Groot-Brittannië: Asielpact goedgekeurd – illegalen worden naar Rwanda uitgezet

De Britse premier Rishi Sunak heeft met de Afrikaanse staat Rwanda (vlag) een asielpact gesloten.

(Vertaling: E.J. Bron)

Groot-Brittannië doet met onmiddellijke ingang datgene dat veel mensen in Europa graag willen om de massamigratie te stoppen: illegalen kunnen ongeacht hun herkomst naar Rwanda (Afrika) worden gebracht. Daar kunnen ze dan asiel aanvragen.

Geen asielaanvraag in Groot-Brittannië meer mogelijk

De desbetreffende wet werd in de nacht naar vandaag – na lange onderhandelingen – door het Britse parlement aangenomen. Zodoende krijgen personen, die duizenden kilometers reizen om minder een beschermingsstatus te krijgen dan veelmeer in de sociale hangmatten te vallen, geen gelegenheid meer om asiel aan te vragen.

Een uitspraak in kort geding van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens wordt geïgnoreerd

Groot-Brittannië is sinds de “Brexit” in januari 2021 geen lid meer van de Europese Unie. Haar conservatieve premier Rishi Sunak zei de uitspraken in kort geding van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in verband met zijn asielpact met Rwanda te willen ignoreren. Maandag zei hij letterlijk in het parlement:

We zijn er klaar voor, de plannen liggen er en deze vluchten zullen in ieder geval beginnen.”

VN dreigt vliegtuigmaatschappijen

Sunak stuit met zijn restrictieve asielpolitiek op groot verzet. Zo hebben mensenrechtenexperts van de VN onmiddellijk na het bekend worden van de Britse wet vliegtuigmaatschappijen en luchtvaartautoriteiten opgeroepen om niet aan zulke programma´s deel te nemen. Wanneer vliegtuigmaatschappijen en luchtvaartautoriteiten beslissingen van de staat omzetten die in strijd zijn met de mensenrechten, zouden zij voor hun gedrag ter verantwoording moeten worden geroepen, dreigden de veiligheidsrapporteurs van de VN.

Druk op Oostenrijk en Duitsland neemt toegelaten

Nu moet gevreesd worden dat Europese landen zoals Oostenrijk en Duitsland, die op grond van hun royale sociale stelsel asielzoekers aantrekken als een magneet, nog meer onder druk komen te staan. Want het besluit in Groot-Brittannië om illegaal binnengekomen personen direct uit te zetten, zal de routes en doellanden van de “bescherming zoekers” waarschijnlijk beslissend veranderen.

Bron:
unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Groot-Brittannië: Asielpact goedgekeurd – illegalen worden naar Rwanda uitgezet

  1. Olie bol zegt:

    nu Nederland nog.

    Geliked door 2 people

  2. Joannes den Hollander zegt:

    Doe ook maar de legalen, althans zij die niet Westers zijn. Die zijn ook een blok aan hun been. Ook Rishi Sunak dus. En hopelijk gaat de rest van Europa dit goede voorbeeld volgen.

    Geliked door 3 people

  3. Tukker24 zegt:

    Stel het aantal gelukzoekers wat hier hun heil zal gaan zoeken ook maar naar boven bij.

    Het heef m.i. topprioriteit om het deugneuzenbeleid nu eens om te zetten naar beleid gebaseerd op realiteit. Ergo het stoppen van de instroom. En het stimuleren van exoten om terug te keren naar hun land van herkomst.

    Geliked door 1 persoon

  4. bobzelf zegt:

    DE MENSENRECHTEN ??? EXPERTS ???? WHAHAHAHAHAHA

    I SUGGEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Geliked door 5 people

  5. Snappie zegt:

    groot gelijk hebben ze, Engeland erkent dat ze illegalen zijn daar kun je korte metten meemaken. Ook hier in de eu zijn 90% van de vluchtelingen illegalen maar dat is juist de bedoeling van die waardeloze eu weffers om verdeeldheid te zaaien, onrust en polarisatie dat we elkaar de kop maar mogen in slaan

    oh en verwacht geen hulp, want alle instanties zullen de autochtonen aanpakken. En de wildvreemden vertroetelen van onze belastinggeld. Stinkhufters onze regeringsleiders hebben ons de oorlog verklaart op alle vlakken yep alle vlakken.

    Sta op en kom in verzet ,Keer uw andere wang toe en sla dan die andere knock-out.👽

    Geliked door 5 people

Plaats een reactie