Italiaanse ex-generaal: Levering van wapens aan Kiev zal niks uithalen

(Vertaling: E.J. Bron)

Generaal Leonardo Tricarico, een voormalige generaal stafchef van de Italiaanse luchtmacht, bericht in een interview met “Quotidiano Nazionale” dat ondanks de beslissing van de VS en andere landen om nieuwe wapens inclusief langeafstandsraketten aan de Oekraïne te leveren de gehele situatie aan het front niet zal veranderen, omdat de Russische strijdkrachten nog steeds in het voordeel zijn.

Dat kan er weliswaar toe bijdragen de situatie een beetje te stabiliseren, verandert echter niets aan het totale beeld. Op dit moment is het voordeel aan Russische zijde, hoewel dit nog geen overwinning is.”

Tricarico spreekt zich uit voor een oplossing van het conflict door vreedzame onderhandelingen en ziet perspectieven voor het plan van Peking:

Er zijn twee hoofdpunten: de terugtrekking van de Russische troepen onder erkenning van de door de VN vastgelegde grenzen en onder behoud van de rechten van de Russischtalige bevolking van de Oekraïne. Het tweede punt is dat geen enkel land zijn invloed ten koste van anderen kan vergroten. Dit is een boodschap aan de NAVO om te stoppen met de expansie van het bondgenootschap.”

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Italiaanse ex-generaal: Levering van wapens aan Kiev zal niks uithalen

  1. Elst zegt:

    Dit voorstel van Peking is te gek voor woorden. Dit zou een totale terugtrekking van Rusland betekenen. De Oost-Oekrainers die nu onder Rusland vallen gaan dan waarschijnlijk onder VN vlag terug naar Oekraine. Dit wordt de doodsteek voor Rusland als Rusland hiermee akkoord zou gaan. Alles wat minder is dan het totale Russische gezag over de Oekraine is dodelijk voor Rusland. Maar goed, Rusland bepaalt zijn eigen lot.

    Like

  2. bobzelf zegt:

    TIEFT TOCH OP .. MAFFIOSO LOSER …”” 

    WIE UITMAAKT WAT ER GEBEURD ??? RAADT EENS ??

    NA MINSK 1 EN 2 

    NA TURKIJE MET DE VREDE WAS DAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    HET RUSSISCHE LEGER MOET TERUG TREKKEN ??? 

    WHAHAHAHAHA 

    ZE ZIJN HALVERWEGE EN OVER DE DNEPR DN IS HET KLAAR 

    DAN MAG KIEV ZEGGEN WAT ZE WILLEN !!

    DE TOTALE VERNIETIGING ?? OF OVERGAVE 

    SNAPPIE NOVORUSSIA IS COMING

    VLADIBOBZELLUF

    Geliked door 2 people

  3. Ravian zegt:

    Dus de NAVO mag houden wat ze vanaf 1991, tegen de met de Russen gemaakte afspraken in, ingepalmd hebben, de Russen moeten zich terug trekken uit de etnisch Russische gebieden die ze sinds 2022, tegen enorme kosten in mensen en materiaal, bevrijd hebben, en het genocidale Russofobe nazi-gezwel te Kiev mag gewoon door etteren…

    Zal ik eens voorspellen waar dit ‘vredes voorstel’ terecht gaat komen…

    LOL

    Geliked door 1 persoon

  4. karton zegt:

    Je vraagt je toch wel ff af waar zo’n Italiaanse ex-soldaat die wijsheid vandaan haalt hè ?! En ik maar denken : “Fijn, generalissimo Rutte geeft Zelensky een paar vleugellamme antieke vliegmachines en geheel de EUSSR wordt geil van de overwinningsroes”. Gooit zo’n spaghetti manneke ff roet in ‘t eten !!

    Geliked door 1 persoon

  5. loekie zegt:

    een herhaling van Minsk zetten

    Like

Plaats een reactie