt te behandelen… Daarbij de moeder.

    Immers de Moeder is in ons civilisatie althans en overal in de wereld de “spil”

    in het gezin. De laatste roep is de roep naar MAMMA

    wat een kutvolk dat moslims

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ stradivotsi op 22-4-2024 om 20.36 u.
      Hoewel nog érg vroeg, zette jouw reactie mij aan ‘t denken. Wat is n.l. het geval ? Moeder, mamma, moedertje, allemaal woorden die iets “goeds” in zich hebben. Maar …… als wij iets willen benadrukken wat wij NIET zo goed, leuk of aardig vinden, roepen we meteen : “kut-zooi, kut-volk, kut-koning, kut-Jetten enz. enz.”

      Kut is toch écht iets “des moeders” ?
      Begrijp je hoe ik ‘t bedoel ?

      Like

      • stradivotsi zegt:

        Dat klopt, denk dat het is vanwege kort krachtig scheldwoord, komt harder over als klote. Maar ook de vrouwen vloeken met hun eigen vlees 😉🍺

        die zandratten echter begrijpen niks van waarde

        Geliked door 1 persoon

  7. Harry zegt:

    Een beetje discipline kan toch geen kwaad ?

    Ikzelf ben altijd veel te soft geweest , mijn eerste vrouw bijvoorbeeld kon na vijftien jaar nóg niet koken !

    Ik kan me verdomme géén dág herinneren dat niét de aardappels aangebrand waren ! Ik heb een hele domme hond , maar die leert sneller !         Die arme hond kan het niet helpen , hij is niet voor niks zwart !

    Toen maar echtscheiding aangevraagd , ben je zó maar drie , vier ton achterop ( in guldens ) .

    Het schijnt dat ze nog steeds niet kan koken , iemand zei tegen me : “ik snap niet dat haar huidige vent die rotzooi vreet “.

    Ik kook nu lekker zelf en hou genoeg geld over om af en toe naar een eerste klas restaurant te gaan , hoef je ook niet af te wassen .               En met een heel blij gevoel naar huis !

    Ik bedoel maar ……………….

    huidige vent die rotzooi vreet “!

    Maar ze is nu zwaar aan de whisky , om dat pijnpunt weg te spoelen .

    Like

  8. ronjaspers zegt:

    De islam is satanisch.

    Like

  9. hannah zegt:

    Was jij zelf wel zo aardig ??? Waar 2 vechten …..

    Like

Plaats een reactie